Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.097.761
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: GTA 5
doky01akablava kaže...
MARKOcVp kaže...

Taj test po noci ni za kur*a nije, nema ni auta na cesti, ni sjena ni nista zahtjevno, pa ni ljudi nema, odi usred dana u centar grada i onda pogledaj fps.

Ta tvoja izjava kod mene ne "drzi vodu".
Puno manji mi je FPS po noci nego po danu i kad su guzve.
Najgore je kad je kisno vrijeme,onda padne do 20,po danu bude preko 35.

i5 2450m,6gb ddr3,hd 7670m 2gb gddr3.
Sve na 100,sjene jedino na high.

Nadam se da cu GTA 5 barem na low-medium na laptopu ili na kompu pokrenuti,tko je to pricao da ce u GTA V biti samo unaprijedjeni i doradjeni Euphoria engine ? 

Ja po noci imam 60fps na very high sa sliderima na 60, car distance je 65, po danu imam 40fps, pa ti vidi razliku, vremenski uvjeti neigraju neku ulogu.

Sto je najjadnije gpu mi se koristi tek 50-60%, a cpu 70%.

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 21:48 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan
GTA 5

Šta mislite kakve bi spec trebale za gta 5 ?
Dali bi ga mogao pokretati dual core 3.0 i nekih 4 gb rama?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lewa kaže...

Šta mislite kakve bi spec trebale za gta 5 ?
Dali bi ga mogao pokretati dual core 3.0 i nekih 4 gb rama?

17 godina
GTA 5

Gle teoretski govoreci tj.bubajuci naslijepo,mogao bi pogoniti neki malo bolji dual core i 4gb rama jer navodno to ce biti nadogradjen i ispoliran GTA IV engine...

sad ako se Rockstar opametio i malo optimizirao/dotjerao engine,mogao bi cak solidno pokretati...

opet moguce da su lijeni jer ciljaju na konzole pa da izbace opet neoptimizirano smece kao GTA IV i da ce sadasnji 4/6/8 jezgreni procesori imati problema ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nisam baš pratio, pa da pitam- koji engine će pokretat igru? Modificirani RAGE?
16 godina
GTA 5

konfiguracija sa kojom cu pokretati igru:

x3 450, otkljucana 4. jezgra i OC-an (moram to napraviti)

4gb rama + jos 4gb kupiti

650Ti ili neka takva GF koju moram kupiti

HDD moram obavezno

dakle puno palente...srecom jos god dana do izlaza za PC ako bude uopce izasao :)

od iduceg tjedna stavljam 10kn tjedno u kasicu za kupnju originala (god dana, 500kn, vise nego dosta za original)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

o pa jel ja to opet vidim ove nase forumaske majstore koji gledaju u buducnost, jer vidim znaju informacije o igri prije rockstara.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ne, vidiš logičke zaključke ljudi koji zdravim razumom dolaze do nekih zaključaka vezanih uz igru.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5
de za gta 4 dual core nije bio dosta, bio je za pokrenuti, ali ne i za ugodno igrati
uostalom nemojte nagadat igra nije ni najavljena za pc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

meni na mom dual corcu, je s enb postavkama izvrsno radio gta iv...neznam zaceg toliko panike

samo shadows dernut na 0 i odma bolje radi..

dado
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 10:03 (dado16).
17 godina
thuglife kaže...

Ne, vidiš logičke zaključke ljudi koji zdravim razumom dolaze do nekih zaključaka vezanih uz igru.

aha, znaci logicki su poceli zakljucivat koja je minimalna konfa za pokrenut igru, not bad.

14 godina
protjeran
GTA 5
Tako meni moj frend prica kako sa pentiumom dual core i HD5570 igra sa enb i high postavkama, pitam ga kolki mu fps kaze 20-25, al kaze neblocka to mu je glavno looooooool.
I on tako igra, ja neznam kako opce moze, i onda se hvali da moze na max igrat, ja se kidam od smijeha, jos je lik razu stavio na 1024x768, a nativna mu 1080p, sve da bi igro na "high".
Respect.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ne, nego koja bi konfa mogla pokrenuti igru, na neodređeno kojim postavkama, samo da se pokrene, jako sebičan i samouvjeren pozet, zaista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
thuglife kaže...

Ne, nego koja bi konfa mogla pokrenuti igru, na neodređeno kojim postavkama, samo da se pokrene, jako sebičan i samouvjeren pozet, zaista.

Vjerujem core 2 duo 3ghz ili vise, 4gb rama, 512mb grafa ranga HD4850 ddr3 bi moglo pokrenuti na low sigurno, posto se radi o istom enginu, ali sad u detalje ici bezveze, igra ni najavljena nije, nema nijednog gemplayja, neam smisla nagadat.

15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Tako meni moj frend prica kako sa pentiumom dual core i HD5570 igra sa enb i high postavkama, pitam ga kolki mu fps kaze 20-25, al kaze neblocka to mu je glavno looooooool.
I on tako igra, ja neznam kako opce moze, i onda se hvali da moze na max igrat, ja se kidam od smijeha, jos je lik razu stavio na 1024x768, a nativna mu 1080p, sve da bi igro na "high".
Respect.

nezz za tebe,ali meni je nekih 25-30fps i igrivo cak,ako je igra dobra (naravno,samo sp) xD

moj buraz s intel c2d 3ghz,4gb ram-a i hd 4670 512mb igra igru na med-high settingsima na nekih 30-40fps i super je igrivmo kad se malo priviknes :P

Potpis
14 godina
protjeran
bancic123 kaže...
MARKOcVp kaže...
Respect.

nezz za tebe,ali meni je nekih 25-30fps i igrivo cak,ako je igra dobra (naravno,samo sp) xD

moj buraz s intel c2d 3ghz,4gb ram-a i hd 4670 512mb igra igru na med-high settingsima na nekih 30-40fps i super je igrivmo kad se malo priviknes :P

Ma ako nemoze ugodno na high stavis na low i igras ko car, to je poanta, a ne kurcit se i igrat na 20fps, da bi reko igram na high.

13 godina
neaktivan
GTA 5

http://i.imgur.com/iQw2k.jpg

Nez dali je vec bilo, ali zamislite ovu mapu u jednom od sljedecih GTA.

Da....mozda za kojih 20-ak godina :)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

17 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Tko bi je napravio detaljnom da je tolika, da se cilja samo na veličinu i sada je moguće, samo pogledaj Just Cause 2 recimo.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
bancic123 kaže...
MARKOcVp kaže...
Respect.

heh, za usporedbu..... frendov komp single core Athlon 64 1.8 GHz, 1GB rama i HD 4670 1GB VRAM pokrece igru na low postavkama (95% na low) i dobije 14-16 FPS-a kada se vozika po gradu ali bude nekada frame dropova pa na sekundu padne na 8 i odmah se digne ili eksplozija pa padne na 3-5 i sl, najveci problem je sto ne mozes izaci iz igre ako malo duze igras xD (fali RAM-a).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 12:47 (lovac82).
15 godina
neaktivan
GTA 5

1GB RAMa? Pa kako je pokrene uopće.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

i ja sam igrao na 1gb ram-a,nma kompu koji sam prodavao na forumu prije mjesec,dva,amd dual core 4000+,1gb rama i hd 3650 na low sa 20-30fps :D

Potpis
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Pa svaku noviju igru moze pokrenuti sa 1GB rama (mozda i manje, nisam probao ali ima 2x 512 MB pa cu probati jednom) ali radi se o XP-u (nedavno frisko instaliran) tako da OS ne zdere bas kao Win 7 (meni Win 7 sav natrpan zdere do 1.6 - 2 GB rama ali iskljucio sam one startup procese i jos neke procese koji mi ne trebaju), u requirementsima vole stavljati minimum 2GB ali to je opce poznata laz... vjerojatno racunaju da OS zdere bar 1-2 GB rama sam ali ako je na knap, ocito se nesto gasi u pozadini da bi igra dobila vise...

Moze on pokrenuti ali zato je loadanje sporije, zato ne mozes minimizirati igru jer samo bude crn zaslon (mozes ako ju minimiziras u roku 1-2 min ali onda je "desktop" prakticki neupotrebljiv), ne mozes izaci iz igre jer je opet crn zaslon itd.... pa konzole isto imaju 256 MB rama (PS3) ali OS zdere ako se dobro sjecam samo 90-tak MB rama (a Xbox 360 OS zdere oko 32 MB rama).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
protjeran
GTA 5
Meni win 7 trosi evo sad samo 2 taba otvorena 2.15gb, kad upalim jos koji tab dode do 2.5, smao driveri ,xfire i antivirus u pozadini, sta reci, kad sam imo 4gb onda je do 1.6gb trosio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Dzaba koliko god se trudio nmg da prezalim to sto je R* popustio pod pritiskom MS-a i Sony-ja da izbaci igru za ovu generaciju konzola. Mnogo bolja bi bila igra da su je ostavili za iducu generaciju.

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i ovako jedva čekam da izađe

14 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Dzaba koliko god se trudio nmg da prezalim to sto je R* popustio pod pritiskom MS-a i Sony-ja da izbaci igru za ovu generaciju konzola. Mnogo bolja bi bila igra da su je ostavili za iducu generaciju.

de to bi bilo previse razmaka

17 godina
GTA 5

a i da su izbacili za novu generaciju nebi bila mnogo bolja, niti iskoristila pola potencijala novih konzola, pa pogledajte samo prve igre na ps3-u i ove sto sad izlaze, nebo i zemlja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

a i da su izbacili za novu generaciju nebi bila mnogo bolja, niti iskoristila pola potencijala novih konzola, pa pogledajte samo prve igre na ps3-u i ove sto sad izlaze, nebo i zemlja.

pa zato što su te prve igra izašle 2006 (?). Nemožeš uspoređivati igru staru 6 godina sa današnjim igrama, nema to veze sa konzolom, ona je uvijek ista.

GTA 5 bi sigurno imao bolju grafiku da je na novim geenracijama konzola, ali to bi opet bilo previše čekati, biti će i ovako savršeno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 14:30 (antimadridista).
17 godina
GTA 5

nisi shvatio, ja sam htio rec da te igre koje su tad izdali prve za ps3, nisu toliko bolje izgledale nego na starijim konzolama, te nisu uopce koristili toliko taj hardver i jacinu nove konzole, o tom govorim. gta v vjerojatno nebi koristio tu neku snagu novih konzola te igra nebi izgledala neznam kako bolje tj ne dovoljno da bi se isplatilo cekat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Evo neceg novog sto se tice PC verzije:

http://img21.imageshack.us/img21/8918/18958987.png

Nije nesto ali barem smo sigurni da je rade.

BTW:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=504969&hl=

Ovaj lik je rekao da ce likovi biti Michael, Trevor i Albert, prije ikakvih informacijama o likovima...(Pogodio je dva imena)

Svi su mu govorili da je idiot no cini se da je ipak mozda bio u pravu.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 1 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice