Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
nex987 kaže...

vidim 44 GB za skidanje, u koliko sati počinje preload?

Di to pise?

Mozda veceras u ponoc ili?

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

daje još steam san andreas kao bonus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vjerojatno po kalifornijskom vremenu u ponoć...znači u 9 ujutro po našem
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
Scrappy kaže...
nex987 kaže...

Di to pise?

Mislim da nije potvrđeno tih 44gb al toliki je bio download na nextgen konzolama

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
Da, ali PC igra je bitno veća jer su texture praktički nelimitirane.

Samo ovisi o install size, a to nitko ne zna.
Za PC postoji prednost kompresije, na PS4 i X1 ne postoje baš najbolji algoritmi ekstraktiranja osim za .tar i .gz no oni ne pružaju puno čuvanja prostora
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ima na steam vijestima 44gb , nemogu sad linkati na poslu sam 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
nex987 kaže...

Jedino šta nalazim je: No word on the precise file size as of yet, but the minimum requirement is a whopping 65GB space on your hard drive - and in Xbox One/PS4 land GTA 5 was a not-that-small 44GB initial download.

10 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
nex987 kaže...

Di to pise?

Who cares.... danas,sutra,prekosutra....stigneš skinuti...

14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
nex987 kaže...

Jedino šta nalazim je: No word on the precise file size as of yet, but the minimum requirement is a whopping 65GB space on your hard drive - and in Xbox One/PS4 land GTA 5 was a not-that-small 44GB initial download.

sve što se tiče igara mi je na poslu blokirano ali ako upišeš u gugl "steam news gta v 44 gb" izbaci vijest

14 godina
nex987 kaže...
KiCo77 kaže...
nex987 kaže...

sve što se tiče igara mi je na poslu blokirano ali ako upišeš u gugl "steam news gta v 44 gb" izbaci vijest

Pa to sam i upisao, i c/pasteao ovdje sta mi izbaci :) Mozes i sam pogledat kad dođeš doma.. 

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo ja kupio na steamu. Prva igra koju sam kupio bas na steamu. Inace preko kinguina.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Sad je meni pomalo žao što nisam sa Steama uzeo kad vidim da tako rano daju preload. Kakva su vam iskustva sa Zavvi-em? Kakve su šanse da igra stigne na sam dan izlaska ili barem dan-dva kasnije?

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Jos nista od preloada...

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Ezio kaže...
acerbis kaže...

Pozdrav, hoću li moć ovu igru pokrenut na svom laptopu, ili mogu odmah zaboravit?komp je: asus n75sf; i7 2670qm, nevidim gt555m,2 gb, 8 gb RAM , rezolucija je Full HD ...

Odgovor ti je u nazivu kartice. Nevidim. Nećeš vidjeti gta5 s tom karticom.

Vidjet ce jer mu GPU podrzava DX 11 (DX 10 ili DX 11 su preduvjet za samo pokretanje GTA V) ali ugodno igranje bi mu moglo biti uz manje/najmanje detalje i nizu rezoluciju (ako cemo im vjerovati na rijec da je igra optimizirana).

Hvala! :)

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
acerbis kaže...

Pozdrav, hoću li moć ovu igru pokrenut na svom laptopu, ili mogu odmah zaboravit?komp je: asus n75sf; i7 2670qm, nevidim gt555m,2 gb, 8 gb RAM , rezolucija je Full HD ...

Odgovor ti je u nazivu kartice. Nevidim. Nećeš vidjeti gta5 s tom karticom.

Hahahah autocorrect... Ugl fala na šaljivom odgovoru..vidjet ćemo kad izađe...već će NETKO probat na nekom slabijem kompu ;)

12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Hoci li moc barem na medium igrat GTA V sa ovom konfom , stavit cu je na HDD . 

CPU: AMD FX 8320 OC 4.0Ghz
MBO:AsRock Fatal1ty 990FX
Cooling: SCYTHE Samurai
RAM: G.SKILL RipjawsX 4x4GB = 16GB RAM
GPU: AMD XFX R9 270X 2 GB
SDD: Intel 520 180GB
HDD: WD Black 1TB
PSU: XFX XTR 550W

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Adict kaže...

Tesko, jako tesko. Upitno je uopce dali ces je moc instalirat...

Pot piss
17 godina
odjavljen
Izba Gun kaže...

Tesko, jako tesko. Upitno je uopce dali ces je moc instalirat...

Da, jedva je i ovaj post napisao koliko je slaba konfiguracija!

Freak Show Inc.
13 godina

Ja znam kad sam uzimao GTA 5 za PS3 dosao mi je 6 dana nakon sluzbenog izlaska

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
15 godina
Adict kaže...

Bez problema.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Morao je probati trollat , na takvom stroju mu se na ovom forumu pokazuje loading screen nakon što stisne Pošalji na forumu

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
g3arv8 kaže...

Morao je probati trollat , na takvom stroju mu se na ovom forumu pokazuje loading screen nakon što stisne Pošalji na forumu

Hahaha , nisam uopce troller , postavio sam samo pitanje vama forumasima ;) probat cu ja to i na high odigrat . A ekipa koja kenja da se nece moc niti instalirat je troll ekipa , a ne ja 

15 godina
Adict kaže...
g3arv8 kaže...

Hahaha , nisam uopce troller , postavio sam samo pitanje vama forumasima ;) probat cu ja to i na high odigrat . A ekipa koja kenja da se nece moc niti instalirat je troll ekipa , a ne ja 

Pitanje ti je u rangu... Imam Porsche 911, hocu li moci ici vise od 100 km/h po autoputu?!

You better run, you better take cover!
10 godina
neaktivan
Adict kaže...
g3arv8 kaže...

Odgovorno ti tvrdim da je neces moci instalirati! Izdat cu ti i certifikat za to.

Pot piss
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Prekinite lagat ovaj napaćeni narod... Ako ću ja sa speckama pod PC1 moći pokrenut i stavti sve na low da bude igrivo, onda se vi sa boljim GPU-om ali brate mili i sa boljim CPU-ovima nemate što žaliti ako nećete igrati na 1080p@60FPS... Ponekad mi je dosta tog izdrkavanja na FHD i 4K pri 60/30FPS... Dajte igrivo da bude, pa onda razmišljajte o boljim grafičkim postavkama... 

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
midzan21 kaže...

Ako ću ja sa speckama pod PC1 moći pokrenut i stavti sve na low da bude igrivo

Sa tom grafom?

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
Izba Gun kaže...
Adict kaže...
g3arv8 kaže...

Odgovorno ti tvrdim da je neces moci instalirati! Izdat cu ti i certifikat za to.

Smucek i to je pitanje ;) jebiga pitam da znam sta mogu ocekivat ipak je hype ;) 

IzbaGun izdaj si certifikat da si troller , dosoa si na forum pred 4 mj odi procitaj koju stranu 

10 godina
neaktivan
Adict kaže...
Izba Gun kaže...
Adict kaže...
g3arv8 kaže...

Smucek i to je pitanje ;) jebiga pitam da znam sta mogu ocekivat ipak je hype ;) 

IzbaGun izdaj si certifikat da si troller , dosoa si na forum pred 4 mj odi procitaj koju stranu 

Mislim da ces ti ic citat stranice kad se uvjeris da s onom krntijom neces moci pokrenut igru.

Pot piss
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
midzan21 kaže...

Ako ću ja sa speckama pod PC1 moći pokrenut i stavti sve na low da bude igrivo

Sa tom grafom?

Ako je vrtila Advanced Warfare na 20 FPS pri 720p, zašto ne bi mogla onda i ovo na nekih 25-30FPS pri još nižim rezolucijama ekrana... ja se ne bi žalio da igra bude dobro optimizirana pa da testiram i još bolje postavke (rezolucije barem, graf detalji su i na AW bili sve na low)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Posto nisam bas strucnjak za kompove moze koje misljenje od vas znan da ima jos do izlaska igre ali sta mislite pod koje postavke i otp fps cu moc igrt gta v s obzirom da najavaljuju dobru optimizaciju itd.

AMD R9 270 2GB 

RAM: 12GB

CPU: PHENOM II X4 B55 3.30GHZ

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice