vidim 44 GB za skidanje, u koliko sati počinje preload?
Di to pise?
Mozda veceras u ponoc ili?

Di to pise?
daje još steam san andreas kao bonus?
Di to pise?
Mislim da nije potvrđeno tih 44gb al toliki je bio download na nextgen konzolama
ima na steam vijestima 44gb , nemogu sad linkati na poslu sam
Jedino šta nalazim je: No word on the precise file size as of yet, but the minimum requirement is a whopping 65GB space on your hard drive - and in Xbox One/PS4 land GTA 5 was a not-that-small 44GB initial download.
Di to pise?
Who cares.... danas,sutra,prekosutra....stigneš skinuti...
Jedino šta nalazim je: No word on the precise file size as of yet, but the minimum requirement is a whopping 65GB space on your hard drive - and in Xbox One/PS4 land GTA 5 was a not-that-small 44GB initial download.
sve što se tiče igara mi je na poslu blokirano ali ako upišeš u gugl "steam news gta v 44 gb" izbaci vijest
sve što se tiče igara mi je na poslu blokirano ali ako upišeš u gugl "steam news gta v 44 gb" izbaci vijest
Pa to sam i upisao, i c/pasteao ovdje sta mi izbaci :) Mozes i sam pogledat kad dođeš doma..
Evo ja kupio na steamu. Prva igra koju sam kupio bas na steamu. Inace preko kinguina.
Sad je meni pomalo žao što nisam sa Steama uzeo kad vidim da tako rano daju preload. Kakva su vam iskustva sa Zavvi-em? Kakve su šanse da igra stigne na sam dan izlaska ili barem dan-dva kasnije?
Jos nista od preloada...
Pozdrav, hoću li moć ovu igru pokrenut na svom laptopu, ili mogu odmah zaboravit?komp je: asus n75sf; i7 2670qm, nevidim gt555m,2 gb, 8 gb RAM , rezolucija je Full HD ...
Odgovor ti je u nazivu kartice. Nevidim. Nećeš vidjeti gta5 s tom karticom.
Vidjet ce jer mu GPU podrzava DX 11 (DX 10 ili DX 11 su preduvjet za samo pokretanje GTA V) ali ugodno igranje bi mu moglo biti uz manje/najmanje detalje i nizu rezoluciju (ako cemo im vjerovati na rijec da je igra optimizirana).
Hvala! :)
Pozdrav, hoću li moć ovu igru pokrenut na svom laptopu, ili mogu odmah zaboravit?komp je: asus n75sf; i7 2670qm, nevidim gt555m,2 gb, 8 gb RAM , rezolucija je Full HD ...
Odgovor ti je u nazivu kartice. Nevidim. Nećeš vidjeti gta5 s tom karticom.
Hahahah autocorrect... Ugl fala na šaljivom odgovoru..vidjet ćemo kad izađe...već će NETKO probat na nekom slabijem kompu ;)
Hoci li moc barem na medium igrat GTA V sa ovom konfom , stavit cu je na HDD .
CPU: AMD FX 8320 OC 4.0Ghz
MBO:AsRock Fatal1ty 990FX
Cooling: SCYTHE Samurai
RAM: G.SKILL RipjawsX 4x4GB = 16GB RAM
GPU: AMD XFX R9 270X 2 GB
SDD: Intel 520 180GB
HDD: WD Black 1TB
PSU: XFX XTR 550W
Tesko, jako tesko. Upitno je uopce dali ces je moc instalirat...
Tesko, jako tesko. Upitno je uopce dali ces je moc instalirat...
Da, jedva je i ovaj post napisao koliko je slaba konfiguracija!
Ja znam kad sam uzimao GTA 5 za PS3 dosao mi je 6 dana nakon sluzbenog izlaska
Bez problema.
Morao je probati trollat , na takvom stroju mu se na ovom forumu pokazuje loading screen nakon što stisne Pošalji na forumu
Morao je probati trollat , na takvom stroju mu se na ovom forumu pokazuje loading screen nakon što stisne Pošalji na forumu
Hahaha , nisam uopce troller , postavio sam samo pitanje vama forumasima ;) probat cu ja to i na high odigrat . A ekipa koja kenja da se nece moc niti instalirat je troll ekipa , a ne ja
Hahaha , nisam uopce troller , postavio sam samo pitanje vama forumasima ;) probat cu ja to i na high odigrat . A ekipa koja kenja da se nece moc niti instalirat je troll ekipa , a ne ja
Pitanje ti je u rangu... Imam Porsche 911, hocu li moci ici vise od 100 km/h po autoputu?!
Odgovorno ti tvrdim da je neces moci instalirati! Izdat cu ti i certifikat za to.
Prekinite lagat ovaj napaćeni narod... Ako ću ja sa speckama pod PC1 moći pokrenut i stavti sve na low da bude igrivo, onda se vi sa boljim GPU-om ali brate mili i sa boljim CPU-ovima nemate što žaliti ako nećete igrati na 1080p@60FPS... Ponekad mi je dosta tog izdrkavanja na FHD i 4K pri 60/30FPS... Dajte igrivo da bude, pa onda razmišljajte o boljim grafičkim postavkama...
Ako ću ja sa speckama pod PC1 moći pokrenut i stavti sve na low da bude igrivo
Sa tom grafom?
Odgovorno ti tvrdim da je neces moci instalirati! Izdat cu ti i certifikat za to.
Smucek i to je pitanje ;) jebiga pitam da znam sta mogu ocekivat ipak je hype ;)
IzbaGun izdaj si certifikat da si troller , dosoa si na forum pred 4 mj odi procitaj koju stranu
Smucek i to je pitanje ;) jebiga pitam da znam sta mogu ocekivat ipak je hype ;)
IzbaGun izdaj si certifikat da si troller , dosoa si na forum pred 4 mj odi procitaj koju stranu
Mislim da ces ti ic citat stranice kad se uvjeris da s onom krntijom neces moci pokrenut igru.
Ako ću ja sa speckama pod PC1 moći pokrenut i stavti sve na low da bude igrivo
Sa tom grafom?
Ako je vrtila Advanced Warfare na 20 FPS pri 720p, zašto ne bi mogla onda i ovo na nekih 25-30FPS pri još nižim rezolucijama ekrana... ja se ne bi žalio da igra bude dobro optimizirana pa da testiram i još bolje postavke (rezolucije barem, graf detalji su i na AW bili sve na low)
Posto nisam bas strucnjak za kompove moze koje misljenje od vas znan da ima jos do izlaska igre ali sta mislite pod koje postavke i otp fps cu moc igrt gta v s obzirom da najavaljuju dobru optimizaciju itd.
AMD R9 270 2GB
RAM: 12GB
CPU: PHENOM II X4 B55 3.30GHZ
hvala unaprijed