Grand Theft Auto: The Trilogy

poruka: 61
|
čitano: 9.497
|
moderatori: DrNasty, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
offline
Grand Theft Auto: The Trilogy

11.11.2021 nam stižu 3 remasterizirane igre od Rockstara u paketu, Gta III, Gta: Vice City, Gta: San Andreas, vrhunske igre ne znaš koja je bolja, evo upravo dok ovo pišem stigao i trailer ja sam prezadovoljan, texture su puno bolje a opet je zadržalo taj stari vibe. Sve u svemu odlično, prednaručujem odma!!!

 

Potrebna konfiguracija za :

 

Minimum: 

  • Procesor: Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
  • Grafička: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
  • Memorija: 8 GB RAM
  • Disk: 45 GB slobodnog mjesta
  • Sustav: Windows 10

 

Preporučeno:

  • Procesor: Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
  • Grafička: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
  • Memorija: 16 GB RAM
  • Disk: 45 GB slobodnog mjesta
  • Sustav: Windows 10

 

 

Moj PC  
5 0 hvala 4
11 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
Baš su mogli ubaciti i četvorku.

Vjerojatno ću uzeti za PS5 jednom.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 mjeseci
online
Grand Theft Auto: The Trilogy

Trojku sam bas volio, imalo je ono nešto!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Grand Theft Auto: The Trilogy

Izgleda ko drek, malko bolji remaster. Ovak se preradi stara igra.

 

Moj PC  
1 9 hvala 0
12 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
Postoji razlika između remastera i remakea...
12 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
SHELBY_09 kaže...
Postoji razlika između remastera i remakea...

 Naravno, remake je vrijedan spomena, remastere treba ignorirati osim ak su eventualno besplatni.

7 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
forumaš kaže...
SHELBY_09 kaže...
Postoji razlika između remastera i remakea...

 Naravno, remake je vrijedan spomena, remastere treba ignorirati osim ak su eventualno besplatni.

 Zbog? Ovo je savršena prilika da se 3 legendarne igre odigraju za one koji to nisu odigrali, preko 100 sati zabave, a igre su i dan danas vrhunske. Taman su ovim remasterom zadržali stari vibe a texture okoliša su puno bolje... Ti samo vajnaš nešto na ovom forumu... 

13 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
SHELBY_09 kaže...
Postoji razlika između remastera i remakea...

 Pa ovo je isto remake, u unreal enginu ja radeno kolko vidim.

12 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
BeLLicus kaže...
forumaš kaže...
SHELBY_09 kaže...
Postoji razlika između remastera i remakea...

 Naravno, remake je vrijedan spomena, remastere treba ignorirati osim ak su eventualno besplatni.

 Zbog? Ovo je savršena prilika da se 3 legendarne igre odigraju za one koji to nisu odigrali, preko 100 sati zabave, a igre su i dan danas vrhunske. Taman su ovim remasterom zadržali stari vibe a texture okoliša su puno bolje... Ti samo vajnaš nešto na ovom forumu... 

 Zato jer govorim za sebe. Odigrao sam to dok je bilo aktualno, a ponovno igranje bi mi bilo zanimljivo da su prerdili to kak spada da izgleda po današnjim standardima. Nisam dao 3900 kn za grafu da ju hranim takvom grafikom 

7 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
forumaš kaže...
BeLLicus kaže...
forumaš kaže...
SHELBY_09 kaže...
Postoji razlika između remastera i remakea...

 Naravno, remake je vrijedan spomena, remastere treba ignorirati osim ak su eventualno besplatni.

 Zbog? Ovo je savršena prilika da se 3 legendarne igre odigraju za one koji to nisu odigrali, preko 100 sati zabave, a igre su i dan danas vrhunske. Taman su ovim remasterom zadržali stari vibe a texture okoliša su puno bolje... Ti samo vajnaš nešto na ovom forumu... 

 Zato jer govorim za sebe. Odigrao sam to dok je bilo aktualno, a ponovno igranje bi mi bilo zanimljivo da su prerdili to kak spada da izgleda po današnjim standardima. Nisam dao 3900 kn za grafu da ju hranim takvom grafikom 

 Nije sve u grafici :)

8 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
Ovo se isplati jedino skinuti sa torrenta.
Stvarno u rockastaru imaju posla onak,nit ima najave za gta 6, nit su se udostojili od ovoga napraviti remake.

Ovo je prejadno,i uopce nemam namjeru ovo kupiti.
Moj Youtube kanal - DAKI92 (Subscribe me for more videos)
Moj PC  
8 1 hvala 0
7 tjedana
protjeran
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
mp3david kaže...
Ovo se isplati jedino skinuti sa torrenta.
Stvarno u rockastaru imaju posla onak,nit ima najave za gta 6, nit su se udostojili od ovoga napraviti remake.

Ovo je prejadno,i uopce nemam namjeru ovo kupiti.

 

Remake bi bio pre skup.

Većina vas koji pljujete, zbog zaključaka iz trailera od minutu-dvije, ne znate koliko posla ima za odradit remaster.

Sve tri igre su prebačene na novi engine, a to je poprilično posla.

 

Pri tome ne uzimate u obzir da bi s realnom grafikom(jačom od GTA V i RDR 2) ubili onaj filing koje igre sa starijom grafikom pružaju.

20€ po igri je okej.

6 godina
offline
Grand Theft Auto: The Trilogy

likovi su mi cudni

ko da su ih u simsima napravili

ko crtic neki

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Grand Theft Auto: The Trilogy

Nije loše, imam nekih sitnih zamjerki, al možda se speglaju do 11.11, ako ne, vjerujem da će biti modova ( nadam se bar )

 

60eur je možda malko previše, gledajući kako su remasteri inače po 40 eur, al San Andreas dolazi na game pass odmah na izlazku, tak da nije toliko sivo. 

LP
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
mp3david kaže...
Ovo se isplati jedino skinuti sa torrenta.
Stvarno u rockastaru imaju posla onak,nit ima najave za gta 6, nit su se udostojili od ovoga napraviti remake.

Ovo je prejadno,i uopce nemam namjeru ovo kupiti.

 Ovo su moderi napravili puno prije njih, ocekivao sam vise od rockstara.

I am a man who walks alone And when I'm walking a dark road
Grand Theft Auto: The Trilogy

E sad, igra je remaster u potpuno novom engine-u sa istim modelima, no boljim teksturama.

Već vidim da će do kraja godine izletjeti hrpetina modova za jaču grafiku koji bi trebali raditi bez problema jer je engine napokon moderan.

GTA je inače mod friendly, pa se nadam da će i ova verzija biti.

The planet broke before the Guard did!
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
offline
Grand Theft Auto: The Trilogy

Ljudi koji blaze ovo su pukli ko kokice...

 

Znaju li oni koliko ima PS4 konzola i slabijih kompova na svijetu?

 

Kud bi došli kad bi radili igre samo za RTX kartice i RX 6000 seriju i PS5 i XSS\X.

 

Naravno da će ić raditi igru koja če svima raditi kako spada, a kao i što je napisano prije mene modovi če napraviti čuda (nadam se).

 
0 0 hvala 0
6 godina
offline
Grand Theft Auto: The Trilogy
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
offline
Grand Theft Auto: The Trilogy

Čim u nekoj igri ili bilo čemu drugom vidim SJBW propagandu odustajem od kupnje pa ću tako i od ovog. FU Rockstar.

Moj PC  
5 0 hvala 0
8 godina
offline
Grand Theft Auto: The Trilogy

Jel se mozda bude moglo kupovat odvojeno ? Iskreno nista me ne interestira osim GTA SA, za njega bi dao 20€.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Grand Theft Auto: The Trilogy

Bezbrižni školski dani ljeta 2003., sjećam se ko da je jučer bilo.. Kad je nas 4 iz ulice išlo kod frenda igrati vice city, igrica mi je ostala u sjećanju ko da je u 4k rezoluciji bila, a igrala se na low postavkama i na crt monitoru.. Kakvo je to bilo vrijeme za biti dijete :D

 

Inače vjerujem da se sva moja generacija veseli ovoj trilogiji, jedva čekam!

Moj PC  
26 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
Marko_95 kaže...

Bezbrižni školski dani ljeta 2003., sjećam se ko da je jučer bilo.. Kad je nas 4 iz ulice išlo kod frenda igrati vice city, igrica mi je ostala u sjećanju ko da je u 4k rezoluciji bila, a igrala se na low postavkama i na crt monitoru.. Kakvo je to bilo vrijeme za biti dijete :D

 

Inače vjerujem da se sva moja generacija veseli ovoj trilogiji, jedva čekam!

 Moj šogor je tad imao Pentium 4 sa 2 giga rama i radeon 9600 pro...moji sa njime otišli na vikendicu i ja oču igrat a papak stavio šifru na komp ufff!

 

Kaj sad nedam se ja i nakon 15 min pokušavanja probijem šifru od winsa (bila je zapravo full lagana ako njega znaš), ja otišao nakon toga u špajzu i donio si 3 boce Fante i udarao cijelu noć po Vice Cityu i Underground 1 koji su to dani bili XD

11 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
Baš me zaboli ona stvar što su nekom tamo desetom liku u igru promijenili majicu. Big deal. Po meni puno bitnija stvar je muzika u igri, još uvijek ništa ne znamo jesu li obnovili licence za svu onu glazbu iz original igara i hoće li sve ostati isto. Jer to je igralo jako veliku ulogu u tim igrama.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 3 hvala 0
6 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
antimadridista kaže...
Baš me zaboli ona stvar što su nekom tamo desetom liku u igru promijenili majicu. Big deal. Po meni puno bitnija stvar je muzika u igri, još uvijek ništa ne znamo jesu li obnovili licence za svu onu glazbu iz original igara i hoće li sve ostati isto. Jer to je igralo jako veliku ulogu u tim igrama.

 Da pitanje je isto za soundtrack kakav bude, ali po meni je i ovo bitno. Nekome je to igra gdje vozis auto i gazis ljude dok neki prate kaj se događa na ekranu i vide da je igra sprdacina americkog drustva, a upravo zato je ta cenzura problem. Lik ima na majici zastavu konfederacije i odma ti je jasno koju skupinu ljudi taj lik predstavlja, a sad su to maknuli.

 

Ak im to smeta pitanje kaj su jos maknuli iz igre. Ne vjerujem da su stali samo na toj jednoj stvari

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2021 15:40 (Santana).
11 godina
offline
Grand Theft Auto: The Trilogy

Baš, ono VC se odvija 1986 i odluče se sada maknuti simbol s maijce zato jer jer je uvredljiv, ali šta je najbolje lik i sam u igri je seljo beljo pa zato i nosi tu majicu. Ono, po meni je to ko da ideš micat sve one nazi simbole i šta ti ja znam iz igara koje se odvijaju u drugom svijetskom ratu, nema smilsla.  

LP
Moj PC  
5 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
All My Exes Live in Texas dok vozim oko San Fierra...ah, najbolja igra ikad.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
9 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
Santana kaže...
antimadridista kaže...
Baš me zaboli ona stvar što su nekom tamo desetom liku u igru promijenili majicu. Big deal. Po meni puno bitnija stvar je muzika u igri, još uvijek ništa ne znamo jesu li obnovili licence za svu onu glazbu iz original igara i hoće li sve ostati isto. Jer to je igralo jako veliku ulogu u tim igrama.

 Da pitanje je isto za soundtrack kakav bude, ali po meni je i ovo bitno. Nekome je to igra gdje vozis auto i gazis ljude dok neki prate kaj se događa na ekranu i vide da je igra sprdacina americkog drustva, a upravo zato je ta cenzura problem. Lik ima na majici zastavu konfederacije i odma ti je jasno koju skupinu ljudi taj lik predstavlja, a sad su to maknuli.

 

Ak im to smeta pitanje kaj su jos maknuli iz igre. Ne vjerujem da su stali samo na toj jednoj stvari

 Ako su to napravili, isli ovim LGTHRBDNSJDH, BLJM idiotima na mlin... onda se jos manje isplati uzet. Pa glavna spika tih igara je upravo u sprdanju. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2021 10:53 (SimeKZ).
13 godina
offline
Grand Theft Auto: The Trilogy

Baš... To je ko da ideš nezz na Štampara ili bilo koji stand-up i onda se tamo nađeš uvrijeđen... Odi doktoru popričaj jer nešto nije ok s tobom. Razmazit će nas GTA 5 kontrolama, no nekako mi se čini da će biti hrpa takvog "zaglađenog" contenta :/ Nadam se samo da će Dan Houser s novim studiom napraviti neki indie GTA-like s odriješenim rukama.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
Kad odigrate shvatit ce te da stare igre pripadaju proslosti i da su puno ljepse u nasim glavama.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
5 1 hvala 1
13 godina
offline
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy
Kill Frenzy kaže...
Kad odigrate shvatit ce te da stare igre pripadaju proslosti i da su puno ljepse u nasim glavama.

 Ovisi. DeusEx sam recimo odigrao nakon novih i stari mi je grafici unatoč najbolji. Ista stvar i System Shock 2 naspram BioShocka. Vice City mi ovako kao na screenu čisto dobro izgleda, al bitnije igra je zabavna, bez cenzure i puna satire. Više me brine da ne shvaćamo kakav shit danas prolazi, zamisli neku novu Ubisoft AAA igru recimo u grafici iz 2000. pa reci iskreno da li bi igrao u takvoj grafici 120 oslobođenja utvrda. Istina je da neke mehanike zastare, to tako bude uvijek, recimo GTA 5 kontrole su pun pogodak.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice