Football manager 2011

poruka: 250
|
čitano: 261.951
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Football manager 2011

Ja pod zadnje vrijeme muku mučim sa Dinamom,imam super igrače u prvoj momčadi,dobro razrađenu taktiku ali i dalje gubim od klubova poput Cibalie,Rijeke,Osijeka itd..Zasada sam 4 u 1.HNL a do kraja sezone preostaje 6 utakmica ali ovi moji nikako da pobjede xD.Kako to popraviti,imate kakve savjete u vezi nekih dobrih igrača koje bih mogao kupiti?Pomozite!

Wanna Date my Avatar?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Football manager 2011
M_dipl. kaže...

LOL, još nisu sredili bug sa navijačima, treći sam u Francuskoj sa Toulouseom i spušim od Lyona 1:0 u gostima i dobijem poruku "Fans are disappointed with your loss". Totalno nerealno, al dobro.

Sve u svemu, meni je FM11 zakon! :)

pa neće se valjda veseliti što si izgubio? ali bitno je i kako si igrao i koliki si otpor pružio, jer nekad znaju reći da je ok ako si nesretno izgubio a bio bolji.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Ja pod zadnje vrijeme muku mučim sa Dinamom,imam super igrače u prvoj momčadi,dobro razrađenu taktiku ali i dalje gubim od klubova poput Cibalie,Rijeke,Osijeka itd..Zasada sam 4 u 1.HNL a do kraja sezone preostaje 6 utakmica ali ovi moji nikako da pobjede xD.Kako to popraviti,imate kakve savjete u vezi nekih dobrih igrača koje bih mogao kupiti?Pomozite!

biće da ti i nije baš nešto dobro razrađena taktika, pogotovo ako kažeš da imaš dobre igrače, što je zapravo već u startu jasno jer dinamo ima najbolju ekipu u hnl-u.

mjenjaj taktikuu pa ćeš vidjeti kako ti igrači reagiraju.

16 godina
shimano kaže...
M_dipl. kaže...

LOL, još nisu sredili bug sa navijačima, treći sam u Francuskoj sa Toulouseom i spušim od Lyona 1:0 u gostima i dobijem poruku "Fans are disappointed with your loss". Totalno nerealno, al dobro.

Sve u svemu, meni je FM11 zakon! :)

pa neće se valjda veseliti što si izgubio? ali bitno je i kako si igrao i koliki si otpor pružio, jer nekad znaju reći da je ok ako si nesretno izgubio a bio bolji.

Da ali ponekad zbilja nije realno.

Igram s Dinamom.

Recimo navijači su bili zadovoljniji s pobjedom nad Zagrebom od 5:0, nego s pobjedom 2:0 nad Partizanom u Ligi Uefe u gostima.

Također uprava ima svojih bisera.

Pod zadovoljstvom s igrom u euro ligama, dok sam igrao četvrtfinale Uefe (s pobjedom doma) još je stajao status - blago nezadovoljni jer sam ispao u 3 pretkolu LP.

Anarchists of the world, unite!
16 godina

To je trebao raditi u pripremnim utakmicama, oko 5 ogleda s klubovima tipa Dortmund, Dinamo Kijev... i uigrati će se ekipa.

5 kola prije kraja nije neko vrijeme za uigravanje nove taktike.

Taktiku mjenjam jedino ako kupim nekog igrača s odličnim ocjenama, a ne paše mu pozicija na koju ga stavim.

Eksperimentiram protiv drugoligaša u kupu, euro pretkola doma i protiv lošijih klubova u ligi, što ovisi o sezoni.

14 godina
Football manager 2011

Koji crack koristete? Mene svako malo izbaciva iz igre, koristim Football.Manager.2011.NoDVD-RELOADED

ako možete na PM poslat {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 22:09 (bradonja_85).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2011

Može netko samnom podijeliti par linkova :D :D

Ovako trebaju mi treninzi. Igrači su mi očajni isto tako dali negdije postoji pack dresova za premiership barem (može i ostali)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Koji crack koristete? Mene svako malo izbaciva iz igre, koristim Football.Manager.2011.NoDVD-RELOADED

ako možete na PM poslat {#}

isti koristim i radi bez greške, čak što više odlično. ja sam svoju verziju kupio u "sloveniji" na "tulumu" ;)

a ono za lp i el dinama, pa normalno je da su malo nezadovoljni jer nisi ušao u lp, isto smo svi mi malo nezadovoljni što dinamo nije ranije imao vahu da igra lp sad kad vidimo da je mogao, no sad se to s prolazom ipak popravlja. uostalmo, lova u lp i el je neusporediva.

ali  općenito ima nekih nelogičnosti i teško se nadati nekom savršenstvu, ali po meni su dosadašnji bili najbliže tome od svih managera koje sam u svojoj dugoj trenerskoj karijeri

probao, a bilo je tu svakakvih još od comodorca i 80-tih. nadam se da će i ova verzija dostići ranije kad izađe sljedeći patch, jer iako je dobila neke super detalje i utakmicu je odlično gledati, sama igrivost se mora popraviti još.

14 godina
Football manager 2011

kako se pomirit s igračima. naljutili su na mene anas i strinić zato šta san reka sportingu da im neću prodat anasa...prvo je počeja negodovat anas pa onda strinić i sad oba zahtjevaju transfer...i očajno sad igraju, a bez njih ne mogu ništa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

kako se pomirit s igračima. naljutili su na mene anas i strinić zato šta san reka sportingu da im neću prodat anasa...prvo je počeja negodovat anas pa onda strinić i sad oba zahtjevaju transfer...i očajno sad igraju, a bez njih ne mogu ništa

eee, to ćeš teže popraviti, probaj s njima razgovarati, ali ćeš ih moarti "ohladiti" na klupi dok se malo ne smire. inaće, kad vidiš da je neki jači klub dao ponudu, prije nego im kažeš ne ponudi bolji ugovor igraču kojeg traže, tako se ovaj onda neće buniti jer je tek potpisao novi ugovor.

14 godina
shimano kaže...
bradonja_85 kaže...

eee, to ćeš teže popraviti, probaj s njima razgovarati, ali ćeš ih moarti "ohladiti" na klupi dok se malo ne smire. inaće, kad vidiš da je neki jači klub dao ponudu, prije nego im kažeš ne ponudi bolji ugovor igraču kojeg traže, tako se ovaj onda neće buniti jer je tek potpisao novi ugovor.

ma na starom manageru se nisu tako brzo ljutili...nisu ni poslali ponudu odma ovaj kreten anas diga nos da bi otiša, ja mu nisan da i onda se strinić naljutija da šta se ja tako prema anasu ponašan, najrađe bi ih proda oba al pre tanka mi je momčad.

ne mogu ih držati na klupi, nema mi ko igrati a teška je borba u euru ligi...probat ću malo popričat s njima, možda se ohlade {#}

15 godina

Ja i frend krenuli Premiership preko neta... ja Fulham, on Birmingham. Prvo kolo ko iz snova za mene, ja dobio doma Man Utd, a on držo do 93.min nulu sa Chelseajem, ali su mu ga piknuli. Doveo sam Sissoka iz Toulousea, Matty Taylora iz Boltona, Chrisa Brunta iz WBA i Enza Marescu na free. Još je u planu Vaclav Kadlec iz Sparte. Go Fulham {#}

I naravno ogromni problem nekog prodat, stvarno su to očajno napravili...

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 0:34 (Luuka).
14 godina

treba stavit igrača malo da odigra par utakmica pa će se prodat...tako sam ja ahmada nudija za sitnu lovu i niko ništa ne šalje, kad sam ga stavija dvi utakmice od prve minute da odigra odma je stigla ponuda

15 godina

ej ljudi imam jedan problem.. igram FM i završio sam 1. sezonu i sad mi treba poćet druga tj. već je trebala poćet.. samo je problem u tome kaj nema utakmica za sljedeću sezonu u ligi, imam mi za ligu prvaka i za kup, a za ligu nema.. a već je 15.9. Radi se o man cityu.. i sad sam sav zbunjen i neznam kaj da radim.. i da, kupio sam orginal igru..

jel imao još neko ovakav problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football manager 2011

rješenje s povisivanjem iznosa koje želiš za igrača, a nakon ponude koja je došla, nije potpuno, jer osim što se traži novi ugovor može se dogoditi i da igrač bude nezadovoljan što se nije prihvatila inicijalna ponuda. pravo rješenje je da se tamo u opcijama oko transfera pojedinog igrača, stavi određena cifra (jako velika) i uključi opcija da se odbiju sve ponude ispod te cifre a prihvate sve iznad ili s tom cifrom. dakle na početku sezone zaštitiš sve igrače koje ne želiš prodati, a kad ponuda dođe najsigurnije je ponuditi ugovor prije nego kažete ne. iako opcija od m.dipla nije loša, ova je bulletproof. a to su velike tajne još večih majstora :)

0 0 hvala 0
14 godina
Football manager 2011

može li mi neko dati link za dresove, grbove i lica igrača za HNL ako postoji to, i ako mi može objasnit kako se to dodaje u igru

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football manager 2011

zna li netko dali ima za skinut patch za logo,i grbove,lica....?? oprostite ako upadam,j...ga!!!!

flip

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2011

Zar su ti logoi toliko bitni svima? Mislim, bilo bi dobro da su tu, ali da je od zivotne vaznosti - nije.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football manager 2011

naravno da nisu..kad stavim logose i face packove iga mi sporije se učitava i sve to....fuck packes

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma excel tablice i GG...

14 godina
neaktivan
Football manager 2011

Onda jel ko testirao taj dynamic league,jer se mijenja reputacija lige?

Baš zbog static league rep. igra prije igra nije imala smisla kad se igra sa klubom iz slabije lige....

CTRL X + CTRL V
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovo je odlična nadogradnja, ali ako je napravljena kako spada.

Bilo mi je smiješno jer sam u 2008 i 2009 kupovao iste igrače, dok su me u 2010 ti isti igrači s gnušanjem odbili, premizeran sam bio za njih.

Neke igrače nisi mogao kupiti niti da ponudiš 10 puta veću cijenu.

Negativno bi bilo da se pretjera, pa da se dogodi ovo kao tebi.

Nekako je nerealno očekivati da će se promijeniti stanje u vrhu Liga Petice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Evo ja imam dva primjera koja potvrđuju da to funkcionira (dynamic league), na petoj sam sezoni i sa Toulouseom i sa Man Utd, i Francuska se liga stvarno poboljšala i sad imamo tri predstavnika u ligi prvaka odmah a četvrti ulazi kroz kvalifikacije, i mogu kupiti igrače koje nisam mogao prije 4 godine, s druge strane, u Engleskoj se dogodilo suprotno, izuzev mog Man Utd, svi su ostali "velikani" skroz potponuli (Liverpool ispao iz lige) i liga malo pomalo pada, tako da... izgleda da ta stvar funkcionira. Evo sad sam u polufinalu lige prvaka spušio od Lugana, za kojeg igra Sneijder, LOL!

pogrešan si dao primjer...

francuska liga ima reputaciju 17 ili 18,nisam siguran,i ako igras dobro u toj ligi, reputacija (kluba) ti se povecava,time i privlacis bolje igrace,sponzore itd...

Dok npr hrvatska liga ima reputaciju 11, i zbog slabe reputacije te lige, ako igras sa dinamom ili hajdukom, reputacija kluba pada bez obzira sto osvajas svake godine svoju ligu i kup,i npr prodjes skupine lige uefe ili lige prvaka.

Dakle,zamisli situaciju, hajduk i dinamo igraju od 2015-2020 konstantno ligu prvaka,ali je ne osvajaju,nekad prođu skupinu

i 2020 oba kluba imaju reputaciju istu ili malo vecu nego 2010 ( na pocetku igre ), zbog staticne reputacije lige. Ako jedan od ta dva slucajno osvoji neki europski kup, reputacija mu poraste, dosta, ali samo te godine, kasnije opet pada...igrao sam sa hajdukom,i mjerio reputaciju (svake godine s fm scoutom) i svake godine se smanjivala

To je bilo u fm2010...i u svim prije verzijama managera...SI se branio da je dynamic league rep. tesko uvesti...jer moras uzeti u obzir i razvoj ekonomije neke zemlje, oce li uc u EU itd..e sada,zanima me kako to u 11ki funkcionira

CTRL X + CTRL V
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Nisam baš siguran da je pogrešan primjer, Engleska je liga postala preslaba da privuče ona najveća imena (jedino ja sa Man Utd to mogu jer sam konstantno u vrhu europe), Francuska je postala najjača na svijetu i svi najbolji igrači dolaze u klubove poput Nice, Toulousea i Valenciennesa, a u polufinalu sam spušio od Lugana (ej!) za kojeg igra Sneijder (koji sigurno ne bi došao u neko govno od kluba/lige).

Ne znam, krenuo sam danas u kampanju sa Sparta Rotterdamom, pa ću vidjet, ovu sezonu moram doći natrag u prvu, sljedeću ću se u prvoj održat, tamo negdje kroz pet sezona (dakle tjedan dana igranja) ću moći javiti je li se reputacija lige digla obzirom da ću dotada vjerojatno biti jedan od jačih u europi... :D

kak uspiješ u tjedan dana odigrati pet sezona??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Crokilla kaže...
M_dipl. kaže...

Nisam baš siguran da je pogrešan primjer, Engleska je liga postala preslaba da privuče ona najveća imena (jedino ja sa Man Utd to mogu jer sam konstantno u vrhu europe), Francuska je postala najjača na svijetu i svi najbolji igrači dolaze u klubove poput Nice, Toulousea i Valenciennesa, a u polufinalu sam spušio od Lugana (ej!) za kojeg igra Sneijder (koji sigurno ne bi došao u neko govno od kluba/lige).

Ne znam, krenuo sam danas u kampanju sa Sparta Rotterdamom, pa ću vidjet, ovu sezonu moram doći natrag u prvu, sljedeću ću se u prvoj održat, tamo negdje kroz pet sezona (dakle tjedan dana igranja) ću moći javiti je li se reputacija lige digla obzirom da ću dotada vjerojatno biti jedan od jačih u europi... :D

kak uspiješ u tjedan dana odigrati pet sezona??

Pa kad ne sejvam prije svake tekme kao što to rade svi koje znam, ne znam, ide mi.. :P

misliš samo stišćeš continue i igras 24/7 {#}

CTRL X + CTRL V
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

meni, ako sam u formi, treba 7-10 dana za jednu sezonu..

puno toga pikam između utakmica, a sama tekma mi dugo traje jer stalno nešto mjenjam.

16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Pa kad ne sejvam prije svake tekme kao što to rade svi koje znam, ne znam, ide mi.. :P

ne znam ja šta ti radiš... ali to je nemoguće, ako igraš igru, gledaš utakmice i radiš taktike...

meni treba neka 24 sata igre za jednu sezonu bez ikakvih ponavljanja tekmi i sličnih sranja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Vama to traje jer radite ono što 90% ljudi radi, sejvaju prije svake utakmice i onda loadaju dok ne pobijede, jelda? :P

Da sam treci osnovne, pa mozda i bi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pudge kaže...
M_dipl. kaže...

Vama to traje jer radite ono što 90% ljudi radi, sejvaju prije svake utakmice i onda loadaju dok ne pobijede, jelda? :P

Da sam treci osnovne, pa mozda i bi...

a baš...to kako ti igraš je TEORETSKI nemoguće, jedino da si non-stop na holidayu...svaki malo ozbiljno igrač igra sezonu barem 3-4 dana !

CTRL X + CTRL V
16 godina
neaktivan
Football manager 2011

- postaviti treining regime

- taktika za svaku utakmicu posebno (jedna za LP, jedna za domace prvenstvo, desetkovani sastav za kup)

- attediranje konferencija (svake)

- interakcija s igracima

- interakcija s upravom

- interakcija s ostalim menadzerima

Ima tu dosta posla i barem 5-7 dana za citavu sezonu (ako su englezi, cak i vise).

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice