Flatout 2 ultimate carnage

poruka: 24
|
čitano: 6.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

šta je sa tom igrom, vidio sam da danas izlazi, pa ništa od toga, nigdje ništa nepiše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam ju igro par puta ali mi nije nis posebno dosadna je!

ASUS STRIKER EXTREME, INTEL Core2Quad Q6600 BOX 4*2.4 + Cooler ZALMAN CNPS9500, PC-6400, 4 GB 2* 500.0 GB SEAGATE, GeForce PCX 8800 GTX, 768MB DDR3, PIONEER DVR-115DBK APLUS CS-188A PC Case. 600W, OCZ StealthXStream. 22'' LCD SAMSUNG SM 2232BW,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mogo si je jedino igrat na iksboksu, al ja pitam za računalo..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izlazi 11.7.

Drugi dio je bio dosta dobar, no brzo dosadi. Koliko vidim, pokvarili su soundtrack Plač

I'm writing my will, on a three dollar bill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam na xboxu probo pa mislio sam da za njega i govoris ima frend ne valja bas kao sto sam i reko brzo dosadi

ASUS STRIKER EXTREME, INTEL Core2Quad Q6600 BOX 4*2.4 + Cooler ZALMAN CNPS9500, PC-6400, 4 GB 2* 500.0 GB SEAGATE, GeForce PCX 8800 GTX, 768MB DDR3, PIONEER DVR-115DBK APLUS CS-188A PC Case. 600W, OCZ StealthXStream. 22'' LCD SAMSUNG SM 2232BW,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma igro sam dvojku, i dosta mi se svidjela, vidim sad da su na vikipediji promjenili datume...

do danas je pisao datum 24. 6. pa mi nikako nije bilo jasno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

igrao sam 1 i 2 oba odlična, fizika mljac-mljac, grafika za svoje doba odlična, dobri derbyji, cool razbijanje i raspadenje sve!!!

screenshotovi (sam sam ih radio):  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni je i danas grafika dosta dobra, ono udubljivanje auta itd..

a fizika je super, samo negdje nerealna, jer se preteški predmeni mogu bez lakoče izbit, te predmeti nisu naslonjeni nego lebde dok ih se ne takne...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Flatout 2 ultimate carnage

.........kao veći bugovi u fizici........

17 godina
neaktivan

Kad smo kod fizike i razbijanja automobila, sjeća li se tko 'Destruction Derby'-ja? Namigiva

(legenda od negdje prije 10tak godina hehehe..)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi jel istina da taj novi Flat Out ista pljunuta dvojka . Dali je grafika ista ?

Ima li šta novih autiju ? Te ima li novih staza ?

17 godina
neaktivan

Grafika bolja, auti još više, staze nekoliko dodano,čini mi se.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

proizvođači kažu da je u FO2 na autu bilo 20 raspadljivih djelova, a UC ima 40,UC grafika za PC je bolja nego na Xbox - u (pojačani AF i AA i ima više tekstura) i ima 12 natjecatelja a ne 8

i bilo bi zakon da stave kao u NFS - u ono da možeš pauzirat pa gledat auto sa svih strana

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2008 11:26 (IRebic).
17 godina
neaktivan

pa ultimate carnage za pc razvijaju dosta više nego za x box, tako da se očekuje dosta bolja grafika od iksboksa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra izlazi 1.8.

A za one nestrpljive, pojavila se na t******-ima :o
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
neaktivan

igra izašla, jel ko "nabavio" i igro?

jel valja šta grafika jel dosta bolja ko što govore?

nemam potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

skidan preko t******a strpi se još koji dan

ATI up, Nvidia Down!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2008 22:07 (IRebic).
17 godina
neaktivan

Mini review (nakon 2 odvožene utrke):

+: - dobra grafika (nije kao u grid-u, no ipak zadovoljavajuća, osobito modeli automobila)

- igrivost (koja je bila dobra i u flatout 2)

- trajnost (dosta utrka, modova)

-: - loša konverzija (meniji su ostali nepromijenjeni u odnosu na X360, a i igra je sama loše optimizirana (na C2Q 9450, HD4870, 4 GB @ 1680x1050 High detalji ide oko 30-40 fps))

- malo (velikih) novosti u odnosu na 2. dio

- soundtrack (neki nepoznati rock bandovi) je lošiji u odnosu na 2. dio koji je ipak imao Audioslave Sramim se

- Games for Windows naslov (što znači registracija, a i onemogućen Multiplayer za ilegalne kopije Mršti se)

Ako očekujete velik napredak u odnosu na 2. dio, radije odustanite od kupnje (ili skidanja) jer Flatout: Ultimate Carnage ne donosi puno (značajnijih) novosti. No ipak, solidna arkadna vožnja i privremena zamjena za Burnout Paradise.

You only got one finger left And its pointing at the door
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2008 23:30 (Vulgaris).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eo, ja sam isprobao također na PC-u mnogo bolja grafika nego na XBOXU ali igra sama po sebi nije baš nešto.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
buky kaže...

Eo, ja sam isprobao također na PC-u mnogo bolja grafika nego na XBOXU ali igra sama po sebi nije baš nešto.

može koji screenshot?
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To nije Flatout2 nego Flatout Ultimate Carnage, odnosno mogli bi reci Flatout3. Igra je 99.9% slicna dvojci, poboljsana je grafika i dodani su neki novi nivoi, ako ste se tek sad susreli sa ovim slobodno preskocite dvojku. Igra je stvarno dobra, prava razbijacina i uvijek osjetim rush adrenalina kad se zabim u neki auto. Za razbibriku i odmor mozdanih vijuga ovo je prava stvar! Ovo se sve naravno odnosi na pc. Ocjena: 8.5/10

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Inače obožavam FlatOut  serijal, ali Ultimate Carnage je stvarno loš, rađe bi igro dvojku ponovo neg ovu onverziju s Xboxa, to su sad izdali da izmuzu što više para prije trojke jer je igra potpuno ista ko FlatOut 2  samo drugačije staze su.

Jedva čekam FlatOut 3 jer će to bit potpuno nova igra sa novim engineom i malo drugačijim načinom igranja, volio bih da bude malo teža kao recimo FlatOut 1, bilo je puno teže vozit nego dvojku.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igrica ista kao i Flatout grafika nije ista no nema mi bas nikakvog napretka u kvaliteti vjerujete mi. neke staze su apsolutno iste kao i u originalu. onaj tko nema flatout 2 neka nabavi ovu igru no ona ko ima neka se kloni ove igre jer ce ostat duboko razocaran

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice