šta je sa tom igrom, vidio sam da danas izlazi, pa ništa od toga, nigdje ništa nepiše...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam ju igro par puta ali mi nije nis posebno dosadna je!
mogo si je jedino igrat na iksboksu, al ja pitam za računalo..
ja sam na xboxu probo pa mislio sam da za njega i govoris ima frend ne valja bas kao sto sam i reko brzo dosadi
ma igro sam dvojku, i dosta mi se svidjela, vidim sad da su na vikipediji promjenili datume...
do danas je pisao datum 24. 6. pa mi nikako nije bilo jasno
meni je i danas grafika dosta dobra, ono udubljivanje auta itd..
a fizika je super, samo negdje nerealna, jer se preteški predmeni mogu bez lakoče izbit, te predmeti nisu naslonjeni nego lebde dok ih se ne takne...
.........kao veći bugovi u fizici........
Kad smo kod fizike i razbijanja automobila, sjeća li se tko 'Destruction Derby'-ja?
(legenda od negdje prije 10tak godina hehehe..)
Ljudi jel istina da taj novi Flat Out ista pljunuta dvojka . Dali je grafika ista ?
Ima li šta novih autiju ? Te ima li novih staza ?
Grafika bolja, auti još više, staze nekoliko dodano,čini mi se.
proizvođači kažu da je u FO2 na autu bilo 20 raspadljivih djelova, a UC ima 40,UC grafika za PC je bolja nego na Xbox - u (pojačani AF i AA i ima više tekstura) i ima 12 natjecatelja a ne 8
i bilo bi zakon da stave kao u NFS - u ono da možeš pauzirat pa gledat auto sa svih strana
pa ultimate carnage za pc razvijaju dosta više nego za x box, tako da se očekuje dosta bolja grafika od iksboksa
A za one nestrpljive, pojavila se na t******-ima :o
igra izašla, jel ko "nabavio" i igro?
jel valja šta grafika jel dosta bolja ko što govore?
skidan preko t******a strpi se još koji dan
Mini review (nakon 2 odvožene utrke):
+: - dobra grafika (nije kao u grid-u, no ipak zadovoljavajuća, osobito modeli automobila)
- igrivost (koja je bila dobra i u flatout 2)
- trajnost (dosta utrka, modova)
-: - loša konverzija (meniji su ostali nepromijenjeni u odnosu na X360, a i igra je sama loše optimizirana (na C2Q 9450, HD4870, 4 GB @ 1680x1050 High detalji ide oko 30-40 fps))
- malo (velikih) novosti u odnosu na 2. dio
- soundtrack (neki nepoznati rock bandovi) je lošiji u odnosu na 2. dio koji je ipak imao Audioslave
- Games for Windows naslov (što znači registracija, a i onemogućen Multiplayer za ilegalne kopije )
Ako očekujete velik napredak u odnosu na 2. dio, radije odustanite od kupnje (ili skidanja) jer Flatout: Ultimate Carnage ne donosi puno (značajnijih) novosti. No ipak, solidna arkadna vožnja i privremena zamjena za Burnout Paradise.
Eo, ja sam isprobao također na PC-u mnogo bolja grafika nego na XBOXU ali igra sama po sebi nije baš nešto.
Eo, ja sam isprobao također na PC-u mnogo bolja grafika nego na XBOXU ali igra sama po sebi nije baš nešto.
http://img98.imageshack.us/img98/7215/clipboard01aw6.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/6312/clipboard02io0.jpg
To nije Flatout2 nego Flatout Ultimate Carnage, odnosno mogli bi reci Flatout3. Igra je 99.9% slicna dvojci, poboljsana je grafika i dodani su neki novi nivoi, ako ste se tek sad susreli sa ovim slobodno preskocite dvojku. Igra je stvarno dobra, prava razbijacina i uvijek osjetim rush adrenalina kad se zabim u neki auto. Za razbibriku i odmor mozdanih vijuga ovo je prava stvar! Ovo se sve naravno odnosi na pc. Ocjena: 8.5/10
Inače obožavam FlatOut serijal, ali Ultimate Carnage je stvarno loš, rađe bi igro dvojku ponovo neg ovu onverziju s Xboxa, to su sad izdali da izmuzu što više para prije trojke jer je igra potpuno ista ko FlatOut 2 samo drugačije staze su.
Jedva čekam FlatOut 3 jer će to bit potpuno nova igra sa novim engineom i malo drugačijim načinom igranja, volio bih da bude malo teža kao recimo FlatOut 1, bilo je puno teže vozit nego dvojku.
Igrica ista kao i Flatout grafika nije ista no nema mi bas nikakvog napretka u kvaliteti vjerujete mi. neke staze su apsolutno iste kao i u originalu. onaj tko nema flatout 2 neka nabavi ovu igru no ona ko ima neka se kloni ove igre jer ce ostat duboko razocaran