Imam POTM WBY. Kojeg sam opet slozio jer sparam coinse i igrace ne bacam na glupe SBCeve. Ja sam nedokazan jbt... A kaj si ti?
Zavrsavam E3 pa nikad nista u totw packu. Da nisam dobio mid Zanettia. Nebi znal kak ikona izgleda a da si ju sam ne kupim.
Napravio sam 81+ i 83+ pa dobio kurcinu isto ko i svatko ovdje.
Kaj me boli kurac za WBY red karticu kad sa njom mogu supak obrisat. Ne jebi bzvz i lad budes zavrsaval WL di i ja. Mozemo pricat o nekakvim nagradama. Sve ostalo je sranje. Kad za elite ne mozes dobit vise od 100k.
Uuu, a mjerilo je di ti završavaš wl. Bravo, to ti je life goal? Pa ja da nemam dijete sa poteškoćama u razvoju i ne trošim 18h dnevno na njega i na posao, možda bi isto kao i ti bio na rubu psihijatrijskog promatranja opterećen rezultatom u nekoj tamo sasranoj igri i wl....
Ovako, dobro ja i stignem igrat i odigrat i wl 10-15 tekmi, i 20ak rivalsa i 10-20 sqbl....
Kakva nakupina idiota tamo u toj firmi radi. Pa dzabe je paketic, untr. zasto dva puta 87 u 87+.
Gle, da ga nemaš, wby, srao bi kak ga nemaš, sad dobiješ igrača od pol milje DŽABE i opet sereš. Gg for you.
Fyi, ja sam ga PLATIO danas 450k i to sam čekao sat vremena.
Na PS ne vrijedi niti 360k. Gledam ga po toj cijeni i stoji na marketu.
Jebg, imate 10x više igrača i 10x veći market, pa je logično da su cijene niže nego kod nas na pc.
Btw., evo ja sam investirao zadnji coin u neymara, 720.000 najjeftiniji danas cijelo popodne što sam švrljao po marketu kad sam stigao na mob.
Ako igras toliko. To znaci da igras duplo, ako ne troduplo vise nego ja. Ja odigram WL i to je to.