FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.207.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Imam POTM WBY. Kojeg sam opet slozio jer sparam coinse i igrace ne bacam na glupe SBCeve. Ja sam nedokazan jbt... A kaj si ti?

Zavrsavam E3 pa nikad nista u totw packu. Da nisam dobio mid Zanettia. Nebi znal kak ikona izgleda a da si ju sam ne kupim. 

Napravio sam 81+ i 83+ pa dobio kurcinu isto ko i svatko ovdje. 

Kaj me boli kurac za WBY red karticu kad sa njom mogu supak obrisat. Ne jebi bzvz i lad budes zavrsaval WL di i ja. Mozemo pricat o nekakvim nagradama. Sve ostalo je sranje. Kad za elite ne mozes dobit vise od 100k.

Uuu, a mjerilo je di ti završavaš wl. Bravo, to ti je life goal? Pa ja da nemam dijete sa poteškoćama u razvoju i ne trošim 18h dnevno na njega i na posao, možda bi isto kao i ti bio na rubu psihijatrijskog promatranja opterećen rezultatom u nekoj tamo sasranoj igri i wl....

Ovako, dobro ja i stignem igrat i odigrat i wl 10-15 tekmi, i 20ak rivalsa i 10-20 sqbl.... 

movie kaže...
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Kakva nakupina idiota tamo u toj firmi radi. Pa dzabe je paketic, untr. zasto dva puta 87 u 87+.

Gle, da ga nemaš, wby, srao bi kak ga nemaš, sad dobiješ igrača od pol milje DŽABE i opet sereš. Gg for you.

Fyi, ja sam ga PLATIO danas 450k i to sam čekao sat vremena.

Na PS ne vrijedi niti 360k. Gledam ga po toj cijeni i stoji na marketu.

Jebg, imate 10x više igrača i 10x veći market, pa je logično da su cijene niže nego kod nas na pc.

Btw., evo ja sam investirao zadnji coin u neymara, 720.000 najjeftiniji danas cijelo popodne što sam švrljao po marketu kad sam stigao na mob.

Ako igras toliko. To znaci da igras duplo, ako ne troduplo vise nego ja. Ja odigram WL i to je to. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
10 godina
neaktivan
FIFA 20

Da li netko zna kada izvodim korner kako da spamam drugog igrača kraj korner zastavice? Tipčem iza sve živo i neživo, probao sam držati tipke, ali ništa ne pomaže...

Znaći ono kad je korner da mi se drugi igrać odmah tamo stvori, da ga ne moram pozivat pa da trči... Komp to radi, drugi igrači online to rade, google fore nisu pomogle pa da vas pitam

Promijenjene su mi kontrole, a očito se ta tipka nije promijenila... Kada stisnem R2 igrač priđe, a kad je cut scena moram tipkat R1 da se igrač spama kraj korner zastavice... Ako koga zanima 

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2020 21:52 (Shivi).

0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

https://www.dexerto.com/amp/fifa/ea-sports-respond-to-issue-with-bugged-fifa-20-fut-conmebol-cards-1338013

Evo, možda bude neka kompenzacija kak spada za nas koji smo otvorili non rare u packovima...

Pa baš gledam ove koji su govorili o rare packu a ja sam dobio pola pola. Nema šanse da me mimoiđe sranje... naravno u packu nula bodova.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2020 22:11 (movie).
13 godina
FIFA 20

Skinem ja taj PES. Sklepam neku ekipicu. Dobijem Lingarda, Mertensa i Benedeta i krenem. 3 tekme, 3 pobjede. Delaya ko u prici. Trazenje igraca, minimalno 5min. Tekme. Komedija. Na svaki moj odlazak na 1-0, 2-0 , protivnik krene divljat. Klizeci start je u rangu onoga kad Van Dijk krene u duel pa odnese u pizdu materinu igraca bez faula. Show, show, show. Meni je teska sprdnja, meni je bio bolji u ISSu nego kaj je sad. 

Nazalost, Konami sa ovakvim polu proizvodom nema kaj trazit kraj 1/3 proizvoda iz EA radnje. Obje igre su ruglo, FIFA je doslovno manje ruglo od PESa. 

Spominjanje nekakvih prirodnih kretnja u PESu, dodavanja ili neceg desetog je stvarno bez ikakvog smisla. Ko tamo vidi prirodne kretnje i udarca, taj je poblesavio skroz. 

Dosta dobra im je ova fora sa ovim trulim idiotima. Nek je on nositelj paketa. Super. Jos jedni fodderi vise koji zauzimaju mjesto high rated karticama. Majstori.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2020 0:55 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Skinem ja taj PES. Sklepam neku ekipicu. Dobijem Lingarda, Mertensa i Benedeta i krenem. 3 tekme, 3 pobjede. Delaya ko u prici. Trazenje igraca, minimalno 5min. Tekme. Komedija. Na svaki moj odlazak na 1-0, 2-0 , protivnik krene divljat. Klizeci start je u rangu onoga kad Van Dijk krene u duel pa odnese u pizdu materinu igraca bez faula. Show, show, show. Meni je teska sprdnja, meni je bio bolji u ISSu nego kaj je sad. 

Nazalost, Konami sa ovakvim polu proizvodom nema kaj trazit kraj 1/3 proizvoda iz EA radnje. Obje igre su ruglo, FIFA je doslovno manje ruglo od PESa. 

Spominjanje nekakvih prirodnih kretnja u PESu, dodavanja ili neceg desetog je stvarno bez ikakvog smisla. Ko tamo vidi prirodne kretnje i udarca, taj je poblesavio skroz. 

Dosta dobra im je ova fora sa ovim trulim idiotima. Nek je on nositelj paketa. Super. Jos jedni fodderi vise koji zauzimaju mjesto high rated karticama. Majstori.

Pa ti igraj sta se tebi vise svidja. A meni je komicnija fifa i to mnogo. Ne mozes ti posle 3 utakmice donositi sud. Ja se secam prosle godine jedva sam presao na pes a kasnije mi je fifa izgledala uzasno, pocevsi od trave, nekako isprano kao i da nije trava nego neki tepih a o kung fu fudbalu da ne pricam. U fifi pola igraca zna sa loptom razne karafeke kakve ni Nejmar ne zna u real life xd. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
11 godina
SimeKZ kaže...

Trebao si namjestiti da ti trazi protivnika samo sa najboljom konekcijom tako ja trazim kad igram jeste da ces cekati neke 3min ali se isplati jer u 90% slucajeva nisam osjecao nikakav delay

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Trebao si namjestiti da ti trazi protivnika samo sa najboljom konekcijom tako ja trazim kad igram jeste da ces cekati neke 3min ali se isplati jer u 90% slucajeva nisam osjecao nikakav delay

Samo takvi protivnici i dalje je tu bilo teskog trzanja i pizdarija. 

6 godina
neaktivan
WBY je hax u ovoj igrici. Sinoc uzmem WBY + Mbappe i Suki u 4231, te iza njih Gerrard, Kante i De Jong. Doso do 11 i neda mi se vise, ovo je trganje zivaca. U onom red picku Gomez 87

1 0 hvala 0
16 godina
Gerro kaže...
WBY je hax u ovoj igrici. Sinoc uzmem WBY + Mbappe i Suki u 4231, te iza njih Gerrard, Kante i De Jong. Doso do 11 i neda mi se vise, ovo je trganje zivaca. U onom red picku Gomez 87

Sva trojica su, tj ja sam kupio wby+mbappe+neymar, kako njih sere igra to nisu istine, da sam bio pametan davno bi ih uzeo, potrošio bi kantu živaca manje.

13 godina
Gerro kaže...

Ja imam POTM WBY. Strasno OP kartica. Ta kombinacija agilitya, 5* WF je nenadjebiva. u kombinaciji sa Neymarom i Sonom u napadu je strasno OP jer kako god da se okrenes i opalis po golu uvijek je opasno. Sa WBY je najbitnije proc crtu 16m i onda pucat, jer se ostalo racuna kao Long Shot koji mu nije najbolji. 

13 godina
FIFA 20

Ja se kao nadam da će me jednom sreća pomazit sa crvenom karticom.

A bokte 

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Dotako sam dno života...
Moj PC  
4 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Prodo coinse ili?

Meni trebo juce jedan XP za novi lvl 🤣

0 0 hvala 0
17 godina
Gerro kaže...
Prodo coinse ili?

Meni trebo juce jedan XP za novi lvl 🤣

Ne, potrošio na marketu. Budala. Svaki dan kartice sve manje vrijede. Kupim u četvrtak a u petak sve kupljeno palo cijenom. Da sam sve prodao prije najave da neće biti zimskih nadogradnji imao bih dvije milje više od one cifre koju sam uložio u kartice. Danas da sve prodam imao bih debelo preko milju manje nego što sam potrošio na kartice. Ajde budi pametan... Ove godine s hrpom kartica raznoraznih boja ubili su market. S jedne strane je dobro jer većina može kupiti one kartice koje prije nisu mogli kupiti, a s druge strane je to loše jer sve kartice brzo gube na vrijednosti. Stalno nam smanjuju kumulativnu količinu coinsa. Nadam se da će povezati dva tjedna bez nove boje kartica pa da se market stabilizira pa da sve prodam po koliko toliko podnošljivoj cijeni. Danas navijam za bayern. Ovo bi im trebala biti 4 pobjeda u nizu i Lew bi trebao dobiti nadogradnju. Ajde bar malo veselja, pod uvjetom da dobiju.

13 godina
FIFA 20

Da sam prodao jucer 4 igraca koja sam planiral, imal bi 3m coinsa. Danas imam 2,3m. Koji kurac je toliko srusio cijenu. Pa nije valjda da ljudi stvarno prodaju igrace da bi kupovali pakete. Zbogom pameti jbt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Uuu kako ću si složit ovog A.Sandra danas :) Taman da zamijeni Dalberta a Neymar ostane na 10 chem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Kaj su vam to za promo slozili? Napumpali juznu ameriku bez uma i razuma, pa nek kreteni otvaraju pakete. Cek sad dok Corona s porta dobi special card znamo vec zasto. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Cijene marketa su drastično pale, pogotovo meta igrači eto Mbappe ide za 480k, što znači praktički u tjedan dana je izgubio skoro 400k.

Meni paše jer mi je on sljedeća kupnja,sad ću višak igrača kaj imam prodat i nadam se da ću imat dovoljno :)

btw mogao bi sad napokon wan bissaka dobit upgrade,odigrao je vrhunaku tekmu a imam njegovu otw karticu

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2020 9:31 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Kaj su vam to za promo slozili? Napumpali juznu ameriku bez uma i razuma, pa nek kreteni otvaraju pakete. Cek sad dok Corona s porta dobi special card znamo vec zasto. 

Unistavaju market tjedan za tjednom. Izgubio sam na 91 Blancu 300k, Na 88 Petitu 100k, Neymaru 200k. Vise od pola milje coisne, odnosno 150kn mi je otislo u vjetar radi ovog retardiranog promoa. Nafilali su pakete ovim mutavim karticama + juzno americki ekvivalent UCL karticama. U svakom paketu izlete i kartice ratinga 75 su prioritetnije od kartice 80 pa na vise ratinga. Zauzimaju mjesto jednom rare igracu i izlaze po 2-3 u komadu. Sad je jos manja sansa da se bilo koji kurac izvuc iz paketa. Cicaju ljudima klubove sa ovim flash saleovima u pola cijene. Cicaju coinse, unistavaju market i kaj je najgore... izbacuju ove 84-91 pakete i 81+ pakete gdje ljudi za 11 rare kartica dobiju jednu ili dvije kartice. 

Radi totalni blitzkrieg na igru i njezin market. Sad je postalo normalno da SBC bude sa untr. paketima a pack weight nikad gori.

Razjebat ce igru do TOTSa, nece ostat nitko u njoj.

Ako netko hoce kupit coinse, neka mi se javi u inbox. Jucer otisla milja, jos ostala milja.

14 godina
neaktivan
FIFA 20

Stigao tata Mbappe za 473k što je stvarno jeftino, sad sam i bez coinsa i bez igrača ali bmk jer si slažem prvu momčad plus par zamjena i to je to , a ne da si nakrcavam različite igrače po klubu koji mi ničemu ne koriste.

samo kad dođem doma moram se malo poigrat sa momčadi da dobijem full chem, ali ovak bi mogao startat pa ingame promjenit kante cdm i zamjenit firmnha za manea, to mi ovak na prvu pada na pamet ali budem se poigrao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Stigao tata Mbappe za 473k što je stvarno jeftino, sad sam i bez coinsa i bez igrača ali bmk jer si slažem prvu momčad plus par zamjena i to je to , a ne da si nakrcavam različite igrače po klubu koji mi ničemu ne koriste.

samo kad dođem doma moram se malo poigrat sa momčadi da dobijem full chem, ali ovak bi mogao startat pa ingame promjenit kante cdm i zamjenit firmnha za manea, to mi ovak na prvu pada na pamet ali budem se poigrao :)

Niđe veze, imaš PET klasičnih špica u sastavu. Je da sam se nagledao svakavih formacija i panjeva koji igraju tako, di su im mbappe i griezmann cdmovi, ali brate mili, ti imaš pet komada u sastavu koji su isključive špice.

Meni B.Yedder igra cam/cf u 4231, odlično igra na toj poziciji, ali je koma njegova stamina, on je u 60oj mrtav. Jedino mi je dobro što je i Osimhen zvijer, pa igram s njim u špici, a na cf igraju po poluvrijeme mbappe i yedder.

Btw, ja sam platio Mbappea prije 3 dana 560.000 i to je bio jebeno najjeftiniji na marketu taj dan :/ Padaju cijene ko muhe.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

To je ta meta. Samo krivi Firmino. Kupis scream Firmina i stavis shadow. Uz Kantea ti vise ne treba. 

14 godina
neaktivan
jopis kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Niđe veze, imaš PET klasičnih špica u sastavu. Je da sam se nagledao svakavih formacija i panjeva koji igraju tako, di su im mbappe i griezmann cdmovi, ali brate mili, ti imaš pet komada u sastavu koji su isključive špice.

Meni B.Yedder igra cam/cf u 4231, odlično igra na toj poziciji, ali je koma njegova stamina, on je u 60oj mrtav. Jedino mi je dobro što je i Osimhen zvijer, pa igram s njim u špici, a na cf igraju po poluvrijeme mbappe i yedder.

Btw, ja sam platio Mbappea prije 3 dana 560.000 i to je bio jebeno najjeftiniji na marketu taj dan :/ Padaju cijene ko muhe.

Je ali ovo mi je sastav da počnem da imaju koliko toliko chem pa ih ingame promjenim, evo npr mogu i ovako:

mane mi obavezno ide na stranu , ben yedder mi igra ili špicu ili cam desno , dok je firmino najbolji cam kojeg sam koristio, 

iskreno ne volim imat u momčadi više od jednog klasičnog cdma, a to mi je kante koji ima stay back on attack, ostali napadaju.

nemoj se iznenaditi zasto tako igra ekipa kada eto ti primjer firmino koji je cf/st , a kad ga staviš na cam/cm imaš brutalno dobrog igrača, i dobar u duelu,dobro uzima lopte, odlično puca i dodaje....ista priča je griezman koji je isto odličan cm/cam

ovo mi je pokusno moram se danas poigrat da to lijepo poslozim,

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

To je ta meta. Samo krivi Firmino. Kupis scream Firmina i stavis shadow. Uz Kantea ti vise ne treba. 

Je da sa ravno 1.400 coinsa  ma firmino ovaj mi je otkriće , a košta je cca 160k, iskreno bolje mi zabija od ben yeddera ali to je zato jer mi je igrao iza špice, dok mi je ben ili lcam ili rcam

13 godina
FIFA 20

Bas je ovo super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ovaj rare players bez flaira, bez zastave, a unutra 4 85 kartice :)

Glavno da je crna prva, jebala majku.

Nego koji kurac se događa s marketom?

Ja sad rasprodajem sve živo da uzmem Ronalda dok je ovako nisko jer mi treba zamjena za Raula kod Talijana, a možda s vremenom bude i neka zarada.

Tako sam ga i prvi put kupio kad je bio crash na marketu pa sam zaradio kad sam ga prodavao.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Šta ste vi dobili paket??

I koliko je to nisko kiki? Na PS4 je cca 650k, ja sam kratak jedno 100k ukurac

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Šta ste vi dobili paket??

I koliko je to nisko kiki? Na PS4 je cca 650k, ja sam kratak jedno 100k ukurac

SBC rare player pack imaš.

Kiki na PC-u 670k, a ja imam 632 i čekam da mi se prodaju neke kartice.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...

Ovaj rare players bez flaira, bez zastave, a unutra 4 85 kartice :)

Glavno da je crna prva, jebala majku.

Nego koji kurac se događa s marketom?

Ja sad rasprodajem sve živo da uzmem Ronalda dok je ovako nisko jer mi treba zamjena za Raula kod Talijana, a možda s vremenom bude i neka zarada.

Tako sam ga i prvi put kupio kad je bio crash na marketu pa sam zaradio kad sam ga prodavao.

Ovaj market samo moze dolje. Racunaj da ce ga sa ovim promom zatuc do kraja, jer se ljudi rjesavaju igraca i kupuju pakete. Nakon toga samo peglaju sa promoima i odrzavaju niske cijene. 

13 godina
SimeKZ kaže...

Ovaj market samo moze dolje. Racunaj da ce ga sa ovim promom zatuc do kraja, jer se ljudi rjesavaju igraca i kupuju pakete. Nakon toga samo peglaju sa promoima i odrzavaju niske cijene. 

Uzeo sam ga ipak jer mi je Ronaldo drag kao igrač, a kod Talijana mi je falio upravo on jer je Raul zakurac.

Odmah je na debiju zabio 4 komada za što Raulu trebaju barem dvije utakmice :)

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice