FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.207.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Ova igra je vrh, jako sam oduševljen i jedva čekam sutra da je opet upalim

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 20
C3c1l kaže...

Krv ti jebem. Kolko obrana? Jedno 15 minimalno. Cista psihijatrija jebo te tito. CISTA. Ja sam na 14-4. Sutra jos 4 pobjede za onaj paketic i to je to. Nema smisla. Doslovno nema.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Krv ti jebem. Kolko obrana? Jedno 15 minimalno. Cista psihijatrija jebo te tito. CISTA. Ja sam na 14-4. Sutra jos 4 pobjede za onaj paketic i to je to. Nema smisla. Doslovno nema.

6 tekmi sam vodio 2-0 i 6 tekmi sam izgubio u drugom poluvremenu, ovo što mi se danas dešavalo nikad nisam doživio. Sve što su pukli njima ulazi a ja se mučim ko Isus. Otišao sam kupiti sona i ovog zelenog mahreza pa se nekako i otvorilo ali sve je to na jedvite jade. Užas živi uglavnom.. imam 3 pobjede u Wl i ne znam dal' da igram više 

13 godina
FIFA 20

Tekkz, Kurt i Nick igraju PES. Jel ovo moguce :D :D 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Tek sad vidim. Tek sad vidim koji sam idiot bio s tom fifom. Forsirao sam to smece na svoju stetu, al nada je umirala posljednja. Nada da konacno netko isprazni sicu iz džepa i upgrejda fakin servere. Nisam to docekao. Dal su sami sebe prerasli ili im je pohlepa prerasla zdravi razum ne znam i zaboli me. Platio sam 300kn za igru i ja igram kad ocu, a nije nogomet(nazalost?). Ne igram kad mi serveri dozvole, igram kad jebeno ocu. Mogu u podne mogu u ponoc igra je ista. Istina da je offile ali je jebeno ista. Nitko mi ne uzima postotak od svake transakcije(in game(virtualni novac)) kako bi u konacnici dosao do nule. Tek sad vidim koji sam bio idiot kad sam se ljutio kad sam popusio, a ljudi sam se opravdano jer sam bio jeben i najeben. Ucinak mi je bio isti kao da sam se ljutio jer je pocela kisa vani prije košnje, potpuno isti. Ne možeš nista promjeniti, nit si ikad imao sansu sta promjeniti. Citam vase poruke "ovo nikad nisam dozivio..." i ostale. Dozivjeli ste sve to vise puta isto ko i ja. Samo treba reci dosta. Meni je bilo lakse jer sam samo odjavio smece s origina i amen. Za vas koji ste kupili igru samo obrisite klub i fajerunt. Nece vam biti volja ponovo sranje navlacit. Utjecaja na igru nismo imali nikvog. Kako netko lupi 30:0 sad mi je jos manje jasno. I nikad mi nece bit. A to sto se prica ovisan sam o igri jebiga... Ma kaki, ako je netko ovisan o tome da ga netko radi budalom onda nek ode sve u kurac. Taj ocito nije svjestan da ga se radi budalom, jer na to se ne možes navuc. Dok ne probate nesto drugo igrat necete znat. Pritom ne mislim na PES.

I jos dok vidim ovo s kurtom on je ispao najveci idiot ikad. Pricao sam vam prije kad ga je netko linkao prvi put ovdje da taj covjek ne zna nis drugo osim fife. E kompa ne grizi tad ruku koja te hrani nisi ti jebena macka da ti to prođe. Ako nemas plan B ne laj. Zajebo se i to zesce. Ako mu uspije ovo s pesom, da mu barem uspije jer je ok lik, malo bolestan, al ok. Nek mu uspije, al taj drugacije ne zna zaradit nego klopotat pred kamerom. I jedina stvar zasto je tako popularan je to sto je fifa smece, da nije bio bi nebitan ko i ostatak fifa scene, lupao bi s kontrolerom iz mjeseca u mjesec nadajuci se da ce preko te firme koju je otvorio stvorit nekvu penziju. I to je to, on se ne osjeca prevareno jer on mlati lovu, mi smo prevareni koji smo platili fifu i ne streamamo mi smo "zrtve" ne on. To zapamtite. Zrtve su pod navodnicima jer mi nismo kupili fifu da zaradimo na njoj, nego da se igramo, tu je velika razlika.

Eto nadam se da cete se opametit kad tad i te pare koje date za fifu kupit nesto ljepse i bolje sebi, da ne bude klisej da kazem nekome drugome. :)

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

složio sam Sancheza i dobro nekog natamburao za dobro jutro 

sad su mi chem svi na 10 osim ben yedder 8 što je ok.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2020 7:57 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
cicek kaže...

I jos dok vidim ovo s kurtom on je ispao najveci idiot ikad. Pricao sam vam prije kad ga je netko linkao prvi put ovdje da taj covjek ne zna nis drugo osim fife. E kompa ne grizi tad ruku koja te hrani nisi ti jebena macka da ti to prođe. Ako nemas plan B ne laj. Zajebo se i to zesce. Ako mu uspije ovo s pesom, da mu barem uspije jer je ok lik, malo bolestan, al ok. Nek mu uspije, al taj drugacije ne zna zaradit nego klopotat pred kamerom. I jedina stvar zasto je tako popularan je to sto je fifa smece, da nije bio bi nebitan ko i ostatak fifa scene, lupao bi s kontrolerom iz mjeseca u mjesec nadajuci se da ce preko te firme koju je otvorio stvorit nekvu penziju. I to je to, on se ne osjeca prevareno jer on mlati lovu, mi smo prevareni koji smo platili fifu i ne streamamo mi smo "zrtve" ne on. To zapamtite. Zrtve su pod navodnicima jer mi nismo kupili fifu da zaradimo na njoj, nego da se igramo, tu je velika razlika.

Eto nadam se da cete se opametit kad tad i te pare koje date za fifu kupit nesto ljepse i bolje sebi, da ne bude klisej da kazem nekome drugome. :)

Ne bi rekao nikad za kurta da je idiot on je jednostavno osoba koja obozava nogomet kao vecina nas ovdje i nije mogao sutjeti jer je takva osoba i mi trebamo to postovati jer je on prvi od pro igraca koji je digao glas i EA bi mogao najebati samo radi njega. Ti mislis da je bolestan ja mislim da je uredu lik jer pazi ajde mi nabroji jednu osobu koja izgleda normalno dok igra smece zvano fifa ta osoba ne postoji. I ja mislim da ne bi bio nebitan da je fifa dobra igrica covjek bi najvjerojatnije bio na vrhu pro scene jer ako je u ovom kaosu uspio ici na natjecanja sto bi onda tek radio kad bi sve imalo smisla.

13 godina
FIFA 20

U Kurtu smo dobili ono najbitnije. Osobu oko koje se community moze okupit i djelovat. Jer sve kaj EA napravi prema njemu duplo im se vraca. No, najveci problem Kurtu je, apsurdno, njegov ogromni community koji je pun ragea prema EA i onda je on "general koji ne moze sve trupe drzat na mjestu". I tu lezi njegov problem kojeg polako rjesava.

Jucer upalim stream i cujem onog zljabravog Tekkza u pozadini. Nista mi nije jasno dok nisam nisam procital da imaju Squad Stream on, Nick i Kurt. Peglaju PES i boli ih kurac. Igra izgleda ruglo, al barem se okupljaju oko neceg. 

Ovo kaj Cicek kaze oko zarade. Kurtu je to posao i svaki posao zelis napravit profitabilnim. Nemam nista protiv da on zaraduje na ovakav nacin. Sam je priznao da 10g samo igra FIFAu i nista drugo. Zato je bog i batina u njoj. Nista drugo ne voli osim nogometa i to treba postivat.

Covjek je imal muda stavit svoj izvor zarade na bubanj kako bi ujedinio community protiv jedne kompanije koja nas godinama jebe u mozak. Uspio je razjediniti community na beskicmenjake i one koji zele promjene. I na tome mu skidam kapu. Ako je potrebno igrati PES da bi se ta promjena dogodila. Kaj se mene tice, samo naprijed.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Da konami ima mozga ovu situaciju bi okrenio u svoju korist. Neki dan prvi put u povijesti više igrača je pratilo strim pesa nego fife. Naravno, za to je zaslužan Kurt koji je imao više pregleda pesa nego svi strimeri zajedno fife. Ja bih sjeo u prvi avion i otišao do Kurta i pitao ga što mu treba. Tražio savjet od vrhunskog igrača kako poboljšati igrivost igre. Ubacio nakon toga beta patch samo Kurtu pa neka ga testira u live strimu a potom izbacio za sve. Uzeo Kurta za manekena igre i na krilima prosvjeda igrača gradio sljedeće izdanje pesa. Mržnja zajednice je tolika da bi Kurt uz još pokojeg strimera okrenio naravno i uz solidan gameplay igrače ka konamiju. Kurt je za fifu više napravio u godinu dana nego EA koji je svojom nerazumnom odlukom otvorio vrata konamiju koji ponuđeno jednostavno mora iskoristiti. Valjda je netko u konamiju registrirao da je neki dan pes imao na strimu više gledatelja nego što ima cijeli mjesec zajedno. Ako ovo prespavaju onda im stvarno pomoći više nema.

13 godina
FIFA 20

Neka je jusuf dobio ovo. Morao je. Nakon 3-0 moji igraci ko sleperi. Neka. Majku im jebem u picku. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The_K kaže...
cicek kaže...

Ne bi rekao nikad za kurta da je idiot on je jednostavno osoba koja obozava nogomet kao vecina nas ovdje i nije mogao sutjeti jer je takva osoba i mi trebamo to postovati jer je on prvi od pro igraca koji je digao glas i EA bi mogao najebati samo radi njega. Ti mislis da je bolestan ja mislim da je uredu lik jer pazi ajde mi nabroji jednu osobu koja izgleda normalno dok igra smece zvano fifa ta osoba ne postoji. I ja mislim da ne bi bio nebitan da je fifa dobra igrica covjek bi najvjerojatnije bio na vrhu pro scene jer ako je u ovom kaosu uspio ici na natjecanja sto bi onda tek radio kad bi sve imalo smisla.

Rekao sam da je idiot jer si je glavni i jedini izvor prihoda doveo u pitanje bez da je imao plan b. Moze strimat gta5 i netko od ea kompanije napravi fejk profil i pocne mu baljezgat u chat po ea-u i opet ce dobit ban i tako u krug.

A velim da su nebitni jer zaraduju sicu ako gledas prema ostalim igrama. A zahvaljujuci velikoj fifa sceni ako se netko pobuni vec ih barem 10 ceka u redu koji ce ga zamjenit i za manju placu. 

Kurt je reagirao impulzivno i u afektu se krenuo s rogatim bosti i ovi su ga ubacili u mlin u stilu velike masinerije koju imaju. Jedini nacin da ea ode kvragu je da neko baci emp i sve elektronsko izgori. Svi ostali bojkoti ne dolaze u obzir jer svake godine dolazi nova generacija koja ce kupit igru i nadomjestit gubitak. A ako streameri pocnu bojkotirat to ce otvorit prostor za neke nove strimere da traze svojih 5 min slave. Jednostavno je nemoguce to sve zaustavit.

13 godina
SimeKZ kaže...

Neka je jusuf dobio ovo. Morao je. Nakon 3-0 moji igraci ko sleperi. Neka. Majku im jebem u picku. 

Nakon kaj sam spojio od 14 do 17 3 pobjede. Izgubio od ovog gore mangupa koji je zapucao svega 4 puta na gol u 90min. Idem igrat sljedecu tekmu jer mi treba jos ta jedna pobjeda da me EA popljuje jos jednom sa svojim packom. No ajde, guram do tih 18 i tu stajem. Neki talijan, ekipa 30m coinsa, standardni drop back i ostalo. Zabio je prvi gol i nakon toga sjeo iza i samo trci sa TOTY kanteom i lovi lopte od jedne linije do druge. Uzeo sam gumicu, zavezao gljivice i otisao spremit torbu za trening. Nema smisla, jednostavno nema smisla. Kako neces oboljet od ove igre majka ti jebala. Jedva cekam da prodam coinse, doslovno jedva cekam da se netko javi i nek nosi sve u pizdu materinu... Jedina igra gdje bolji igrac ne moze dobit tekmu, jedna jebena jedina igra. 

10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Videli od mene i presli na Pes. :) 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
6 godina
neaktivan
Neki CAM, imam oko 800K

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Da konami ima mozga ovu situaciju bi okrenio u svoju korist. Neki dan prvi put u povijesti više igrača je pratilo strim pesa nego fife. Naravno, za to je zaslužan Kurt koji je imao više pregleda pesa nego svi strimeri zajedno fife. Ja bih sjeo u prvi avion i otišao do Kurta i pitao ga što mu treba. Tražio savjet od vrhunskog igrača kako poboljšati igrivost igre. Ubacio nakon toga beta patch samo Kurtu pa neka ga testira u live strimu a potom izbacio za sve. Uzeo Kurta za manekena igre i na krilima prosvjeda igrača gradio sljedeće izdanje pesa. Mržnja zajednice je tolika da bi Kurt uz još pokojeg strimera okrenio naravno i uz solidan gameplay igrače ka konamiju. Kurt je za fifu više napravio u godinu dana nego EA koji je svojom nerazumnom odlukom otvorio vrata konamiju koji ponuđeno jednostavno mora iskoristiti. Valjda je netko u konamiju registrirao da je neki dan pes imao na strimu više gledatelja nego što ima cijeli mjesec zajedno. Ako ovo prespavaju onda im stvarno pomoći više nema.

Movie druze da u konamiju porade samo malo na matchmaking-u i da myclub naprave zanimljivijim nesto kao sto imamo u futu, wl i ostale stvari pes bi razvalio fifu ali doslovno. Gameply je savrsen jedino cest problem zna biti konekcija izmedju dva igraca jer pes nema servere i onda zna se desiti bas veliki lag.

Sa druge strane ja mislim da se Pes i ne takmici sa Fifom i da zivi u nekom svom svetu, igru svake godine izadje za svoju vernu publiku. 

Oni da su hteli i poboljsali ovo sto sam malopre rekao znaci matchmaking, da je bolje iskustvo jednostavno online i da srede koncept myclub-a da bude zanimljiviji imali bi citavu armiju igraca, ne treba njima ni Kurt ni niko samo da im je to u cilju, ali sve mi se cini da nije. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
13 godina
Gerro kaže...
Neki CAM, imam oko 800K

Nedavno sam uzeo middle Socratesa i pokazao mi se jako dobrim.

Dobar pas, šut iz daljine odličan, iz blizine također, obje noge ima tako da ne moraš mislit kako pucat i dodavat, čak i obrambeno nije loš mada njegove obrambene statistike govore drugačije.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20

Čovjek uči dok je živ pa sam i ja danas naučio novu meta taktiku.

Znači kad gubite utakmicu morate igrati kao ovaj u videu.

Na njegovu žalost, ovaj put nije uspio pobijediti, ali treba biti uporan, jedanput će sigurno upaliti.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Bye bye

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

jedva dobijem u produzetku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jedva dobijem u produzetku.

Protiv tog istog lika sam igrao jutros hahahahahaha

[19xx] 4ntraks
16 godina
FIFA 20

E, a sad...

Prodat Mbappea st, kupit Mbappea lw i završit osimhena (fali mi još 3 objectivea) ili ostavit mbappea a na lw/lm stavit žutog martiala ili rttf comana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Delay od citave sekunde. Super. Jos jedna pobjeda do 18 i hvala lijepo.

87+ pack.

Kakva nakupina idiota tamo u toj firmi radi. Pa dzabe je paketic, untr. zasto dva puta 87 u 87+.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2020 17:23 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ruya kaže...

Movie druze da u konamiju porade samo malo na matchmaking-u i da myclub naprave zanimljivijim nesto kao sto imamo u futu, wl i ostale stvari pes bi razvalio fifu ali doslovno. Gameply je savrsen jedino cest problem zna biti konekcija izmedju dva igraca jer pes nema servere i onda zna se desiti bas veliki lag.

Sa druge strane ja mislim da se Pes i ne takmici sa Fifom i da zivi u nekom svom svetu, igru svake godine izadje za svoju vernu publiku. 

Oni da su hteli i poboljsali ovo sto sam malopre rekao znaci matchmaking, da je bolje iskustvo jednostavno online i da srede koncept myclub-a da bude zanimljiviji imali bi citavu armiju igraca, ne treba njima ni Kurt ni niko samo da im je to u cilju, ali sve mi se cini da nije. 

Marketing najbolje prodaje igru ako imas odlican tim marketinskih strucnjaka mozes bilo sto prodati. Dokaz su ti mnoge igre koje su kostale 50,60 eura i onda kad su izasle dobili su ogromni hate jer igra nije ono sto su prikazali ili obecali da ce biti ili su prikazali samo 10% igre koji je odlicno napravljen a 90% koji je lose napravljen taj dio su prikrili. Imas mnogo visoko kvalitetnih igri za koje ne znas a ne znas zato jer im je marketing nikakav to jest taj studio nije uzeo dobrog publishera da im radi marketing. Kad ides objaviti vlastitu video igru i kada ides pregovarati sa publisherima ti uglavnom od prodaje dobijes ako si sretan 20% jer vise ti se isplati tih 20% od recimo 5 miliona prodanih primjeraka nego novci od recimo 10 000 prodajnih primjeraka. 

Streameri su isto jako dobar marketing evo nas studio Gamepires kad je izbacio SCUM oni su podjelili preko 1000 keyeva streamerima i uspjeli su prodati igru oko 1 500 000 komada. I da naravno da su platili ovim top streamerima poput shrouda da igra njihovu igru ali to im se svakako isplatilo jer u prvih mjesec dana svi su pricali o scumu i cijeli svijet je znao za igru. 

Tako da ako konami zeli biti pametan oni jednostavno moraju iskoristiti priliku i ponuditi ugovor kurtu i pokusati navuci jos streamera na svoju stranu jer velika vjerojatnost je da bi dosta ljudi njih pratilo i samo instaliralo pes i igralo. Onda bi napokon dobili ono sto mi svi zelimo i sto nama svima najvise odgovara a to je konkurencija izmedju pesa i fife jer ce se onda oni medjusobno boriti da privuku igrace na svoju stranu

16 godina
SimeKZ kaže...

87+ pack.

Kakva nakupina idiota tamo u toj firmi radi. Pa dzabe je paketic, untr. zasto dva puta 87 u 87+.

Gle, da ga nemaš, wby, srao bi kak ga nemaš, sad dobiješ igrača od pol milje DŽABE i opet sereš. Gg for you.

Fyi, ja sam ga PLATIO danas 450k i to sam čekao sat vremena.

13 godina
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

87+ pack.

Gle, da ga nemaš, wby, srao bi kak ga nemaš, sad dobiješ igrača od pol milje DŽABE i opet sereš. Gg for you.

Dobio sam kurac u guzicu. Od svih jebenih igraca u 87+ ti mi das jedinog kojeg imam. Da serem i srat cu po tome. Da nemam WBY nebi ga nikad dobio, takva je situacija sa ovom igrom. Zasto mi neda 93 Neymara, njega isto imam... zasto bas WBY mora doc? 

Samo me nemoj jebat sa tim. Ovo je 5ti Lukaku kojeg sam dobio. Dobio sam njegov prvi IF red pick, pa drugi, sad treci i dva puta u paketu. Oba puta untr. Imo sam ga svaki put u klubu. 

Al' neka. Dobio si karticu koja na marketu vrijedi 450k, al inace ko red pick vrijedi 0. Neka ona imaginarno vrijedi. Sunce te jebalo sa logikom.

16 godina
SimeKZ kaže...
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

87+ pack.

Dobio sam kurac u guzicu. Od svih jebenih igraca u 87+ ti mi das jedinog kojeg imam. Da serem i srat cu po tome. Da nemam WBY nebi ga nikad dobio, takva je situacija sa ovom igrom. Zasto mi neda 93 Neymara, njega isto imam... zasto bas WBY mora doc? 

Samo me nemoj jebat sa tim. Ovo je 5ti Lukaku kojeg sam dobio. Dobio sam njegov prvi IF red pick, pa drugi, sad treci i dva puta u paketu. Oba puta untr. Imo sam ga svaki put u klubu. 

Al' neka. Dobio si karticu koja na marketu vrijedi 450k, al inace ko red pick vrijedi 0. Neka ona imaginarno vrijedi. Sunce te jebalo sa logikom.

Stvarno si jebeno nedokazan lik. PRODAJ svog ako je trejdabl i dobro. U čemu je problem. Pa šta bi movie trebao reć, i ne on, nego još milijun drugih igrača koji wby-a mogu vidjet samo u sastavu nekog drugog fifa igrača, ili mogu jest govna po marketu pet sati dnevno da ga nagrindaju kupoprodajom. Kolilko sam ja dobio istih 82 u 82+ paketu, i ne brojim, ono desno krilo iz reala sam dobio najmanje 30x, pa šta sad, a pazi čuda, nije wby, nego uopće nije igriv. Napravio sam ovaj tjedan 30, da TRIDESET 82-88 upgrejd sbcova. Znaš koliko sam puta dobio igrača jačeg od 82, ČETIRI. Pazi, UNTREJDABL je sbc. Iz trideset upgrejda, znači trideset cijelih momčadi 75-76 rated, ja nisam skupio za jednu 84, jer sam DVADESETŠEST puta dobio 82 igrača. I jesam tu došao plakat. Nisam. Jebote tebi daju najboljeg i najkorištenijeg igrača u ovoj igri, ti sereš. Bravo ti.

13 godina
FIFA 20

Imam POTM WBY. Kojeg sam opet slozio jer sparam coinse i igrace ne bacam na glupe SBCeve. Ja sam nedokazan jbt... A kaj si ti?

Zavrsavam E3 pa nikad nista u totw packu. Da nisam dobio mid Zanettia. Nebi znal kak ikona izgleda a da si ju sam ne kupim. 

Napravio sam 81+ i 83+ pa dobio kurcinu isto ko i svatko ovdje. 

Kaj me boli kurac za WBY red karticu kad sa njom mogu supak obrisat. Ne jebi bzvz i lad budes zavrsaval WL di i ja. Mozemo pricat o nekakvim nagradama. Sve ostalo je sranje. Kad za elite ne mozes dobit vise od 100k.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2020 18:35 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Na PS ne vrijedi niti 360k. Gledam ga po toj cijeni i stoji na marketu.

16 godina
SimeKZ kaže...

Imam POTM WBY. Kojeg sam opet slozio jer sparam coinse i igrace ne bacam na glupe SBCeve. Ja sam nedokazan jbt... A kaj si ti?

Zavrsavam E3 pa nikad nista u totw packu. Da nisam dobio mid Zanettia. Nebi znal kak ikona izgleda a da si ju sam ne kupim. 

Napravio sam 81+ i 83+ pa dobio kurcinu isto ko i svatko ovdje. 

Kaj me boli kurac za WBY red karticu kad sa njom mogu supak obrisat. Ne jebi bzvz i lad budes zavrsaval WL di i ja. Mozemo pricat o nekakvim nagradama. Sve ostalo je sranje. Kad za elite ne mozes dobit vise od 100k.

Uuu, a mjerilo je di ti završavaš wl. Bravo, to ti je life goal? Pa ja da nemam dijete sa poteškoćama u razvoju i ne trošim 18h dnevno na njega i na posao, možda bi isto kao i ti bio na rubu psihijatrijskog promatranja opterećen rezultatom u nekoj tamo sasranoj igri i wl....

Ovako, dobro ja i stignem igrat i odigrat i wl 10-15 tekmi, i 20ak rivalsa i 10-20 sqbl.... 

movie kaže...
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Na PS ne vrijedi niti 360k. Gledam ga po toj cijeni i stoji na marketu.

Jebg, imate 10x više igrača i 10x veći market, pa je logično da su cijene niže nego kod nas na pc.

Btw., evo ja sam investirao zadnji coin u neymara, 720.000 najjeftiniji danas cijelo popodne što sam švrljao po marketu kad sam stigao na mob.

16 godina
FIFA 20

https://www.dexerto.com/amp/fifa/ea-sports-respond-to-issue-with-bugged-fifa-20-fut-conmebol-cards-1338013

Evo, možda bude neka kompenzacija kak spada za nas koji smo otvorili non rare u packovima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice