FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.005.538
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
movie kaže...
cicek kaže...

Vise neznam cime da pritisnem X kad otvaram paketice, a da nesto izleti van. Mozda treba kurcem sta znas.

Mene je danas posralo. Uletio mi Vazquez. Ladno sam stavio 2200 coinsa u banku. Inače niti to ne dobijem u ovim sbc pa je ovo očiti napredak.

A sta ces. Cinjenica je da je ova fifa najgora po svim elementima igre. Od gameplaya do contenta. Znaci promo eventi su macehinski postavljeni prema svakom tko ne sipa lovu ko sumanuti na fp jer ovi svi "besplatni" paketi su zesce srezani sto se tice sansi. Izsisaju ti coinse iz kluba a i kad nes dobijes ako dobijes je obicno neka cheezy kartica nekog 17-18 godisnjeg future star igraca, a ustvari obicni balavac za kojeg se govori, ali samo govori da ce biti netko i nesto, ko da mu je tata neki faktor u nekom selskom klubu pa mali po obicaju odlican. I tad kad dobijes ako dobijes, mozes si ga turnut u guzicu jer ces se patit s ovim gameplayom ma da imao 11 ronalda u timu. 

Kao sto sam rekao prije. Ovaj gameplay odgovara igracima nizeg ranga skilla kojima ovaj sad te ide sad te neide i AI cirkus gameplay odgovara. Ostali se ako su ostali normalni moraju osjecat pokradeno nakon svake druge tekme, jer ako gledas nogomet ne padne 80% golova u sucevoj nadoknadi, a bome se ni tekme ne rjesavaju s nekim sretnim odbijanac golom.

Mah steta trosit rijeci vise.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2019 1:20 (cicek).
12 godina
FIFA 19

Evo ekipe sa kojom sam jucer parao online u rivalsu supertimove  sa napucanim karticama...

Jučer skore w 12/ L 2/ D1

Naravno obe ove sto sam izgubio sam vodio na poluvremenu, obe 2:1 i naravno meč se prekine i pise ono kao da sam ja napustio igru, ma daj molim te . Ne mogu vjerovati da postoje još uvijek takvi seljaci koji se ne mogu pomiriti sa porazom. Šta sam ja trebao prije 2 tjedna kad sam krenuo, dobivao sam po 7 do 8 komada po utakmici, dok nisam skontao obranu, sad ako i primim možda  1 gol, i to skriptirani... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
manipulator kaže...

Evo ekipe sa kojom sam jucer parao online u rivalsu supertimove  sa napucanim karticama...

.....

Ne sekiraj se,to te samo posrala igrica...zaredat ce se sada 10 popusenih i onda 10 pobjeda itd...vidit ces.

Origin_Steam: hrka11
6 godina
neaktivan
FIFA 19

De Gea u untredeable paketu, konacno da dobijem golmana, vec mesec dana nemam nikoga. :D svi u ekipi su mi untredeable. 

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Naravno obe ove sto sam izgubio sam vodio na poluvremenu, obe 2:1 i naravno meč se prekine i pise ono kao da sam ja napustio igru, ma daj molim te . Ne mogu vjerovati da postoje još uvijek takvi seljaci koji se ne mogu pomiriti sa porazom. Šta sam ja trebao prije 2 tjedna kad sam krenuo, dobivao sam po 7 do 8 komada po utakmici, dok nisam skontao obranu, sad ako i primim možda  1 gol, i to skriptirani... 

U kojoj si div . ?

11 godina
FIFA 19

Sta radite sa svojim silver i bronze igracima?

Prodajete ili upgrade tamo radite?

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Sta radite sa svojim silver i bronze igracima?

Prodajete ili upgrade tamo radite?

Otvaram bronze packove, ono sto se prodaje odmah prodam, ostatak cuvam i koristim za sbc. Zarada je najbolja cetvrtkom kad izadje MM sbc, tada su obicno potrebni bronzani. 

13 godina
FIFA 19

Na slikama dolje nije optička varka već su to dvije različite slike s karticama iz dva različita packa.

Pa jebem im mater više u pičku da im jebem prokletu i škrtu mater.

Dabogda im materi na sprovodu samo ove tri spodobe bile, da im jebale one mater.

Sad vi meni recite da li je veća šansa dobiti Pogbu ili Hazarda u packu ili da vam se dvaput poslože tri identične kartice, identičnim redoslijedom?!

Pička im materina, njima i vikend usranoj ligi.

Sad idem pakete otvarat... ako ne dođe nešto masno, bit će sranja.

Pa jebem mu mater, fino na ferju, skuham si kavu, zapalim cigaru i idem lagano otvarat pakete i onda mi odmah na početku naprave takvo sranje da imam grč u želucu.

Pička im materina.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Ovo je vrh 🤣 ociti dokaz kako je pack luck namjesten. Uzasno. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Nista od WL nagrada ni pickova za gold3. Cini se da su se magovi iz kanade poigrali sa bodovima za divizije u DR.

Za nas noobove div4 je sad 1250 bodova :)

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

https://fifa.app-details.com/
Mozda nekog bude zanimalo...
Turnir organizuje HT Eronet

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2019 10:01 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Deadeye kaže...

Nista od WL nagrada ni pickova za gold3. Cini se da su se magovi iz kanade poigrali sa bodovima za divizije u DR.

Za nas noobove div4 je sad 1250 bodova :)

Nisam ni gledao koja sam divizija od nervoze zbog packova, a ako je tako onda sam i ja 4. divizija.

Pa jebo im pas mater... samo podilaze njubarama.

Valjda su se njubovi žalili kako ne mogu u višu diviziju pa su ih morali ručno staviti tamo jer im skripta nije pomagala.

Strašno nešto.

Inače, u packovima Alison i puno 83 i 84 kartica.

Skoro svako otvaranje board - to da mi se kao ispričaju zbog crvenih kartica.

Ali i tih par 84 me ne vesele uopće - i dalje im jebem matere škrte i pokvarene.

[19xx] 4ntraks
11 godina
protjeran
Kako ste se izfrustrirani , pa se nadate dobitcika u packovima.

Niste jedini .
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Ekipa pitanje jedno i savjet.

Dobio sam nagradu  e sad dal uzeti ovih 35 tisuća coinsa, što je sigurno,, ili riskirati sa ova 2 mega pack ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Kineska liga, small prime electrum pack. 

5 0 hvala 0
12 godina
manipulator kaže...

Dobio sam nagradu  e sad dal uzeti ovih 35 tisuća coinsa, što je sigurno,, ili riskirati sa ova 2 mega pack ? 

Naravno opcija 3 ne dolazi u obzir jer piše untradable  tako da ... Sta može biti u ovome mega pack? 

13 godina
manipulator kaže...
manipulator kaže...

Naravno opcija 3 ne dolazi u obzir jer piše untradable  tako da ... Sta može biti u ovome mega pack? 

Zasto nebi ulazila u obzir? Veca sansa da ti nest uleti i napuni klub sa karticama za SBC.

Ovo ostalo je tebi na izbor. 

13 godina
neaktivan
manipulator kaže...
manipulator kaže...

Ja uzmem ili coinse ili untradeable. 

13 godina
FIFA 19

1900 bodova za DIV1? WTF EA? Za koji kurac sam ja grindal... da bi oni u pola igre smanjili za dobrih 400 bodova. Koji genijalci. Sad sam po ovome Div1 odnosno cancer rank. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

1900 bodova za DIV1? WTF EA? Za koji kurac sam ja grindal... da bi oni u pola igre smanjili za dobrih 400 bodova. Koji genijalci. Sad sam po ovome Div1 odnosno cancer rank. 

Da i ja sam isto divizija 1 hahahahha koji su oni smijeh od kompanije. Te rivalse nisam igrao vec mjesec i nesto jer se dovoljno zivciram u WL. Nemojte me krivo super mi je to sto sam divizija 1 bez da sam imalo truda ulozio ali ne mislim da je to posteno prema igracima koji su se mucili da postignu rezultat i dodju u prvu diviziju i na kraju ja koji ni ne igram zavrsim u prvoj diviziju bez da sam se trudio jako jako neposteno. 

Otvorio nagrade od WL u pickovima dobio nekog izraelca i Bakambu i onda otvaram packove kad ono vidim ljubicastu boju i ja vec skocio sa stolice mislio sam da je fut birthday kartica kad ono izlazi Hero kartica Bakambu koji vrijedi 15k bome me fino iztrollalo hahhaahha. Vidim nagrade od rivalsa mislim si idem uzeti untradable packove mozda nesto dobijem jer vec zadnjih mjesec dana samo coinse uzimam pa bi me sada valjda trebalo posrati uglavnom nisam board vidio tako da vise to necu raditi. Samo coinsi to mi se najvise isplati. Nagrede su divizija 1 rank3

11 godina
FIFA 19

Eto izgleda da me posralo, sa ovim untradable karticama sam otvarao player pick pakove i dobio Higuaina i Neuera dvije kartice visokog ratinga. Ipak zadovoljan na kraju sa nagradama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
zagid3 kaže.
Ja uzmem ili coinse ili untradeable. 

Nikada nisam uzeo coinse a untradeable packove sam samo jednom uzeo. Nema šanse. Da dobijem recimo Litmanena s njim ne bih igrao a ne mogu ga prodati. I što da radim s njim? Jaja bih si odgrizao od muke. Ovako uzmem normalne packove pa što bude. Savjest mi je mirna.

17 godina
neaktivan
FIFA 19

Oglusio sam se na kritike i napravio kluiverta i ispostavilo se da takav napadac odgovara mojem nacinu igre. Barem za sad. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2019 19:19 (cicek).

1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Posto sada imam ovih high rating untradable kartica mislim si napraviti ovog Perisica i u squad ga mogu uklopiti jedino tako da on ima 8 chemistry ili da futmas Son ima 8 chemistry pa me zanima sto vi mislite koga da stavim na 8 chemistrya

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
movie kaže...

Nikada nisam uzeo coinse a untradeable packove sam samo jednom uzeo. Nema šanse. Da dobijem recimo Litmanena s njim ne bih igrao a ne mogu ga prodati. I što da radim s njim? Jaja bih si odgrizao od muke. Ovako uzmem normalne packove pa što bude. Savjest mi je mirna.

Ja od pocetka igre bez razmisljanja u torbu tjedno od divisiona stavim 44k ili 58k ovisno koji sam rank bez da se zivciram kako mi je govno od skripte dalo sipak.

Da stalno prodajem sve stvari sta bi dobio u tim packovima sumljam da bi kratkorocno ni dugorocno ukupno vise zaradio.

Za usporedbu koliko pamtim od svih WL do sada (obicno 1x50k i 2x35k packovi) najskuplje kartice sta sam uspio prodat su bile njih par između 30-90k, sve ostalo uglavnom discard.

Sta se tice untradeable packova njih se ipak dobije dvostruko vise i tu neka matematika ima smisla ako covjeka veseli slagat razne sbc koji izađu ili za slabije kartice koje se ne iskoriste stavit u neki upgrade pick/pack.

17 godina
FIFA 19

Dakle, mene netko u toj firmi jebe iz tjedna u tjedan. Složio sam marquee i fut 15 sbc a da nisam kupio niti jednu karticu. Sve sam imao u klubu. Kada sada zbrojim kaj sam dobio, da sam prodavao sve te igrače iz kluba koje sam stavio u sbc dobio bih duplo više. Najbolja kartica u 6 packova je di maria koji vrijedi 3k coinsa. Pa ne mogu vjerovati da od početka igre ja u tim marquee packovima ne mogu dobiti ama baš ništa. Ista stvar je u ovim dnevnim sbc kroz cijelu godinu. Jebena nula svaki jebeni dan. I sada kako je netko rekao, kako da imam volje igrati smrad od igre koji ti cijelu godinu ništa ne da? Tko dobija sve te silne šarene kartice koje su na marketu? Ja cijelu godinu nisam dobio niti jednu. Da bar dobijem neku karticu od 20k pa bih rekao ok, bar nešto. Nema šanse. To apsolutno nema smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam dobio vise manje igrace koje sam stavljao unutra. Znaci grcka prva liga i takve gluposti.

11 godina
protjeran
Nisam ni ja nista dobio , ne triba ni ocekivat ista.
This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Slozim sad iz dosade sve SBC-e iz premier lige (imao sam 70% igraca), marque matchupse i Brandt SBC i nisam niti jedan walkout dobio. Dobro pa sam u klubu imao untradeable Cardiff igraca pa sam izgubio samo vrijeme, nebitne igrace stavljao u sbc-eve, a takvi su mi se i vracali.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Jos sam zaboravio da sam danas prije mm slozio i kluiverta i isto najbolja kartica sommer 84, prekul.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice