Vise neznam cime da pritisnem X kad otvaram paketice, a da nesto izleti van. Mozda treba kurcem sta znas.
Mene je danas posralo. Uletio mi Vazquez. Ladno sam stavio 2200 coinsa u banku. Inače niti to ne dobijem u ovim sbc pa je ovo očiti napredak.
A sta ces. Cinjenica je da je ova fifa najgora po svim elementima igre. Od gameplaya do contenta. Znaci promo eventi su macehinski postavljeni prema svakom tko ne sipa lovu ko sumanuti na fp jer ovi svi "besplatni" paketi su zesce srezani sto se tice sansi. Izsisaju ti coinse iz kluba a i kad nes dobijes ako dobijes je obicno neka cheezy kartica nekog 17-18 godisnjeg future star igraca, a ustvari obicni balavac za kojeg se govori, ali samo govori da ce biti netko i nesto, ko da mu je tata neki faktor u nekom selskom klubu pa mali po obicaju odlican. I tad kad dobijes ako dobijes, mozes si ga turnut u guzicu jer ces se patit s ovim gameplayom ma da imao 11 ronalda u timu.
Kao sto sam rekao prije. Ovaj gameplay odgovara igracima nizeg ranga skilla kojima ovaj sad te ide sad te neide i AI cirkus gameplay odgovara. Ostali se ako su ostali normalni moraju osjecat pokradeno nakon svake druge tekme, jer ako gledas nogomet ne padne 80% golova u sucevoj nadoknadi, a bome se ni tekme ne rjesavaju s nekim sretnim odbijanac golom.
Mah steta trosit rijeci vise.