Evo majmuncina je isla dalje igrat... reko dobio sam ovog plavog ronalda sad i nikad vise necu dobit nit necu imat prilike otvarat paketice, pa ajde da probam. Prvo legacy defending se koristi abnormalno, al nije problem kad te skripta gura. Al kad skripta promijeni smjer, e tu boli svaka kuna koju sam im ikad dao. Radit budalu s ljudi za mir u kuci. Nabijem ih ja u kurac. Nekog panja nesposobnog ce zadrzat da im kupuje fp. Da im barem to smece zabranili, pa da fifa bila mjesecna pretplata jer se ova govna razuzdana nece na nista manje od tog zadovoljit. Al onda kad ih ljudi odjebu ce prstat otkazi a ne promo eventi. Jebem im sarene kartice.
Ronaldo u napadu? Isto ko i bilo koji drugi napadac s 80+ finishingom. Ako moras pobjedit zabit ce u istom postotku koju mu je finishing. Ako ne, moze biti mojsije u napadu al crveno more nece prec. I vidis panjinu koja misli da je bolja kako daba jer ja imam u napadu ronalda koji gada precke ili puca u pizdu materinu zelene udarce. Odigrat cu jos sigurno par tekmi al cu biti najvece smece s kojim su se susreli. Cvilit ce im taj ronaldo i po pet puta po tekmi u kameru kad ce me skripta gurat, opce me ne zanima dal je s druge strane ljudina ili smece od covjeka.