FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.038.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 18
Hazar kaže...

Čitam ovo i ne vjerujem da netko može bit takav jadnik da ima cheat da uopće ne igra utakmicu i piše mu se pobjeda. Pa gdje je tu zabava? Šifre znaju bit zabavne, recimo dok se sjetim šifra iz GTA, ili LoL-a, ali ovo je tako bezveze i jadno da ne mogu shvatit kak netko može bit takvo dno da bi to radio.

Nema zabave, ali ima zarade...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 18

meni nikad nece biti jasno koja je zabava igrat taj FUT...

0 0 hvala 0
17 godina
Mortiis kaže...

meni nikad nece biti jasno koja je zabava igrat taj FUT...

Ako ti nije jasno koja je zabava igranje nogometa, možda je vrijeme da promijeniš igru?

13 godina
neaktivan
FIFA 18

sta je FUT jedini mode u igri???

a sta je sa Career Mode gdje uzmeš fino klub pa igraš normalne lige,a ne lupanje bezvezenih ''skoro pa friendly'' utakmica sa izmišljenim ekipama i fantasy rosterima gdje svi nemaju jednake uvijete nego novcima dolaze do paketića te također raznim cheatanjem?

plus sto je gameplay u futu tesko sranje

0 0 hvala 0
17 godina
Hazar kaže...

Probao sam i FIFU 15 i 16 i 17 jer ju brat uzme, on nogomet ja košarku, i uglavnom je bilo zabavno, ali čini mi se da FIFA nekako ne ubacuje neke nove stvari, samo ove neke sitnice koje onda pompozno najavljuju, ali ne možeš ih krivit, FUT je rudnik zlata, da samo updateaju rostere, stave novi cover i prodaju to pod novu FIFU ljudi će kupovat, a EA grcat u parama, laganini...

O, varaš se. Neki dan sam nakon dugo vremena odigrao par utakmica na svakoj fifi koja je izašla na PS4. Znači fifu14, 15, 16, 17. Već sama fifa16 je toliko različita od fife 17 da je to strašno a o starijim izdanjima da ne govorim.Možda se to ne vidi nažprvu ali nakon godine dana igranja fife17, fifa16 izgleda katastrofa. Nezadovoljan sam fifom 17, no fifa16 je tri puta lošiji proizvod. O fifi 15 da ne pričam. Interesantno, jedini pozitivan dojam ostavila je prva fifa na ignite engineu, fifa14. I dan danas ima šarma i nije mi jasno zašto nisu nastavili tim putem dalje? Zašto su neke dobre fore nestale iz igre već u sljedećoj fifi? Tek kada igre igraš jednu za drugom shvatiš koliko su različite i koliko je zadnja fifa superiorna onim starijima.

12 godina
Meni je fifa 15 bomba, igrao sam online divizije sa psv dok je bio depay tamo to je bio nered. 16 je smece, 14 dobra.

Zna li itko kad ce otprilike pocet izbacivat ratinge igraca?
12 godina

Da postoji neka vrsta online karijere to bi bilo bolesno, ali ne znam je li nesto takvo uopce moguce. Jer dosadno je igrati s pc-om i gazit ga na legendary i osvajat ligu i lp u prvoj sezoni, ili pocet sa portsmouthom i ne izgubit nijedan bod do osvajanja premiershipa. Nisam nesto dobar, zavrsavam u elite zadrzavanjem lopte, silovanjem, i odlazenjem u korner zastavice po principu twitch majstora. Kad igram kako je meni zabavno jedva uhvatim gold 1. Svakako ovisi koliko vremena imam. Ima igraca na forumu koji su me nagazili, ali igram fifu otkad su mi kupili prvi komp 2002, 2003 i igranje protiv pc-a dosadi nakon dva tjedna jer se AI lako skuzi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 17:25 (jpantalon).
17 godina
Mortiis kaže...

sta je FUT jedini mode u igri???

a sta je sa Career Mode gdje uzmeš fino klub pa igraš normalne lige,a ne lupanje bezvezenih ''skoro pa friendly'' utakmica sa izmišljenim ekipama i fantasy rosterima gdje svi nemaju jednake uvijete nego novcima dolaze do paketića te također raznim cheatanjem?

plus sto je gameplay u futu tesko sranje

Prvo, offline me ne interesira. Drugo, online igranje nekoliko tekmi dnevno savršeno mi odgovara kroz fut te mogučnost slaganja momčadi po svom guštu i simpatijama. Što se uvjeta tiče nemamo iste niti ako ti igraš s barcom a ja s evertonom. No to je nogomet. Potpuno pogrešno ti je razmišljanje da ljudi dolaze do igrača novcem. Ove godine svatko je samo igranjem mogao zaraditi izvrsnu momčad. Uzet ću primjer mavericka koji se na PS4 priključio dosta kasno. No svejedno je samo igranjem zaradio preko 2 milijuna coinsa. Gdje su još nagrade od WL? Potom tu je market gdje oni snalažljiviji brzo mogu okrenuti coinse i doći do lijepe zarade.

Ne možeš nekome tko je sate izgubio na marketu reći da je na nepošten način stvorio momčad. Isto tako ne možeš reći nekome tko krvari svaki vikend igrajući WL da je stekao bolju momčad na nepošten način.  Naravno, ima i onih koji nemaju strpljenja za navedeno pa sreću traže preko fifa pointsa. No to je sastavni dio igre. Niti to nije nepošteno. Govoriti o futu kao sranju je nepošteno jer cijela igra je sranje. No nažalost na tržištu nema bolje. O cheatingu ne bih govorio jer je na konzoli nepoznat. Stoga igranje na PC nema smisla.

14 godina
movie kaže...
Hazar kaže...

Probao sam i FIFU 15 i 16 i 17 jer ju brat uzme, on nogomet ja košarku, i uglavnom je bilo zabavno, ali čini mi se da FIFA nekako ne ubacuje neke nove stvari, samo ove neke sitnice koje onda pompozno najavljuju, ali ne možeš ih krivit, FUT je rudnik zlata, da samo updateaju rostere, stave novi cover i prodaju to pod novu FIFU ljudi će kupovat, a EA grcat u parama, laganini...

O, varaš se. Neki dan sam nakon dugo vremena odigrao par utakmica na svakoj fifi koja je izašla na PS4. Znači fifu14, 15, 16, 17. Već sama fifa16 je toliko različita od fife 17 da je to strašno a o starijim izdanjima da ne govorim.Možda se to ne vidi nažprvu ali nakon godine dana igranja fife17, fifa16 izgleda katastrofa. Nezadovoljan sam fifom 17, no fifa16 je tri puta lošiji proizvod. O fifi 15 da ne pričam. Interesantno, jedini pozitivan dojam ostavila je prva fifa na ignite engineu, fifa14. I dan danas ima šarma i nije mi jasno zašto nisu nastavili tim putem dalje? Zašto su neke dobre fore nestale iz igre već u sljedećoj fifi? Tek kada igre igraš jednu za drugom shvatiš koliko su različite i koliko je zadnja fifa superiorna onim starijima.

Moguće, nisam ju igrao toliko kao ti, došao bi u FUT-u do druge lige tako i to je to, do tamo bi me negdje uspjele dovesti moje anti-meta momčadi :D. Nikad nisam potrošio ni kune na paketiće, u vezi Pirlo i takva ekipa, uvijek sam slagao momčad prema onome kako ih u stvarnom svijetu doživljavam, i baš sam htio biti kontra, namjerno nisam htio uzimati one brzance sjećam se svaku drugu takmicu onaj crni Ramos u napadu i takvi manijaci

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2017 9:56 (Hazar).
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Nagovorih zenu da je dobro radi mira u kuci da ulozimo 6600 FP odmah u FUT cim izade, ali je problem kaj ne znam sta da s time na pocetku radim.

Citam i svi se deru:draft, draft, draft, ali problem je sto sam realno 2/3 div pa ce biti sreca i ako nekad prvo kolo prodem. Samim time ne vidim isplativost igranja drafta..

Druga stvar su paketi, al opet ako se ne varam mislim da su na pocetku dostupni iskljucivo ovi za 150 FP koje bas i ne volim.

Ima ko kakvu dobru taktiku za prvih tjedan - dva FUT-a?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 18

Meni osobno kupovanje pointsa je bacanje novaca u vjetar. Slade mi je da igram mjesec dva, da pomalo skupljam coinse, otvaram paketice koje zaradim i probijam se sa osrednjom ekipom prema vrhu te ju kasnije nadopunjavam boljim igracima, nego da platim i napocetku si dovedem vrhunske igrace, jednostavno mi to nema nikakvu car, ko da sam otisao u edit mod i nabacao si igrace koje zelim...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2017 11:10 (Shivi).

1 0 hvala 0
17 godina
totalTV kaže...

Nagovorih zenu da je dobro radi mira u kuci da ulozimo 6600 FP odmah u FUT cim izade, ali je problem kaj ne znam sta da s time na pocetku radim.

Citam i svi se deru:draft, draft, draft, ali problem je sto sam realno 2/3 div pa ce biti sreca i ako nekad prvo kolo prodem. Samim time ne vidim isplativost igranja drafta..

Druga stvar su paketi, al opet ako se ne varam mislim da su na pocetku dostupni iskljucivo ovi za 150 FP koje bas i ne volim.

Ima ko kakvu dobru taktiku za prvih tjedan - dva FUT-a?

Najbolja taktika ti je da lovu potrosis tako da izvedes zenu na veceru. Nakon toga mozes kupiti barem duplo FP, a i market se stabilizira.

13 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Meni osobno kupovanje pointsa je bacanje novaca u vjetar. Slade mi je da igram mjesec dva, da pomalo skupljam coinse, otvaram paketice koje zaradim i probijam se sa osrednjom ekipom prema vrhu te ju kasnije nadopunjavam boljim igracima, nego da platim i napocetku si dovedem vrhunske igrace, jednostavno mi to nema nikakvu car, ko da sam otisao u edit mod i nabacao si igrace koje zelim...

eh kad bi svi tako razmisljali..a ne da mamu prodaju za bolju ekipu i veci uspjeh....

8 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Ma slažem se, mislim realno tako će i biti, od ovih 6k pointsa ne ocekujem nikakav walkout niti da ce mi to donijeti nekog vrshunskog igraca, ali ce dobro doci da ne mislim na contracte, fitness i sbc-ove.

U fifi 17 sam uzeo super deluxe verziju i prakticki nista vrijedno spomena nisam izvukao, no kako sam tek prvi put vidio FUT sam discardao hrpu vrijednih stvari (tipa chem hunter itd) sto mi se ove godine nece dogoditi. 

Sve u svemu, jasno mi je da bacam novac u vjetar, ali jbga nemam vise vremena kao prije pa je svaka pomoc dobro dosla, makar i davao pare prokletom EA :)

13 godina
FIFA 18

Ja sam u FIFI 15 i 16 prilično vremena proveo na marketu.

Na kraju bih imao brdo igrača i nekoliko nabrijanih ekipa.

U FIFI 17 sam na početku nešto malo proveo na marketu, ali sam ubrzo odustao jer sam se jednostavno izguštirao i nije mi se više dalo.

Onda sam se posvetio SBC-ima i riješio sve koje sam mogao i za koje sam smatrao da su isplativi.

Par puta odigrao vikend ligu i jedino kad sam kupovao packove (za coinse) je kad su bili TOTY, kad sam se nadao plavom Ronaldu :)

Kad podvučem crtu, u FIFI 17 imam manje ekipa (trenutno 3, a dugo vremena 2), ali puno jače kartice nego u prethodnim.

Sve to zahvaljujući SBC-u.

FIFU 18 sam prednaručio Icon verziju tako da ću imati nekakvu odskočnu dasku za početak, ali i dalje sve snage mislim usmjeriti ka SBC-u i vikend ligi.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam isto pre-orderao Icon Edition, igrica mi je u Library-u, ali novce mi jos nisu skinuli s kartice.. zar nebi odmah trebali uzet novce?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ReventoN kaže...
Ja sam isto pre-orderao Icon Edition, igrica mi je u Library-u, ali novce mi jos nisu skinuli s kartice.. zar nebi odmah trebali uzet novce?

Nisu ni meni.

Mislim da će uzeti novce kad igra izađe.

[19xx] 4ntraks
17 godina
ReventoN kaže...

Čudno, meni novce uzeli isti trenutak. No ja sam uzeo PS4 verziju igre preko PSN.

Svake godine iste su dileme. Što napraviti kako krenuti, što je najbolje? Nisam više niti sam siguran koji je ispravan put. Cijelu godinu gubim vrijeme i oči na marketu da bih sada ostavio momčadi s kojima više nikada neću igrati. Ima li to smisla? Iskreno, ne znam. Prošle godine sam rekao kako ću složiti gold momčad i pomalo igrati da ubijem vrijeme i opet sam podlegao marketu.

Ove godine ponovno govorim da neću gubiti vrijeme na market no čim se zalijepim za njega gubim razum i samo kopam i kopam po njemu. Pogotovo ispočetka jer je lako zaraditi. Prošlih godina sam ostavljao i jače momčadi. Ove godine dosta se coinsa potrošilo na sbc koji majstorski smanjuju količinu coinsa u opticaju. Jebeno pogođen mod. Pomalo se hladim od fife i nisam do sada nikada tako malo igrao kao ove sezone. malo me je uzdrmala bolest a vidim da će me to mučiti i u novoj sezoni... trenutno sam na 9 coinsa i ove tri momčadi s kojim ću igrati možda još tjedan dana i gotovo.. demo izlazi ako se ne varam 15.09.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2017 15:50 (movie).
13 godina
movie kaže...

Čudno, meni novce uzeli isti trenutak. No ja sam uzeo PS4 verziju igre preko PSN.

Platio sam preko PayPala sa VISA karticom i žena je nakon 2-3 dana išla pogledati stanje na kartici i primjetila da nisu ništa skinuli.

Onda je pogledala PayPal i tamo isto ništa.

Nema podataka o nikakvoj transakciji ili bilo čemu od strane Origina.

Znam da je prije bilo da skinu novce kad igra izađe, ali to govorim za Origin.

Ne znam kakva je situacija bila na PS-u?

Što se SBC-a tiče... na početku je najteže slagati zadatke, ali s vremenom, ako ne prodaješ kartice kao što sam ja činio i u klubu imaš 700-800 igrača, onda zadatke rješavaš s lakoćom.

Iz dobivenih paketa sam prodavao samo skupe kartice, a sve ostalo sam skupljao k'o hrčak :)

Sad, nakon onih TOTS challenga sam spizdio sve zlatne, ali još uvijek imam nekih 500-tinjak srebrnih i brončanih u klubu.

Niti sam kupovao fitnes, ugovore, chem i ostalo jer sam sve dobivao u paketima od SBC-a.

Po meni je igranje sa SBC-ima manje stresno i manje vremena oduzima od dilanja na marketu, a može te pogoditi odlična kartica.

Ja sam od boljih kartica ove sezone izvukao TOTS: Nainggolan, Godin, Tolisso i još jednu koju sam dobro prodao, ali se ne sjećam igrača.

Šteta što su Naingolan i Godin bili untradable jer bi vjerojatno jedan od njih fasovo za Ronalda :)

Mogao sam i Ronalda kupiti, mislim da bih ga i sad mogao sklepati, ali onda bih ostao bez nekoliko odličnih kartica pa sam odustao.

Nadam se da će u FIFI 18 pasti i Ronaldo za slobodu :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 18
Ja u tim sbc nisam dobio ništa. Najjača kartica nif vidal i taj se nije mogao prodati. Sve ostalo smiješno. Meni je jedino preostalo trgovanje na marketu ako sam htio nešto zaraditi. Packovi, sbc, draft, sve je to za mene bio goli kurac. Nula bodova. U cijeloj igri nisam dobio igrača vrijednog 180k coinsa a otvorio sam ziher preko 600 packova... Čudim se kako su neki dobili po nekoliko legendi, tots, if i ostalih igrača. Meni su to sve nepoznanice u packovima. Valjda će u novoj sezoni biti više sreće.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Meni najbolji igrac kojeg sam dobio je tots Kane kojeg sam prodao za 300k mozda sam kroz packove jos dobio 3,4 igraca koja kostaju oko 100k a igrao sam brdo draftova i skoro svaki sbc rijesio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18
Čitam i na ea forumu da se ljudi masovno bune na loše packove. Imaš likova koji su upucali po 2/3 i više tisuće eura a nisu dobili ništa. Mogli su bar takvima dati jednu odličnu karticu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Igram FIFU od 13ke i u 5 sezona igranja sam otvorio sveukupno 30 paketa. U 14 dobijem Hazarda i Tourea, Hazard 300k Toure 170 i u 17 upadne Ronaldo iz packa koji sam dobio u WL. Meni dosta

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18
Od danas pa narednih pet dana počinje odbrojavanje 50 najbolje ocijenjenih igrača u fifi 18.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Zna li se kada izlazi demo?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jasperr kaže...
Zna li se kada izlazi demo?

15.9. ako se ne varam

17 godina
FIFA 18

Evo krenulo odbrojavanje...

https://www.easports.com/fifa/fifa-18-player-ratings-top-100?utm_campaign=fifa18_hd_ww_ic_soco_twt_ratingshub-tw-050917&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=35546&ts=1504633722680

Opet ima kontroverzi. Dybala tri ocjene gore a pace i shoot dolje. Di Maria tri ocjene dolje a Lucas koji je slabo igrao i grijao klupu ostane na istoj ocjeni? Icardi s 8 kartica u fifi 17 i odličnom sezonom iza sebe ne dobije nadogradnju? I da dalje ne nabrajam...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 20:24 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Prigodan trailer povodom izlaska novih kartica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 18

Demo verzija na americkom acc moze da se skine 2-3 dana ranije, tj 12-13.9?

Inace skinuo sam neki dan pes 18 demo i bgm su primetna poboljsanja, lica su daleko realisticnije odradjena a cini mi se da je i gameplay malo napredovao koliko sam mogao da uocim jer sam samo jednu tekmu odigrao, nadajmo se da ce i kod fife tako biti.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 20:25 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Demo verzija na americkom acc moze da se skine 2-3 dana ranije, tj 12-13.9?

Inace skinuo sam neki dan pes 18 demo i bgm su primetna poboljsanja, lica su daleko realisticnije odradjena a cini mi se da je i gameplay malo napredovao koliko sam mogao da uocim jer sam samo jednu tekmu odigrao, nadajmo se da ce i kod fife tako biti.

Ne može. Demo izlazi 15.09. 2017 i težak je 7.3 GB.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice