FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.039.254
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 18
16 godina
Shivi kaže...

Meni osobno kupovanje pointsa je bacanje novaca u vjetar. Slade mi je da igram mjesec dva, da pomalo skupljam coinse, otvaram paketice koje zaradim i probijam se sa osrednjom ekipom prema vrhu te ju kasnije nadopunjavam boljim igracima, nego da platim i napocetku si dovedem vrhunske igrace, jednostavno mi to nema nikakvu car, ko da sam otisao u edit mod i nabacao si igrace koje zelim...

Upravo to ili ono kada je R* dijelio 100K dolara (ingame u SP) za preorder GTA V i sl. bedastoce...... jednostavno se gubi svaki smisao i kao sto kazes car.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
Rayz00 kaže...

Vi koji igrate na plejci, di ste uzeli igru? Neću putem PSN-a jer ovaj put preferiram disk izdanje, čini mi se da je najjeftinije OVDJE. Naručujem danas pa ako nitko ne odgovori uzet ću sa zavvija, mada nisam prije imao nikakva iskustva s njima.

Uzmem preko PSN Icon Edition jer se drukčije ne može uzeti. Osim toga lijen sam mijenjati disk pa mi odgovara da se ništa ne vrti niti moram stavljati i vaditi a osim toga 40 packova dobiješ pa možda nešto uleti. Još i 10% popusta... svašta nešta..

Usput, od nove fife bar očekujem da ne dobijam ovakve golove  kakvog sam popio danas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2017 17:15 (movie).
17 godina
FIFA 18

Ovo bi mogla biti interesantna kartica

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jaZey kaže...

Uzeo sa zavvi još prije tvoje poruke, free shipping, dobro je nisam se zaje*ao.

movie kaže...
Rayz00 kaže...

Vi koji igrate na plejci, di ste uzeli igru? Neću putem PSN-a jer ovaj put preferiram disk izdanje, čini mi se da je najjeftinije OVDJE. Naručujem danas pa ako nitko ne odgovori uzet ću sa zavvija, mada nisam prije imao nikakva iskustva s njima.

Uzmem preko PSN Icon Edition jer se drukčije ne može uzeti. Osim toga lijen sam mijenjati disk pa mi odgovara da se ništa ne vrti niti moram stavljati i vaditi a osim toga 40 packova dobiješ pa možda nešto uleti. Još i 10% popusta... svašta nešta..

Usput, od nove fife bar očekujem da ne dobijam ovakve golove  kakvog sam popio danas.

I to mi je bilo u opciji pošto sam i ja lijen, ali draže mi je vidit kutiju na polici. Na tog ronalda se ne palim, ni na packove, u životu nisam ništa kvalitetno dobio...

PSN: RayzCRO
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Nainggolan izgleda sick, mislim da ce zlata vrijedit.

Izgleda da Kante ide na 87 / 88..

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 9:03 (totalTV).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Mogu li se Fifa points kupiti preko psn carda ? Ako da, moram gledati da je bon u € ili može biti i u HRK ?

0 0 hvala 0
17 godina
Flue kaže...

Mogu li se Fifa points kupiti preko psn carda ? Ako da, moram gledati da je bon u € ili može biti i u HRK ?

Mogu. Ovisi koji market imaš. Ako su ti na marketu cijene u kunama onda HR bon, ako su ti u funtama onda UK bon, ako su u dollarima onda USA bon. Sve ovisi na kojem si marketu napravio acc. Logično, zar ne?

10 godina
neaktivan
movie kaže...

Jel Neymar nije u PSZ prebacen? 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
14 godina
ruya kaže...
movie kaže...

Mislim da je PBZ

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
ruya kaže...

ovo ti je zatvorena beta s početka osmog mjeseca. Tada još nije bio prešao u psg, no video je prekjučer objavljen.

11 godina
FIFA 18

Jeli netko vidio ove ratinge iz fife 18 cisto smece. Kante je dobio upgrade sa 83 na 87 povecao mu se pace za 1 i dribling za 2 kako ta kartica onda moze imat ovr rating 87. Cavani je dobio upgrade sa 86 na 87 a spustili su mu shooting na 83 niti jedan njegov stats govori da se to radi o 87 rating igracu. Mnogi igraci su kraci ili duzi nego u prosloj fifi. Ratingsi ne odgovaraju statsima moje misljenje je da su smanjili igracima statse tako da bi mogli izbacit vise onih specijalnih kartica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Jeli netko vidio ove ratinge iz fife 18 cisto smece. Kante je dobio upgrade sa 83 na 87 povecao mu se pace za 1 i dribling za 2 kako ta kartica onda moze imat ovr rating 87. Cavani je dobio upgrade sa 86 na 87 a spustili su mu shooting na 83 niti jedan njegov stats govori da se to radi o 87 rating igracu. Mnogi igraci su kraci ili duzi nego u prosloj fifi. Ratingsi ne odgovaraju statsima moje misljenje je da su smanjili igracima statse tako da bi mogli izbacit vise onih specijalnih kartica.

Ima puno nelogičnosti u ocjenama kao i svake godine. Ozil koji je imao katastrofalnu sezonu dobije 88 a realno bi bilo 86 i da dalje ne nabrajam. Raduje da su gotovo svim igračima smanjili pace. Što se ocjena tiče ne možeš gledati tako. Prvo obrati pozornost da je kanteu promjenjena pozicija iz CM u CDM što automatski mijenja ocjenu tj. neki statsi dobivaju više na važnosti s obzirom na poziciju.

Treba pogledati total stats i total IGS a to ćeš moći vidjeti tek kada kartice izađu. Sasvim sigurno kante ima značajno veći zbroj u ove dvije kategorije nego prošle godine plus nova pozicija pa otuda i tolika ocjena.

Što se golmana tiče trebali su animacije i sve ostalo složiti  po ovom liku.

Mene više muči kako je pogba u godinu dana zaboravio pucati slabijom nogom i odmah dobio zvjezdicu manje. No koliko se sjećam pucao je isto u juveu i sada u MU. No ea misli drukčije. Interesantan je i boateng? Dvije ocjene dolje ali zato 2 cm gore? Kaj je narastao u godinu dana?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 20:11 (movie).
8 godina
movie kaže...

Ako me išta fascinira kod tebe onda je to lopta s kojom igraš. 

Vidim hype se diže iz dana u dan. Čekam demo kako bih se mogao odlučiti što će se ove godine igrati.

17 godina
Vandit kaže...

Ako me išta fascinira kod tebe onda je to lopta s kojom igraš. 

Vidim hype se diže iz dana u dan. Čekam demo kako bih se mogao odlučiti što će se ove godine igrati.

Igram s njom jer ima kretena koji izaberu stadione s puno sjena pa onda u njima izgubim pogled na loptu. S crvenom uvijek vidim loptu. Samo zato.

17 godina
FIFA 18

Jos nisam razradio matematiku, dal je bolje uzeti Icon edition na Originu ( malo je jeftinije na Indijskom) ili kupiti neki jeftiniji key pa za razliku kupiti pakete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam isto razmisljao o tome, ali na kraju sam se odlucio na Icon Edition koji sam uzeo preko Indijskog origina
17 godina
Sova kaže...

Jos nisam razradio matematiku, dal je bolje uzeti Icon edition na Originu ( malo je jeftinije na Indijskom) ili kupiti neki jeftiniji key pa za razliku kupiti pakete?

To kaj dobiješ uz icon edition vrijedi 12000 fifa pointsa a da kupuješ toliko pointsa treba ti oko 150 eura. Sada računaj za razliku koliko ćeš moći kupiti fifa pointsa i što ti se više isplati.

17 godina
movie kaže...
Sova kaže...

To kaj dobiješ uz icon edition vrijedi 12000 fifa pointsa a da kupuješ toliko pointsa treba ti oko 150 eura. Sada računaj za razliku koliko ćeš moći kupiti fifa pointsa i što ti se više isplati.

Nista, uzeo ICON edition na Indijskom Originu. 500 i kusur kn. Ako bude me igra zivcirala, selim na Switch

14 godina
neaktivan
Sova kaže...
movie kaže...
Sova kaže...

Nista, uzeo ICON edition na Indijskom Originu. 500 i kusur kn. Ako bude me igra zivcirala, selim na Switch

Kako preko 500kn? Meni je 490kn isto preko Indije..

17 godina
Sova kaže...

Switch verzija nema veze s fifom. Niti je na frostbite engineu niti imaš sve modove u igri koje imaš na PS4 i xboneu a o malom broju igrača da ne govorim. Po meni bačen novac.

16 godina
neaktivan
FIFA 18

Jel ima neki indijski cd-key za icon edition za PC ? :D Može link i cijenu, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
The_K kaže...
 Dvije ocjene dolje ali zato 2 cm gore? Kaj je narastao u godinu dana?

Mozda igra fifu pa je primjetio da su ga napravili nizim pa im je dojavio da isprave?

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2017 8:40 (Shivi).
8 godina
neaktivan
Sova kaže...

Ako gledaš omjer uloženog i dobivenog onda je icon definitivno isplativije uzeti.

Ja sam se odlučio za drugu varijantu tj. nekako mi je matematika odredila da je bolje 8-9k odmah na startu nego ovih 12k kroz 20 tjedana :)

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ekipa, kako će te početi 18-icu ? Ovo mi je prva godina na Ps4. Icon edition je preorderan, a uz to još mislim uzeti nešto fifa pointsa. Zanima me kako je najbolje uložiti to ? Mislio sam odigrati 8 offline draftova i 7 online, a ostalo u packove. Mislim čekati otw koji navodno dolazi 29 ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

popij i pojedi nešto :)

17 godina
Flue kaže...

Ekipa, kako će te početi 18-icu ? Ovo mi je prva godina na Ps4. Icon edition je preorderan, a uz to još mislim uzeti nešto fifa pointsa. Zanima me kako je najbolje uložiti to ? Mislio sam odigrati 8 offline draftova i 7 online, a ostalo u packove. Mislim čekati otw koji navodno dolazi 29 ?

Offline draft je gubljenje vremena i pointsa. Ne kužim, hoćeš otvoriti packove? Pa otvori ih. Što će ti draft? Vrijeme je novac. Što prije otvoriš packove to ćeš prije doći do coinsa dok još cijene ne podivljaju. 

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Flue kaže...

Offline draft je gubljenje vremena i pointsa. Ne kužim, hoćeš otvoriti packove? Pa otvori ih. Što će ti draft? Vrijeme je novac. Što prije otvoriš packove to ćeš prije doći do coinsa dok još cijene ne podivljaju. 

Ma gledao sam mišljenje drugih ljudi kako na početku, pa kao ako se odvoji offline draft (300pointsa) dobiju se packovi malo više vrijednosti. Još ću razmisliti.

13 godina
neaktivan
gazda099 kaže...

popij i pojedi nešto :)

Bez brige kolega, da se za to nema, ne bi uzimao ni pointse :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice