FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 775.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 15

movie, oces se prebacit na pes ako prodajes akaunt? nisam probao, ali citam da ce biti dobar ove godine. iskreno, meni fale ove đinđe iz fife, al cekam jos da vidim taj gejmplej.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 15
jovial kaže...

movie, oces se prebacit na pes ako prodajes akaunt? nisam probao, ali citam da ce biti dobar ove godine. iskreno, meni fale ove đinđe iz fife, al cekam jos da vidim taj gejmplej.

Vjerojatno ce igrat na ps4 fifu.

PSN: Chov1ch
17 godina
jovial kaže...

Već ti je ency odgovorio. Igrat ću fifu na PS4 jer je manje shranje od ove na PC...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel iko zna razlog zasto je ukinut latency?

Marioo16

0 0 hvala 0
14 godina
Marioo16 kaže...

Zato jer EA.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Marioo16 kaže...

Da ne razmišljaš već se samo opustiš i igraš..

12 godina
FIFA 15

pa kako se možeš opustit ako je latency loš a on ti ne kaže pa ti lagga igra, u 14 ne dolazi u obzir da igram sa nekim ko nema pun latency

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

pa kako se možeš opustit ako je latency loš a on ti ne kaže pa ti lagga igra, u 14 ne dolazi u obzir da igram sa nekim ko nema pun latency

to je bio sarkazam

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
11 godina

Meni jos nijednu tekmu nije laggalo a odigrao sam ih pedesetak...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Zašto u fifa interactive world cup svi igrači imaju 3* skills?

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

kolko rupa ima u ovoj igri, treba jos 10 gb patcheva

11 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

kolko rupa ima u ovoj igri, treba jos 10 gb patcheva

Polako bit ce

Marioo16
14 godina
Del_Boy97 kaže...

Pročitao sam na FIFA forumu da je EA vezano za to izjavio da su skroz super ultra zakon EA style poboljšali matchmaking koji je sad toliko savršen da će igračima trebati 5 godina da se oporave od šoka i da nam zato nekakav glupi latency bar nije potreban. FIFA je sad lag free... 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 15

ima li dobar hyperlink CAM-ST ili CF-ST ali da  nije preskup?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Da mi je znati kakvo vi to smece od FIFE igrate, u odnosu na ovu moju verziju FIFE 15?

Koji ce mi klinac latency, ako sam do sada devedeset posto tekmi odigrao bez laga ili uz zanemariv lag...

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
interblueNick kaže...

Da mi je znati kakvo vi to smece od FIFE igrate, u odnosu na ovu moju verziju FIFE 15?

Koji ce mi klinac latency, ako sam do sada devedeset posto tekmi odigrao bez laga ili uz zanemariv lag...

Baš ti je glup komentar. 90% nije svaka tekma, a zanemariv lag ne postoji, meni bilo kakvo štekanje igre smeta. Taj bar koji je pokazivao latency nikome živome nije smetao i nikome normalnome osim debilima iz EA-a ne bi palo na pamet micati tako nešto. Kako god pokušao opravdati takav potez, ne možeš.

13 godina
Bilo kakvo stekanje ti ubije igru. Ja koji volim kombinirat igru i dodavat se puno na sitno kad je lag jednostavno nemogu igrat.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Bilo kakvo stekanje ti ubije igru. Ja koji volim kombinirat igru i dodavat se puno na sitno kad je lag jednostavno nemogu igrat.

Da, točno tako,i onda te još syebe u obrani i uhvate me živci da bi sve porazbijao...

Stvarno to moraju riješit jer je ovako katastrofa, ugasio sam upnp na routeru i napravio sve fixeve koje je EA naveo, i opet mi svaka druga tekma laga, bilo više ili manje, smeta mi.

Yebo ih latency u dupe, pa kome je to smetalo ?

14 godina
odjavljen
FIFA 15

Evo sta vam je fifa 15 ubijas nekog i lagano poduvas..

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Meni od dvadesetak utakmica bar dvije sam imao katastrofa lagove, pa sam morao izaci

Marioo16
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
interblueNick kaže...

Baš ti je glup komentar. 90% nije svaka tekma, a zanemariv lag ne postoji, meni bilo kakvo štekanje igre smeta. Taj bar koji je pokazivao latency nikome živome nije smetao i nikome normalnome osim debilima iz EA-a ne bi palo na pamet micati tako nešto. Kako god pokušao opravdati takav potez, ne možeš.

Kao prvo, neopravdavam ja nikog. Činjenica je da ja od FIFA 12 nisam odigrao više tekmi u kontinuitetu a da nisam imao problema, tako da, opet velim, koji će mi klinac latency ako igra šljaka više nego dobro. To što si izbacili latency, za mene može značiti samo jedno, a to je da me spaja samo sa protivnicima sa kojim je veza OK.

Pod ovim "zanemariv lag" sam mislio kada ti u toku igre zatrza tu i tamo, a veći dio tekme sve radi dobro. Pa majka mu stara, kao da ja volim igrati uz lag, halooo!!!

14 godina
interblueNick kaže...
 koji će mi klinac latency ako igra šljaka više nego dobro.značiti samo jedno, a to je da me spaja samo sa protivnicima sa kojim je veza OK.

Pa i po ovome što si napisao ne šljaka kako treba...

12 godina
FIFA 15

prvak slovenije dosao u div 1 na ps4, kaže samo 900 ljudi u svijetu tamo

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Del_Boy97 kaže...

U Sloveniji? Mislio sam da ih je nešto više.

11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
interblueNick kaže...
 koji će mi klinac latency ako igra šljaka više nego dobro.značiti samo jedno, a to je da me spaja samo sa protivnicima sa kojim je veza OK.

Pa i po ovome što si napisao ne šljaka kako treba...

Da onda skratimoo! U odnosu na prijašnja izdanaj FIFE, ja osobno imam manje problema sa lagom... Može ovako???

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2014 12:57 (interblueNick).
15 godina
Del_Boy97 kaže...

Imam frenda sa skypea svaki dan pricamo... covjek je dosao u div 1 prije 2 dana.. nije nista posebno igrac.. U fifi 14 je bio prosjek a u fifi 15 mu malo bolje ide.

PSN: Chov1ch
17 godina
FIFA 15

Otvorim danas 17 packova na PS4 i najbolji igrač eto'o? Fakat sprdnja. Sve ostalo osim contractsa i fitnessa te che kartica obrisao. Sve zajedno jedva 20k coinsa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

iskreno mene je razočarala fifa 15... shebali pucanje, dribljat može i onaj koji ima 1 zvjezdicu... u 14 sam bio bez problema došao do 1div, tu me kantaju i izbacuju iz 8div... napadač mu ima ocjenu 57 i prođe kroz Silvu i Luiza kao da nisu tamo... da mogu tražiti povrat novca odmah bi ih uzeo natrag

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 15

ma ja sam bio u 1. Divziji i mogu reci da sam prosjecan igrac...mislim na fifu 14

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
streamg kaže...

iskreno mene je razočarala fifa 15... shebali pucanje, dribljat može i onaj koji ima 1 zvjezdicu... u 14 sam bio bez problema došao do 1div, tu me kantaju i izbacuju iz 8div... napadač mu ima ocjenu 57 i prođe kroz Silvu i Luiza kao da nisu tamo... da mogu tražiti povrat novca odmah bi ih uzeo natrag

dribljat može svatko bez obzira na 1* skills

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice