http://prntscr.com/4qrjjw
Moj primjerak fife 15 je naručen. Dolazi tek u utorak -.-
Svi koji su već uzeli ili koji planiraju uzeti PS3 verziju nek me dodaju na PSN: mataraHD7
http://prntscr.com/4qrjjw
Moj primjerak fife 15 je naručen. Dolazi tek u utorak -.-
Svi koji su već uzeli ili koji planiraju uzeti PS3 verziju nek me dodaju na PSN: mataraHD7
zna li tko dali će i kada izaći novi update za ps4 jer ovaj 1.01 nepopravlja golmana on i dalje stoji na 5 metara
zna li tko dali će i kada izaći novi update za ps4 jer ovaj 1.01 nepopravlja golmana on i dalje stoji na 5 metara
Poznavajući EA, oko Božića.
Vama na PS4 je i dobro! Kako je nama na PC! Igrao sam danas, malo je čak i sporija kod vas(čitaj bolja).
pun mi je k EA Sportsa i njihovih bugova
Evo iskreno nakon 20 utakmica fut-a na plejci ovo je po meni jedan veliki shit.. dueli su "plasticni" doslovce to ne lici na dobro kako se samo ove zivotinje od preko 85 strength odbijaju od malih isprdaka to nije normalno.. driblinzi doslovce svaki covjek zna driblat i vecina igraca mi sada izgleda isto (novi body model je katastrofa) udarci da negovorim.. koliko god vi govorili kako je dobro sto su nerfali udarce ja se nikako ne slazem znaci longshotovi se mogu zabiti al nema tog filinga.. ni nepucam iznad 20m jer nemam filing da ce uci zabio sam jedno 2 preko 25m i dva finessa al to uopce neizgleda ljepo.. svi pucaju ko bronze igraci jedino se malo razlika vidi u finishingu al to je sve.. i da sto se tice obrane i tih duela to je tako buggano.. doslovce igraci se odbijaju, padaju sve i svasta.. a golmani da negovorim doslovce su gori nego u zadnje 2-3 fife 1v1 vecinom svaki put zahebu bace se u prazno ili prolete ili naravno dovedu do penala u ovih 20 tekmi vidio sam preko 15 penala sigurno a pola od njih je bilo neki bug ili slicno.. i da opecinto golove koje sam zabio su 1v1 najlaksi moguci finesse pored golmana i to e to.. neisplati se nabijat jer vecinom to sve brane a ovako u 50% slucajeva zbugaju.. probo sam vec neke malo skuplje igrace i nijedan me nije impresioniro costa, rvp, bale(loan), benzema, aguero(loan), sturridge(jos moze proc), depay, schurrle, i tako jos ih ima al nista.. do sad najbolji igraci koje sam probo su vargas i adebayor.. Mogo bi jos dosta pricat al ono po meni nakon vise tekmi dosta monotono i dosadno..
Hebo mene ako si ti normalan. Ja fakat ne vjerujem hahahah. Pa šta nisi prije dva dana govorio kako se PES vraća, King is back il kaj god. Svaka ti čast.
je
Je sam ja negdje spomenuo da neznam igrat obranu? igram ju sasvim solidno za odigranih 20 tekmi al to meni uopce nije problem.. je jedan je a to je da se masu puta znaju zbugat u duelima i skokovima al ok.. ja sam najvise kritiziro to sto su svi igraci slicni i sto udarci nemaju taj filing i mala je razlika izmedju low rated i high rated igraca sto se tice longshoteva a i jos nekih stvari. Hebes ti igru u kojoj "najljepsi" dio igre nije dobro odradjen... mogu nabrajat jos masu stvari al nepotrebno jer i ovo je dovoljno.
A sta su po tebi trebali napravit ?
Meni je ova Fifa do sada najbolja, jedina zamjerka mi je ponekad zbugan sudac koji svira gluposti ili ne svira očite faule, ali što se igrivosti tiče - meni se jako sviđa.
I kojeg bi mi desnog beka preporučili da se uklopi u BPL momčad a da nije jako skup?
nek optimiziiraju igru za pc -.- nek ubace taj updejt jer fps mnogo pada u mnogo ljudi tako da igra nije ok nikako, ima i bugova dosta a i ima i dobrih stvari takodjer.
cekamo pes da vidimo i njega ;)
j*beni ultrabrzi fliper, žao mi sad 250 kn što sam bacio.. nema ovo veze s nogometom, čekam neki gameplay patch za offline, a od onlinea ništa ove godine
Meni je brzina taman, puno mi je gora bila 14, ovo je sad odlično, barem meni.
j*beni ultrabrzi fliper, žao mi sad 250 kn što sam bacio.. nema ovo veze s nogometom, čekam neki gameplay patch za offline, a od onlinea ništa ove godine
meni samo nije jasno po cemu je ovo fliper... hebo ga led, igras na asisted i places kako je fliper. Sta si drugo ocekivao.
Sva sreca da je nisam kupio jer se svi zale na nju.
Kupit cu je kad bude 50$ za PS3 pa onda opet na prevaru je dobiti za 25 $...
kakav si ti davež,to je užas
meni samo nije jasno po cemu je ovo fliper... hebo ga led, igras na asisted i places kako je fliper. Sta si drugo ocekivao.
to ni meni nije jasno
pa sta igras na assisted ako ti to smeta????
za ceg sluzi ta opcija da se to iskljuci?? o svasta...
Sva sreca da je nisam kupio jer se svi zale na nju.
Kupit cu je kad bude 50$ za PS3 pa onda opet na prevaru je dobiti za 25 $...
A prevara je tocno kakva ?
Ovo i serveri ne rade kako treba,ne dobiju se ni award coinsi,utakmica bude dnf
neznam otkud ste vi to zaključili da igram na assisted igram paseve semi, a sve ostalo manual.. ali protivnici u futu i ai igraju fliper + ona default brzina igre= 0 bodova od nogometa.
Već treću godinu za redom kupim igru i onda se samo živciram u prokletom FUT-u koliko sam loš i nemogu nikog pobjedit... al si opet ne mogu pomoć i igram dalje i mučim se. Zbilja ne kužim što mi to treba :p
Već treću godinu za redom kupim igru i onda se samo živciram u prokletom FUT-u koliko sam loš i nemogu nikog pobjedit... al si opet ne mogu pomoć i igram dalje i mučim se. Zbilja ne kužim što mi to treba :p
Čar igara i je u tome da se tružiš i da imašfiling uspjeha :) Izgubiš tri, i onda jednu pobjediš, budeš sretan i želiš još. Kolko god je sad FIFA čudna, nakon par patcheva i tjedana igre, bit će dobra i igriva, samo se treba naviknut i EA popravit greške koje su napravili.
Nisam isprobao igru još (Demo jesam), ali vjerujem da ce sve biti ok dok community iznese probleme, sve se da zakrpati.
Još sam u dilemi koju verziju piknuti. ps3/pc
Čar igara i je u tome da se tružiš i da imašfiling uspjeha :) Izgubiš tri, i onda jednu pobjediš, budeš sretan i želiš još. Kolko god je sad FIFA čudna, nakon par patcheva i tjedana igre, bit će dobra i igriva, samo se treba naviknut i EA popravit greške koje su napravili.
Nisam isprobao igru još (Demo jesam), ali vjerujem da ce sve biti ok dok community iznese probleme, sve se da zakrpati.
Još sam u dilemi koju verziju piknuti. ps3/pc
Pc.. Next-gen
Valja li ovo što
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jT9ELwXbnLmUs:pc
FUT mi se ove godine nikako ne igra. Seasons je po meni odličan, a pro clubs mi moga dobro izgledat.