FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 742.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
SimeKZ kaže...
TheDarkSide kaže...
SimeKZ kaže...

Ja ako ne uspijem nabavit novi laptop, mislim da ce moje igranje FIFAe 15 biti zakljucano a 250kn baceno u vjetar. Jednostavno je ponekad nemoguce igrati sa tim lagom... iako za sada imam samo jedan poraz, ovo nejde na mojoj masini. Mucim sebe i oci...

Pa tome sluzi demo...probas vidis kako valja i ocjenis dal mozes ili nemozes igrat i jos na laptopu :D nadam se sa gamepadom haah :D

Demo im nije bila mjera od neznam kada... FIFA 14 mi je imala lag a dok je full izaso je islo ko podmazano, ovaj puta koci procesor i graficka... 

Vrijeme je za novo jbga...ili kakav desktop nabavi...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
14 godina
odjavljen
FIFA 15

cek ljudi jel fifa izasla jer meni neki frendovi igraju?

a meni na storu pise jos 5h?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nekima se otkljucala nakon VPN-a a nekima i bez VPN-a se otkljucala, a nekima izgleda jos uvijek nije..hahah cudno :D

13 godina
TheDarkSide kaže...
SimeKZ kaže...
TheDarkSide kaže...
SimeKZ kaže...

Ja ako ne uspijem nabavit novi laptop, mislim da ce moje igranje FIFAe 15 biti zakljucano a 250kn baceno u vjetar. Jednostavno je ponekad nemoguce igrati sa tim lagom... iako za sada imam samo jedan poraz, ovo nejde na mojoj masini. Mucim sebe i oci...

Pa tome sluzi demo...probas vidis kako valja i ocjenis dal mozes ili nemozes igrat i jos na laptopu :D nadam se sa gamepadom haah :D

Demo im nije bila mjera od neznam kada... FIFA 14 mi je imala lag a dok je full izaso je islo ko podmazano, ovaj puta koci procesor i graficka... 

Kakav desktop... nismo osnovna skola.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
FIFA 15

kupi onda PS4 ako imaš pare :D Desktop sila <3

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 20:04 (desarun).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
TheDarkSide kaže...
SimeKZ kaže...
TheDarkSide kaže...
SimeKZ kaže...

Kakav desktop... nismo osnovna skola.

Hahha pa kakve veze ima skola sa desktopom? :D PC je PC, i stolni odnosno desktop jos uvijek najbolji za igre, a da dajem 7-8 soma za neki "pravi" gejmerski laptop mi ne pada napamet, uz to baterija traje kratko i sve ostalo. Al svatko ima svoje :D

13 godina
FIFA 15

A sta ocekujes da cu za fakultet kupovati desktop i nositi vamo tamo ? Dani gejmanja su prosli. Sada se igra za gust, ne po par sati.

Moj PC  
1 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

A sta ocekujes da cu za fakultet kupovati desktop i nositi vamo tamo ? Dani gejmanja su prosli. Sada se igra za gust, ne po par sati.

Ma kako ja uvijek nadjem vremena bezobzira na sve ostalo :) Gejmer od davnina, gejmer uvijek :D

13 godina
TheDarkSide kaže...
SimeKZ kaže...

Ma kako ja uvijek nadjem vremena bezobzira na sve ostalo :) Gejmer od davnina, gejmer uvijek :D

Netko ide na fakultet a netko nade vremena za sve ostalo, hebiga... nisu svima prioriteti isti. Jel tako ?

13 godina
neaktivan

Istina istina :) sretno sa lapom, jel to dualac? sa njim uspijes vrtit?

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Bgmi sam se ja 14ke naigro fino a i stigo zavrsit fakultetsku godinu

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Vidim da vas puno vec igra finalnu verziju, jel ima ona lagova i freezova ko demo, ponajvise me zanima ovakav slučaj:http://forum.ea.com/uk/posts/list/2927046.page

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dokis kaže...

Vidim da vas puno vec igra finalnu verziju, jel ima ona lagova i freezova ko demo, ponajvise me zanima ovakav slučaj:http://forum.ea.com/uk/posts/list/2927046.page

U demo mi se znalo da smrznut samo od sebe, al u finalnoj nijednom, sve radi kao sat. Bar meni..

11 godina
FIFA 15

Jel itko igra fifu osim futa

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ekipa, zanima me da li i vama lopta leluja (trza) dok leti zrakom? Slično se dešava i sa malo bržim igračima dok sprintaju... U ostalim situacijama igra radi kao podmazana na High detaljima.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
interblueNick kaže...

Ekipa, zanima me da li i vama lopta leluja (trza) dok leti zrakom? Slično se dešava i sa malo bržim igračima dok sprintaju... U ostalim situacijama igra radi kao podmazana na High detaljima.

meni je isto na high i sve je ok, nisam primjetio takvo sto.

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel još kome FUT javlja neki connection error? Igrao sam već i onda me u jednom trenutku izbacilo van. Sad kad sam htio se ponovno ulogirat me prvo pitalo da ponovno postavim fut security question i sad nakon toga javlja connection error i baca na glavni ekran... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Itko osvojio "Extra Effort" trofej na ps4 ?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 21:15 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Isto osvojio "Extra Effort" trofej na ps4 ?

Ne, na PC-u sam. Odigro sam dve tekme protiv TOTW i onda me van izbacilo, prije kojih pola sata.

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja ni na originu ne mogu online, šta je s vama ???

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ala nabijaju cijene healing kartica...ko da su od zlata..zato contract od 28 za 400 nabavljam.

14 godina
FIFA 15

Ima ovih Contracta od 99 tekmi po 1500 coinsa. To mi izgleda kao odlična kupnja. Šteta što sam bez coinsa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dodajte me na origin

ReaLazio

13 godina
neaktivan
FIFA 15

O jbt ekipa, pa jel moguće da ću morat zbog Fifa15 novi hardver nabavljat? Sinoć kupio igru preko mexico servera i skužim da ni demo nemrem pokrenut. Hardveraj je fakat biblija teška al nisam mislio da neću moć ni upalit.. 

X3 435, GT 240 1 GB DDR5, 4 GB DDR2 lol

Četrnajstica je radila ko urica, al ovo nisam očekivo. Kaj mislite, bude se našlo kakvo rješenje, da ne moram ulagat sad nekih 2,5 kn?

0 0 hvala 0
12 godina
Lepi_Borko kaže...

O jbt ekipa, pa jel moguće da ću morat zbog Fifa15 novi hardver nabavljat? Sinoć kupio igru preko mexico servera i skužim da ni demo nemrem pokrenut. Hardveraj je fakat biblija teška al nisam mislio da neću moć ni upalit.. 

Četrnajstica je radila ko urica, al ovo nisam očekivo. Kaj mislite, bude se našlo kakvo rješenje, da ne moram ulagat sad nekih 2,5 kn?

mislim da bi mogao uzet neki x4 za tvoj socket i hd7750 za nekih 1k kuna

17 godina
Lepi_Borko kaže...

Za Fifu 15 treba grafička koja podržava DX11, a tvoja podržava maksimalno DX10. To ti je ko ona fora sa Just Cause 2 igrom koja radi isključivo na DX10 tako da Windows XP korisnici nisu mogli ni instalirat igru. Mogli su oni to i prije napravit, ali proklete konzole diktiraju tempo.

Recommended Specifications:
    CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
    RAM: 8GB
    Hard Drive Space Required: 15.0 GB
    Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
   DirectX: 11.0

Minimum Required Specifications:
    CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
    RAM: 4GB
    Hard Drive Space Required: 15.0 GB
    Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
   DirectX: 11.0

Meni igra zauzima svih 8 threadova na 50-65% (i7 na 4.3GHz sa hyperthreadingom), a GTX 570 vrti igru bez problema:

- za vrijeme utakmice je oko 90-120 fps

- kada je u cijelom kadru publika padne na 55-60 fps

- u orbit view-u kod pregledavanja golova 45-50 fps

1920x1200, 4xAA, High

Minimalno ćeš morat uložit u jaču grafičku, tipa HD5770/GTX650 kao što je i navedeno. Takvih "low end" kartica imaš za sitne pare na njuškalu pa si pogledaj, a athlon x3 bi morao tu igru izgurat na manjim postavkama.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 23:41 (Hyperion).
15 godina
FIFA 15

Ovo nije igrvio. Fliper pred vratima. A da ne govorim da je svaki prelazak centra gol sansa

4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Ovo nije igrvio. Fliper pred vratima. A da ne govorim da je svaki prelazak centra gol sansa

Ima istine u tome, utakmice su dosta napete, i moras drzat koncentraciju stalno na maximumu jer jedan krivi ulet ili kriva procjena kad bi trebao uletit protivniku u noge moze znacit gol.

17 godina
neaktivan
FIFA 15

upravo to..

Sve bi im oprostio al ova brzina gameplaya preko toga ne mogu da pređem. Defending mi se sviđa, treba više znanja i manualno je više, ali uz ovaku brzinu gameplaya on je totalno besmislen.  Pa Džeko kad trči u šprintu izgleda isto Bale uživo, toliko je sve ubrzano da igrač sa Pace 67 izgleda brz kad trči. I kako onda zaustaviti Giovinca, Mertensa i slične? Držim onu gljivu, osjećam se isto da se kližem po ledu, nemoguće je pogoditi protivničkog igrača sa svojim igračem i oduzedi loptu, a contain nema smisla... ne znam stvarno nemam riječi više, razočaran sam.

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
pa vi rekoste odlican fudbal.... a ono katastrofa.....pocelo je pocelo....titanik polako tone... a secam se pre jedno mesec dana dok sam igrao fiu 14 za ps4 i mislim se sta ce novo smilsiti u fifi 15 a ono razocarenje...i kraj jedne lepe sage....al tu je pes 15 king is back.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice