FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 14

kupio sam novi kontroler e sad ne radi mi na njemu desni analog sad zanima me jel zna neko za neki pouzdan fix..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
tomislavivic kaže...

kupio sam novi kontroler e sad ne radi mi na njemu desni analog sad zanima me jel zna neko za neki pouzdan fix..??

FIFA 15 dobrodosla u libary :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 23:30 (CroatianRacer).
13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
tomislavivic kaže...

GG

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan
FIFA 14

gledam sad prek moba... Odnekud mi sjelo 1.3mil... Na tweetu i fejsu nist o nekom giveawayu.

*zbunjen, al happy* :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
soft kaže...

gledam sad prek moba... Odnekud mi sjelo 1.3mil... Na tweetu i fejsu nist o nekom giveawayu.

Sad napravi neki giveaway {#}

EUNE: RayzCRO
13 godina
neaktivan
soft kaže...

Na tvom mjestu brzo bi promijenio šifru i security question :D

EDIT: evo vidim da se dogodilo to isto nekom i na EA forumu :/ 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 0:33 (antiljano27).
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Rijesen misterij... EA se javio mailom, nakon par mjeseci sto sam se zalio jer mi Kagawa visi medju trasfer targetsima i nemoguce ga je maknuti.

Isprika prihvacena. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
soft kaže...

Rijesen misterij... EA se javio mailom, nakon par mjeseci sto sam se zalio jer mi Kagawa visi medju trasfer targetsima i nemoguce ga je maknuti.

Meni je prošle godine tako visjelo nekoliko igrača a od prije par dana tako mi visi i khedira.. nemam se namjeru žaliti..

13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Mehiko? {#}

I always tell the truth.Even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 10:56 (Bruno_K!ng).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
soft kaže...

Meni je prošle godine tako visjelo nekoliko igrača a od prije par dana tako mi visi i khedira.. nemam se namjeru žaliti..

kad si pun ko brod :D

17 godina
CroatianRacer kaže...

Nije stvar u brodu već u jednostavnoj činjenici da se radio o 1000 coinsa. Zar je to vrijedno bilo kakvog truda i svađe sa zlotvorima?

14 godina
neaktivan
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

Nije stvar u brodu već u jednostavnoj činjenici da se radio o 1000 coinsa. Zar je to vrijedno bilo kakvog truda i svađe sa zlotvorima?

ovdje se ne radi o coinsima, nego sam ja tog igraca dobio u klub i prodao... samo mi je ostao u transfger targetsima kao slicica, i stalno mi je pisao gore onaj (1),,, islo mi na zivce pa sam napravio ticket... ispalo super :)

iako je kagawa jos tu :(

17 godina
soft kaže...

ovdje se ne radi o coinsima, nego sam ja tog igraca dobio u klub i prodao... samo mi je ostao u transfger targetsima kao slicica, i stalno mi je pisao gore onaj (1),,, islo mi na zivce pa sam napravio ticket... ispalo super :)

iako je kagawa jos tu :(

Pa rekao sam ti, tako je i kod mene.. stalno stoji taj 1 a prošle godine 3... ako se ne varam.. izdržat ću još dva mjeseca

12 godina
FIFA 14

mogli bi i meni dati coinse, lahm mi stoji tamo već 100 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

Jel tko ima problema sa igranjem UT na PS3?Nemogu se uopce spojiti na EA servere

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Tko zna,zna..

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Hvala Bogu vise neko :D 

0 0 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Jel tko ima problema sa igranjem UT na PS3?Nemogu se uopce spojiti na EA servere

nije radio ni na PC-u :(

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Lijepo za vidit.

1 0 hvala 0
12 godina
drakula789 kaže...

Tko zna,zna..

Još igraš, hahahahahahahahh

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Svaka čast, ja sam potrošio 50k coinsa i najbolji igrač kojeg sam dobil mi je Aubameyang. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Hoće li do kraja godine fifa izbaciti koji dlc da popravi face igrača? Vidim da puno igrača i dalje ne liče na sebe. Kad izbacuju update sa novim transferima? Tek kad završi prijelazni rok ili svako toliko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mariclius kaže...

Hoće li do kraja godine fifa izbaciti koji dlc da popravi face igrača? Vidim da puno igrača i dalje ne liče na sebe. Kad izbacuju update sa novim transferima? Tek kad završi prijelazni rok ili svako toliko?

Fifa nema DLC(koliko ja znam) imas samo pvako nesto 

14 godina
FIFA 14

To je za pc, znaći za konzole ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

preporuka za CDM iz BBVA lige?Xabi i Khedira najsporiji igraci 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

al se zato odlično postavljaju... imaš još busquetsa i songa pa biraj..

17 godina
neaktivan

Mascherano  zeleni

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Nesto nevjerovatno :D Potrosim 60k na wc pakete, po otvaram redeem pakete nista.Za taj ostatak od qs a idem otvoriti dva paketa 7.5k i prvi nista ali drugi hah MOTM Hummels :D LOL Nevjerovatno je to da sve sto sam dobio do sad bilo je u drugom paketu :D Mislim 80% toga i sve vrijedne stvari. Klose 90 i Ribery su dosli iz drugog paketa kao i par IF i motm kartica. Tako i sad Hummels. Tako da sad kad idem otvarati pakete ne idem dalje petog paketa jer ako ce sto da i bude biti ce u drugom :D I da drzi onda prica vodu da pare na pare idu, nisam dobio nista vrijednije od Di Marie dok nisam skupio 2milje tradeom tek onda su pocele dolaziti i dobre stvari u paketima, sto sam vise imao bolje je i dolazilo :D LOL 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 21:04 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

BBVA mi je mains quad i ne primjetim nizak pace, zanemariv je. Khedira mi je bio u prvom squadu jos u 9. mjesecu i to je visok, čvrst igrac sa odlicnim sutom kad zatreba, Alonsa sam kasnije kupio, nije toliko visok i čvrst ali ima odlična dodavanja, pogotovo duga.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
protjeran

to sam danas tek napravio BBVA squad pa nisam ni odigrao 2 partije jos nisu bili ni priblizno idealno fit...koju postavu igras i imas li koju preporuku za nekog jeftinog igraca a da je neki beast...gledao sam malo i nasao trochowskog koji je silver a kosta 4-5k...Btw nekupujem coinse pa mi je sve skupo hahaah

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice