kupio sam novi kontroler e sad ne radi mi na njemu desni analog sad zanima me jel zna neko za neki pouzdan fix..??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gledam sad prek moba... Odnekud mi sjelo 1.3mil... Na tweetu i fejsu nist o nekom giveawayu.
*zbunjen, al happy* :)
gledam sad prek moba... Odnekud mi sjelo 1.3mil... Na tweetu i fejsu nist o nekom giveawayu.
Sad napravi neki giveaway
Na tvom mjestu brzo bi promijenio šifru i security question :D
EDIT: evo vidim da se dogodilo to isto nekom i na EA forumu :/
Rijesen misterij... EA se javio mailom, nakon par mjeseci sto sam se zalio jer mi Kagawa visi medju trasfer targetsima i nemoguce ga je maknuti.
Isprika prihvacena. :)
Rijesen misterij... EA se javio mailom, nakon par mjeseci sto sam se zalio jer mi Kagawa visi medju trasfer targetsima i nemoguce ga je maknuti.
Meni je prošle godine tako visjelo nekoliko igrača a od prije par dana tako mi visi i khedira.. nemam se namjeru žaliti..
Meni je prošle godine tako visjelo nekoliko igrača a od prije par dana tako mi visi i khedira.. nemam se namjeru žaliti..
kad si pun ko brod :D
Nije stvar u brodu već u jednostavnoj činjenici da se radio o 1000 coinsa. Zar je to vrijedno bilo kakvog truda i svađe sa zlotvorima?
Nije stvar u brodu već u jednostavnoj činjenici da se radio o 1000 coinsa. Zar je to vrijedno bilo kakvog truda i svađe sa zlotvorima?
ovdje se ne radi o coinsima, nego sam ja tog igraca dobio u klub i prodao... samo mi je ostao u transfger targetsima kao slicica, i stalno mi je pisao gore onaj (1),,, islo mi na zivce pa sam napravio ticket... ispalo super :)
iako je kagawa jos tu :(
ovdje se ne radi o coinsima, nego sam ja tog igraca dobio u klub i prodao... samo mi je ostao u transfger targetsima kao slicica, i stalno mi je pisao gore onaj (1),,, islo mi na zivce pa sam napravio ticket... ispalo super :)
iako je kagawa jos tu :(
Pa rekao sam ti, tako je i kod mene.. stalno stoji taj 1 a prošle godine 3... ako se ne varam.. izdržat ću još dva mjeseca
mogli bi i meni dati coinse, lahm mi stoji tamo već 100 godina
Jel tko ima problema sa igranjem UT na PS3?Nemogu se uopce spojiti na EA servere
Jel tko ima problema sa igranjem UT na PS3?Nemogu se uopce spojiti na EA servere
nije radio ni na PC-u :(
Tko zna,zna..
Još igraš, hahahahahahahahh
Svaka čast, ja sam potrošio 50k coinsa i najbolji igrač kojeg sam dobil mi je Aubameyang.
Hoće li do kraja godine fifa izbaciti koji dlc da popravi face igrača? Vidim da puno igrača i dalje ne liče na sebe. Kad izbacuju update sa novim transferima? Tek kad završi prijelazni rok ili svako toliko?
Hoće li do kraja godine fifa izbaciti koji dlc da popravi face igrača? Vidim da puno igrača i dalje ne liče na sebe. Kad izbacuju update sa novim transferima? Tek kad završi prijelazni rok ili svako toliko?
Fifa nema DLC(koliko ja znam) imas samo pvako nesto
To je za pc, znaći za konzole ništa.
preporuka za CDM iz BBVA lige?Xabi i Khedira najsporiji igraci
al se zato odlično postavljaju... imaš još busquetsa i songa pa biraj..
Mascherano zeleni
Nesto nevjerovatno :D Potrosim 60k na wc pakete, po otvaram redeem pakete nista.Za taj ostatak od qs a idem otvoriti dva paketa 7.5k i prvi nista ali drugi hah MOTM Hummels :D LOL Nevjerovatno je to da sve sto sam dobio do sad bilo je u drugom paketu :D Mislim 80% toga i sve vrijedne stvari. Klose 90 i Ribery su dosli iz drugog paketa kao i par IF i motm kartica. Tako i sad Hummels. Tako da sad kad idem otvarati pakete ne idem dalje petog paketa jer ako ce sto da i bude biti ce u drugom :D I da drzi onda prica vodu da pare na pare idu, nisam dobio nista vrijednije od Di Marie dok nisam skupio 2milje tradeom tek onda su pocele dolaziti i dobre stvari u paketima, sto sam vise imao bolje je i dolazilo :D LOL
BBVA mi je mains quad i ne primjetim nizak pace, zanemariv je. Khedira mi je bio u prvom squadu jos u 9. mjesecu i to je visok, čvrst igrac sa odlicnim sutom kad zatreba, Alonsa sam kasnije kupio, nije toliko visok i čvrst ali ima odlična dodavanja, pogotovo duga.
to sam danas tek napravio BBVA squad pa nisam ni odigrao 2 partije jos nisu bili ni priblizno idealno fit...koju postavu igras i imas li koju preporuku za nekog jeftinog igraca a da je neki beast...gledao sam malo i nasao trochowskog koji je silver a kosta 4-5k...Btw nekupujem coinse pa mi je sve skupo hahaah