FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.506.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 14
ChildrenOfDisappearances kaže...

Pa jel sam ja gdje napisao da je čudno? Samo sam rekao da je slab u zračnim duelima i da mu zato nije baš dobar izbor za CB-a.

Ne, to sam te ja pitao. Rekao si da je slab u duelima s višim i jačim igračima od sebe? Što je tu čudno? I kakva je to mana? Kaj ima stoper koji u duelima nosi više i jače igrače od sebe. Ja sam igrao s ovom IF karticom i niš joj ne fali. Dogodi se da i tots kompanya netko odnese u skoku... sve ovisi o situaciji i trenutku te igračevoj reakciji..

11 godina
FIFA 14

strenght mu je 69 zato ga ne volim koristit jer zna kiksat u duelima zbog toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Pa jel sam ja gdje napisao da je čudno? Samo sam rekao da je slab u zračnim duelima i da mu zato nije baš dobar izbor za CB-a.

Ne, to sam te ja pitao. Rekao si da je slab u duelima s višim i jačim igračima od sebe? Što je tu čudno? I kakva je to mana? Kaj ima stoper koji u duelima nosi više i jače igrače od sebe. Ja sam igrao s ovom IF karticom i niš joj ne fali. Dogodi se da i tots kompanya netko odnese u skoku... sve ovisi o situaciji i trenutku te igračevoj reakciji..

Krivo si me shvatio, no nije bitno aj.

16 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja već dva dana ne mogu uci u UT, javlja mi raznorazne erorre, cannot connect itd, svi ostali modovi rade bez greške. Javljo sam se ebenom supportu 2 puta, ali oni su blago retardirani i ne mogu pomoci. Ja ne znam sta cu, zapravo znam, necu kupovati 15ku, mozda je vrijeme da se proba PES.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 18:12 (desarun).

0 1 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Na koji nacin mogu bid ati igrace preko 15m, Pokusavam uzeti CR a ali nikako ga uloviti za 14.999m tj i kad ga ulovim u zadnjih 10min netko stavi 15.001 i ja tu nista ne mogu. Kako se zove mobilna aplikacija koja to omogucuje i slicno ?? neke informacije bih dobro dosle ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ovaj Jelavić nije normalan, uzeo ga iz šprdnje, a ono frajer rapist žešći. Doslovno ne zna promašiti priliku, sve zabija.

Ovih 6 golova je zabio protiv lika s Ronaldom, Ibrom i Messijem u div 1.

@L1nNk - koliko sam čuo, imaš neki program koji to omogućuje jedan od njih je Cheat Engine ali ima još jedan, guglaj vidio sam to negdje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 19:20 (ChildrenOfDisappearances).

1 0 hvala 1
12 godina
desarun kaže...

Ja već dva dana ne mogu uci u UT, javlja mi raznorazne erorre, cannot connect itd, svi ostali modovi rade bez greške. Javljo sam se ebenom supportu 2 puta, ali oni su blago retardirani i ne mogu pomoci. Ja ne znam sta cu, zapravo znam, necu kupovati 15ku, mozda je vrijeme da se proba PES.

Tamo neces imat problema sa onlineom jer ga skoro pa i nema... tako da ces biti zadovoljan.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Nije dugo trebalo Nikiti da dođe do jubilarnog 50. gola, kakav igrač.

3 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Ljudi, el postoji squad update u kojem je recimo Mandžukić u Atleticu, Costa u Chelsea-u itd...?

Išao sam na squad update, pisalo da je skinulo najnovije ali ti igrači nisu u klubovima kojima bi trebali biti.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ljudi, el postoji squad update u kojem je recimo Mandžukić u Atleticu, Costa u Chelsea-u itd...?

Išao sam na squad update, pisalo da je skinulo najnovije ali ti igrači nisu u klubovima kojima bi trebali biti.

Nema i neće biti. Udaljeni smo mjesec dana od nove fife, tako da nema smisla.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Jedino da skineš s ModdingWay-a summer transfere, ali rade samo u offlineu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 4:53 (ChildrenOfDisappearances).
12 godina
FIFA 14

Na kraju sam se odlucio za tim s Ibrom. Fali jos samo Maxwel IF ( S Bedimom Silva bih imao 8 chem najvise sto mislim da ne bih bas bilo pozitivno ipak je on CB. I da prije Ibre sam koristio Djibril Cisse a u par utakmica i mogu reci da taj lik sve zabija, bas je ono OP zesci. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Evo da se i ja pohvalim :D

http://gyazo.com/8b727f53c294c69308c0048004b8a03e 

Evo nema se tu puno što reci, uglavnom workrate vam je vec poznat, ali za mene u par formacija i u par razlicitih timova odigrao je vrhunski, jednu stam utakmicu silovao cross i mogu reci 4/6 ubacaja bila su gol, cijena mu je od 2,5-8 trenutna vjerojatno ce padat ili mozda rast ( cudan je taj market) uglavnom preporucam svima da ga isprobate, naravno spanjolska liga je scheiße pa onda stisnem pauzu i ubacima ga u prvoj minutici :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 13:08 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Na kraju sam se odlucio za tim s Ibrom. Fali jos samo Maxwel IF ( S Bedimom Silva bih imao 8 chem najvise sto mislim da ne bih bas bilo pozitivno ipak je on CB. I da prije Ibre sam koristio Djibril Cisse a u par utakmica i mogu reci da taj lik sve zabija, bas je ono OP zesci. 

Kakav ti je Silva? On je meni bio kriminalno loš, a i redovno ga silujem, jučer ga je Jelavić ispenetriro bez problema i to je lik imao TOTY verziju.

11 godina
FIFA 14

mene su ubijali dok sam imao silva luiz kombinaciju, sad odkad imam kaboul mangala to je puno bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Kad sma ja bio govorionitko mi nije vijerovao :P

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Cisse je oduvijek bio jako OP, a i većina tih NR napadača su overpenised, eto ne bi nikad rekao da Jelavić može išta a ono lik u 25 tekmi zabije 80 golova, to nisam ni s jednim napadačem uspio, a još gledaj da je u napadu s Benzemom pa ono haha.

12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Cisse je oduvijek bio jako OP, a i većina tih NR napadača su overpenised, eto ne bi nikad rekao da Jelavić može išta a ono lik u 25 tekmi zabije 80 golova, to nisam ni s jednim napadačem uspio, a još gledaj da je u napadu s Benzemom pa ono haha.

Kaj svaku utakmicu u diviziji 1 dobiš sa 4 zabijena gola? Koji ti je score u diviziji jedan ako se smije znat, zanima me kad sa Jelavićem zabijaš više od 3 goal po tekmi :D

14 godina
antiljano27 kaže...
drakula789 kaže...

Kaj svaku utakmicu u diviziji 1 dobiš sa 4 zabijena gola? Koji ti je score u diviziji jedan ako se smije znat, zanima me kad sa Jelavićem zabijaš više od 3 goal po tekmi :D

To i mene cudi... meni je rekord sa if ronaldom u spici (433) 27 tekmi i 74 gola u single matches..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima li netko Seedorfa hitno mi treba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
antiljano27 kaže...
drakula789 kaže...

To i mene cudi... meni je rekord sa if ronaldom u spici (433) 27 tekmi i 74 gola u single matches..

U single matches je to već nešto lakše doseć. Ali sa Jelavićem u diviziji 1 online mi se cini dosta dosta teško. Evo ja sam sad npr. osvojio 4/6 zadnjih sezona u div1 čini mi se a učinak napadača mi je maks 1.5 golova po tekmi. U tih par sezona najviše mi je igrao Lewandowski i score mi je ovakav. 

15 godina
Tommy_123 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Nema i neće biti. Udaljeni smo mjesec dana od nove fife, tako da nema smisla.

To je malčice retardirano. Kupiš igru i nakon godinu dana više ne update-aju squadove.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
11 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
drakula789 kaže...

Ne svaku, ali oko 30 tih golova je jelavić dao u 3 tekme, u jednoj je protivnik bio AFK, a u druge dvije ih je jednostavno napunio iako su igrali ozbiljno.

Naravno ne treba te čudit što daje toliko golova jer on daje maltene sve golove koje moja ekipa zabije, zato što baš sve lopte forsiram na njega, ako nije u napadu čekam da dođe itd. Baš se fokusiram da on napuni, to sam iz šprdnje počeo kao idem s nekim low-rated hrvatom dominirat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 19:28 (ChildrenOfDisappearances).
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ima li netko Seedorfa hitno mi treba?

bump

12 godina
antiljano27 kaže...
drakula789 kaže...

Ne svaku, ali oko 30 tih golova je jelavić dao u 3 tekme, u jednoj je protivnik bio AFK, a u druge dvije ih je jednostavno napunio iako su igrali ozbiljno.

Naravno ne treba te čudit što daje toliko golova jer on daje maltene sve golove koje moja ekipa zabije, zato što baš sve lopte forsiram na njega, ako nije u napadu čekam da dođe itd. Baš se fokusiram da on napuni, to sam iz šprdnje počeo kao idem s nekim low-rated hrvatom dominirat.

Silva je onak srednja zalost, nije mu bas neka kartica, EA pokvario stvar. A i po meni dosta govori cjena. Igrac s 90 ocjenom kao sto je Silva da je 800k hah sumljivo nesto. hah Kako ti onda igras kad tako samaras protivnike u prvoj diviziji :D 

16 godina
L1nNk kaže...

Silva je onak srednja zalost, nije mu bas neka kartica, EA pokvario stvar. A i po meni dosta govori cjena. Igrac s 90 ocjenom kao sto je Silva da je 800k hah sumljivo nesto. hah Kako ti onda igras kad tako samaras protivnike u prvoj diviziji :D 

A cijene ostalih igrača su kao nešto bolje? 99% igrača nema nikakvu cijenu i vrijednost..

10 godina
protjeran
FIFA 14

Jos nisam isprobao Seriu A ni League 1....

Koja liga ima bolje napadace...bitno mi je da imaju dobar pace

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Svi napadači na jednom mjestu pa prolistaj malo...

http://www.futhead.com/

11 godina
neaktivan
movie kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Svi napadači na jednom mjestu pa prolistaj malo...

http://www.futhead.com/

Obozavam tvoje komentare movie, bas me znas lijepo nasmijat nekad {#}

I da, jel samo meni steka transfer market na UT?

16 godina
carmichael kaže...

Obozavam tvoje komentare movie, bas me znas lijepo nasmijat nekad {#}

I da, jel samo meni steka transfer market na UT?

A kaj bi mu ti odgovorio na onakvo pitanje? Jedino mjerilo je pace. Sve ostalo nebitno. Evo svi igrači traženih liga na jednom mjestu pa nek traži koji ima najveći..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice