FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
FIFA 13

ne zelim biti dosada,al mi stvarno zanima koji je razlog zasto nema hrvatske repke u fifi.Da li nasi ne zele dati licencu ili?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

i da.. natopljeni dresovi od kiše pa perverzija... ea naklon do poda

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
axest kaže...

Kako igrate protiv kompa, s kojim postavkama? Ja stavim sve na semi, a sta nemoze ide na manual i tezina legendary.

meni je sve na automatic jer nemam xbox joystick nego od playstationa pa nemam mogucnost ciljat u svim smjerovima

Kako mislis da nemozes ciljat u svim smjerovima? Igras s analogom? Pitam jer i ja imam PS2 joystick i nisam bas primjetija da nemogu ciljat di ocu...jedino mi protiv kompa gotovo uvijek fali zavrsni pass, sad se pitam da nije do joysticka, iako ne vjerujem.

15 godina
axest kaže...
win4crazzy kaže...
axest kaže...

Kako igrate protiv kompa, s kojim postavkama? Ja stavim sve na semi, a sta nemoze ide na manual i tezina legendary.

meni je sve na automatic jer nemam xbox joystick nego od playstationa pa nemam mogucnost ciljat u svim smjerovima

Kako mislis da nemozes ciljat u svim smjerovima? Igras s analogom? Pitam jer i ja imam PS2 joystick i nisam bas primjetija da nemogu ciljat di ocu...jedino mi protiv kompa gotovo uvijek fali zavrsni pass, sad se pitam da nije do joysticka, iako ne vjerujem.

nema gljivice :D

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Aha, onda je sve jasno :D

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Fenomenalna obrana Harta...ovako nesto samo je Iker napravio u pravom zivotu :) Al ovo je isto svaka cast :)

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/134905362

Cudi me da je buffon ovako loše reagira:

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/134904535

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne mogu skinuti demo, jer uopste ne mogu pristupiti Origin.com site-u. Je li ovo samo kod mene problem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

kad ulazim u igru sve je ok fps je 60...ali kad pocne tekme fps padne na 45-46 i nece vise!:..kako rjesiti..ima neko ovakav problem??  i ako neko ima ati radeon hd 4350 nek se javi u odg!

0 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...

Malo se ovdje priča o nekim drugim sitnicama koje su također doprinjele da sve izgleda puno bolje. Pace više nije toliko važan stat, puno teže je pobjeći. Povlačenje za dres ima više smisla jer stvarno uspori igrača, a sudac ipak dopušta takav sitan faul.

Uklizavanje je puno preciznije, posebno s leđa i sa strane igrača. Finnese nije toliko ubojit kao prošle godine, a ni dupli pas više nije tako jednostavno odigrat da izbaci kompletnu obranu.

Mislio sam da teško mogu napraviti veliki pomak nakon 12, ali ovo je stvarno blizu savršenstva. Baš me zanima što planiraju za 14 :D.

a kaj si mislil da ce sve ubacit u fifu 12 npr pa onda nece biti nikakvih novosti u daljnjim fifama? tko zna sto su MOGLI staviti u fifu 13, a cuvaju za sljedecu...

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Uspio sam odigrati par utakmica sa svojim shitty gamepadom jer tipkovnica ne radi. Sve u svemu, odlična igra, jedva čekam da izađe full. BTW, kolko dođe Xbox 360 controller kod nas?

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mozda kada lopta izadje u aut da ti loptu dobacuju klinci sto sklupljaju lopte,mozda carke na terrenu zbog preostrog faula,sutiranje lopte namerno itd itd.
13 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Uspio sam odigrati par utakmica sa svojim shitty gamepadom jer tipkovnica ne radi. Sve u svemu, odlična igra, jedva čekam da izađe full. BTW, kolko dođe Xbox 360 controller kod nas?

U zagrebu i okolici ga mozes nabavit za 230....zicni...original...Ja ga imam iv jeruj mi prezadovoljan sam...samo uguras ga, pokrenes irgu i sve je nastimano, 99% igra podrzava...

15 godina

kako da slozim kontrole u igri ako igram s tipkovnicom?
Kopiro sam iz fife 13, ali ne radi:S

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
FIFA 13

ljudi kako onaj demo tweaker da namjestim -.-' instalirao sam ga tamo u folder od dema i pokrenem ga namjestim sve,al kad igram opet traje 3 minute...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Imam jedan cudan problem..imam dva ista joysticka,jedan joystick sam namjestio i super mi radi a na drugom ne radi analog ni lijevi ni desni,samo strelice..mozete pomoci jer ne znam sto da napravim?hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pezer kaže...

ljudi kako onaj demo tweaker da namjestim -.-' instalirao sam ga tamo u folder od dema i pokrenem ga namjestim sve,al kad igram opet traje 3 minute...

u demo tweakeru stavi kvacicu na skip intro i onda ce ti radit vrijeme... Ako zelis trenutacne postave, onda posto si stavio skip intro moras se rucno ulogirat u igru unutar igre... Imas tam negdje u meniu

17 godina
Pezer kaže...

stavi kvačicu na skip intro i onda bu ti šljakalo koliko minuta odabereš

13 godina
neaktivan
FIFA 13

nemogu vjerovat da se fifa okrenula parama i eksperimentu sto su stavili indiju umjesto hrvatske i to samo zbog populacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Pezer kaže...

stavi kvačicu na skip intro i onda bu ti šljakalo koliko minuta odabereš

Meni to poremeti squadove, npr u Arsenalu mi je RVP i tako to. Jel ima kavo rješenje da budu updjetani transferi kad se koristi taj tweaker?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

e ljudi imam ps2 sony joystick

i sad ne mogu u opce desni analog da koristim tj.ne mogu se bacati onda kao slaviti gol finte itd.

Pa ima li rijesenja

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skini ovo:

http://www.2shared.com/file/gk8RCd12/fifasetup2.html

Extractaj to u FIFA13 game folder (npr. C:\program files\origin\games\fifa13\game)

Kad  extractas otvori to i pokreni (pazi da nemas instaliranu FIFU11)

Odi u settings, controller i namjesti oba gamepada, kad ih namjestis, odi u my documents\Fifa 11 i copy buttonDataSetup.ini, paste-aj ga u my documents\Fifa13

I sad ce ti radit oba kontrollera... Ovom metodom se mogu namjestiti svi kontroleri da rade...

13 godina
neaktivan

Meni buttonDataSetup nije u my documents nego u fifa 13/game :/

da li ce to raditi ako kopiram tamo?hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 21:22 (trolljegeren).
13 godina
neaktivan

Ah...po treci put danas...idite par stranica nazad, i trazite moje postove...pa c ete naci riješenje di nema Uploada za golove i di nema current squadova...neda mi se ponavljat...a ni trazit sad...nađite vi...

15 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Malo sam krivo objasnio, pa ajmo ispocetka, detaljnije :D :D

1. Znaci skines ono(http://www.2shared.com/file/gk8RCd12/fifasetup2.html), extractas u FIFA 13\Game, znaci sad imas u game folderu Fifasetup, i fifasetup 2

2. Otvori Fifa setup 2 folder i pokreni fifaconfig.exe (otvorit ce ti se autorun slika od FIFA 11), zatim u settings->controller, namjestis controller i stisnes ok, i izadjes iz tog configa

3. Sad ce ti se u my documetns stvorit FIFA11 folder, otvoris ga i stisni copy na buttondatasetup.ini, paste ga u my documents\FIFA13 (cisti paste, u my documents\fifa 13 nebi trebao biti takav file) s tim forsiras igru da korsiti buttondatasetup.ini(u kojemu si ti slozio kontrole) umjesto onog buttondata.ini iz instalacijskog foldera koji koristi samo xinput.

13 godina
neaktivan

Mozes li meni pomoci?

100JKO
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 22:08 (drakula789).
13 godina
neaktivan
Smece2 kaže...
trolljegeren kaže...

Malo sam krivo objasnio, pa ajmo ispocetka, detaljnije :D :D

1. Znaci skines ono(http://www.2shared.com/file/gk8RCd12/fifasetup2.html), extractas u FIFA 13\Game, znaci sad imas u game folderu Fifasetup, i fifasetup 2

2. Otvori Fifa setup 2 folder i pokreni fifaconfig.exe (otvorit ce ti se autorun slika od FIFA 11), zatim u settings->controller, namjestis controller i stisnes ok, i izadjes iz tog configa

3. Sad ce ti se u my documetns stvorit FIFA11 folder, otvoris ga i stisni copy na buttondatasetup.ini, paste ga u my documents\FIFA13 (cisti paste, u my documents\fifa 13 nebi trebao biti takav file) s tim forsiras igru da korsiti buttondatasetup.ini(u kojemu si ti slozio kontrole) umjesto onog buttondata.ini iz instalacijskog foldera koji koristi samo xinput.

Puno puno hvala :)))

13 godina
neaktivan
moze li pomoc " imam ps2 sony joystick
i sad ne mogu u opce desni analog da koristim tj.ne mogu se bacati onda kao slaviti gol finte itd.
Pa ima li rijesenja"
100JKO
14 godina
neaktivan
FIFA 13
Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
ždrljf

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ponavljam po četvrti put za one koji imaju problema sa sa default squad i sing in-om...

Da vas podsjetim...ako ste modificirali FIFU 13 demo extenderom za vrijeme ili nešto drugo...kad uđete u igru morate sing in...onda odete Kick off i tamo prije nego uđete u igru ce vam skinut zadnje teamove i sve to i otvorit ce vam se upload kad ocete sejvat kakav gol iili nesto.

Za one koji neznaju na sta mislim, svaki put kad uđete u igru napravit ovo:   Otici na Online   pa na Origin Account (EA) Settings, uđete, pa izađete iz njega kad vam skine i sinkronizira, nakon toga idete EAS FC MATCH DAY i na Kick off, tu nastavite sve do skoro kraja kad ce vam se automatski updejtajt teamovi klubova i brojevi...i to je to...

Znaci ako niste sing in, nema ni uploada....nema ni statistika ni nista...tako za FIFA 13 DEMO tako i za full igru...

Sta se tice eplati. Preorder sam napravio od tamo, Potvrđeno je da keyevi stizu na dan izlaska igre ( rano ujutro 28.9, znaci poslje ponoci 28.9). Ak imate mogucnost sacekajte poslje ponoci pa stavite skidat FIFU 13 i u krpe:)

I za kraj...tko misli na istom accountu kojem ima FIFU 13 Demo imat i original FIFU 13 nek me doda na origin: ReaLazio

Ako nekome nešto nije jasno, nek pita :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice