FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
movie kaže...
CroChef kaže...

Odlican pack luck danas, Bale, Suarez i Modric + par 3k igraca :D 

Sram te bilo, ja to nisam dobio od početka sve zajedno...

Dva najbolja koja sam ja dosad dobio su bili Schweinsteiger (koji je prodan za 70k ne pitajte) i svjeze transferirani Baloteli (koji je prodan za 75k :D)

Ostalih tisucu su bili 2k max

15 godina
FIFA 13

Sad otvorio 6 paketica i dobio totw kalou :P za 50k cu ga probat prodat.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Sinoć izvučem fabregasa u nekoj glupo formaciji pa ga presložim u 4-1-2-1-2 i ajde, zaradim nekih 19k a danas izvučem CF suareza opet u nekoj za mene glupoj formaciji. Pošto sam opet složio engleze a nikad nisam probao suareza ajde da ga presložim u ST 4-1-2-1-2 i naravno spisdim zaradu od fabregasa na prepravljanje kartice suareza. No mogu reći da je suarez za mene iznenađenje.

Ni po čemu nije lošiji od recimo aguera, teveza ili balotellia. Meni je to sve isto. Lik uredno zabija i stvarno nemam potrebu trošiti novce da bih opet imao aguera..probao sinoć i konea. Lik je nevjerojatan a dođe ispod 2k?

Kad to vidiš i probaš pitaš se koja je svrha kupovina bilo kojeg igrača kojem se cijene vrte u desecima tisuća coinsa?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako stoji omjer igraca na konzolama tj. koliko koju ljudi igraju  ? (xbox i Ps3)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 22:16 (gocaUCV).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

jel nekom još blokiran Trade Pile?

0 0 hvala 0
17 godina
gocaUCV kaže...

Kako stoji omjer igraca na konzolama tj. koliko koju ljudi igraju  ? (xbox i Ps3)

Statistički gledano fifa se za PS3 prodala u 6.5 milijuna komada a za xbox u 4.5 milijuna komada. Veličina marketa i ponuda na PS3 je najveća... tko bi ti sada na osnovu ovih podataka mogao nešto reći?  Brojke su na sonyevoj strani, vrlo vjerojatno je to tako... gledajući po netu nisam dobio dojam da je xbox zajednica nešto velika glede fife.. tu je sony ipak doma...

15 godina
neaktivan

yeep,kupio 2 igraca i nemogu nista s njima

17 godina
Fabe kaže...

yeep,kupio 2 igraca i nemogu nista s njima

Nisi jedini... meni istekle aukcije i ne mogu do dvadesetak igrača da im produžim.  Vidim neki su prodani, no novce ne vidim?

12 godina
neaktivan

To na PC-u ?

15 godina
gocaUCV kaže...

To na PC-u ?

da

13 godina
FIFA 13

Bilo bi glupo da FUT aplikacija radi normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
v3cos kaže...

Da, i meni. Najbolji od svih su njihovi s help centra...

Trazi me da ih zovem, da reinstaliram igricu... napisem da sam probao na svemu (igra, web app, iphone) ona meni kaze da probam jos na web appu i iphoneu.

13 godina
neaktivan
v3cos kaže...

Da, i meni. Najbolji od svih su njihovi s help centra...

Trazi me da ih zovem, da reinstaliram igricu... napisem da sam probao na svemu (igra, web app, iphone) ona meni kaze da probam jos na web appu i iphoneu.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Skinuo sam Moding Way patch 1.8.0 sve je u redu,transferi i sve to,ali nemaju ni jedne nove kopacke ? znate li u cemu je problem,posto nikad do sad nisam skidao neki patch :) Hvala
i da li mogu posebno da se skinu nove kopacke ili face ? :)  

0 1 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Obozavam ovu Fifu.. i izvan UTa me j***.. nmg nis skidat sa creation centra..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

jel vam jos trade pile u kur..!!!

0 0 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

Obozavam ovu Fifu.. i izvan UTa me j***.. nmg nis skidat sa creation centra..

I sta je najbolje isti error se pojavljuje jos od Fife 11.. hahaha do kada ce tako

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 13

Kod mene je u banani vec 2 dana sta postaje bolesno.

Samo zelim rec' da ih sve kolektivno nataknem. Danas igram finale Gold Cupa. Dode mi neki afrikanac sa full takvom postavom. U napadu mbokji isus i apostol lukaku. 87min, frajer se vraca sa dva gola. Cech stoji nepomican na golu, isus ( mbokaji ) doslovno prolazi kroz Luiza i stavlja mi ga medu krajnike dva puta. Genijalno odradno, Luiz bi ga trebo pojest.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

de nek se napuše ,taman imam 40 igrača za prodat,a oni mi blokirali sve

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

vidija sam im na twitteru,niti pisu da popravljaju to niti nista wtf?,jel oni uopce znaju da je u k... trade pile

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Napisali su na EA Supportu jučer da im je pao sistem kod PS3 i PC igrača i da ne znaju razlog ali da ga "popravljaju".

Ako ništa, osvojio sam jedno 20 igrača debelo ispod cijene nakon što su podigli servere online poslije crasha :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja prodo hrpu ugovora, obicni za 1k, sjajni za 2k... cak i one za trenere idu oko 1.5k :D

al nece mi pare prebacit i nemam vise mjesta {#}

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Ja budala danas stavim rooneya i sad ne mogu niti do njega?  Inače na PS3 sve radi normalno niti je bilo kakvih problema..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

EA jednostavno ne zanima PC.Nisu ni pokusali rjesiti problem sa citerima,trade pile je vec milijun puta bio u kvaru.Nije ni cudo sto sve manje ljudi igra na PC-u.

17 godina
FIFA 13

Ha, ha.... kako im broj aukcija pada pošto nitko više ništa ne stavlja ili je ostao bez onog što je stavio.  Sada je cifra na ispod 70 tisuća aukcija... a oni ništa ne poduzimaju. Bar tako to doživljavamo mi korisnici..

Za usporedbu broja aukcija na PS3 je trenutno 1.3 milijuna... što i nije neki spektakl jer zna biti konstantno oko 2 milje aukcija...

edit:  evo sada se broj popeo na 2.6 milijuna na PS3.  Na PC je i dalje 68 tisuća... i dalje ne mogu niti do jednog igrača a imam ih preko milju coinsa vani..

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 18:43 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Sto vise igram ovo smece, to sve vise nema smisla. Pa hebote da Giovinco izgura Remya ili nekog to mi jos nejde u glavu. A Sirigu je bog i batina naspram Cecha. Sad vodim 2-0 sve super i od jednom sve se njemu odbija. Frajer zabije 2 gola iz dva obijanca. Ja se ne mogu dodavat normalno. Di Natale i Giovinco su ko od stijene odvaljeni nista im ne moze niti vermalen, sagna, evra ili luiz nitko nista. 
Smece obicno samo te stera na psihiijatriju. 

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Šta mislite dali bi ovo moglo radit na pcu preko onog adaptera? http://www.njuskalo.hr/ps2-konzole/bezicni-kontroler-joystick-wireless-gamepad-ps2-playstation2-oglas-3815458

BTW: Prodajem ut coinse.. za cijene na pp

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 18:04 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 18:46 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

kad ce vise srediti ovaj trade pile,     nevjerojatno je kako su nesposobni...............najgori server ikada u povijesti.  . . . .. . 

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ja sam dojma da ga nece ni sredit jer taj problem je samo na PC kolko vidim, nitko se ne zali na 360 i ps3. ne bih se cudio da ne poprave ovaj problem do fife 14. ako im se ne da sredit problem citera za nas na pc-u onda im se nece dat ni ovo.

i jako je jadno da obicni trainer radi kao cheat za ovako veliku igru, sto je samo dokaz da je ea najgora kompanija danasnjice i ne mari za svoje kupce

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 11:35 (aswada).

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice