Umjesto Arsenala je trebao bit Liverpool.
Ovo je ozbiljna nogometna igra a ne komedija!
Aj sad zaspammajte malo temu i s tim glupostima i prepucavanjima..
Ma mogo bi se sad prepucavat s kolegom @movie ali mi se neda...
Ako cemo onda gledat realno, ni Arsenal ni Liverpool nebi trebali biti nego Man U ili Chelsea...tako da prepucavanja između dva eng kluba su bezveze...meni je jedino krivo sta Real nisu stavili..
A što fali Arsenalu? Jedan od najpopularnijih klubova na svijetu, jedan od trofejnijih engleskih klubova, također klub koji je već nekoliko godina uz mala ulaganja ostao u top 4 Premiershipa, a i da ne spominjem da je 16 godina uzastopno nastupao u Ligi prvaka (taj rekord se nastavlja i ove godine) i da je već nekih 10+ godina u knockout fazama lige prvaka (nadam se da će se i taj niz nastaviti). Eto razloga zašto je Arsenal u demu od dugogodišnjeg navijača :)
Bilo kako bilo, jedva čekam demo, kao malo dijete, bezobzira koji klubovi budu igrivi xd...
bravo!....jako bitno koji ce klubovi biti na demu,,,kad ce na full biti svi! BTW.. jel neko nasao preorder ispod 200 kn....50 km?
Kakvi Arsenal, Liverpool.. ?
Mene vise brine sto nisu stavili diva iz predgrada - Inter Zapresic!!
Oko cega se vi svadate...-.-
Jel se to meni čini ili su udarci jači?
Ma mogo bi se sad prepucavat s kolegom @movie ali mi se neda...
Malo zafrkancije nikome ne škodi...
Demo will include our new features Match Day and Skill Games.
Sve je to krasno, i FIFU ću i dalje igrat i najbolja je, sve to stoji. ALI pa hebemu mogli su bar stavit nove "bar-ove" pa novi scoreboard, malo promjenit početne scene kad počinje utakmica i to... onda bi to bilo u potpunosti to, ovako se bojim da ću imat osjećaj da opet igram FIFU 12...
Njubare sve stavili na assisted...ne znam koji im je to gust, a kao oni su respektabilni FIFA igraci na youtubu...ovako igra izgleda ka PES, znaci svaki napad x iz prve pa opet x x sve iz prve i onda trokut ili l1 + trokut i eto te 1 na 1 s golmanom...nerealno i arkadno skroz. Na manual je naravno sve to suprotno.
Sve je to krasno, i FIFU ću i dalje igrat i najbolja je, sve to stoji. ALI pa hebemu mogli su bar stavit nove "bar-ove" pa novi scoreboard, malo promjenit početne scene kad počinje utakmica i to... onda bi to bilo u potpunosti to, ovako se bojim da ću imat osjećaj da opet igram FIFU 12...
Po čemu si dobio taj osječaj? Početne scene nisu iste koliko sam vidio do sada...
Po čemu si dobio taj osječaj? Početne scene nisu iste koliko sam vidio do sada...
Prvenstveno zbog UI-a u igri, potpuno isto kao fifa 12
Za svakoga ponešto...
http://comufifa.blogspot.com/2012/09/fifa13-modo-carreira-ultimate-team-e.html
Otkriven je soundtrack koji će biti u igri:
http://www.hcl.hr/vijesti-otkriven-fifa-13-soundtrack-7180-27.html
Ja na logitechu sve normalno mijenjao. Imam ih tri. Sa starima nisam bio zadovoljan pa sam kupio ovog zadnjeg f510 koji je odličan. Uvijek sam imao osjećaj da mi se igrači bolje i lakše kreću na PS3 nego na računalu. Sad sa ovim f510 osjećaj je kao i na PS3....
Koji je gamepad u pitanju?
Otkriven je soundtrack koji će biti u igri:
http://www.hcl.hr/vijesti-otkriven-fifa-13-soundtrack-7180-27.html
Koji hipsteri ovi iz EA Sports-a.
Jel ima ikakvih vijesti s basehosta?
Ma samo da poprave onaj cheat sa Alt+tab iz UT, to je zeznulo cijeli UT....
BTW...
Zna li netko nekakav americki proxy, posto igra izlazi 25. u americi a 28. u europi, pa da se mozemo aktivirat odmah 25.??
XBOX360.... eto sta :D