FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.787
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
FIFA 13

kada igra izlazi?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 13
bjong kaže...

kada igra izlazi?

http://bit.ly/S6gYvo

@Masterpiece

Ono sa Indijom više ne radi. Imaš na ekupi za 220 kuna trenutno. Bit će vjerojatno keyeva i za koji desetak kuna manje prije izlaska, ali računaj si oko 200. Imaj u vidu da uz te keyeve, makar bili preorder ne dobivaš bonus sadržaje. Za to moraš pljunut 50 eura direktno prek origina.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 22:48 (Hexfire).
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...
bjong kaže...

kada igra izlazi?

http://bit.ly/S6gYvo

@Masterpiece

Ono sa Indijom više ne radi. Imaš na ekupi za 220 kuna trenutno. Bit će vjerojatno keyeva i za koji desetak kuna manje prije izlaska, ali računaj si oko 200. Imaj u vidu da uz te keyeve, makar bili preorder ne dobivaš bonus sadržaje. Za to moraš pljunut 50 eura direktno prek origina.

A sta tocno dobivam s tim bonusima ako moze objasnit,vidim na njihovimm stranicama ali nista ne razumijem!?

The king is back!
14 godina
Masterpiece kaže...

A sta tocno dobivam s tim bonusima ako moze objasnit,vidim na njihovimm stranicama ali nista ne razumijem!?

Dobiješ gold packove za FIFA Ultimate team mod. Ak nisi igrao, FUT ti je neka kombinacija trading card gamea i nogometa, koja je poprilično zabavna i zarazna. Igraš 1 na 1 mečeve i kupove te pobjedama skupljaš novce. S tim onda kupuješ igrače, trenere. stadione itd sa aukcijske kuće ili u gold packovima za koje treba hrpa para. Problem sa packovima je što su ko drop rate u Diablu 3, jako random. Možeš potrošit 100k na packove, a dobit stvari vrijedne 20k.

Meni osobno, iako FUT jako zabavan i sigurno ću ga igrat, neisplativo je dati 200+ kuna više samo radi tih paketa. Sigurno da će olakšati početak igranja, koji je dosta naporan i stresan u FUT-u, ali radije čuvam tih 200 kuna za FIFU 14 {#}.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Career mode- Transfers

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

12 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Career mode- Transfers

Nadam se da su malo ublažili i kriterije kada se dovode igrači iz rivalskih klubova. U FIFA 12 se nije moglo dovesti igrača od rivala ni kada mu ponudiš najveću moguću platu (osim ako nije transfer listed). Aj' kada se radi o ljutim rivalima (Liverpool-Man Utd, Real-Barca, West Ham-Milwall, Inter-Juve,...), ali bezveze je kada na primjer Man City ne može da kupi igrača iz Evertona ili recimo Tottenhama. Naravno da bi cijena igrača i plata trebala da bude veća u ovim slučajevima, ali transfer ne bi trebao da bude nemoguć...

17 godina
srdjan3 kaže...

Nadam se da su malo ublažili i kriterije kada se dovode igrači iz rivalskih klubova. U FIFA 12 se nije moglo dovesti igrača od rivala ni kada mu ponudiš najveću moguću platu (osim ako nije transfer listed). Aj' kada se radi o ljutim rivalima (Liverpool-Man Utd, Real-Barca, West Ham-Milwall, Inter-Juve,...), ali bezveze je kada na primjer Man City ne može da kupi igrača iz Evertona ili recimo Tottenhama. Naravno da bi cijena igrača i plata trebala da bude veća u ovim slučajevima, ali transfer ne bi trebao da bude nemoguć...

Zašto?  Pa iz stvarnog svijeta imaš bezbroj primjera koji te demantiraju...

16 godina
srdjan3 kaže...
KiX777 kaže...

Career mode- Transfers

Da, ovo je istina,  i po 80 mil. sam nudiu Robbenu da dođe u Barcu i nisam ga mogao dobit...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 14:37 (Reedy).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ja ronalda u arsenal doveo za 98 u drugoj sezoni {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Otkud ti cca 100M €? :O

Ja kad igram pocnem sa cirka 40ak M (Board Difficulty na Pro).

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Logigamer kaže...

Otkud ti cca 100M €? :O

Ja kad igram pocnem sa cirka 40ak M (Board Difficulty na Pro).

proda rameseya,wilsherea i sve koji imaju 29+god (RVP-a kasnije uvalio 68mil,moga san i za 75 al san ceka jos jednu sezonu u nadi da ce ic za vise al je pala vrijednost :P),ima san ti u drugoj sezoni oko 300mil :)

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Bome lipo. :)

Kasnije puknem jedan SS svog Arsenala u 2014. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
U Base-Hostu će preorder koštati oko 160kn, tako su napisali na facebook stranici.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
U Base-Hostu će preorder koštati oko 160kn, tako su napisali na facebook stranici.

Fina cijena, vidimo se online {#}.

14 godina
neaktivan
srdjan3 kaže...

Nadam se da su malo ublažili i kriterije kada se dovode igrači iz rivalskih klubova. U FIFA 12 se nije moglo dovesti igrača od rivala ni kada mu ponudiš najveću moguću platu (osim ako nije transfer listed).

To mi je dosta smetalo i nadam se da su ispravili to, ja igram s Realom i nudim Atleticu za Falcaa 150M a on glatko odbije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 15:42 (donator_bubrega).
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Bome lipo. :)

Kasnije puknem jedan SS svog Arsenala u 2014. {#}

meni u 2015/2016 dosadilo,ima ekipu hart-cicinho(palmeiras)/thiago silva/pique/marcio azevedo-xabi alonso/khedira/fabregas-ronaldo/podolski/walcott  i nikako nisam mogao bolje od 4 mjesta,pa otisa u city koji me lipo zaheba (prodali sve osim silve iz prve ekipe,doduse kupili sneijdera {#})

17 godina
Reedy kaže...

Da, ovo je istina,  i po 80 mil. sam nudiu Robbenu da dođe u Barcu i nisam ga mogao dobit...

Luzera robbena ne bih uzeo da je besplatan...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

U FIFI je zvijer.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Nadam se i da će malo popraviti AI što se tiče transfera na početku sezone. U FIFA 12 je bilo nekoliko transfera koji se događaju na početku svake sezone (Drogba u Inter/PSG, D. Silva u Arsenal, Wilshere u City, Pato u Chelsea/Man Utd, Sneijder u Man City). Ruski klubovi u igri vrlo rijetko kupuju igrače iz stranih liga, a i glupo je što niko ne dovodi igrače iz Brazila (Neymar, Moura, Oscar, Dede, ...)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni Sneijder na početku ama baš svake sezone ode u City. Tako i Pato.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
donator_bubrega kaže...

Pojačaj im ugovore pa neće....

15 godina
movie kaže...
donator_bubrega kaže...

Pojačaj im ugovore pa neće....

vjerojatno misli na transfere koje radi komp a ne on. Tako i meni uvijek Sneijder ode u neki klub odmah na početku i još nekoliko igrača, nadam se da će to popraviti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FIFA 13

I glupo mi je što se ne mogu dovodit igrači iz liga koje nema u igri, npr. ne možeš dovest Eduarda jer nema Šahtara. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

I glupo mi je što se ne mogu dovodit igrači iz liga koje nema u igri, npr. ne možeš dovest Eduarda jer nema Šahtara. 

Možeš. Ali da, bezveze je što nema Šahtara, barem u Rest of the world. Takođe mislim da bi trebali dodati i Crvenu Zvezdu i Dinamo.

http://forum.ea.com/uk/posts/list/21859.page

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 0:43 (srdjan3).
15 godina
FIFA 13

moraju popraviti i onaj bug kad ti primjerice lopta dolazi po podu i da neznam koliko nabiješ jačinu, on ju udari traljavo po podu, znati će te vi što ste dosta igrali FIFU 12, sigurno vam se događalo.

Ne događa se uvijek, ali me to živcira, tako lijepo bi je raspalio u rašlje a on udari po podu, i to kao da dodaje golmanu u ruke.

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

moraju popraviti i onaj bug kad ti primjerice lopta dolazi po podu i da neznam koliko nabiješ jačinu, on ju udari traljavo po podu, znati će te vi što ste dosta igrali FIFU 12, sigurno vam se događalo.

Ne događa se uvijek, ali me to živcira, tako lijepo bi je raspalio u rašlje a on udari po podu, i to kao da dodaje golmanu u ruke.

Svakako ovo popraviti, koliko mi se samo puta desilo to da odigram sjajnu akciju i kada treba taj finish on je tako traljavo udari i sta drugo nego kontroler od zid. 

14 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...
antimadridista kaže...

Svakako ovo popraviti, koliko mi se samo puta desilo to da odigram sjajnu akciju i kada treba taj finish on je tako traljavo udari i sta drugo nego kontroler od zid. 

kakav si ti isus :) i meni se to dogadalo, strašno, popi*dim, ali ne bacim ga u zid :) ove godine cu igrati na PC-u, prošle sam halo na xboxu

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
neaktivan

mnogo puta mi se to desilo da je opali po podu...ali inace..na fifi 12 mi se bas nesvidja trenje lopte...(naravno bolje je od pesa)  nadam se da ce na 13-ci biti jos bolje...!

13 godina
neaktivan
FIFA 13

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sfIJZF4-xfk

Od 24 sec. gameplay

Na početku se može vidjeti da je to gamescom verzija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice