FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.231.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
12 godina
Re: FIFA 13
frenky17 kaže...

Za kolko bi Podolski mogao otic?

Ugrabio sam jednog u 4-5-1 formaciji za 5700 sam da bi sta zaradio na njemu, jesam po pogrjesio il moze on ici za vise?

Vidim dosta ih se prodaje preko 10-15k, ali niko ne uzima ...

ovisi u kojoj je poziciji, ST ili CF ako je ST super ako je CF baš i nije

15 godina
FIFA 13

A jbg, meni se neda zaradit sa tim trejdom nikako {#}

CF je, valja ga sad nekako prodat, bar po nabavnoj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
frenky17 kaže...

A jbg, meni se neda zaradit sa tim trejdom nikako {#}

CF je, valja ga sad nekako prodat, bar po nabavnoj...

probaj nać jeftino CF-CAM modifier, pa ga prodaj kao CAM-a, 451 formacija ima dva CAM-a pa bi trebalo proć, al nemoj davat 3-4k zato nego probaj bidat pa do 1,5k najviše

16 godina
FIFA 13

Ne mogu trejdati. Da se hebem ne mogu, i divim se vama i svima ljudima koji uspjevaju takve igrače za smiješne novce dobit pa onda preprodavat. Kad pokušam a vidim dosta put kad je neki start price 150 dobrog igrača, i kad si mislim e sad cu probat, masa ljudi tamo se bida, i uvijek dođe bid do cijene "normalne" tako da stvarno ne znam kako dobiti po tako jeftinoj svoti nešto... Jednom mi je uspjelo da sam naišao na 4-1-2-1-2 karticu za 3k pa prodao za 9k i to po čistoj sreći, nikad više kasnije nisam susreo tako slično... tako da no way, stvarno ne znam. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 16:33 (Reedy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
ja kupio shaqiria za 3k u 4-1-2-1-2 reko to jeftino i stavim ga za 7k a ono ima ga i.pp 2k... joooj trade prrko mobitela nejde...
12 godina
SimeKZ kaže...
ja kupio shaqiria za 3k u 4-1-2-1-2 reko to jeftino i stavim ga za 7k a ono ima ga i.pp 2k... joooj trade prrko mobitela nejde...

vidi kolega, baziraj se na jednu ligu i jednu formaciju, ja recimo pratim samo 4-1-2-1-2 BPL, i već znam cijene svih igrača napamet i nemogu fulat sa kupnjom.

12 godina
Reedy kaže...

Ne mogu trejdati. Da se hebem ne mogu, i divim se vama i svima ljudima koji uspjevaju takve igrače za smiješne novce dobit pa onda preprodavat. Kad pokušam a vidim dosta put kad je neki start price 150 dobrog igrača, i kad si mislim e sad cu probat, masa ljudi tamo se bida, i uvijek dođe bid do cijene "normalne" tako da stvarno ne znam kako dobiti po tako jeftinoj svoti nešto... Jednom mi je uspjelo da sam naišao na 4-1-2-1-2 karticu za 3k pa prodao za 9k i to po čistoj sreći, nikad više kasnije nisam susreo tako slično... tako da no way, stvarno ne znam. 

isto sto sam rekao i SimeKZ kolegi, baziraj se na jednu formaciju i jednu ligu, pa ćeš nać

15 godina
FIFA 13

Ako vec ne ide sa trejdanjem krenulo je ingame, sad podera lika u div 1 6-0 (oko 60-te min prekinuo), a imao je neki mix bayerna i borusije, Roben, Levandovski, Miler, Lahm, Gotze, Reus, Neuer... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 16:40 (frenky17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kako da igras kada ima citera sada i u kupovima a da ne pricam za diviziju 1!!!
15 godina
FIFA 13

hmm, ne igram dugo, igru sam nabavio tek u petak, ali dosad se nisam susretao sa chiterima, bar kolko ja znam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

IF Cotterill prodan za 75k, dovoljno za neko broncano smece koje sam dobio iz 750 packa :)  Sastavljam spanjolsku ligu, al mislim da se na englezima da vise zaradit tako da idem i ja njih malo pratit...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi moji pa ovo je faking nevjerojatno, pa nemogu jednostavno vjerovat da 12 puta zaredom dobim likove koji mi sa brončanom ekipom prekinu meč na početku i sjebu mi ugovore ....Ovo je za poludjet!!! E , pun sam bjesa ,morao sam ovo tu napisat... Pun svijet je budala , al fakat..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DexusOne kaže...

Ljudi moji pa ovo je faking nevjerojatno, pa nemogu jednostavno vjerovat da 12 puta zaredom dobim likove koji mi sa brončanom ekipom prekinu meč na početku i sjebu mi ugovore ....Ovo je za poludjet!!! E , pun sam bjesa ,morao sam ovo tu napisat... Pun svijet je budala , al fakat..

Uf, počela se fina ekipica skupljat...nakon mene, Šime i antiljana jos par ljudi se tuzilo na isti problem...ne mozes jednostavno igrat jer te stalno spaja s takvim debilima i ko da si u zacaranom krugu iz kojeg nemos izac. Samo ti trose contracte, kvare ti statistiku igraca jer se to vodi kao da si odigrao utakmicu i ti nemos nista...Ja zato vise ni ne igram, jesam malo gold cup, ali dosadi samo jedno te isto. Imas bas par stranica natrag SS-ove koje sam slika i posla EA-u, oni su rekli da ce sve napravit da mogu/mozemo igrat normalno jer ovo je neigrivo vec nekih 15 dana. Mozda ako bi svi ostali slikali i poslali im neka sranja da zelis povrat novca jer ne mozes igrat, mozda bi nesto i napravili :D

Dok to ne poprave bavim se malo trejdom...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Momci imam pitanje!

IF Marcheti  ili  Buffon formacija 3-5-2 ,zadnja 3 igrača su Pepe(real m.) ,ogbona u sredini i chielini na desnoj strani..

Hvala

X...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam pricao sa njima na chatu u vezi i toga i moj zakljucak je da se radi na tome a kada ce se to popraviti to ni oni ne znaju.
15 godina
FIFA 13

Uzeo svih 5 onih 15k packova i oba 25k, pogodite što sam dobio {#}

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Kitu? {#}

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Nakon sta sam prodo svog IF Cotterilla za 75k iso sam gledat jel ima jos koj, naso sam jedan za 28k (bez buy now, to je bio bid) i stavio u watch list jer je preostalo ~1h, i zaboravio na to i sad vidim da je zadnji bid bio 28k :( mogo sam dobro zaradit na njemu {#}

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 18:16 (KiCo77).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
axest kaže...

Kitu? {#}

cvijeca:D

Evo meni je sad zbrisao lik, vodio me 3:0...i uspio sam izjednacit do 80te na 3:3 i dobio je gol u 85. i zbrisao lik...

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Nakon sta sam prodo svog IF Cotterilla za 75k iso sam gledat jel ima jos koj, naso sam jedan za 28k (bez buy now, to je bio bid) i stavio u watch list jer je preostalo ~1h, i zaboravio na to i sad vidim da je zadnji bid bio 28k :( mogo sam dobro zaradit na njemu {#}

Hvala prijatelju, to sam bio ja. I također sam kupio tvog za 75k zato što sam ga već 2 -3 puta prodavao za 95k. Bronze i Silver IFovi su preoverpriced tako da je lako zaradit na njima.

Još jednom, hvala.

13 godina
neaktivan
Malie kaže...

Hvala prijatelju, to sam bio ja. I također sam kupio tvog za 75k zato što sam ga već 2 -3 puta prodavao za 95k. Bronze i Silver IFovi su preoverpriced tako da je lako zaradit na njima.

Još jednom, hvala.

A dobro ipak, da sam bidao vjerovatno bi dosli do 75k i tada bi ja odustao...

duzan si mi 45k :P

EDIT:

Si zainteresiran za IF Wilshera i NIF Benzemu, cijena prava bagatela 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 18:36 (KiCo77).
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Malie kaže...

Još jednom, hvala.

A dobro ipak, da sam bidao vjerovatno bi dosli do 75k i tada bi ja odustao...

duzan si mi 45k :P

EDIT:

Svejedno ne igram sad zbog čitera. Samo trejdam.

13 godina
neaktivan
Malie kaže...

Svejedno ne igram sad zbog čitera. Samo trejdam.

Nisam pito jel igras, nego os kupit to  pa ti to preprodavaj jer meni pare trebaju {#}{#}

12 godina
neaktivan

To ti i govorim. Što će mi oni ako neću igrat niti s jednim.

13 godina
neaktivan
Malie kaže...

To ti i govorim. Što će mi oni ako neću igrat niti s jednim.

Sta ce ti  2 Catterilla kad neces igat ni s jednim, prodas jbt xD

15 godina
FIFA 13

PItanje, POdolski CF ili ST? trenutno ga imam na CF-u, druge 2 špice su chicarito i balotelli, dal da ga ostavim il stavim na st umjesto nekog?

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

PItanje, POdolski CF ili ST? trenutno ga imam na CF-u, druge 2 špice su chicarito i balotelli, dal da ga ostavim il stavim na st umjesto nekog?

Ma moze on igrat obadvoje, al mislim da mu CF bolje pristaje, da "sjedi" u sredini malo iza njih i prima lopte, ima i dobar sut, tako da mozes snjim i iz daljine rokat...

12 godina
The Unforgiven kaže...

moja preporuka da staviš Podolskog na lijevog ST-a a Balotellia na desnog, CF-a Suareza ili Van Persi-a. Meni je Podolski kao lijevi St zabio 400 golova.

13 godina
neaktivan

Na sta sam ja dao 25k hebem mu majku...dobio sam retardiranog biskvita kojeg se moze prodat za 1500-2000 i neke lijeve napadace PSG-a koji idu za mozda 1000...i dobio rare gold contracte...

15 godina
neaktivan

Kupljen Buffon ...hvala na odgovorima {#}

X...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice