cheater nisam a sve sto sam imao da kazem o tvom smaranju sam rekao.Zar zaista mislis kada bi to radio da bi javno stavljao slike????lol
Kao drugo taj trainer ja ne mogu da koristim iz vise razloga a jedan od razloga je prvo sto to ne koristim,drugo to me ne zanima i trece reprtiraj kome god hoces i cetvrto valjda ce ti biti lakse posle toga.Posto vidim da nemas nista drugo da radis vec da gledas ko sta drugi radi i ostalo,sada da mi neko od ovih sto igram ligu kaze privatnu da na foru uzima coinse,toliko bi se zabrinuo da ne bi mogao da spavam nedelju dana,al jednostavno mene boli patka ko ce sta da radi,meni je vazno da ja ovde vidim da se igra Liga i da se ZEZAMO!
Jeste biseri vi neki...i da je cheater..sta s tim? njegova stvar, dokle god ne skodi vama...Taman posla da cu ja gledat tko koliko i kad osvaja turnire..ma dajte molim te...tko god da vara, nek vara, ako mu to stvar azadovoljnstvo i sadisfakciju...
Ionako cheatera odma skuzis u igri...super igraci...a igra ko da je division žnj...odnosno da nije tako loptu...
Dosli smo se zabavit u ligi a ne gledat tko sta radi...ko da smo babe od 80 godina...
u 7 dana 298 k, to je 7450 minuta tjedno , 124 sata u 5 dana, 24 sata dnevno za zaradu tih novaca. (ne optuzujem i ne krivim, samo kazem kratku statistiku)
3. kolo TheDarkSide vs Marrone_Pogba ZAVRSNI REZULTAT 1:4
I eto..izgubio opet...bio je bolji..a meni greska sta sam iso na "Hladno" igrat...ovo mi je tek druga utakmica danas:) al nema veze...ima jos puno kola:)
Prvo poluvrijeme sam bio bolji..al u drugom me stiso...a i ja sam se zeznuo sta sam nakon 1:2 stavio ultra attacking...i popio jos 2 gola...
Potvrđivan rezultat
Ja te vec 2 dana zovem da igramo. Kad cemo vise ?
Ja te vec 2 dana zovem da igramo. Kad cemo vise ?
KAd dodje red na nas dvojicu a to je sledece kolo....
Daj ne bri, vec smo mogli bit gotovi. Jedan dan, vamo tamo. A ja bi se fino odigro i bio miran vec danas.
Mogo si bar na poruke na originu odgovorit koji put.
dobra tekma, sudac je bio malo retardiran :D
malo? 2 penala i crveni
dijelom i moja krivica 
I ovako :
Igraju: promena parova
Nokialino - Boobz
Aswada - Simekz1
aswada daj m ise javi na origin jos danas da odigramo.
Dobra tekma. Prvi gol je glup ali ostalo je sve izradeno fino bilo. Ti dva gola glavom i to najnizim igracem. Odlicna tekma je bila. Jos da nisam igro PES na plejki 2h prije toga mozda bi i par situacija bolje reagiro.
5.kolo
Nokialino - Boobz 3 :1
Boobz igra ultra defanzivno i nije mi jasno al zaista sta ga to sprecava da igra normlano i to sto mi je dao gol vise je poklon odnosno moje zezanje sa dedeom ispred svog gola.Konstatno pokusava l2 i trougao to je pocelo u zadnjih par dana jako da me zivcira.
druže da nisam pogodio stativu i imao malo više sreće podero bi te ko krpu...ispada po ovome da igraš neznam kako a dao si sva tri gola iz kontre i igralo se uglavnom na tvojoj polovici. iskreno po tvom hvalisanju ovdje očekivao sam puno više od tebe. eto nisam nikome napisao ovo ali radi onoga "poklon" sam napisao tebi.
Da je messi dao gol protiv celzija iz penala ,celzi ne bi dao igrao ligu sampiona,ne znam koje koga podero samo znam koji je krajni rezlutat,drugo kako nekog mozes da poderas kada igras ultra defanzivno odnosno l2 i trougao pa normlano da od sto pokusaja mora neka da prodje,jeste imao si stativu ali sam i ja imao sanse.A sta hoces da kazes da si gol dao iz akcije,presao mog igraca.Da si me podero ,jesi a i vidi se rezultat.
A o kom tom hvalisanju govoris?Posto to nije moj nacin a i ne volim to...
Da je messi dao gol protiv celzija iz penala ,celzi ne bi dao igrao ligu sampiona,ne znam koje koga podero samo znam koji je krajni rezlutat,drugo kako nekog mozes da poderas kada igras ultra defanzivno odnosno l2 i trougao pa normlano da od sto pokusaja mora neka da prodje,jeste imao si stativu ali sam i ja imao sanse.A sta hoces da kazes da si gol dao iz akcije,presao mog igraca.Da si me podero ,jesi a i vidi se rezultat.
A o kom tom hvalisanju govoris?Posto to nije moj nacin a i ne volim to...
po tvom postu nakon slike ispada da sam se branio, nije mi jasno kako sam imao veći posjed lopte i više udaraca, imao si sreće kao nitko od suparnika do sad u lizi. vidimo se u drugom kolu, posebno ću se skoncentrirat na tebe, pa doktorski elaborirati i kritizirati tvoj način igre kad te razyebem,
Napravi update 4 kola. Darkside 0 - 1 SimeKZ i ostalo.
i daj tablicu kao sto si rekao, i nadam se da ces stavit zbroj golova i ostalo (a ne po abecedi, ako su na isto bodova xD)
Najbolje ti je to raditi u Excelu i da si uzmes jos nekoga da radi sa tobom. A moderatori bi mogli ovo napraviti sticky, ili cak posebno pod forum. Da imamo raspored kola, tablicu, dogovaranje i postavljanje slika i rezultata u posebnoj temi svatko za sebe. Da to bude malo bolje uredeno.
U ponedeljak stavljam tablicu
Ako neko zna to da napravi u excelu nemam nista protiv .....
Ja cu napravit u exelu sve...od golova, pozicije...primljenih zabijenih, razliku...sve...dajte mi vremena i bit ce gotovo veceras...i onda cu redovito updejtajt cijelu tabelu..
Ja cu napravit u exelu sve...od golova, pozicije...primljenih zabijenih, razliku...sve...dajte mi vremena i bit ce gotovo veceras...i onda cu redovito updejtajt cijelu tabelu..
na google docsu mozes lako editat i cijelo vrijeme je online
docs.google.com
login, odes lijevo gore create, spreadsheet i eto ti excela :D
na google docsu mozes lako editat i cijelo vrijeme je online
docs.google.com
login, odes lijevo gore create, spreadsheet i eto ti excela :D
Znam znam, mene naso ucit o exelu :)