Ide prvo tvoje ime i u produztku tvoja ekipa
tako ce da izgleda
Slikaj svaki team, znaci da imas sliku, staticnu, a ne link koj se moze maknut ili ugasit...znaci ekipa svaka slika i link...
Mene webapp cijeli dan zajebava, stalno neki error ko da stranica ni ne postoji, uopce je ne loada, vidio sam u FIFA13 temi da nije samo meni tako, onda idem na http://www.downforeveryoneorjustme.com/ i kaze mi da je samo meni :(
Nadam se da je slikica dosta, evo link, potrosio sam sve pare na ovu ekipu, taman sad su mi kupili zadnjeg igraca na trade pilu, bit ce para na ovom alonsu, svaki dan cijena sve vise raste 
isplatilo se dat svu usteđevinu xD
kico, sta nisi uzeo brazilce:D Pa da te satrem xd...bilo kako bilo..hala madrid radi ikera i realovih igraca xd
kico, sta nisi uzeo brazilce:D Pa da te satrem xd...bilo kako bilo..hala madrid radi ikera i realovih igraca xd
Ma kakvi brazilci, istina s njima sam ubijao i velike ekipe, ali oni su jeftini, a ovo su ipak legende
(i preskupi su da bi sjedili na klupi xD)
Zbog glupavog ea sport sajta,nece da otovre vase ekipe a tman krenuo da slikam al dzabe
Tako da salji te mi slike prvo postave pa zatim zamene i rezervi jer smrda od ea nece da otvori 
pa meni otvara.
evo deset puta pokusavam i nece smrda
Meni Web App isto neradi pa ti nemogu poslat... pošaljen čim proradi
Sad kad vidim ove vase ekipe, ipak bi mogli uvest pace ogranicenje xDD Jbm ti ove brazilce :/
Bit ce svega i svacega:D Al brazilci najbrutalniji xd
moras i slike stavit jbg
Zadnji prijavljeni ispada, ili ako uspije se nabavit jos jedan da bude parno:D Al sanse su 1:1 xd da se to desi:D
malo mi je to sada glupo a onda bi to bio SimekZ1 mada aj de da sacekamo do 24????
lik :Volos se prijavio i nema ga od kada je pustio poruku a onda bi bio 12 igrac.
Simek, pokreni se, dovedi jos jednog sudionika xd...
Borna ISPADA JER NIJE NASAO ZA SHODNO DA MI POSALJE SLIKE JER MU NE RADI WEB STRANICA ALI JE ZATO MOGAO DA UDJE U IGRU I ODATLE IZVUCE SLIKE I ZATO ULAZI SIMEKZ I KRAJ DISKUSIJE
daj kupi tog trenera vise, il cu ti ga ja kupit .
daj kupi tog trenera vise, il cu ti ga ja kupit .
trener ne služi apsolutno ničemu, ako ga ne želi imat nemora. Služi samo ako je za neki turnir potreban odredjen chemistry pa ti pripomogne za to. ja ga imam iz fore tek toliko da mi piše 100 chemistry
ak ja kazem da sluzi, onda sluzi ^^
Ekipa..stavljajte linkove vaseg teama s kojim ce te igrat...i slike, znaci prvih 11 i zamjena i rezerva, vidite primjer iznad od nekih drugih clanova..
Bez tih stvari nece vam se uvazit "prijava"...Znaci kad stavite link i sliku tog teama, nema vise mjenjanja nema niceg...s tom ekipom igrate do kraja sezone...
e samo da pitam, dal se smiju mjenjat formacije igrača?