VaporX na gamerangeru.
Hostam
Add me
VaporX na gamerangeru.
Hostam
Add me
pise da si off
mi smo napravili sve..al opet isto..oni portovi slozeni ko na zadnjoj slici i ne vidimo se..a dok hostamo jedan il drugi svakome se pojavi ova poruka http://img23.imageshack.us/img23/3263/fifffffffffffffffffffff.jpg
ima to kakve veze? i sto da napravimo....
jel skidaš kaj tijekom hostanja i jel imaš hamachi..jel dok sam ja imao hamachi to mi je pokazivao i kada sam ga disejblo..a reinstallo sam ga i sve je normalno..:D
ne skidam i nemam...fora je u tome npr ja sam igro vec s likom iz bosne,mexica i poljske..al s 2 frenda iz hrv nemogu igrat nikako se ne vidimo u igri..
Jel se događa kome u manager modu da recimo igram ligu sa Unitedom i u fixturesima imam 2 kola zaredom Birmingham a u sezoni ukupno 4 tekme s njima u ligi :\
Jel se događa kome u manager modu da recimo igram ligu sa Unitedom i u fixturesima imam 2 kola zaredom Birmingham a u sezoni ukupno 4 tekme s njima u ligi :\
mozda igras kup s njima
mozda igras kup s njima
Ne, ligaška utakmica je.
Ako nekom nije bed da pokrene sezonu sa unitedom i pogleda fixturese koje mu izbaci.
jel ovo dobro?
ja sam ti dao upute gore..stranica iza..imaš 3 slike..tak napravi i to je to
skini i pfport checker i dodaj ostale portove....al najbolje rješenje je exposed host ili dmz da su otvoreni svi portovi i to je to.Vik mogu ti to sredit sutra preko teamviewera ak želiš.Javiš se na msn il skajp kad si online.Imaš adrese u pravilima lige.
hvala snake... klass mi je to rijesio... hvala na svemu klass... pozzz
Imam jedan problem kad imam rna.ini fajl u fifinom folderu mogu igrat exibition match al nemogu sacuvane menadzere.A kad nemam rna.ini fajl u fifinom folderu onda me stalno iz arene izbacuje teren je plav igraci crni al mogu vidjet prave nazive menadzera.Molim pomoc hitno je!!
Pogledaj opis ispod slike.
Imam jedan problem kad imam rna.ini fajl u fifinom folderu mogu igrat exibition match al nemogu sacuvane menadzere.A kad nemam rna.ini fajl u fifinom folderu onda me stalno iz arene izbacuje teren je plav igraci crni al mogu vidjet prave nazive menadzera.Molim pomoc hitno je!!
otvori rna.ini i stavi SKIP_BOOTFLOW = 0
jel moze ko rijesit na optima router portove preko teamwievera? treba mi za prijatelja... hvala
Fail...
ovo je kak imas ti.. to je kod mene
ovo je sad dobro.;)
otvori rna.ini i stavi SKIP_BOOTFLOW = 0
Pa imam to u rna.ini fajlu kontas imam to?
Ubit ce mi Neymara! Hahahahahaha
Kupio sam ga u Blackburn,i vec 3 puta mi je ozljeden po 5 tjedana minimalno.Svaki njegov kontakt s loptom zavrsava na podu uz uklizivanje sa svih strana! BULING!hahhahaa
E ljudi se moze igrati FIFA Multipl preko XFirea?
Ni jedna se igra na svijetu ne igra preko Xfirea.
ne kuzim...
ne kuzim...
ni ja nekuzim... ja sam jos prije 5-6godina igro online Cod2, UT, CS pomocu Xfire-a
Ne, niste ništa nikada igrali preko xfirea.
Xfire je IM program namijenjen korištenju u igrama, ništa se preko njega ne igra, već on koristi za chat, snimanje videa, screenshotanje i slične stvari ingame. Uz to u nekim igrama ima podršku za pretraživanje servera i to mnogi poistovjećuju sa "igranjem preko xfirea".
Još jednom, preko xfirea se ne igra ništa.
Ne, niste ništa nikada igrali preko xfirea.
Xfire je IM program namijenjen korištenju u igrama, ništa se preko njega ne igra, već on koristi za chat, snimanje videa, screenshotanje i slične stvari ingame. Uz to u nekim igrama ima podršku za pretraživanje servera i to mnogi poistovjećuju sa "igranjem preko xfirea".
Još jednom, preko xfirea se ne igra ništa.
ajde nemoj cjepidlacit ko neka picajzla... Dobro znas na sto sam mislio... normalno da se igra preko nekog piratskog servera i da x-fire nije virtualan lan kao hamachi ili tunngle. Nisam ni spomenuo da sam igro "preko" X-Firea nego, pomoću X-Firea
ovak ja kad idem igrat tocnije host na gameranger pise set dynamic rotuer ja odaberem contunie niko nemoze uc kme kme i kad tream nac server moram uc i izac u fifu da bi naso
ovak ja kad idem igrat tocnije host na gameranger pise set dynamic rotuer ja odaberem contunie niko nemoze uc kme kme i kad tream nac server moram uc i izac u fifu da bi naso
moraš portove namjestiti!
a fof jesam kak je bilo od klasa na slikama jesam imam speedtouch 780 wl
Igram uvek sa Čelzijem 4:3:3
Cech
Ivanović - Bosingwa - Terry - A. Cole
Mikel - Essien
Lampard
Malouda - Drogba - Anelka
Ima neko predlog za promenu igrača, ili z formaciju a one taktike?