Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 850.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
neaktivan
Fifa 11

VaporX na gamerangeru.

Hostam

Add me

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Fifa 11

pise da si off

15 godina
neaktivan
hmarko kaže...

mi smo napravili sve..al opet isto..oni portovi slozeni ko na zadnjoj slici i ne vidimo se..a dok hostamo jedan il drugi svakome se pojavi ova poruka  http://img23.imageshack.us/img23/3263/fifffffffffffffffffffff.jpg

ima to kakve veze? i sto da napravimo....

jel skidaš kaj tijekom hostanja i jel imaš hamachi..jel dok sam ja imao hamachi to mi je pokazivao i kada sam ga disejblo..a reinstallo sam ga i sve je normalno..:D

15 godina
neaktivan

ne skidam i nemam...fora je u tome npr ja sam igro vec s likom iz bosne,mexica i poljske..al s 2 frenda iz hrv nemogu igrat nikako se ne vidimo u igri..

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Jel se događa kome u manager modu da recimo igram ligu sa Unitedom i u fixturesima imam 2 kola zaredom Birmingham a u sezoni ukupno 4 tekme s njima u ligi :\

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
way52 kaže...

Jel se događa kome u manager modu da recimo igram ligu sa Unitedom i u fixturesima imam 2 kola zaredom Birmingham a u sezoni ukupno 4 tekme s njima u ligi :\

mozda igras kup s njima

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
way52 kaže...

mozda igras kup s njima

Ne, ligaška utakmica je.

Ako nekom nije bed da pokrene sezonu sa unitedom i pogleda fixturese koje mu izbaci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 15:28 (way52).
15 godina
Fifa 11

jel ovo dobro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vik7 kaže...

jel ovo dobro?

ja sam ti dao upute gore..stranica iza..imaš 3 slike..tak napravi i to je to

16 godina
Fifa 11

skini i pfport checker i dodaj ostale portove....al najbolje rješenje je exposed host ili dmz da su otvoreni svi portovi i to je to.Vik mogu ti to sredit sutra preko teamviewera ak želiš.Javiš se na msn il skajp kad si online.Imaš adrese u pravilima lige.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

hvala snake... klass mi je to rijesio... hvala na svemu klass... pozzz

15 godina
Fifa 11
Pozdrav svima. Evo imam jedan problem...Kad igram Fifu i kad golman ispuca loptu ili kad dodavanje bude malo duže odnosno preko 1/4 terena kamera mi se ne miče kako bi trebala (onako glatko) nego kao da ide po nekim zupčanicima neznam kako da vam bolje objasnim a imam 50-60 FPS-a. Sve je postavljeno na Max kao i kad sam igrao demo tamo sam imao konstantnih 60 FPS-a i kamera je bila normalna...Ima li tko možda kakvo rješenje? (igra nije orginal)
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 9:00 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Imam jedan problem kad imam rna.ini fajl u fifinom folderu mogu igrat exibition match  al nemogu sacuvane menadzere.A kad nemam rna.ini fajl u fifinom folderu onda me stalno iz arene izbacuje teren je plav igraci crni al mogu vidjet prave nazive menadzera.Molim pomoc hitno je!!

Pogledaj opis ispod slike.

To je kad nemam rna.ini i poslije toga odmah me izbacuje iz igrice. To je kad nemam rna.ini i poslije toga odmah me izbacuje iz igrice.
Ovo je kad imam rna.ini fajl i igrica radi normalno al nmg igrat menadzer Ovo je kad imam rna.ini fajl i igrica radi normalno al nmg igrat menadzer
To su nazivi menadzera kad imam rna.ini fajl a kad ga nemam su pravi nazivi kako sam ja dao al nemogu igrat ni u jednom slucaju. To su nazivi menadzera kad imam rna.ini fajl a kad ga nemam su pravi nazivi kako sam ja dao al nemogu igrat ni u jednom slucaju.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 9:36 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Imam jedan problem kad imam rna.ini fajl u fifinom folderu mogu igrat exibition match  al nemogu sacuvane menadzere.A kad nemam rna.ini fajl u fifinom folderu onda me stalno iz arene izbacuje teren je plav igraci crni al mogu vidjet prave nazive menadzera.Molim pomoc hitno je!!

otvori rna.ini i stavi SKIP_BOOTFLOW = 0

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
Fifa 11

jel moze ko rijesit na optima router portove preko teamwievera? treba mi za prijatelja... hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Fail...

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 19:00 (DadoZG).
15 godina
Fifa 11

ovo je kak imas ti.. to je kod mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vik7 kaže...

ovo je kak imas ti.. to je kod mene

ovo je sad dobro.;)

15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Intelovac123 kaže...

otvori rna.ini i stavi SKIP_BOOTFLOW = 0

Pa imam to u rna.ini fajlu kontas imam to?

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Ubit ce mi Neymara! Hahahahahaha

Kupio sam ga u Blackburn,i vec 3 puta mi je ozljeden po 5 tjedana minimalno.Svaki njegov kontakt s loptom zavrsava na podu uz uklizivanje sa svih strana! BULING!hahhahaa

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fifa 11

E ljudi se moze igrati FIFA Multipl preko XFirea?

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Ni jedna se igra na svijetu ne igra preko Xfirea.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
brhgzugfewu kaže...

ne kuzim...

kad mačaka nema miševi kolo vode
17 godina
neaktivan
jez_cro kaže...
Danny_HR kaže...
brhgzugfewu kaže...

ne kuzim...

ni ja nekuzim... ja sam jos prije 5-6godina igro online Cod2, UT, CS pomocu Xfire-a

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Ne, niste ništa nikada igrali preko xfirea.

Xfire je IM program namijenjen korištenju u igrama, ništa se preko njega ne igra, već on koristi za chat, snimanje videa, screenshotanje i slične stvari ingame. Uz to u nekim igrama ima podršku za pretraživanje servera i to mnogi poistovjećuju sa "igranjem preko xfirea".

Još jednom, preko xfirea se ne igra ništa.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne, niste ništa nikada igrali preko xfirea.

Xfire je IM program namijenjen korištenju u igrama, ništa se preko njega ne igra, već on koristi za chat, snimanje videa, screenshotanje i slične stvari ingame. Uz to u nekim igrama ima podršku za pretraživanje servera i to mnogi poistovjećuju sa "igranjem preko xfirea".

Još jednom, preko xfirea se ne igra ništa.

ajde nemoj cjepidlacit ko neka picajzla... Dobro znas na sto sam mislio... normalno da se igra preko nekog piratskog servera i da x-fire nije virtualan lan kao hamachi ili tunngle. Nisam ni spomenuo da sam igro "preko" X-Firea nego, pomoću X-Firea
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan
Fifa 11

ovak ja kad idem igrat tocnije host na gameranger pise set dynamic rotuer ja odaberem contunie niko nemoze uc  kme kme i kad tream nac server moram uc i izac u fifu da bi naso

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

ovak ja kad idem igrat tocnije host na gameranger pise set dynamic rotuer ja odaberem contunie niko nemoze uc  kme kme i kad tream nac server moram uc i izac u fifu da bi naso

moraš portove namjestiti!

15 godina
neaktivan
Fifa 11

a fof jesam kak je bilo od klasa na slikama jesam imam speedtouch 780 wl

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Igram uvek sa Čelzijem 4:3:3

Cech

Ivanović - Bosingwa - Terry - A. Cole

Mikel     -     Essien

Lampard

Malouda - Drogba - Anelka

Ima neko predlog za promenu igrača, ili z formaciju a one taktike?

http://redfoxyhead.blogspot.com

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice