Ja koji god klub uzmem obavezno kupim Clichy-a i Traore-a na bokove jer su ubojice pogotovo u 2 sezoni,i Neymara u napad-UBOJICA
Ja sam uzeo Neymara za jedno 26,27 milijunčeka i doveo sam wilshear iz Arsenala.Igram s Portom 2 sezonu :)
Ja koji god klub uzmem obavezno kupim Clichy-a i Traore-a na bokove jer su ubojice pogotovo u 2 sezoni,i Neymara u napad-UBOJICA
Ja sam uzeo Neymara za jedno 26,27 milijunčeka i doveo sam wilshear iz Arsenala.Igram s Portom 2 sezonu :)
kada instaliram ovaj hybrid patch, je li ga moguce kasnije obrisat ako mi ne bude stimao ili moram reinstall game?
pozz
kada instaliram ovaj hybrid patch, je li ga moguce kasnije obrisat ako mi ne bude stimao ili moram reinstall game?
pozz
Možeš ga obrisati :)
Ja nikad nisam dao vise od 15 milja za Neymara
Ja nikad nisam dao vise od 15 milja za Neymara
Na ps3 je carrere mode,sve ej drugačije pa i cijene,možeš dovest ibilo kojeg igrača. :)
Nepostoje za pc koliko ja znam.Za x360 i ps3 postoje i igram jednu od njih.Neznam to je tvoj izbor ja imam ps3 slim 160 gb i meni je savršen.Internet se ne plača,jednostavan je samo pola ljudi govori da ga neće kupit zbog incidenta s hakeriam koji su srušili psn,al sve u svemu super je.
Ne.
Hrvatska liga (HNL)

HNL

gdje se ima skinuti neki update za nove transfere?? :S trazio sam ali nisam nasao :(
HNL

Tebi je nešto smješno ili?
Pa čovjek pita jel se može,a ti kao kreten ga ismijavaš.Strašno -.-"
gdje se ima skinuti neki update za nove transfere?? :S trazio sam ali nisam nasao :(
Smiješno mi je što želi igrat HNL, ja HNL ne mogu smislit a kamoli da još igram HNL u igri.
jel samo da ubacim u my documentes fifa 11 ?? :S
Ja mislim da moraš ovak napravit
Extract 1) Go to My Documents/FIFA 11. 2) Delete, rename, or move any other \\\\\\\\\\\\\\\"Squads\\\\\\\\\\\\\\\" files in this folder. 3) Extract the Squads0 file from the downloaded archive into this folder. 4) Fire up FIFA 11, and head to \\\\\\\\\\\\\\\"My FIFA 11 -> FIFA 11 Profile -> Load, and load up the roster file listed. 5) That should be it!
imam sljedeci problem a to je kad udjem u igricu kameru mogu promijeniti ali one slidere nikako ne mogu da pomjerim :S ono visina kamere itd.. jel imao ko slican problem? ipak sam napravio :D
Neznam, meni radi normalno. Samo napravi sve kak ti tu piše.
Na PP sam ti posalo link da probaš drugu verziju skinut.
Smiješno mi je što želi igrat HNL, ja HNL ne mogu smislit a kamoli da još igram HNL u igri.
ja mislim da tebe nije nitko nikaj pital... dal ti to hoces ili ne... za pc ima CEP11 gdje su sve lige europe... samo se instalira i to je to... zato sam pitao dal ima takvog nesto i za PS3/XBOX...
jer kao rekoh namjeravam kupit jednu od te dvije... pitas obicno pitanje a ono dobis bedaka ;)
Je u pravu si poneso sam se ko debil
Ja mislim da nažalost nema HNL za konzole jer je na konzolama teško ili gotovo ne moguće pravit modove za igre.
ja mislim da tebe nije nitko nikaj pital... dal ti to hoces ili ne... za pc ima CEP11 gdje su sve lige europe... samo se instalira i to je to... zato sam pitao dal ima takvog nesto i za PS3/XBOX...
jer kao rekoh namjeravam kupit jednu od te dvije... pitas obicno pitanje a ono dobis bedaka ;)
Slažem se :)
Hmm,jel mogu s ripanom igrat preko gm??
Sad ću aj skin8t pa ti javim.
Sutra ako ti odgovara jedno 5,6 tekma bacimo.:) ?
Ak imaš ripanu verziju, mislim da ćeš moć igrat dok god drugi igrač ima istu verziju ko ti znači 1.0, budući da se ripane verzije uglavnom ne mogu patchirati.
zeli li tko protiv mene bacit koju?
sutra cemo bacit... pozdrav... dodaj me na GR vik7 mi je nick
Pa stavite tu svoje Nickname-ove i Account ID pa da vas mogu ljudi dodat na gamerangeru...
ako hoce neko pa da bacimo koju partiju jer mi se neda vise igrat sa ovima iz poljske, ceske itd :D