- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledam isječak nove fife na jubitu i ne čini se loše. Ali jedna stvar me strašno nervira - igrači su preagilni. Prebrzo mjenjaju smjer, Za milisekundu skrene za 90 stupnjeva!!!
Tako je i u novom pesu. Puno su osjetljiviji na lagani dodir nego do sada. To je valjda taj puni 360 .....
kako će se Fifa igrat, kad krenem s Liverpoolom jedva čekam.
a tek kad ja krenem s barcom i milanom.....:))
uff..a tek ja sa Spursima..:DD
uff..a tek ja sa Spursima..:DD
i to.......crottenham
znam,ali rekli su da 15.9 izllazi za ps3,a 16.9 za pc i xbox..:D
izlazi 15-og za pc na easportsfootball .com
izlazi 15-og za pc na easportsfootball .com
a gdje ti to piše...
jepp..izlazi 15.9..
imam jedno pitanje dali će u fifi 11 pc biti career mode zato što neki govore da ce biti neki da nece
imam jedno pitanje dali će u fifi 11 pc biti career mode zato što neki govore da ce biti neki da nece
nece..:(
nece..:(
pa to je manager mode,samo se drukcije zove...
šteta čuo sam da u tom modu možeš počet igrat sa igračem pa onda sa tim istim igračem postat menađer
šteta čuo sam da u tom modu možeš počet igrat sa igračem pa onda sa tim istim igračem postat menađer
nikad cuo za to...
P.S: Cestitke Barakudama!!!
niti ja!!
a kao moći ćeš odabrat želiš li biti igrač menađer-igrač i menađer ali valjda je to za konzole ali mislim da ce za pc biti napravljeni modovi za ovo
Bice Virtual pro.
jel ce prije tekmu (u demu) biti arena mod?..ako itko zna
hoce... potvrdeno...
iako sam pes fan i fifu nisam instalirao na komp već mnogo godina,mislim da ću ove godine ipak dati šansu fifi i vidjeti koji je najbolji nogomet na pc-u
jedva cekam..demo..:DD
kaj on igra na amater ili..se meni to cini..jelč prolazi igrace samo tako..:O
samo 3 dana do dema pesa i fife :)))
nemogu čekat......3 dana......previše......
da i meni je smješno na videu da on sa 30 metara dodaje sa ronaldom umjesto da puca...ŁoŁ
nemogu čekat......3 dana......previše......
da i meni je smješno na videu da on sa 30 metara dodaje sa ronaldom umjesto da puca...ŁoŁ
još samo 3 dana..a kad je bio tam 1.9..ajme..brzo ce tih 3 dana..pa da zaigramm..:DD