Lijepo sam šetao ulicom i onda spazih ovo.
Saki,saki,faki,faki Lol
Saki,saki,faki,faki Lol
Mrzim konzolske elemente koji bezveze kompliciraju stvari na PCu, ali trebala bi biti igra godine
Kad su se već toliko potrudili oko svega ostaloga na PC verziji šteta što je UI tako debilan. Čim duže igram tim mi više smeta. "Borba" s njim mi jednostavno kvari ukupni dojam o igri.
ubo free key za lost expeditions sa Kinguina na facebooku.nema više...
svi smo druze,ja se ponadao da cu moc poHebat jednu od tih mali ali nista,one samo jake na rijecima nista djela haha
Mrzim konzolske elemente koji bezveze kompliciraju stvari na PCu, ali trebala bi biti igra godine
Kad su se već toliko potrudili oko svega ostaloga na PC verziji šteta što je UI tako debilan. Čim duže igram tim mi više smeta. "Borba" s njim mi jednostavno kvari ukupni dojam o igri.
Jesi makar isključio NPC ikone sa minimape? To je must!
Jel se može preko LAN-a ili multiplayer?
Popušio save file na cca pol igre.. super.
Probao sam backupirat fileove na desktop i krenut new game, pa saveat kad mogu i vratit stare fileove natrag al ne pomaže..
Zna netko kako sredit ovo?
Probao sam backupirat fileove na desktop i krenut new game, pa saveat kad mogu i vratit stare fileove natrag al ne pomaže..
imas original ili piratsku verziju
Piratsku za sad
Jesi makar isključio NPC ikone sa minimape? To je must!
Ne HUD, baš UI. Npr. navigacija po crafting meniju ili potreba da držiš tipku da nešto pokupiš umjesto da ju samo stisneš.
A HUD sam već prilagodio. Doduše šteta što tu nisu kopirali recimo Dishonored i njegove opcije prilagodbe HUDa odmah ingame. To mi se čini kao jedan od odličnih načina kako se relativno lagano možeš prilagoditi i casual igračima i onima koji žele malo veći izazov.
Piratsku za sad
E jebat ga.
Coop itko ?
Jel priznalo quest kao ispunjen?
Da
Vozio sam mu prvu pomoć i prilikom dolaska sam ga zgazio
Di nabaviš ovo hebeno odijelo?
Vozio sam mu prvu pomoć i prilikom dolaska sam ga zgazio
Di nabaviš ovo hebeno odijelo?
Main quest...
Dobiješ ga eventualno.
još sam praktički na početku...
Našao sam par kornjača kojima sam skinuo oklope... da ih cuvam ili ih je lako opet naci jer mi nema dosta mjesta u ruksaku?
Našao sam par kornjača kojima sam skinuo oklope... da ih cuvam ili ih je lako opet naci jer mi nema dosta mjesta u ruksaku?
Scraftaj si veći inventory ako trebaš više mjesta u inventoryu.
Rook island valjda.
Jel kužiš da je taj post napisan prije nego sta se je znalo gdje ce biti radnja.
Scraftaj si veći inventory ako trebaš više mjesta u inventoryu.
ma znam ali igram k'o hrčak... sve skupljam pa sam si nakrcao ruksak i sad se moram nečega odreći dok ga ne povećam... :)
ma znam ali igram k'o hrčak... sve skupljam pa sam si nakrcao ruksak i sad se moram nečega odreći dok ga ne povećam... :)
Klasičan "problem" kod Stalkera, fallouta i sličnih igara :D
Sad rješio side quest s onim senilnim starcem što te 3 puta šalje po biljke za lijek, dva put da krivi popis, po3.14zdio na njega, sreća pa su bile blizu.
Nakon instaliranja 1.02 patcha,vise mi nema moga savea kada igram u DX11,mogu sam new game odabrat.A u DX9 mi nudi load game.A nista nisam mjenjao kada sam instalirao.Treba negdje prebaciti save ili?