Far Cry 2

poruka: 650
|
čitano: 110.610
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Zalosno sta se tema o igri nakraju pretvori u neku vrstu svadje i prepucavanja.Ukusi su razliciti i nekom se svidja a nekom ne.Rjesenje je:obrisite igru i idemo dalje.Dobrih 90% igru skine s torrenta (ukljucujuci i mene) za badava (osim prometa al cini mi se da ih je vecina na flatu) i jos imaju muda kenjat kako je igra smece!!Meni ako se ne svidja odem u CP pa remove i problem rjesen.To sta se losije vidi sjena kad se tip okrene 22 stupnja istocno od raja i ostale budalastine je stvarno presmjesno.Mozda treba poslat mail developerima da izdaju patch pa da lik ima piercing na lijevom jajetu pa ce nekima bit po volji.Cool

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 11:59 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 2

Ja je igro nekih tri sata i zadovoljan sam. Najvise me smeta onaj respawn, ali nadam se da ce to rijesiti nekim patchem. kada se koristis rijekom najamnje puta sretnes NPC-ove. Sta se tice grafike, ja zadovoljan, na ultra oko 40 FPS i mirna bosna. A to da je Crysis bolji ili nije nemam potrebe komentirati, zavrsio sam ga i igra izgleda super, bla bla...., ali sta sada imam sa kukanjem crysis ovo, crysis ono kada je i ovo jedna dobra igra. Kome je Crysis svetinja (sta se tice grafike, price, efekata, bla bla....) neka igra Crysis do izlaska Crysisa 2, 3, 4...... i to je to.

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Igra izgleda dobro, vrti se zadovoljavajuce glatko.

Ali je dosadna. Isuseboze, kako je dosadna i monotona.

I nebi trebalo usporedivati Far Cry 2 sa Crysisom. Jer s njim ima najmanje veze.

Najslicnija igra Far Cry 2 bi bio S.T.A.L.K.E.R.

Isto open-world struktura igre, izvrsavanje misija radi nagrada blablabla.

S.T.A.L.K.E.R. je losije optimiziran.

Ali sto se tice igrivosti, dubine i atmosfere svjetlosnim miljama ispred FC2.

Kad bi Far Cry 2 imao barem 20% atmosfere i nekih raznolikih misija iz S.T.A.L.K.E.R.-a, bio bi igra na koju se isplati trositi vise od 3 sata sveukupno.

Ovako jednostavno nema smisla. Osim ako se zelite hvaliti frendovima kako vam komp lijepo glatko renderira cijeli taj krajolik, pa se malo hvaliti kako zalasci/izlasci sunca izgledaju lijepu u screenshotovima etc.

Dosadna je. Random respawnovi zivciraju nakon nekog vremena.

Identicni protivnici isto tako.

Vozikanje izmedu svake misije isto tako.

Da su barem ubacili neke mesozderske bestije u igru.

Jer ovako vam je svejedno koristili vi auto ili isli pjesice.

Ako idete pjesice, mozete lutati bilo gdje bez ikakve opasnosti od checkpointova i jedini problem ce vam biti ona iritantna malarija koja zapravo nema nikakvog ucinka u igri.

Nema lavova, nema nikakve opasnosti osim checkpointova. Ni nakon pola sata setnje/sprintanja kroz pustinju vam lik nece pokazivati nikakve slabosti od vrucine. Ono, da je barem opasno boraviti u pustinji neko vrijeme bez vode. Nije ni to.

Igra je lijepa. Vrlo lijepa.

Ali prazna, monotona plitka sa lijepim ali neuvjerljivim okolisem u kojem se igra odvija.

Nikako ne kuzim onakav prosjek ocjena po sajtovima.

Dao bih joj 65-70% max. Zbog dosade. :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 17:11 (Yuri).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Far Cry 2
DrNasty kaže...

Ma i necu vise...

Volio bi da se u ovoj temi raspravlja o dojmovima kroz cijelu igru, misijama, performansama, manama, prednostima i sta ja znam o cemu jos, ali me nervira kad dodju likovi koji hoce crysis2, koji su deinstalirali igru nakon 10min i pocnu sipati svoje dojmove, a igrali su par minuta puni predrasuda.

A tih kriticara je najvise ovdje i zatrpavaju svojim bljuvotinama svaku normalnu konverzaciju.

Eto, necu vise :)

Pa procitaj malo temu, ovdje ima hrpa postova u kojima ljudi raspravljaju o dojmovima kroz cijelu igru (npr. ovaj iznad mog), i ima puno vise onih kojima se ne svidja nego kojima se svidja, a i od ljudi kojima se ne svidja, ima puno vise onih koji argumentirano napisu zasto im se ne svidja nego samo pljuju i govore da je Crysis bolji

17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Crysis-->Zabava

FarCry2-->Dosada

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

lol I meni se tako nešto čini. Dobro, nisam igrao još, ali ono... Prvi dojam!Smijeh

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
17 godina
Far Cry 2

Instalirao sam igru i igrao 20ak minuta i mogu reći da je odlična zasad, meni puno bolja od Crysisa.

Jedino me nervira zašto moram pogoditi lika 5 puta iz automata da umre (U Crysisu i više puta). ZAŠTO???!!!! Zašto nemože biti 1, eventualno 2 hit kill i više neprijatelja, bilo bi puuuno zabavnije, nešto kao CoD4 HC.

Ima li netko ideju kako naštimati taj damage sa nekom skriptom ili editirati neki cfg od igre? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 21:44 (Vido).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

hmm...

ne treba bas toliko hitaca da ubijes protivnika..headshot funkcionise pristojno :D

izgleda da poslije 50% igra postaje malo dinamicnija sto me raduje...jer je dosad stvarno bila monotona...da ne pricam o malariji :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 2

Od farcry 2 sam ocekivao puno vise, ovo mi vise lici na neki ispod prosjecni RPG sa dobrom grafikom ali u prvom licu.

Fizika je koma, ima bugova mila majka(najbolji mi je onaj kad se vozim sa džipom 2-3 metra ispod rijeke hehe)

Voznja me zivcira,nemogu se gume probusit,neda se skoro nista unistit kao u crysisu,trava gori samo 10s i neširi se dalje nego se ugasi,jednolicne misije...

Sve u svemu igrica je prosjecna, dobro je to sto je optimizirana(hd4870+athlonx2 5000+ BE 3.1GHz= oko 30-35fps na 1280x1024 2xAA sve na maximum, vista 32-bit -dx10.1).

Kupovat se ne isplati barem po meni. Nadam se da me cod 5 nece razocarat kao ni starcraft II(to sigurno nece)

Moja ocjena 7/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

trava gori samo 10s i neširi se dalje nego se ugasi,

Odi zapali travu nakon kiše, pa mi reci jel se širi. Daj ne baljezgaj.
17 godina
Zlatan kaže...

hmm...

ne treba bas toliko hitaca da ubijes protivnika..headshot funkcionise pristojno :D

Svaka čast headshotu ali i metak iz pištolja u torzo vrlo često ubija iz prve.

Jednie novije di je to bilo koliko-toliko realno napravljeno (koliko ja znam) su CoD4 HC i COD2 sa bolt-action puškama (kar98, lee, moisin i pripadajući  sniperi), 1 metak najčešće ubija što je bilo i u stvarnosti, da te metak od karabina 98 pogodi sa 3 km u tijelo mrtav si ako ne odmah, u roku od sat vremena sigurno jer taj metak te jednostavno raskomada iznutra.

Bilo bi bolje da pojačaju snagu svih metaka za recimo 300-400% za pogotke u trup, sredinu bedara (arterije) i vrat. i za recimo 200% za ostale dijelove tijela. A headshot naravno 100% smrtnost (iako ni to nije realno :D)
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Hyperion kaže...

trava gori samo 10s i neširi se dalje nego se ugasi,

Odi zapali travu nakon kiše, pa mi reci jel se širi. Daj ne baljezgaj.
  Evo jedne stvari gdje se slažem s tobom naxeem.Smijeh Trava nekada zna goriti i po 2 minute.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Jel se to samo meni čini ili protivnici vide kroz raslinje i visoku travu te me sasvim fino pogađaju dok sam ja dezorjentiran i ne vidim tko me točno gađa zbog svog tog zelenja i korova oko sebe Neodlučan

Isti problem je bio i u Far Cry-u jedinici ako se dobro sjećam. Ne kužim kako developeri mogu tako dobro razraditi engine i detalje razne tipa proceduralni oblaci, a onda zaribati na bitnim stvarima tipa borbe u kojoj su protivnici ful prežilavi (previše pogodaka treba) i još imaju super vid ili neku vrstu targeting sustava lol Izlanuo se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Jel se to samo meni čini ili protivnici vide kroz raslinje i visoku travu te me sasvim fino pogađaju dok sam ja dezorjentiran i ne vidim tko me točno gađa zbog svog tog zelenja i korova oko sebe Neodlučan

Isti problem je bio i u Far Cry-u jedinici ako se dobro sjećam. Ne kužim kako developeri mogu tako dobro razraditi engine i detalje razne tipa proceduralni oblaci, a onda zaribati na bitnim stvarima tipa borbe u kojoj su protivnici ful prežilavi (previše pogodaka treba) i još imaju super vid ili neku vrstu targeting sustava lol Izlanuo se

Postoji samo jedno rjesenje --> obrisati igru sa kompjutera.
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Jel se to samo meni čini ili protivnici vide kroz raslinje i visoku travu te me sasvim fino pogađaju dok sam ja dezorjentiranIzlanuo se

Ja to nisam uočio. Često ekipu nožem sredim ako mislim da je trave dovoljno. K vragu, morat ću videe slagat počet. Imaš ti neki dokaz gdje te oni tako dobro vide?
Zapravo, obriši igru s diska. To je jednostavnije. Vidiš kako drago7, igra mu je obrisana već danima, ali on je i dalje na temi o igri koju ne igra. :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 11:12 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Meni je gust popet se na neku uzvisinu i snajperom pocistit teren.Pogodis explozivnu bacvu i gledas kako lete.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Kužim da igra nekima može biti dosadna, možda ste navikli na igre sa više akcije. Meni paše ovo vozikanje po Africi, igri daje dozu realnosti. Ali kad je akcija onda je akcija.

@ naxeem, nemam snimljeni video, ali i ja sam primjetio da NPC-jevi pucaju kroz raslinje dok ih ja bezuspješno pokušavam pogoditi orjentirajući se samo po smjeru odakle dolaze meci.

Za one koji misle da se ne može šuljati u igri bez da te otkriju, našao sam recenziju u PCgameru:

"Best of all, fights are as varied as you want them to be. In one mission, I was asked to kill a radio censor, and then to intimidate the local DJ into reading prepared statements, before taking his station permanently off the air. The censor was holed up in a safari resort. I swam in, taking a silenced pistol and dart-rifle. I avoided all the guards, sneaking underneath raised wooden platforms, doing the hit, and then sneaking back out. No-one spotted me."

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Far Cry 2

Evo, da se vratim u normalnu raspravu.

Ja volim kad pogodim kolibu a komadici slame i daske s krova odlete u zrak i kao kisa lagano padaju na zemlju. Bas je cool.

Jel jos neko novi hotfix stavio? Meni se igra pocela vuci, pa raditi normalno, pa se opet vuci nakon par min. FPS padne na 15-16.

Ako sejvam i ucitam to isto, onda ide normalno.

Cudno.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jastreb kaže...

i i ja sam primjetio da NPC-jevi pucaju kroz raslinje dok ih ja bezuspješno pokušavam pogoditi orjentirajući se samo po smjeru odakle dolaze meci.

To se događa i kod mene, možda zbog toga kaj igram na hardcore, možda na lakšoj 'težini'(al' ga sročih) nije tako.
17 godina
neaktivan

Ja igram na normal i easy. I normal je pretežak nerealno (jer mogu puno metaka pojesti), pa radije na niže igram. Nisam doživio da pucaju na mene, a da je nemoguće da me vide.

Inače, da netko puca na tebe dok si u travi, bio bi i u stvarnosti dezorijentiran. Nema tracera baš u svakoj pušci.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 13:15 (naxeem).
17 godina
moderator
naxeem kaže...

Ja igram na normal i easy. I normal je pretežak nerealno (jer mogu puno metaka pojesti), pa radije na niže igram.

Ja igram cijelo vrijeme na normal. Ako ih pogledam s PKM-om, gotovi su, samo zahtjeva malo preciznosti.

Veliki sniper je one-shot-kill, usas-12 takodjer, ako je lik blizu (ipak je to shotgun). To mi je standardna oprema. Uzi nije toliko efikasan ali ima velik rate of fire, pa se to nadoknadi.

Sad sam na 70%, nemam toliko vremena igrati, a i hotfix novi me zeza, ne mogu na stare drivere, a ovaj steka.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
17 godina
neaktivan

Dobor mi je to što ako ga jednom pogodiš u glavu odma crken .

Dobra grafika , i kad bacim granatu ono se sve lišće razleti , i vatra , paljenje trave .

Jedina mana mi je što ima malo neprijatelja i malo veći put do misije .

17 godina
Far Cry 2

Ja igram na hardcore i svaki sut u glavu ili prsa ovaj pada (prsa sa snajperom). neko je bio napiso da nemozes proci misiju sa suljanjem. Greska. Sve misije u kojima treba ubiti nekoga bi proso tako da sacekam mrak i lagano se usuljam do tipa, pospremim mu metak sa pistoljem (prigusivac) i nestanem sa lica mjesta. onaj respawn malo iritira, ali igra bi bila jaaako dosadna da toga nema. (kada bi sve pocistio do odredista, a onda za nazad brat cvijece i maslacke). A mogu se i zaobici ta mjesta gdje se nalaze pancofari. Sve u svemu ja zadovoljan.

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Da i ja sam tako počeo. Skoro svaki checkpoint se može zaobići i sva ubojstva idu prigušivaćem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Kad samo pogledam koliko stvari idu u offtopic...Mršti se

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Evo ja bi na kraju još nešto dodao. Vjerovatno ima onih koji su me krivo shvatili i mislili da mi igra ništa ne valja. Al ipak sam joj dao 70% i to je jako dobra (realna) ocjena. Pogledajte sve mane koje sam nabrojao i ako možete preći preko toga neka slobodno nabavite igru jer ćete se zabaviti uz nju.  Namigiva. Ja dalje ne igram dok ne dođe patch.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Jel se to samo meni čini ili protivnici vide kroz raslinje i visoku travu te me sasvim fino pogađaju dok sam ja dezorjentiranIzlanuo se

Ja to nisam uočio. Često ekipu nožem sredim ako mislim da je trave dovoljno. K vragu, morat ću videe slagat počet. Imaš ti neki dokaz gdje te oni tako dobro vide?
 Recimo vozim cestom prema markeru za misiju na mapi i odjednom prema meni vozi protivnički jeep pun vojnika. Ja skočim van u travu i iza drveta, oko mene fijuću meci. Sad ja pokušam klečeći kroz raslinje do drugog drveta, no rešetaju 3,4 vojnika ful po travi i raslinju kud god ja krenem i ekran mi se samo crveni. Pokušam ja na suprotnu stranu malo se udaljiti od njih pa ih flankati - ne ide jer kud ja oni za menom i pucaju li pucaju mada ja njih na vidim od silnog bilja ali oni mene nekim čudom pogađaju 80% vremena kroz svo to bilje i raslinje. Sad ti meni reci da je to na easy modu normalno!?

Ne želim brisat igru jer mi je u načelu dobra, no imam zamjerki načinu borbe.

Zašto je u jednom Call of Duty-u (bilo koji nastavak) ili Brothers in Arms-ima toliko bolja borba???

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
scorpion667 kaže...

Evo ja bi na kraju još nešto dodao. Vjerovatno ima onih koji su me krivo shvatili i mislili da mi igra ništa ne valja. Al ipak sam joj dao 70% i to je jako dobra (realna) ocjena. Pogledajte sve mane koje sam nabrojao i ako možete preći preko toga neka slobodno nabavite igru jer ćete se zabaviti uz nju.  Namigiva. Ja dalje ne igram dok ne dođe patch.

To ti je u BUG-u vrlo slaba ocjena.  Namigiva
Viva La Vida
17 godina
protjeran
Far Cry 2

meni je fc2 duplo bolji od crysis  na crysis je dobar početak a kasnije je full glupo ubijat one meduze ja sam se 10000puta usro kad sam je igro dok fc2 full realna može se paliti šume sve živo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Evo malo si dao truda i napravio jednu kvalitetnu multiplayer mapu za 16 igrača,pa evo tko želi nek isproba!

www.fc2maps.com/maps.php?action=rate&map_id=362

Pozdrav!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,Acer 19"
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice