Je ko probal ak igra vredi? Danas poslije posla je planiram igrat pa me zanima ak se opće isplati instaliravat?
Ja sam probo..
Po meni vrijedi zaigrat, ali isto tako mi je Crysis bolji. Far Cry 2 je na gamespotu dobio 8.5, a Crysis vise od 9 ako se dobro sjecam. I otprilike je toliko i losiji Far Cry 2 iako bi ja mozda dao 8 / 10
Ja planiram danas, crysis mi nije nes posebno iako vi kazete da je bolji, mozda mi ovo bude vise lezalo.
Opaska autoru:
Tema istog imena postoji u istom podforumu. Ovo je peta koja se bavi tom tematikom, ko ce sve te teme pratiti ako zeli da diskutira o FC2.
Far Cry 2 ima puno bolju pricu od Crysisa, ako nista drugo, realniju...Al Crysis je po meni daleko bolji, iako ni Far Cry 2 nije los i sigurno mu nebi dao ocjenu ispod 9/10 .Odlicna igra, mala velicina, brzo loadanje, ogromne mape i fenomenalna grafika....
Dosta duge spekuliralo da je igra samo neka beta verzija radi velicine i da ima samo 4 misije, al nije....Igra je stvarno velika 3.8GB :) . I sad kada uzmete u obzir da je Ubisoft rekao da ima vise od 50 sati igranja...Morate priznat, to zvuci jako impresivno :)
A od tih 50 sati 25 ode na vozikanje s lokacije na lokaciju. :P
Meni licno se okruzenje crysisa ne svidja jer me podsjeca na FC1, odnosno dosadilo mi je.
Zato mislim da ce meni FC2 biti igriviji.
Sto se tice te velicine, jesi li siguran da je full igra, odnosno jesi dosta igrao?
Ovo je sada FC2 tema. Ostale su zaključane.
Ja sam igru igrao tek 3 sata i mogu reći da je igra sasvim dobra... na razini Crysisa s tim da ima zaista neka genijalna rješenja. Jedino što me iritira je glupi trag koji ostavlja ručna bomba kada je bacaš... nelogično.
Ali atmosfera i rješenje igre u svim segmentima do sada 10/10.
Da elaboriram: Far Cry 2 je toliko nelinearan i toliko zabavan... i toliko osvježavajuć, da je kupnja ove igre bila pun pogodak. Vidim da se Gamespot žali na to da priča nije kakva je mogla biti i to je totalno bezveze.
Ono gdje je Crysis propustio, tu Far Cry 2 uzima titulu kralja. Grafički je 7/10 Crysisa, ali sveukupnim dojmom gameplaya Crysis je tek 8/10 Far Crya 2.
Svakako preporučam igrati!
Ti imas 3870x2, jel tako?
Daj dojmove kako se igra izvodi, osim testova na netu koji su mi nekako daleki, niko se ovdje nije izjasnio o performansama, sto je bitna stavka (dobr, malo je ljudi i igralo do sad).
Koja reza, koje postavke, koliko FPS? :)))
Ti imas 3870x2, jel tako?
Daj dojmove kako se igra izvodi, osim testova na netu koji su mi nekako daleki, niko se ovdje nije izjasnio o performansama, sto je bitna stavka (dobr, malo je ljudi i igralo do sad).
Koja reza, koje postavke, koliko FPS? :)))
![Belji se Belji se](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif)
Evo da i ja podijelim dojmove.Igra je zadnje smece.Te ocijene od 9/10 su najveca glupost koju sam vidio.Igra ima dobru grafiku,ali to je sve sto ima.Gameplay katastrofa,borba s protivnicima katastrofa,upravljanje vozilima 0 bodova.Crysis je za ovu igru remek djelo.Ne kupujte ni u snu,nije vrijedna ni skidanja s torenta.Pozalicete,vjerujte mi. Moja ocijena? 3/10 samo zbog grafike.Ako smatrate da je gledanje u ekran bez da se zabavljate zabava.
Kao prvo.Interakcija s okolisem je minimalna,znaci nista nije moguce unistiti,tako da se ova igra uopce ne moze usporedjivati s Crysisom u kojem je sve interaktivno.Ako se pitate zasto imate tako puno slicica u sekundi s najvecim detaljima,to vam je odgovor.Druga stvar,graficki igra uopce nije senzacionalna s obzirom na limit u interaktivnosti.Ako cemo je usporedjivati s necim slicnim,onda bi to prije bio Call of Duty 4 koji prema mom misljenju ima bolju grafiku sa svim detaljima na max.
Drugo kakva je to debilana kad pucas u protivnike?Krv lije na hektolitre,a kad umru,padnu kao daske bez ijednog oziljka,a od krvi ni traga?Da ne spominjem da im je AI na razini retardirane amebe.Upravljanje vozilima je kao da vozis frezu.Kad hoces vidjeti svoju lokaciju na mapi moras stisnuti tipku 5,(jel to nije moglo biti rijeseno s mini mapom?!) i lik izvadi mapu preko citavog ekrana i drzi jos jednu glupost u ruci,uredjaj za detekciju dijamanata koji svijetli kad ste u blizini dijamanta.Pa ne pada mi napamet traziti dijamante po ekranu s tom debilanom.
Malo sam igrao, tako da ne mogu nesto posteno jos rec. Grafika je super, mapa ogromna.
Inace na 8600 GTS i e4600@3GHz imam 30-ak FPS-a, 1280x1024 sve na high + real trees,fire i physic na very high - tako da sam ja super zadovoljan :)
Evo da i ja podijelim dojmove.Igra je zadnje smece.Te ocijene od 9/10 su najveca glupost koju sam vidio.Igra ima dobru grafiku,ali to je sve sto ima.Gameplay katastrofa,borba s protivnicima katastrofa,upravljanje vozilima 0 bodova.Crysis je za ovu igru remek djelo.Ne kupujte ni u snu,nije vrijedna ni skidanja s torenta.Pozalicete,vjerujte mi. Moja ocijena? 3/10 samo zbog grafike.Ako smatrate da je gledanje u ekran bez da se zabavljate zabava.
Koja je konfiguracija za far cry 2 jeli jača od crysisa na najslabije
Far Cry 2 radi puno puno finije na istom racunala od Crysisa
Kao prvo.Interakcija s okolisem je minimalna,znaci nista nije moguce unistiti,tako da se ova igra uopce ne moze usporedjivati s Crysisom u kojem je sve interaktivno.Ako se pitate zasto imate tako puno slicica u sekundi s najvecim detaljima,to vam je odgovor.Druga stvar,graficki igra uopce nije senzacionalna s obzirom na limit u interaktivnosti.Ako cemo je usporedjivati s necim slicnim,onda bi to prije bio Call of Duty 4 koji prema mom misljenju ima bolju grafiku sa svim detaljima na max.
Drugo kakva je to debilana kad pucas u protivnike?Krv lije na hektolitre,a kad umru,padnu kao daske bez ijednog oziljka,a od krvi ni traga?Da ne spominjem da im je AI na razini retardirane amebe.Upravljanje vozilima je kao da vozis frezu.Kad hoces vidjeti svoju lokaciju na mapi moras stisnuti tipku 5,(jel to nije moglo biti rijeseno s mini mapom?!) i lik izvadi mapu preko citavog ekrana i drzi jos jednu glupost u ruci,uredjaj za detekciju dijamanata koji svijetli kad ste u blizini dijamanta.Pa ne pada mi napamet traziti dijamante po ekranu s tom debilanom.
evo jučer sam je fino skinuo i igra kao igra je super samo mislim reć da grafika nije onakva kako sam mislio da će bit. imam puno više fps-ova u crysisu. i crysis šta je je ima bolju grafiku.
Meni s 8800gt na 1680x1050 2xAA sve very-high ne pada ispod 32-fps.a tocnije stalno stoji..graficki nije kao crysis ali se lakse izvodi..
Imam E8400, 4Gb RAM-a i HD 4870. Na 1680x1050, 2xAA, sve na very high, DX10 radi u prosjeku na 47FPS-a.
Da, bez hotfixa, s njim će porasti performanse, premda ne vidim razlog da ga instaliram budući da igra radi savršeno
Malo sam igrao, tako da ne mogu nesto posteno jos rec. Grafika je super, mapa ogromna.
Inace na 8600 GTS i e4600@3GHz imam 30-ak FPS-a, 1280x1024 sve na high + real trees,fire i physic na very high - tako da sam ja super zadovoljan :)
Imam jedno pitanje Romano je popljuvo igru(svatko ima pravo na svoje mišljenje), ali je rekao da nema nikakve interakcije s okolišem, pa ja sam na youtubu vidio da se drveća mogu uništiti, da se bilje savija kada prolaziš pokraj njega i rekli su da će se svaki objekt moći uništiti, pa onda se pitatm kako to Romano kaže da nema interakcije s okolinom?
Imam jedno pitanje Romano je popljuvo igru(svatko ima pravo na svoje mišljenje), ali je rekao da nema nikakve interakcije s okolišem, pa ja sam na youtubu vidio da se drveća mogu uništiti, da se bilje savija kada prolaziš pokraj njega i rekli su da će se svaki objekt moći uništiti, pa onda se pitatm kako to Romano kaže da nema interakcije s okolinom?
Daleko plakanje 2 instalirano i prvi dojmovi su vrlo pozitivni.Rezolucija 1280x1024,very high,2xAA i sve glatko tece.FPS-ima se ne zamaram.Bitno da nema trzanja kod velike guzve na ekranu.Neznam dal mozda nesto nisam nastimao dobro al nema onog ciljnika na ekranu (mislim da se to zove crosshair jel da?).
EDIT:nasao sam u opcijama crosshair i sad imam ciljnik...jeeeeeee