Far Cry 2

poruka: 650
|
čitano: 107.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
16 godina
moderator
RE: Far Cry 2
naxeem kaže...

To s raspadanjem oružja mi je bilo baš fora.
Eh, da, jel kupuje tko reliability update za oružja? Preporuka: stara oružja tog tipa kad skupite manje se zaglave i brže odglavljuju:)
Što inače koristite? Ja sam na G3 još i čekam AR-16 i onaj zadnji snajper.:) - Flamethrower je jako fun.)
 Da, meni su precision i reliability upgradeovi obavezni.
Svako oruzje mi je automatsko (osim macete, ofkors :)), mac-10, G3 i PKM. Nasao sam neku staru pusku sa 12 metaka, puca pojedinacno ali kida, ta se raspala :)))
Sad sam na staroj M-16 sa onim dot scopeom, ali je stedim jer je locked, a prilicno jadno izgleda :)
Cekam jos i uzi kao zamjenu za mac (secondary weapon) i m249 kao special, mada je pkm odlican.

Jos da health i amo upgrade napravim (vec jesam one light verzije), uh, sta cu da im radim :)
Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
16 godina
neaktivan
imam amd 3200+, geforce 6600gt, gigu rama... i ne radi mi fc2...

a frendu... koji ima amd 3000+ i ostalo isto radi... wtf??
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
DrNasty kaže...

Nisam znao da se istrosene puske mogu raspasti, doslovno. Ostade mi samo kundak i rucka :)))

To s raspadanjem oružja mi je bilo baš fora.
Eh, da, jel kupuje tko reliability update za oružja? Preporuka: stara oružja tog tipa kad skupite manje se zaglave i brže odglavljuju:)
Što inače koristite? Ja sam na G3 još i čekam AR-16 i onaj zadnji snajper.:) - Flamethrower je jako fun.)
 Inace koristim MP5 silent(neznam tocno ime sad) i onaj pistolj s prigusivacem. Kupio reliability i precision upgrade za obadvoje. Takodjer kupio novo odijelo za lakse suljanje za skupih 45 dijamanata. Ali se isplati. Takodjer drzim RPG za neke misije i ako je potrebno nesto unistiti. Imam i Dragunova kad imam assasinate misiju i kad je meta na otvorenome.

A obozavam se usuljati u bazu pokrasti/ubiti sta trebam i izaci da neznaju da sam bio tamo. Uf sto to volim. :)))) Onda odem na load pa sve razorim sa RPG-om i molotovljevim koktelima.

btw, imam pitanje. Postoji li neki sniper sa prigusivacem? Ako da moze ime.
Gentoo user. :')
16 godina
Far Cry 2

ja sam ocekivao nesto vise...nuff said....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Znaci onaj camo suit je dobar? Ja sam mislio da je upotrebljivost upitna (da je bezveze :)

Vidio sam da ima dart rifle, kao special w, nisam probavao.

Evo jedan tip: Ako se zapitate kako dohvatiti one dijamante sa stijene kod northern railroada (slika), jedini nacin je da odete na railroad, dovezete kamion i sa krova skocite gore.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2008 19:22 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Što se tiče tehnikalija, ja vrtim na najjačim postavkama sa dvije radeonke 8800 gt 512 mb na rezoluciji 1920x1200 i vrti mi se na 40-50 fps-ova, samo u nekim slučajevima fps mi padne na 20-tak i igra počne trzati. Zapamtio sam samo da su u jednom takvom slučaju neke koze trčkarale oko mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ja sam testirao camo suit i čini mi se da nema prevelike razlike... ako ti se šulja onda se šuljaš u sjenama i grmlju. Ima ona misija gdje treba raznijet kamion za istovar naoružanja, uz obalu, kod one vile... e koliko tek ima načina za to riješiiiiiiit.... a dijamanti usput koji se nađu u zabitim rupetinama i klijetima... postavio sam bombu pod kamion i odšetao se 300m dalje... čulo se BUM i vidim iza brda gusti crni dim:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Meni je camo suit pomogao. Ja se orijentiram prema suljanju i likvidiranju samo ako je potrebno(jel, kao Pukanic). Suljanje mi se je poboljsalo mozda za 20 %(manje - vise).

A onaj Dart rifle je tihi sniper?

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Tux Slave kaže...

A onaj Dart rifle je tihi sniper?

Jeste, puca strelice, sad sam probao. Sad ne znam jel uspavljuje ili ubija, nisam pogodio nikog s njim.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2008 19:40 (DrNasty).
16 godina
jastreb kaže...

Što se tiče tehnikalija, ja vrtim na najjačim postavkama sa dvije radeonke 8800 gt 512 mb na rezoluciji 1920x1200 i vrti mi se na 40-50 fps-ova, samo u nekim slučajevima fps mi padne na 20-tak i igra počne trzati. Zapamtio sam samo da su u jednom takvom slučaju neke koze trčkarale oko mene.

Najnovija generacija grafickih ili homemade Cool
Ja igru dobivam sutra i optimistican sam jer mi je FPS najdrazi zanr i igro sam malo kod prijatelja. Ne razumjem prituzbe za ovu voznju gore dole, bla, bla. Ako je igra takva ne valja, ako je sve pred nosom nevalja (to mi asocira na timeshift, btw najgori FPS koji sam igrao). Meni osobno se to svida. Mnogi kazu da je FC1 imao "pametan" AI? Koliko se ja sjecam "tigrovi" bi trcali na tebe ko muhe bez glave. Ides na nnjih sa bugyem stoje na cesti i pjevaju pjesmice bez iakkvog nastojanja da spase zivu glavu itd. Uglavnom, ako hoces "pametan" AI, multiplayer i oderi.
Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2008 19:41 (doktor1).
16 godina
neaktivan
Iskreno rečeno, oni su govorili kako će grafika bit bolja od Crysis a zapravo je daleko od crysisa.
Ono što je Crysis na mainstream to je far cry 2 na maximumu. (osobno provjereno)
Viva La Vida
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

pa meni je crysis išao na mainstream postavkama, znači da bi u far cry 2 mogao računati sa high detaljima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unknown kaže...
Iskreno rečeno, oni su govorili kako će grafika bit bolja od Crysis a zapravo je daleko od crysisa.
Ono što je Crysis na mainstream to je far cry 2 na maximumu. (osobno provjereno)
 Ovo što si rekao nema veze s istinom. Far Cry 2 izgleda lošije samo u nekim segmentima i to modelima likova koji u Crysisu imaju bolje teksture i vodi koja je u Crysisu izvedena 3D valovima. Sve ostalo nije lošije od Crysisa, počevši od efekata preko okoliša do tekstura. Eventualno je destruktibilnost nešto bolja u Crysisu...
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

u crysisu je ima a u fc2-u ne...

bar ne u kolicini ko u crysisu...

bar koliko sam vidio u editoru...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima i u FC2, samo manje. Ograničili su to, a engine dopušta za sve tako da je pitanje odluke, a ne mogućnosti. I naravno, veći frejmrejt je važniji.

16 godina
moderator
Far Cry 2

Ovo je stvarno dugacka igra, imam 9 sati igre a tek sam na 23%.

Ne mogu docekati da otkljucam AR-16 i Paratrooper.

@naxeem: Onaj 12,7mm sniper sto cekas, nije los ;-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ovo je stvarno dugacka igra, imam 9 sati igre a tek sam na 23%.

Ne mogu docekati da otkljucam AR-16 i Paratrooper.

@naxeem: Onaj 12,7mm sniper sto cekas, nije los ;-)

Huh? Odakle ti?:) Nisam naletio na ništa osim M1903. Inače, zapeo sam s misijama za arms dealere. Nema dealera već neko vrijeme u kućicama bez obzira imao misiju ili ne. Zadnje što sam otključap je MP5, flamethrower, dart rifle...
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Jel tko prešao igru?    Ja sam tek negdje na 10%... igra je stvarno dugačka Osmijeh

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
naxeem kaže...
Huh? Odakle ti?:) Nisam naletio na ništa osim M1903. Inače, zapeo sam s misijama za arms dealere. Nema dealera već neko vrijeme u kućicama bez obzira imao misiju ili ne. Zadnje što sam otključap je MP5, flamethrower, dart rifle...
 Hehe, nasao sam ga u jednom safehouse-u dok sam za Firenca isao ubiti kralja i uzeti mu prsten. U prilicno dobrom je stanju, iako je prvi metak ostao zaglavljen u cijevi :)
One-shot-kill capability :) Cuvam ga u crate-u, za posebne prilike, lol.

EDIT: Za ove dilere, da, nema ih. Mozda sam odradio sve diler misije u ovom dijelu igre, vjerovatno ce se pojaviti kasnije.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2008 22:33 (DrNasty).
16 godina
DrNasty kaže...
naxeem kaže...
 Hehe, nasao sam ga u jednom safehouse-u dok sam za Firenca isao ubiti kralja i uzeti mu prsten. U prilicno dobrom je stanju, iako je prvi metak ostao zaglavljen u cijevi :)
One-shot-kill capability :) Cuvam ga u crate-u, za posebne prilike, lol.

EDIT: Za ove dilere, da, nema ih. Mozda sam odradio sve diler misije u ovom dijelu igre, vjerovatno ce se pojaviti kasnije.
 Hmm ja sam ga isto naso al sam ga bacio. Sad imam osjecaj da sam pogrijesio... :S
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
jastreb kaže...

Najnovija generacija grafickih ili homemade Cool
 Sramim se

mali update, konfigurirao sam SLI na Force alternate frame rendering 2 i dobijam nešto bolje rezultate, FPS se penje i do 60 i nema više trzanja.

Što se tiče razlike u grafici između FC2 i Crysis, mislim da je u Crysisu trava malo prirodnija, u FC2 izgleda kao onaj tepih čupavac.
16 godina
Far Cry 2

Evo skoro na sve novije igre sam postao ovo:

Bi li ova igra (FC2) mogla radit na 2,8 Ghz P4, obicni (nije dual, ni quad), i nije nikad  bio clockan pa mogao bi sada!

Eto to pitanje san posta i u Cod 5, i Gta4, i tko se vise sjeca cemu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Mozda na lowest, ali najbolje ces znati ako probas.

16 godina
neaktivan
drago7 kaže...

koliko je radeon 4870x2 brza kartica. Pojede u večini slučajeva i dvije gtx260 216 kartice

Hehehehehe..    baš ih pojede s čitavih 3-4 frame-a u sekundi više (u ukupnih 70+ fps - što je kakvih 4-5%) i to sa lošijim driverima za Nvidiu. Čekaj dok sada izmjere kad izađe Forceware 180-tka sa optimizacijama za PhysX i GF2xx GPUove, te sam Cry2 engine. Milsim kako će biti nekih 10tak % prednosti za Nvidiu ovog puta Namigiva

Inače, igra je zaista fora. Moram si uzeti malo više vremena u komadu da ju prođem, no koliko igram sviđa mi se sve što otkrivam..
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

igram ga već nekih 10-ak sati i moram reć - I LIKE IT!! i radi mi odlično na 8800 GTS640mb u 1440*900 - sve na max i nisam nijednom vidio neko usporavanje ili osjetan pad frame ratea. sinoć sam kupio sniper, ajme al ih rokam :D

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 2

Na kojoj težini igrate, ja sam uzeo najteže (milsim da je insane) pa me zanima dali će to bit preteško, tek sam na prvoj misiji i ured je mogu igrat ali ne želim se zeznut pa shvatit kasnije da sam pogriješio u koracima jer je preteško za igrat, pa bih vas molio za savjet.

PS. Što se tiče krša kad pucaš u bijke, pa lome ih meci -vidim da se ljudi tuže da nemoš raslinje skršit mecima -naravno, ne sve raslinje. :)

Pozdrav!

Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Bit će ti preteško mislim. Na Normal je teško, na Hardcore preteško... :D Na početku nije, ali kasnije imaš situacije koje su vrlo, vrlo nezgodne i s obzirom da je igra realna, a HP neprijatelja nerealan na svemu iznad Easy, ginut ćeš jako često.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Uh, ako si mazohist, radje uradi piercing bradavica :)))

Igra je jaaako duga i bez da gines na svakom koraku (mojim tempom ce mi trebati nekih 40h, jos rijetko ginem i koristim autobuse, normal tezina).

Ne znam sta ce biti kad naletis na dzip sa 0.50cal montiranim mitraljezom, vjerovatno ces dobiti rafal kroz staklo odmah.

Na normal tezini znaju zadavati muke s PKM-om i sniperima jer ih ne vidis, jos ako ih ima 4-5 sto nije rijetko, pogotovo kasnije...

Nakon par sati ces shvatiti da si ulozio dosta vremena a nisi napravio nista.

16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Skoro sam prošao prvi dio igre do kraja (prvu polovicu mape) i mogu reći da je sve super osim užasno iritantnog i glupog respawna. Kako mi to ide na živce... pa to je strašno. Da oni nisu mogli napraviti neki realni sustav pojačanja iz nekakvih baza, patrola i sl. nego ovakvu glupost izvesti... to mi nikako nije jasno.Užas. Nadam se da će u idućem patchu riješiti problem jer postane neizdrživo nakon nekog vremena unutar 5 minuta prolaziti istu kontrolnu točku sa svježom hrpom neprijatelja koji su odjednom došli chillati malo na savansko sunce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Eh, to mi je nejasno, sta je ono kod sejva prije postotka igre, Act1? Jel to oznaka nekog poglavlja ili mozda lika kojim igram (uzeo sam prvog, mozda je actor1? :))

Kako to mislis, prvu polovicu mape? Nisam htio guglati, da ne naletim na spoilere.

Sto se respawna tice, rijesim to tako da se provezem brzo kroz control pointe, ako nekoga pregazim, dobro, ako ne, opet dobro :)

Jedino ako uspiju uletiti u auto pa me ganjaju, onda ih pobijem, inace ne gubim opet vrijeme na njih.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice