a frendu... koji ima amd 3000+ i ostalo isto radi... wtf??
Nisam znao da se istrosene puske mogu raspasti, doslovno. Ostade mi samo kundak i rucka :)))
ja sam ocekivao nesto vise...nuff said....
Znaci onaj camo suit je dobar? Ja sam mislio da je upotrebljivost upitna (da je bezveze :)
Vidio sam da ima dart rifle, kao special w, nisam probavao.
Evo jedan tip: Ako se zapitate kako dohvatiti one dijamante sa stijene kod northern railroada (slika), jedini nacin je da odete na railroad, dovezete kamion i sa krova skocite gore.
Što se tiče tehnikalija, ja vrtim na najjačim postavkama sa dvije radeonke 8800 gt 512 mb na rezoluciji 1920x1200 i vrti mi se na 40-50 fps-ova, samo u nekim slučajevima fps mi padne na 20-tak i igra počne trzati. Zapamtio sam samo da su u jednom takvom slučaju neke koze trčkarale oko mene.
Ja sam testirao camo suit i čini mi se da nema prevelike razlike... ako ti se šulja onda se šuljaš u sjenama i grmlju. Ima ona misija gdje treba raznijet kamion za istovar naoružanja, uz obalu, kod one vile... e koliko tek ima načina za to riješiiiiiiit.... a dijamanti usput koji se nađu u zabitim rupetinama i klijetima... postavio sam bombu pod kamion i odšetao se 300m dalje... čulo se BUM i vidim iza brda gusti crni dim:D
Meni je camo suit pomogao. Ja se orijentiram prema suljanju i likvidiranju samo ako je potrebno(jel, kao Pukanic). Suljanje mi se je poboljsalo mozda za 20 %(manje - vise).
A onaj Dart rifle je tihi sniper?
A onaj Dart rifle je tihi sniper?
Što se tiče tehnikalija, ja vrtim na najjačim postavkama sa dvije radeonke 8800 gt 512 mb na rezoluciji 1920x1200 i vrti mi se na 40-50 fps-ova, samo u nekim slučajevima fps mi padne na 20-tak i igra počne trzati. Zapamtio sam samo da su u jednom takvom slučaju neke koze trčkarale oko mene.
Ono što je Crysis na mainstream to je far cry 2 na maximumu. (osobno provjereno)
pa meni je crysis išao na mainstream postavkama, znači da bi u far cry 2 mogao računati sa high detaljima.
Ono što je Crysis na mainstream to je far cry 2 na maximumu. (osobno provjereno)
u crysisu je ima a u fc2-u ne...
bar ne u kolicini ko u crysisu...
bar koliko sam vidio u editoru...
Ima i u FC2, samo manje. Ograničili su to, a engine dopušta za sve tako da je pitanje odluke, a ne mogućnosti. I naravno, veći frejmrejt je važniji.
Ovo je stvarno dugacka igra, imam 9 sati igre a tek sam na 23%.
Ne mogu docekati da otkljucam AR-16 i Paratrooper.
@naxeem: Onaj 12,7mm sniper sto cekas, nije los ;-)
Ovo je stvarno dugacka igra, imam 9 sati igre a tek sam na 23%.
Ne mogu docekati da otkljucam AR-16 i Paratrooper.
@naxeem: Onaj 12,7mm sniper sto cekas, nije los ;-)
Jel tko prešao igru? Ja sam tek negdje na 10%... igra je stvarno dugačka
Evo skoro na sve novije igre sam postao ovo:
Bi li ova igra (FC2) mogla radit na 2,8 Ghz P4, obicni (nije dual, ni quad), i nije nikad bio clockan pa mogao bi sada!
Eto to pitanje san posta i u Cod 5, i Gta4, i tko se vise sjeca cemu!
Mozda na lowest, ali najbolje ces znati ako probas.
koliko je radeon 4870x2 brza kartica. Pojede u večini slučajeva i dvije gtx260 216 kartice
igram ga već nekih 10-ak sati i moram reć - I LIKE IT!! i radi mi odlično na 8800 GTS640mb u 1440*900 - sve na max i nisam nijednom vidio neko usporavanje ili osjetan pad frame ratea. sinoć sam kupio sniper, ajme al ih rokam :D
Na kojoj težini igrate, ja sam uzeo najteže (milsim da je insane) pa me zanima dali će to bit preteško, tek sam na prvoj misiji i ured je mogu igrat ali ne želim se zeznut pa shvatit kasnije da sam pogriješio u koracima jer je preteško za igrat, pa bih vas molio za savjet.
PS. Što se tiče krša kad pucaš u bijke, pa lome ih meci -vidim da se ljudi tuže da nemoš raslinje skršit mecima -naravno, ne sve raslinje. :)
Pozdrav!
Bit će ti preteško mislim. Na Normal je teško, na Hardcore preteško... :D Na početku nije, ali kasnije imaš situacije koje su vrlo, vrlo nezgodne i s obzirom da je igra realna, a HP neprijatelja nerealan na svemu iznad Easy, ginut ćeš jako često.
Uh, ako si mazohist, radje uradi piercing bradavica :)))
Igra je jaaako duga i bez da gines na svakom koraku (mojim tempom ce mi trebati nekih 40h, jos rijetko ginem i koristim autobuse, normal tezina).
Ne znam sta ce biti kad naletis na dzip sa 0.50cal montiranim mitraljezom, vjerovatno ces dobiti rafal kroz staklo odmah.
Na normal tezini znaju zadavati muke s PKM-om i sniperima jer ih ne vidis, jos ako ih ima 4-5 sto nije rijetko, pogotovo kasnije...
Nakon par sati ces shvatiti da si ulozio dosta vremena a nisi napravio nista.
Skoro sam prošao prvi dio igre do kraja (prvu polovicu mape) i mogu reći da je sve super osim užasno iritantnog i glupog respawna. Kako mi to ide na živce... pa to je strašno. Da oni nisu mogli napraviti neki realni sustav pojačanja iz nekakvih baza, patrola i sl. nego ovakvu glupost izvesti... to mi nikako nije jasno.Užas. Nadam se da će u idućem patchu riješiti problem jer postane neizdrživo nakon nekog vremena unutar 5 minuta prolaziti istu kontrolnu točku sa svježom hrpom neprijatelja koji su odjednom došli chillati malo na savansko sunce...
Eh, to mi je nejasno, sta je ono kod sejva prije postotka igre, Act1? Jel to oznaka nekog poglavlja ili mozda lika kojim igram (uzeo sam prvog, mozda je actor1? :))
Kako to mislis, prvu polovicu mape? Nisam htio guglati, da ne naletim na spoilere.
Sto se respawna tice, rijesim to tako da se provezem brzo kroz control pointe, ako nekoga pregazim, dobro, ako ne, opet dobro :)
Jedino ako uspiju uletiti u auto pa me ganjaju, onda ih pobijem, inace ne gubim opet vrijeme na njih.