Regards,
why did thei does not work "=" key to accelerate time in qualifying?
se sam živo probao sa Shiftom ili CTRL i ništa, a u opcijama nema stavke za promjene te tipke ??
..radi,sve je ok sa shift+0 =
Regards,
why did thei does not work "=" key to accelerate time in qualifying?
se sam živo probao sa Shiftom ili CTRL i ništa, a u opcijama nema stavke za promjene te tipke ??
..radi,sve je ok sa shift+0 =
ne kuzim, meni neće ... :(
Voziti Forumu sa tipkovnicom je isto što i vršiti snošaj prstom, grehota.
shift plus " * " tako je meni ubrzavanje vremena...
nije grehota probati igru? necukupovati volan samo a F1.. -.-"
Kako stvari stoje za ovaj F1 se ne isplati kupovat ni tipkovnica.
Nije igra tako loša...aktualna sezona, Merc rastura...zvuk je takav i u stvarnosti, turbine zvižde...čak su i Ferrari napravili drlogom kakav zapravo i je :-D
Jedno se na PS3 moralo to grafički ispeglati, isto izgleda kao i 2013, mislim da je 2012 grafički bio ljepši, ne puno, ali za nijansu.
Ali za F1 ljubitelje, neizostavno štivo. Ok, za ubit vrijeme do pravog next-gena nadam se već do lipnja 2015.
Trevam pomoč, dakle sad vozim već drugu utrku na 100 posto i več drugi puta mi nestane goriva na kraju utrke. Kaj to trebam štedjetipreko vožnje ili moram nešto u postavkama prije utrke podesit?
Ako vozim sporije onda me drugi vozači redovito prestignu lakoćom.i
Hvala.
Jer još kod nekog Williams oko 8 ili 10 mjesta kod mene su redovito 8. ili lošiji.
A znam da je Williams u stvari treća momčad u bodovima.
pozdrav, sad neznam dal je to neki bug, ali šta nije da se utrka počinje za gumama zadnjeg kvalifikacijskog kruga? meni ih uvijek vraća na prime na stratu utrke
pozdrav, sad neznam dal je to neki bug, ali šta nije da se utrka počinje za gumama zadnjeg kvalifikacijskog kruga? meni ih uvijek vraća na prime na stratu utrke
Najbolje vrijeme odvoženo u Q2 - sa tom komponentom guma se starta u utrku, bez obzira na gume korištene u Q3!
Novo praviloo od ove sezone...
ahaaa, vidi se da ne pratim više F1 kao nekad heh, tnx :)
Jer se nešto zna više o ovoj nazovimo je novoj igri f1 2014 next gen koja je navodnotrebala izaći oko nove sezone?
Jer se nešto zna više o ovoj nazovimo je novoj igri f1 2014 next gen koja je navodnotrebala izaći oko nove sezone?
Ma sitno,evo neke slikice....
Ma sitno,evo neke slikice....
Dakle, neće izači sada oko sredine 3 mjeseca?
Neznam.
Koliko sam vidio oni se već fokusiraju na F1 2016,i ta će valjda biti prava next gen s novim stvarima.
Tak pišu po forumima,a sad koliko tu ima istine...
izbacuje me iz igrice ili samo zašteka pa moram restartat komp,
zkj??
prije je bil osve u redu, sad sam probal i reinstalirat igricu i opet ista stvar
izbacuje me iz igrice ili samo zašteka pa moram restartat komp,
zkj??
prije je bil osve u redu, sad sam probal i reinstalirat igricu i opet ista stvar
Što se tiče f1 2014 ne znam točno, ali imao sam identičan problem s f1 2011 i isto mi nije pomagalo da reinstaliram samo igru već sam morao i izbrisati i save game.
ma i to sam probal, samo izbaci na radnu površini ili se zamrzne
imam problem s pokretanjem igre...javlja mi "The app was unable to start correctly (0xc000007b). Zna netko u čemu je problem. Imam win 10, snimio sam dx stari i novi, snimio sam c++, snimio NETFramework 1., ostale ne mogu neznam zašto.....
Pogledao već sto filmova na youtubeu....i pokušao na razne načine ali nejde.
Odlučio sam snimiti f2014 jer ima karijera mod, 2015 je sranj.....
Nakon 2013,jučer instalirao 2014,koje razočaranje sa zvukom formule pa to je čudo jedno,skroz sam zaboravio da je F1 izgubio svoj prepoznatljivi zvuk!!
Ništa back to 2013!!
Evo kratki oglas ako je netko zainteresiran za F1 ligu!
Virtualna F1 Liga F1Cronight, koja postoji već 8 godina kreče u novu sezonu F1Cronight 2016, dakle nova virtualna F1 sezona s aktualnim modovima 2015 koje treba odabrat. Za sada još uvijek na simulaciji rFactor no uskoro ćemo i mi krenut dalje (asseto corsa, cars ili …..).
Trenutno primamo nove članove u svoju zajednicu te nadamo se velikom odazivu da nam bude zabavnije.
Friški vozači koji se žele okusiti u vožnji novih F1 modova koji simuliraju vremenske uvjete na stazi i promjenu uvjeta na stazi ne moraju imat strah jer kao ozbiljna liga imamo Junior program a i server je prilagođen „friškim vozačima“ koji imaju želju vozit s nama.
Termini su u tjednu i vikendom (ovisi o dogovoru ) od 22: 30 +(5min) (kvalifikacije traju 10-15 min), kao i svake godine naš server je kvalitetan i aktivan 24/7
Također ako ima zainteresiranih za neke druge modove tipa GTR, WTCC ili nešto treće neka se slobodno jave za bilo koji prijedlog….
Vise na: f1cronight.com