F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 180.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: F1 2012 (Codemasters)

Ima netko da bi igrao Co-Op ??

Samsung Galaxy SIII mini :)
11 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

ljudii.. kupio sam preko neta steam key za f1... i šta sad?? di ga moram upisat???

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Alonso kaže...

ljudii.. kupio sam preko neta steam key za f1... i šta sad?? di ga moram upisat???

u steam ooOOOO?

16 godina
moderator
Alonso kaže...

Fernando jesi to ti?

Moraš skinuti steam,registriraš se,loginaš u steam i onda upišeš key.

سمندری ڈاکو
11 godina
neaktivan

ma registrira sam se i logira i sad neznam i trebam upisat key.... O.o

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

goranbm, ja sam za..

15 godina
neaktivan
Alonso kaže...

goranbm, ja sam za..

Ej super, možemo se dogovoriti tamo u srijedu da malo probamo :) Ako si za :)

16 godina
F1 2012 (Codemasters)

možda još nekome treba ova igra za 10.19€

0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

Znao sam da je sustav za dodjeljivanje kazni glupo napravljen ali ovoliko....pogledajte opise ispod slika, sve će vam biti jasno.

Kako ovo može biti kazna?

Uploader slika ne radi, dva puta sam uplodao i dva puta mi poništilo. Bravo Bug {#}{#}{#} Brzina uploada je munjevita pa mogu kako oću.

Prelazim ga normalno s vanjske strane bez dodira Prelazim ga normalno s vanjske strane bez dodira
........ ........
Počinje mi se približavati pa idem na pasicu... Počinje mi se približavati pa idem na pasicu...
Odlazim maksimalno na pasicu da me ne udari... Odlazim maksimalno na pasicu da me ne udari...
Izlazim malo na travu ali lik još skreće prema meni... Izlazim malo na travu ali lik još skreće prema meni...
Kralj udara u moj zadnji kotač a lijeve gume mi na travi -.- Kralj udara u moj zadnji kotač a lijeve gume mi na travi -.-
Naravno da je zapeo i počeo se vrtit.... Naravno da je zapeo i počeo se vrtit....
Meštar se izvrtio a ja dobio kaznu??? Meštar se izvrtio a ja dobio kaznu???
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 20:58 (explorer 4).

7 0 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Pa i u 2011 je tako besmisleno. Koliko puta mi je upropastio netko udrku tako da me stigao i zabio se u mene,izvrtio,i onda ja dobio finu kaznu,dok on ništa. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

sudska pogreska...ima toga i uzivo :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Nek mi netko objasni zašto je Codemasters napravio da u 70% utrka pda kiša ??? Ja gledam inače ama baš svaku utrku i u stvarnosti nije kiša tako česta. To me baš hebeno živcira.

15 godina
itomic009 kaže...

Nek mi netko objasni zašto je Codemasters napravio da u 70% utrka pda kiša ??? Ja gledam inače ama baš svaku utrku i u stvarnosti nije kiša tako česta. To me baš hebeno živcira.

Ovisi kako ti potrefi, nije do toga da je "tako napravljeno".

Ja sam dosad odvozio 9 utrka, na dvije je padala kiša i na jednoj je bilo promjenjivo.

15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Ja sam dosad odvozio 9 utrka, na dvije je padala kiša i na jednoj je bilo promjenjivo.

I sad se pripremi na kišu do kraja, baš smo pirat i ja jučer pričali o tome kak bi opet malo furali ali nas ta kiša ubija.

15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Učinite si uslugu i odustanite od igre. Ova igra je bugovitija od Pirelijevih guma {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

Učinite si uslugu i odustanite od igre. Ova igra je bugovitija od Pirelijevih guma {#}

To što pada puno kiše nije bug.

Ja i ovaj gore(dado) smo odigrali cijelu sezonu  co-opu(50%) i nismo baš naletjeli na neke bugove.

O kojim ti bugovima govoriš?I imaš original igru sa svim patchevima?

سمندری ڈاکو
14 godina

Ja ne znam na temelju čega su to tako programirali što se kiše tiče.

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Praetorian1 kaže...

To što pada puno kiše nije bug.

Ja i ovaj gore(dado) smo odigrali cijelu sezonu  co-opu(50%) i nismo baš naletjeli na neke bugove.

O kojim ti bugovima govoriš?I imaš original igru sa svim patchevima?

Igrao sam samo igru na početku tek kad je izašla. I vukli su se isti bugovi još iz F1 2010 i ako nisu to bili u stanju sredit do F1 2012 onda stvarno...Kakva je  situacija nakon patcheva ne znam, niti me zanima više.

Čuj ako ti nisi imao bugova imaš sreće, pogledaj malo oficijalni forum i sve će ti biti jasno.

12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Kako igrati f1 u dvoje? Imam 2 xbox kontrolera, a ne znam gdje u opcijama namjestiti da frend i ja vozimo jedan protiv drugoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

Multiplayer > split screen

Tamo si odaberite momčadi i vozača pa se utrkujte

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Olakšao si nam puno. Hvala na super brzom odgovoru{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

Nema na čemu, uživajte i fair play utrkivanje nek bude ;)

1 0 hvala 1
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

igram Career i u momćadi HRT-a sam,i i nemogu nikoga prestic a mene uviejk prestignu kad je ravnina na stazi odma me prestignu..jel ima neki gumb za ubraznje bolida ili sta? jer ovo me stvarno nazivcira

NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
14 godina

Hahahaha {#}. Pa imaš i najgori bolid, ali opet možeš podešavati i mjenjati set up pa negdje i ti trebaš biti brži od ovih koji su u tvojoj kategoriji.

15 godina
F1 2012 (Codemasters)

HRT-ov bolid je sporiji više od sekunde po krugu od Marussie, tragedija od bolida.

Ali kao što ti je itomic rekao, trebao bi biti brži od Caterhama i Marussie.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li netko problema sa online igranjem ? Kupio sam igru prije nekih mjesec i pol, nakon kupnje sam uspio igrati online nekoliko puta, onda neko vrijeme nisam uopće igrao, i sad kad god oću igrat spojim se u igru, i pokaže mi se scena iz boksa, prije početka i izbaci mi loct connection to host :( I svaki put tako....

15 godina
DadoZG kaže...
explorer 4 kaže...

I sad se pripremi na kišu do kraja, baš smo pirat i ja jučer pričali o tome kak bi opet malo furali ali nas ta kiša ubija.

Evo počela je :D hahah
Ne vjerujem da će ovako bit do kraja igre, tj. ne želim vjerovati.

Mislim, nije mi fora vozit po mokrome, em su smotani po kiši užasno pa ih operem, em mi nije zanimljivo jer ne mogu vozit brzo, em.......

Ako mi se ovako nastavi neću igrat više.

14 godina
F1 2012 (Codemasters)

jos jedno pitanje,kako se radi promjena guma kad npr utrka pocne po kisi i onda prestane,svio ostali bolidi odmah uđu u box i promjene a ja kad uđem ne promjene mi gume?

NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
15 godina
mac23 kaže...

jos jedno pitanje,kako se radi promjena guma kad npr utrka pocne po kisi i onda prestane,svio ostali bolidi odmah uđu u box i promjene a ja kad uđem ne promjene mi gume?

Misliš ne promjene ti na kišne gume.

driving controls>view/costumize profile>qucik menu up tu namjesti koju god hoćeš tipku da ti to bude.

I onda kad to pritisneš, otvori ti se s lijeve strane brzi menu gdje ti piše fuel, tyres, brakes. Ti odabareš tyres i uzmeš full wet. to je to :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice