F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.545
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Nisam još probao, ali uopće ne sumnjam da će za kakvih pet mjeseci ova igra na PCu biti ispeglana, (modding). HD teksture, AI, damage model....itd

A sam damage model ću promjenit sam čim dobijem igru. Sve je vjerovatno identično kao i u prethodniku tako da damage sredim za 45 sekundi....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 22:06 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

Nakon odvozene Australije, mogu rec da mi je igra puno bolja od F1 2010. DRS i KERS funkcioniraju odlicno, sa bolidom (vozio Force Indiu) pune ruke posla. Grafika ok, fizika mi je bolja nego u F1 2010. Cak sam ostao bez benzina dva kruga prije kraja jer nisam na vrijeme prebacio fuel mixture na Lean {#}

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

kako rijesti taj lagg,stvarno mi je beveze osjecaj ono vozim a koda ne vozim bolid me ne slusa bas previse 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

isprobavao sam drs drzat otvoreno kroz zavoje - bome tesko je 10x vise...mora se full paziti, ono nema nikakve koristi, ali htio sam isprobati, a da ne kazem koliko puta bi se izvrtio...btw. uspio sam proc ou ruz sa drs-om pri 290-295kmh hahaha...preludo neznam ni sam kako...

najjace mi otvoriti drs dok jos izlazim iz zavoja tako da dobijem dodatni sut na izlazu i malo zaplese zadnji kraj...neprocjenjivo iskustvo - tako mi jos jasnije kakav majstor je vettel koji redovno to tako radi...tj otvara ranije nego ostali...a i toliko je red bull superiorniji...

sa kersom bolid leti, full cupa...nikad koristiti u 1. brzini, a rijetko u 2., najbolje od 3. na dalje :)

odlicna igra, svida mi se jako...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: F1 2011 (Codemasters)
crack kaže...

kako rijesti taj lagg,stvarno mi je beveze osjecaj ono vozim a koda ne vozim bolid me ne slusa bas previse 

U DiRT2, F1 2010, DiRT3 nikada nisam imao lag.... Dead zone 0 plus ostale postavke, (sada neznam koje jer nemam niti 2010, niti 2011). ALi znam da imaju dvije opcije ispod deadzonea. Mnogo će pomoć ona koja je regulira osjetljivost volana na ravnim pravcima. Mogu se kladit da to nije problem do igre nego do korisnika koji neznaju postavit postavke i onda bacaju video uratke na jubito. A ako imaš Logitech volan, Logitech Gaming Software će riješit sve probleme!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 22:10 (doktor1).
14 godina
neaktivan
crack kaže...

Neznam zasada ništa ne pomaže. To imaju gotovo svi, ali ja to ne volim jer mi ne daje pravi osjećaj isprobat ću još par stvari.

15 godina
F1 2011 (Codemasters)

ja nemam logitech volan, koji je toliko favoriziran na forumu, vec imam baju najvecu od volana s kojim nemam nikakvog laga, nastelao sam si na nulu deadzone i jos neke druge postavke stelao pa gledao kako ide kroz zavoje i to, i dosao sam do odlicnog setupa za mene, a opet nemam vas logitech...cudno jel?

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

ja nemam logitech volan, koji je toliko favoriziran na forumu, vec imam baju najvecu od volana s kojim nemam nikakvog laga, nastelao sam si na nulu deadzone i jos neke druge postavke stelao pa gledao kako ide kroz zavoje i to, i dosao sam do odlicnog setupa za mene, a opet nemam vas logitech...cudno jel?

Šteta šta nije moj. Imao bi  mongo veću sumu na bankovnim računima. Kakve veze ima Logitech za neznanjem korisnika kako podesiti volan?!?

ššššš - možda su u šumi
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Na kojim postavkama vozite ? Ja imam sve na off + manual, i mogu reći da je dosta zajebano...

Btw. Čim dečki iz teknogodsa srede LAN, moramo neki obračun nabacit, samo da nas se skupi za puni race...

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Đapa club kaže...
crack kaže...

Neznam zasada ništa ne pomaže. To imaju gotovo svi, ali ja to ne volim jer mi ne daje pravi osjećaj isprobat ću još par stvari.

nadam se da cu to rijesit nekako sutra,ako ne vracam se rfactoru i rft 2010 modu :)

16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Nego, da li mi može netko objasnit malo kako KERS radi, meni je to uvijek prazno ?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
perkoxcar kaže...

Nego, da li mi može netko objasnit malo kako KERS radi, meni je to uvijek prazno ?

Hvala.

mozda vozis bolid koji nema kers

16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Vozim Lotus-a ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)
Neznam zašto vi imate toliko problema, meni radi savršeno...Uživam! Uspio sam dogurati sa zadnjeg do 4. mjesta u Kanadi na Legend. Je*eno kad moram hvatati bolid zbog oversteera ili kad prerano otvorim DRS xD
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Probao i ja igru ma savršen osjećaj vožnje, a igra je sto puta bolje optimizirana od prethodne, jedino mi se grafika čini lošija od jedinice u smislu boja i tekstura.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
hm pa moras kocit :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
Praetorian1 kaže...

Probao i ja igru ma savršen osjećaj vožnje, a igra je sto puta bolje optimizirana od prethodne, jedino mi se grafika čini lošija od jedinice u smislu boja i tekstura.

Možda si jedinicu igrao sa HD teksturama i novim osvjetljenjem.

A alati za livreje su već vani i već ima modova... Tako da što se tiče grafike, za PC verziju će ubrzo biti "ispravljena".

ššššš - možda su u šumi
16 godina
Mitch kaže...

Ne kužim, pa normalno da kočim, ali ona crta se ne puni ?

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Praetorian1 kaže...

A alati za livreje su već vani i već ima modova... Tako da što se tiče grafike, za PC verziju će ubrzo biti "ispravljena".

Ja npr. nisam igrao 2010. s HD teksturama i raznim modovima, već kako je došla 'iz kutije'. I doista mi se grafika činila boljom.

15 godina
perkoxcar kaže...
Mitch kaže...

Ne kužim, pa normalno da kočim, ali ona crta se ne puni ?

lotus nema kers sistem

16 godina
F1 2011 (Codemasters)

A koji team ima od onih na početku ponudenih ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)
Svi osim HRT-a, Lotusa i Virgina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Praetorian1 kaže...

Je, igrao sam jedinicu s modovima pa mi možda zato izgleda bolje jedinica. Al igra je toliko dobra da se ni nestigne gledat grafika. 

Igra je stvarno super optimizirana, jedinica mi je radila dosta loše, a dvojka leti.

F.C LIVERPOOL
16 godina
Promster kaže...

Stvarno nisam mislio da će i u igra stavit tako, ja još gledam ono, reko ma imaju svi sigurno.

14 godina
perkoxcar kaže...
Promster kaže...

Stvarno nisam mislio da će i u igra stavit tako, ja još gledam ono, reko ma imaju svi sigurno.

Pa i u stvarnosti nemaju KERS, možda je i do licence, kako će staviti u bolid nešto što nemaju (iako bi od Singapura Lotus trebao imati KERS).
15 godina
neaktivan
Fre3man69 kaže...

Nakon odvozene Australije, mogu rec da mi je igra puno bolja od F1 2010. DRS i KERS funkcioniraju odlicno, sa bolidom (vozio Force Indiu) pune ruke posla. Grafika ok, fizika mi je bolja nego u F1 2010. Cak sam ostao bez benzina dva kruga prije kraja jer nisam na vrijeme prebacio fuel mixture na Lean {#}

kako sređivati to s gorivom? i kako da napravim da kažem mehaničarima koje oću gume kad dođem u box? :S

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

kako se vama ponasaju papucice na kocenju ? ja taknem papucicu 10% i vec kotaci blokiraju...imam momo racing force..

i sve sam stavio na nulu. glupo mi je tako kocit, ista stvar sa gasom, bez traction controla malo gasa i vec sve proklizava. nije to bas optimizirano se meni cini + taj input lag...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

SUper mi je kad ste iza protivničkog bolida, i onda se vaš bolid počme trest zbog turbulencije.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mozes birat fuel mixture ( rich, standard i lean). Neznam kak je kod tebe. Ja to biram na d-padu na g25. Pogledaj kontrole. Strategiju za gume sredim prije utrke. Ali mozes birat i tokom utrke. Ja to opet radim na d-padu.
Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
15 godina
perkoxcar kaže...

Na kojim postavkama vozite ? Ja imam sve na off + manual, i mogu reći da je dosta zajebano...

Btw. Čim dečki iz teknogodsa srede LAN, moramo neki obračun nabacit, samo da nas se skupi za puni race...

sve off osim TCS koji je na medium za pocetak, kasnije kad pohvataim igru cu ga iskljuciti...

btw. kako mislis taj obracun baciti? i sa nelegalnim kopijama?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice