Jel se može negdje skinut patch?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se nekako može ubrzati sustav kvalifikacija..naprimjer prvi krug kvalifikacije kad odvozim jedan krug i želim ić na drugi (očekujem da ću uć u drugi krug) da stisnem nesto da skipam do početka drugog
Da,imaš tipku da se vrijeme ubrza.
na kontroleru je ja mislim r1
To i mene zanima, bez patcha neću opet instalirati igru.
"To PC users, the game should auto-update when you load it up whilst connected to GFWL, we'll also be making it available as a standalone DL."
Jel se nekako može ubrzati sustav kvalifikacija..naprimjer prvi krug kvalifikacije kad odvozim jedan krug i želim ić na drugi (očekujem da ću uć u drugi krug) da stisnem nesto da skipam do početka drugog
mozes tamo na monitoru u garazi di pisu rezultati 2 puta stisnut F2 i ici ce vrijeme brzo
To i mene zanima, bez patcha neću opet instalirati igru.
ima na RaceDepartmentu linkovi za skinuti
Moram reinstalirat F1 2011 i zanima što da napravim da mi sve ostane kako je? Vozim RBR 2 sezona. Tnx
jel netko možda instalirao blackbox verziju?zanima me jer me izbacuje nakon singapura odnosno prije suzuke i kaže F1 2011 executable has stopped working...
koje promjene uvodi službeni patch?
Kupi četverojezgreni kada toliko želiš igrat. Eto, tako će ti radit
"promjenio motor...stavljen od prethodne utrke"
kak da promjenim motor!? jer vidim da nakon par odvoženih trki motor slabi...maximalna brzina s kersom i drsom oko 260 :O i naravno svi me na ravnici samo prođu ko da me nema..
koje promjene uvodi službeni patch?
This patch contains various refinements, tweaks and optimisations made during the time in which the game was passing through the submission process
with Microsoft prior to its release.
znaci to u biti nije patch, nego samo optimizacija igre, stvari koje se nisu stigle napraviti. pravi patch ce tek izaci...
i evo linkova za patch, ono sto je netko jucer stavio nije sluzbeni patch, nego je bilo izvuceno iz steam verzije igre.
90 / 100.
Kako jadna recenzija. Taj lik valjda nikad u životu nije gledal formula pa bljezgari gluposti.
Da li netko zna zašto mi se F1 2011 stalno crasha. Vozim utrku i odradim 5 krugova i samo se ugasi igrica. Pojavi se prozorčić s nekakvim tekstom i botunima Debug i Close Program. Tako mi je sa svim novim igricama.
update drivera?
jesam već
jesam već
jel imas klokan proc?
neznam dali ste primjetili
kod utrke u Monacu, kod biranja staze kad karta zumira na lokaciju utrke, pogledajte malo našu zemlju
odsjekli su nam istru i dali ju slovencima
sram ih bilo, sigurno su slovenci imali prste u tome
Jučer sam u karijeri na stazi valencia, imao priliku dvaput koristiti drs, dok me alonso napadao, ispred mene nije bilo nikog.
Jel se ikome to dogodilo? :(
Da, imam. AMD Athlon X2 6000+ meni je takt jezgre na 3.19 GHz. Šta jel bi to moglo bit problem
mi može ko reći kad mogu gledat formule
VN japana
Trening 3
kvalifikacije i utrku na vtv-u
hvala
e kada pokrene f1 preko launchera igra smi se pokrene i kad učita nakon onih filmića me izbaciva van zna ko problem
i zkj me izbaci iz igre kad se hoću prijavit na gfwl i napravil sam onak offline račun i opet me izbaciva
drugi put editiraj post, a ne spamat po temi
no kaj da napravim pa nebrem svaki petak iti uvjek spočetka sezonu zkj me izbaciva kak da to ispravim jer me izbaci kad se prijavim na onaj račun
mi može ko reći kad mogu gledat formule
VN japana
Trening 3
kvalifikacije i utrku na vtv-u
hvala
Mail koji sam od njih dobio:
"Poštovani,
Još uvijek pregovaramo s vlasnikom prava F1 jer nam neke stavke iz ugovora nisu prihvatljive . Vrlo smo blizu konačnom dogovoru pa sam uvjeren da će se f1 moći gledati i na VTV televiziji."
meni se updatala igra preko win livea.... duplo se brže učitava :)