srećom bio sam prošao samo dvije utrke prije toga, ali sada kada sam krenuo iz početka nije mi se ponovilo sada sam na četvrtoj. preporučam da ipak nakon svake utrke s obzirom da voziš po 50 krugova kopiraš taj save negdje, tj. napraviš back up prije nego što voziš novu utrku pa ako ti se i ponovi greška moraš ponoviti samo jednu utrku
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam 2 pitanja
1koja je tipka start
2. zkj mi neće safety car uvjek mi je off i nebrem deti o možda trebam voziti više krugova
imam 2 pitanja
1koja je tipka start
2. zkj mi neće safety car uvjek mi je off i nebrem deti o možda trebam voziti više krugova
1. ako si na tipkovnici onda bi trebalo bit enter, ako na kontroleru onda start tipka, ako na volanu onda neznam
2. safety car se pojavljuje samo kad staviš dužinu utrke na minimalno 20%, to podešavaš prije svake utrke
igra je stvarno odlicna, samo me smeta AI, ne razumijem, stavim AI na legend, iskljucim sve osim tractiona, vozim ne bas neke dobre krugove i budem prvi u kvaifikacijama i utrci sa williamsom...ocekivao sam da su to ispravili, da cu se borit za 17 mjesto, ne prvo...
jel neko vozi bez traction controla? jer mislim da cak i pravi bolidi imaju neki traction control cak i sad po novim pravilima...
pa ti si onda car ako na legendu uz losije voznje budes prvi...ja se na medium ili neznam vise koja tezina (ugl. ne preteska) borim za biti bolji od 10-15 mjesta
igra je stvarno odlicna, samo me smeta AI, ne razumijem, stavim AI na legend, iskljucim sve osim tractiona, vozim ne bas neke dobre krugove i budem prvi u kvaifikacijama i utrci sa williamsom...ocekivao sam da su to ispravili, da cu se borit za 17 mjesto, ne prvo...
jel neko vozi bez traction controla? jer mislim da cak i pravi bolidi imaju neki traction control cak i sad po novim pravilima...
Teško.
jel zna netko u kojim su "tierovima" (mislim da se tako zove, ispravite me ako sam u krivu) momčadi raspoređene, znam da je to bilo u f1 2010, bilo bi korisno znati
ja vozim bez TCS-a i koristim xbox kontroler
sa dobrim postavkama kontrolera, može se jako lijepo vozit, samo se treba naučit
a bolidi u stvarnosti nemaju, koliko ja znam TCS, to možeš skužit po tome što imaju slick gume na bolidima
prije dok su imali TCS i druga pomagala imali su gume sa prorezima na njima, kako bi gume imale manje dodirne površine sa cestom i time smanjivale učinak TCS koliko toliko
od kad su ukinuli TCS vratili su slick gume, kako bi imali bolje prijanjanje na cestu, a isto tako da imaju ABS nebi im se lockali kotači kod prekomjernog kočenja
tako da danas se formula vozi bez TCS-a, Stability control-a, ABS-a i sličnih stvari
nazalost ja ne mogu voziti bet TC-a jer je igra ocajno optimizirana za logitech momo seriju volana (kotaci se vrte vec nakon pritiska od 2-3 cm).
a mislim da se da krug brzr odvozit bet TC-a, jerl netko mozda to testirao ?
mi može ko reći za kaj su one 3 vrste benzina zakaj koji služi i koji je najbolji
mi može ko reći za kaj su one 3 vrste benzina zakaj koji služi i koji je najbolji
Sa Mix-om 3 si najbrzi, al brze trosis benzin i dolazis u opasnost da ostanes bez
Mix 1 je najsporiji, al se manje trosi
Mix 2 je između :D
Ako vozis stalno sa mix 2, ne mozes ostat bez goriva
eurosuper 95
eurosuper 98
eurodizel
eurosuper 95
eurosuper 98
eurodizel
eurodizel nije benzin xD
onda omw super 100
pa ti si onda car ako na legendu uz losije voznje budes prvi...ja se na medium ili neznam vise koja tezina (ugl. ne preteska) borim za biti bolji od 10-15 mjesta
hehe nisam car, zato i pitam jer mi je cudno, AI mi na kvalifikacijama u australiji vozi oko 1.23, ja izmedju 1.22 i 1.23(williams sa setupom za australiju)...
koliko sam citao na netu, neki voze i 1.17(mclaren) tako da ovo sto ja vozim nije nista...probam bas danas bez traction controla...
btw. vozim volanom nekim logitech starim
neznam onda ja neznam voziti...
Vozim vec 3 trke, odnosno 20% krugova i jes mi se nije desilo daje bio safe cart!!!
Jel ce se desiti jednom takko iil trebam bas ja nariktati???
Inace imam rekord australije 1:24:400
Vozim vec 3 trke, odnosno 20% krugova i jes mi se nije desilo daje bio safe cart!!!
skini jos 7 sekundi i onda si blizu mog rekorda :)
ak ti je to rekord onda si dobar, al neki screenshoot nebi bio na odmet
Melbourne Race Date: 27 Mar 2011 Circuit Name: Albert Park Number of Laps: 58 Circuit Length: 5.303 km Race Distance: 307.574 km Lap Record: 1:24.125 - M Schumacher (2004)
ja vozim bez TCS-a i koristim xbox kontroler
sa dobrim postavkama kontrolera, može se jako lijepo vozit, samo se treba naučit
a bolidi u stvarnosti nemaju, koliko ja znam TCS, to možeš skužit po tome što imaju slick gume na bolidima
prije dok su imali TCS i druga pomagala imali su gume sa prorezima na njima, kako bi gume imale manje dodirne površine sa cestom i time smanjivale učinak TCS koliko toliko
od kad su ukinuli TCS vratili su slick gume, kako bi imali bolje prijanjanje na cestu, a isto tako da imaju ABS nebi im se lockali kotači kod prekomjernog kočenja
tako da danas se formula vozi bez TCS-a, Stability control-a, ABS-a i sličnih stvari
Prorezi na gumama nemaju veze s tim što ti pričaš. Blokiranje kotača nema veze sa ABS-om. I mislim da imaju neku varijantu TC-a.
jao i opet mi se sjebe nest
1. n akon 13 utrka mi nije radio save game, odnosno nije mi htio pokernuti tamo gdje sam stao zablokalo mi
2. sada mi se desi da idem sve ispocetka i na 4 trci sam i negej u sredini trke mi se pojavi crna slika i sa cu morati otpocetka voziti trku..
3. jel imao tko problem, ovaj f1 sere ness...
Imam i ja stim problema, i COdemasters je potvrdio da se radi o Bugu, i to će biti popravljeno u patchu.
hehe nisam car, zato i pitam jer mi je cudno, AI mi na kvalifikacijama u australiji vozi oko 1.23, ja izmedju 1.22 i 1.23(williams sa setupom za australiju)...
koliko sam citao na netu, neki voze i 1.17(mclaren) tako da ovo sto ja vozim nije nista...probam bas danas bez traction controla...
btw. vozim volanom nekim logitech starim
Vjerovatno ti je anti roll bar namješten na 11-11 što je bug u igri i bolid onda ide kao po tračnicama.
Ti si taj rekord vjerovatno napravio u time trialu gdje su bolidi puno brži..
Ti si taj rekord vjerovatno napravio u time trialu gdje su bolidi puno brži..
da,jesam,jedina razlika je sto ti se gume ne trose.
Rođendanska CSR nagradna igra
Dijeli se PS3 verzija igre...
e kaad pokrenem igru i hoću se prijavit na games for live... me izbaci a ako se ne prijavim mene ibaci kaj da napravim
imas po guglu