F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 293.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: F1 2011 (Codemasters)

srećom bio sam prošao samo dvije utrke prije toga, ali sada kada sam krenuo iz početka nije mi se ponovilo sada sam na četvrtoj. preporučam da ipak nakon svake utrke s obzirom da voziš po 50 krugova kopiraš taj save negdje, tj. napraviš back up prije nego što voziš novu utrku pa ako ti se i ponovi greška moraš ponoviti samo jednu utrku

13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

imam 2 pitanja 

1koja je tipka start 

2. zkj mi neće safety car uvjek mi je off i nebrem deti o možda trebam voziti više krugova

0 0 hvala 0
14 godina
IvanPower kaže...

imam 2 pitanja 

1koja je tipka start 

2. zkj mi neće safety car uvjek mi je off i nebrem deti o možda trebam voziti više krugova

1. ako si na tipkovnici onda bi trebalo bit enter, ako na kontroleru onda start tipka, ako na volanu onda neznam

2. safety car se pojavljuje samo kad staviš dužinu utrke na minimalno 20%, to podešavaš prije svake utrke

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

igra je stvarno odlicna, samo me smeta AI, ne razumijem, stavim AI na legend, iskljucim sve osim tractiona, vozim ne bas neke dobre krugove i budem prvi u kvaifikacijama i utrci sa williamsom...ocekivao sam da su to ispravili, da cu se borit za 17 mjesto, ne prvo...

jel neko vozi bez traction controla? jer mislim da cak i pravi bolidi imaju neki traction control cak i sad po novim pravilima...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

pa ti si onda car ako na legendu uz losije voznje budes prvi...ja se na medium ili neznam vise koja tezina (ugl. ne preteska) borim za biti bolji od 10-15 mjesta

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Svinja kaže...

igra je stvarno odlicna, samo me smeta AI, ne razumijem, stavim AI na legend, iskljucim sve osim tractiona, vozim ne bas neke dobre krugove i budem prvi u kvaifikacijama i utrci sa williamsom...ocekivao sam da su to ispravili, da cu se borit za 17 mjesto, ne prvo...

jel neko vozi bez traction controla? jer mislim da cak i pravi bolidi imaju neki traction control cak i sad po novim pravilima...

Teško.

13 godina
F1 2011 (Codemasters)

jel zna netko u kojim su "tierovima" (mislim da se tako zove, ispravite me ako sam u krivu) momčadi raspoređene, znam da je to bilo u f1 2010, bilo bi korisno znati 

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari

0 0 hvala 0
14 godina
Svinja kaže...

ja vozim bez TCS-a i koristim xbox kontroler

sa dobrim postavkama kontrolera, može se jako lijepo vozit, samo se treba naučit

a bolidi u stvarnosti nemaju, koliko ja znam TCS, to možeš skužit po tome što imaju slick gume na bolidima

prije dok su imali TCS i druga pomagala imali su gume sa prorezima na njima, kako bi gume imale manje dodirne površine sa cestom i time smanjivale učinak TCS koliko toliko

od kad su ukinuli TCS vratili su slick gume, kako bi imali bolje prijanjanje na cestu, a isto tako da imaju ABS nebi im se lockali kotači kod prekomjernog kočenja

tako da danas se formula vozi bez TCS-a, Stability control-a, ABS-a i sličnih stvari

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

nazalost ja ne mogu voziti bet TC-a jer je igra ocajno optimizirana za logitech momo seriju volana (kotaci se vrte vec nakon pritiska od 2-3 cm).

a mislim da se da krug brzr odvozit bet TC-a, jerl netko mozda to testirao ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

mi može ko reći za kaj su one 3 vrste benzina zakaj koji služi i koji je najbolji 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IvanPower kaže...

mi može ko reći za kaj su one 3 vrste benzina zakaj koji služi i koji je najbolji 

Sa Mix-om 3 si najbrzi, al brze trosis benzin i dolazis u opasnost da ostanes bez

Mix 1 je najsporiji, al se manje trosi 

Mix 2 je između :D

Ako vozis stalno sa mix 2, ne mozes ostat bez goriva

14 godina
IvanPower kaže...

eurosuper 95

eurosuper 98

eurodizel

14 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
IvanPower kaže...

eurosuper 95

eurosuper 98

eurodizel

eurodizel nije benzin xD

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

onda omw super 100

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...

pa ti si onda car ako na legendu uz losije voznje budes prvi...ja se na medium ili neznam vise koja tezina (ugl. ne preteska) borim za biti bolji od 10-15 mjesta

hehe nisam car, zato i pitam jer mi je cudno, AI mi na kvalifikacijama u australiji vozi oko 1.23, ja izmedju 1.22 i 1.23(williams sa setupom za australiju)...

koliko sam citao na netu, neki voze i 1.17(mclaren) tako da ovo sto ja vozim nije nista...probam bas danas bez traction controla...

btw. vozim volanom nekim logitech starim

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

neznam onda ja neznam voziti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

Vozim vec 3 trke, odnosno 20% krugova i jes mi se nije desilo daje bio safe cart!!!

Jel ce se desiti jednom takko iil trebam bas ja nariktati???

Inace imam rekord australije 1:24:400

0 1 hvala 0
14 godina
Ambush kaže...

Vozim vec 3 trke, odnosno 20% krugova i jes mi se nije desilo daje bio safe cart!!!

skini jos 7 sekundi i onda si blizu mog rekorda :)

13 godina
neaktivan
Ambush kaže...

ak ti je to rekord onda si dobar, al neki screenshoot nebi bio na odmet

Melbourne Race Date: 27 Mar 2011 Circuit Name: Albert Park Number of Laps: 58 Circuit Length: 5.303 km Race Distance: 307.574 km Lap Record: 1:24.125 - M Schumacher (2004)
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

catch me :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
matija656 kaže...
Svinja kaže...

ja vozim bez TCS-a i koristim xbox kontroler

sa dobrim postavkama kontrolera, može se jako lijepo vozit, samo se treba naučit

a bolidi u stvarnosti nemaju, koliko ja znam TCS, to možeš skužit po tome što imaju slick gume na bolidima

prije dok su imali TCS i druga pomagala imali su gume sa prorezima na njima, kako bi gume imale manje dodirne površine sa cestom i time smanjivale učinak TCS koliko toliko

od kad su ukinuli TCS vratili su slick gume, kako bi imali bolje prijanjanje na cestu, a isto tako da imaju ABS nebi im se lockali kotači kod prekomjernog kočenja

tako da danas se formula vozi bez TCS-a, Stability control-a, ABS-a i sličnih stvari

Prorezi na gumama nemaju veze s tim što ti pričaš. Blokiranje kotača nema veze sa ABS-om. I mislim da imaju neku varijantu TC-a.

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

jao i opet mi se sjebe nest

1. n akon 13 utrka mi nije radio save game, odnosno nije mi htio pokernuti tamo gdje sam stao zablokalo mi

2. sada mi se desi da idem sve ispocetka i na 4 trci sam i negej u sredini trke mi se pojavi crna slika i sa cu morati otpocetka voziti trku..

3. jel imao tko problem, ovaj f1 sere ness...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Imam i ja stim problema, i COdemasters je potvrdio da se radi o Bugu, i to će biti popravljeno u patchu.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Svinja kaže...
RuskeGTT kaže...

hehe nisam car, zato i pitam jer mi je cudno, AI mi na kvalifikacijama u australiji vozi oko 1.23, ja izmedju 1.22 i 1.23(williams sa setupom za australiju)...

koliko sam citao na netu, neki voze i 1.17(mclaren) tako da ovo sto ja vozim nije nista...probam bas danas bez traction controla...

btw. vozim volanom nekim logitech starim

Vjerovatno ti je anti roll bar namješten na 11-11 što je bug u igri i bolid onda ide kao po tračnicama.

13 godina
crack kaže...
Ambush kaže...

Ti si taj rekord vjerovatno napravio u time trialu gdje su bolidi puno brži..

14 godina
Đapa club kaže...
crack kaže...
Ambush kaže...

Ti si taj rekord vjerovatno napravio u time trialu gdje su bolidi puno brži..

da,jesam,jedina razlika je sto ti se gume ne trose.

16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Rođendanska CSR nagradna igra {#}

Dijeli se PS3 verzija igre...

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

e kaad pokrenem igru i hoću se prijavit na games for live... me izbaci a ako se ne prijavim mene ibaci kaj da napravim

0 0 hvala 0
16 godina
pa napravis offline gfwl acc

imas po guglu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice