Evo par pitanja zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Evo par pitanja

Eto par pitanja od mene:

evo ista pitanja sam postavio na par forumima pa nisam dobio odgovore pa sam otvorio novu temu u nadi da ce mi neko pomoc

1.evo kupio sam novi komp amd dualcore 5200+, 9800gtx, Gigabyte EP35-DS3 V2.1, 2 gb rama
cim ga upalim par minuta poslije i ako nista neradim radna temperatura prelazi 60C°

2.ako mi mozete rec koji je dobar monitor do 1000evra ovo je moj misnjenje pa me zanima vase

Monitor 24'' LCD DELL 2408WFP TFT, 6ms, 400cd/m2, 3000:1, 15-pinD,DVI-D, HDMI, Anti-Glare, Flash Card Reader

3.moze li meni preporucit neku dobru igru da se igra preko neta osim FPS(jel to i jedino i igram cod4 american army counter strike)

i da nije WoW to mi se neda igrat i jos me zanima jel se moze igrat preko neta medieval 2 total war preko neta

eto idem bas si nesto kupit pa me zanima vase misljelje

ispricavam se ako ce nekom smetat sto sam otvorio ovu temu ali sam probo na drugim forumima ali nista pa se nadam da cu sad dobit odgovore

Hvala u naprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo par pitanja

1.Temperatura ti je dosta visoka jer ili nemas ventilatora u kucistu ili oni nevaljaju..mozda su ok pa su ti kablovi razbacani i ometaju protok zraka...otvori pa pogledaj(ako nemas garanciju)Neodlučan

2.monitor je odlican..moja preporukaCool

3.probaj race driver grid..Šutimako vec ne zelis FPS..

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo par pitanja

1.slažem se sa lion kingomNamigiva

2.Slažem se sa lion kingomNamigiva

3.ja jedino igram fps preko neta tako da nebi znao neku preporučiti Neodlučan

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo par pitanja

imam garanciju pa me zato i zanima ,ventilatote imam i to tri sam stavio pa mi je to cudno

zato sam i pito da mi neko odgovori ko se dobro razumje

igrao sam tu igru i prije ali sam odusto ma nije bitan zanr samo da je dobra

i jos nesto koju verziju igre moram skinut za novi countre strike jer ima stari

Hvala

a sto se tice monitora tajcu najvjerojatnije i uzet jer mi se cini stvarno dobar

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 15:35 (cak_Norris).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Evo par pitanja

Tri pitanja, svako za sebe (tek treće o igrama) i naravno u netematski podforum.

Naslov besmislen, ništa ne govori.

Hiper si produktivan (24 poruke u jednom danu?!?), čak ni točku ne stigneš staviti u svojim rečenicama.

Uspori malo i više se potrudi pri pisanju!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice