Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.962.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Strumf123 kaže...

.

strumf pa pobogu brate stalno ta tvoja skanija, izvini, ali mozda je previse

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
15 godina
neaktivan
vucko40 kaže...
Strumf123 kaže...

.

..šta ti je ljubav.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Oko jedan kilometar prije benze mi se ugasio motor, ostao sam bez goriva ali inercija i konfiguracija terena su pomogli ili je samo sreća u pitanju heheh...samo da dodam da mi je vrijeme do slijedečeg odmora već neko vrijeme bilo na 0min... 

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 22:17 (Zekat).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zekat kaže...
vucko40 kaže...
Strumf123 kaže...

.

..šta ti je ljubav.

+1,,nebi mijenjao svoju Scaniu ni za jedan kamion

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
Zekat kaže...
vucko40 kaže...
Strumf123 kaže...

.

..šta ti je ljubav.

+1,,nebi mijenjao svoju Scaniu ni za jedan kamion

+1 :)

{#} 

BTW reklama za novi Volvo je odlična :) 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 22:10 (robisierra92).
13 godina
stolic kaže...

jedno pitanje moze li euro truck simulator 2 radit na windows 8????

Moze, ja imam w8.1 i sve uredno radi

12 godina
neaktivan
Zekat kaže...
vucko40 kaže...
Strumf123 kaže...

.

..šta ti je ljubav.

Hehehe, Strumpfova Skanzda sve vise i vise izgleda..ezotericno. Jedne noci ce samo poletjeti i nestati u tamnom nebu bez zvijezda i mjeseca....{#}

@ suMaper: hvala na linku. Sto ima novo u odnosu na verziju 4.0.1? Cini se da mi radi bez gresaka. Vidjet cemo. Nakon patchanja me bacilo doma u Frankfurt (bio na 10 km od Lizabona!!{#}). Ali, neces vraze, opet upecao turu do Porta, predao viljuskare, i sad uzeo veliki bager Porto---- Glasgow!! Portugal-Skotska! 3000+km. Tura po mojoj mjeri!{#}

Nadao sam se naci u Portugalu nesto za Egipat, ali nisu imali, a vise ne koristim trik sa spavanjem da se regeniraju ponude poslova. Odaberem najbolji u tom trenutku, i vozi!!.

P.S. Poznat mi je trik luka-luka, ali ga nisam nikad koristio. Samo isprobao, i uvjerio se da radi, ali nisam snimio poziciju. Ovo je novi, 'cisti' profil!{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 22:48 (BULIGO).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo ako koga zanima. Snimano je u Lijepoj Našoj. :)

samo nešto struže..
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

BULIGO:  Samo prilagodba novom patch-u

Kod mene se razotkrivanje TSM mape priblizava kraju, preostala jos samo Greece ...
A vozaci jos uvjek dobijaju bozicnice, godisnjice, dividende etc, ali i tome se priblizio kraj ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

BULIGO:  Samo prilagodba novom patch-u

Kod mene se razotkrivanje TSM mape priblizava kraju, preostala jos samo Greece ...
A vozaci jos uvjek dobijaju bozicnice, godisnjice, dividende etc, ali i tome se priblizio kraj ... {#}

Haha, ovi tvoji sve neki probisvjeti vjerojatno bance po krcmama i hvataju suknje umjesto da su za volanom, a ti, gazda - u skitnji!!{#}

TSM mapa, radi li se sto na poboljsanju mape? Jos vise cesta/gradova? Malo sminkanja?

Moj danasnji dnevnik putovanja:

Frankfurt A.M.-Faro-Glasgow-Edinburgh-Roma-Tripoli-Zuwara-Tripoli-Roma-Malaga-Kopenhagen. Za danas dosta!!{#}

Skoti - cicije! Uvalili mi 2 bagera za cijenu jednog!!{#}

P.S> da ne pravim novi replay: pitanje - nasao sam dobar mod za terete/prikolice, ali .scs raspakiran ima 800MB. Moj PC mlincek ima samo 2GB RAM-a, zanima me koliko taj mod zdere RAM-a/graficke memorije? Mod za prikolice mi nije od presudne vaznosti, zadovoljio bi me i neki mnogo manje ambiciozan, od stotinjak Mb, recimo? Inace sam otkrio da igra radi sporije sto imas vise AI vozaca koji rade za tebe. I sto vise modova koristim (jep, pravi Ajnstajn hehe).Najveci 'neprijatelj\ mi je TSM mod, ucitavanja se s njim grozno produljuju. Problem je sto nema teorije vise da igram ETS2 bez TSM mape..{#}

Jbg, samo tvrdoglavo odgadjam neizbjezno: kupnju novog PC-a.Vise-manje sibam mrtvog konja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 15:35 (BULIGO).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ahh,krenuo malo u breze xD Šta vi mislite o ovoj? 

Strm
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 10:51 (Strm).
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo ja se vracam nakon duzeg vremena :D 

I zanimam me zasto mi stopa igra :(

zokii
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 11:16 (zoookss).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zoookss kaže...

zokii
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

izašao  je  russia  map 3.0  i  ima  i  europu  uključenu  jel  može  netko  probati  jel  radi  s  tsm  mapom  ili  Scandinavia  hvala  :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U izradi, prijatelj radi za mene Patrick vd Hoeven Scania R620, ima se jos puno toga za napraviti, no vrag odnio prišu 

Ja sam jebivjetar, nemogu se snaci u tom zmodeler nikako, 90% je njegova izrada, a ja sam samo pomogao oko skina

Kad bude gotova, slijedi konvert u ETS 2

PS: Neznam zasto su slike ovako ocajna kvaliteta na forumu, ali nmvz

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 15:05 (Kiki287).
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
denisbucan1993 kaže...

izašao  je  russia  map 3.0  i  ima  i  europu  uključenu  jel  može  netko  probati  jel  radi  s  tsm  mapom  ili  Scandinavia  hvala  :D

Probao sam s tsm mapom i ruši se igra.

12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

U izradi, prijatelj radi za mene Patrick vd Hoeven Scania R620, ima se jos puno toga za napraviti, no vrag odnio prišu 

Ja sam jebivjetar, nemogu se snaci u tom zmodeler nikako, 90% je njegova izrada, a ja sam samo pomogao oko skina

Kad bude gotova, slijedi konvert u ETS 2

PS: Neznam zasto su slike ovako ocajna kvaliteta na forumu, ali nmvz

Forumske skripte za postavljanje skrinsota ovdje ti same 'degradiraju' kvalitetu slike, kako rezolucije tako i dubine boja da bi slika bila sto manja, mislim da je najveca moguca velicina slike 2Mb. To je uglavnom zato da bi i oni koji nisu na ADSL-u mogli pregledavati slike/postove (npr bezicni tableti i smartfoni koji imaju ogranicenu mjesecnu kolicinu MBGB koje mogu pocuclati s neta).

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dal moze link od skanije 2008 kao onda od 50keda da radi na 1.7.0

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zoookss kaže...
zoookss kaže...

Meni se nakon 6 mjeseci doma vratio macak Richard. Zanima me zasto povremeno mijauce?? De daj malo vise detalja, kada se igra rusi, kako, koju verziju imas, koje modove koristis itd.

Hmmmm..bit ce frke s ovim..eh..dijelovima za zracnu turbinu??{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 15:41 (BULIGO).
14 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

Dal moze link od skanije 2008 kao onda od 50keda da radi na 1.7.0

Sto ti neradi na 1.7.0 ??

Meni radi normalno, trebala bi i vama

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ma stavljao sam novi win pa sam izgubio i linkove i sve pa ako mi mozes dat link te tvoje koju trenutno koristis

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
laux kaže...
denisbucan1993 kaže...

hvala  :D  a  jel  moram  imati  dlc  ili  može  i  s  osnovnom  verzijom?

14 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

ma stavljao sam novi win pa sam izgubio i linkove i sve pa ako mi mozes dat link te tvoje koju trenutno koristis

Mislim da je ovo:

http://ets2.lt/en/scania-r2008-v2/

12 godina
BULIGO kaže...
P.S> da ne pravim novi replay: pitanje - nasao sam dobar mod za terete/prikolice, ali .scs raspakiran ima 800MB. Moj PC mlincek ima samo 2GB RAM-a, zanima me koliko taj mod zdere RAM-a/graficke memorije? Mod za prikolice mi nije od presudne vaznosti, zadovoljio bi me i neki mnogo manje ambiciozan, od stotinjak Mb, recimo? Inace sam otkrio da igra radi sporije sto imas vise AI vozaca koji rade za tebe. I sto vise modova koristim (jep, pravi Ajnstajn hehe).Najveci 'neprijatelj\ mi je TSM mod, ucitavanja se s njim grozno produljuju. Problem je sto nema teorije vise da igram ETS2 bez TSM mape..{#}

Jbg, samo tvrdoglavo odgadjam neizbjezno: kupnju novog PC-a.Vise-manje sibam mrtvog konja.

Nije problem velicina fajla za prikolice za RAM, jer program koristi istovremeno isti broj prikolica imao ti mod sa 30 ili 3000 prikolica, ali problem je grafi i proces. sto ti imas ubrzani AI a isto je ako imas i mod za vise AI-a istovremeno u prometu.

denisbucan1993 kaže...
laux kaže...
denisbucan1993 kaže...

hvala  :D  a  jel  moram  imati  dlc  ili  može  i  s  osnovnom  verzijom?

Nikada nece dve ne-scs (mod) mape raditi istovremeno sve dok se autori tih mapa ne dogovore i medusobno ih usklade.
Svi oni svoje mape uskladuju samo sa scs mapama (dafault + dlc) a ne i sa nekom trecom, i sve one rade i sa i bez dlc-a.

EDIT: Uf, uf, izgleda sam oopet nesto lupio a da nisam provjerio. Cini mi se da sam negdje procitao da Rusija moze i bez dlc ali sada gledam svoje slike i bojim se da to nije tacno ... sorry ... {#}

Znaci TSM, Skandi i Rusija NE mogu istovremeno niti pod razno, a bojim se da cu se ja prije poroditi (iako sam musko) nego sto ce se oni dogovoriti ... {#}

BULIGO kaže...

Meni se nakon 6 mjeseci doma vratio macak Richard. Zanima me zasto povremeno mijauce?? De daj malo vise detalja, kada se igra rusi, kako, koju verziju imas, koje modove koristis itd.

Hmmmm..bit ce frke s ovim..eh..dijelovima za zracnu turbinu??{#}

Hehehe ... {#}... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 17:43 (suMaper).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozz, znam da nije tema za trade ali trazim Prestige, Power, Innovation ili Class, za uzvrat dajem efficiency...

ponude na pm 

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

pozz, znam da nije tema za trade ali trazim Prestige, Power, Innovation ili Class, za uzvrat dajem efficiency...

ponude na pm 

U kojoj to igrici mjenjaš? xd

12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
99Mile99 kaže...

Mislim da je ovo:

ne radi taj kliknem na uređivanje kamiona i crasha se a koristim samo tsm mapu uz taj mod

Gaming 4ever.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 18:13 (99Mile99).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

suMaper, skrinshotovi Ruske mape izgledaju jako zanimljivo.Zapravo izgleda prilicno pogolema mapa. Takodjer, isgleda kao paucina pijanog pauka{#}

Vidim da su neke relacije svinjski velike. A kakve su ceste? Recimo u usporedbi sa TSM novim cestama? Sve ravno ili ipak 'doradjeno'?

U kakvim vremenima zivimo! Tko zna kakve ce sve nove mape ljudi napraviti!{#}

Znaci, nije bed ako moj mod za prikolice ima 500 skinova? Igra (valjda) ne koristi SVE istovremeno?{#}

Zanimljivo da, kad se sasvim priblizis turbini mozes cuti ono vuuuuššš'vuuušš'vuuššš! Zanimljivo zato jer to sa kamiona nikad ne mozes cuti!

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 19:17 (BULIGO).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...
Kiki287 kaže...
99Mile99 kaže...

Mislim da je ovo:

ne radi taj kliknem na uređivanje kamiona i crasha se a koristim samo tsm mapu uz taj mod

Mora raditi, nesto drugo te zajebava , daj mi gamecrash fajl

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Rodić kaže...

ponude na pm 

U kojoj to igrici mjenjaš? xd

Ets2 naravo ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice