.
strumf pa pobogu brate stalno ta tvoja skanija, izvini, ali mozda je previse
.
.
..šta ti je ljubav.
Oko jedan kilometar prije benze mi se ugasio motor, ostao sam bez goriva ali inercija i konfiguracija terena su pomogli ili je samo sreća u pitanju heheh...samo da dodam da mi je vrijeme do slijedečeg odmora već neko vrijeme bilo na 0min...
.
..šta ti je ljubav.
+1,,nebi mijenjao svoju Scaniu ni za jedan kamion
.
..šta ti je ljubav.
+1,,nebi mijenjao svoju Scaniu ni za jedan kamion
+1 :)
BTW reklama za novi Volvo je odlična :)
jedno pitanje moze li euro truck simulator 2 radit na windows 8????
Moze, ja imam w8.1 i sve uredno radi
.
..šta ti je ljubav.
Hehehe, Strumpfova Skanzda sve vise i vise izgleda..ezotericno. Jedne noci ce samo poletjeti i nestati u tamnom nebu bez zvijezda i mjeseca....
@ suMaper: hvala na linku. Sto ima novo u odnosu na verziju 4.0.1? Cini se da mi radi bez gresaka. Vidjet cemo. Nakon patchanja me bacilo doma u Frankfurt (bio na 10 km od Lizabona!!). Ali, neces vraze, opet upecao turu do Porta, predao viljuskare, i sad uzeo veliki bager Porto---- Glasgow!! Portugal-Skotska! 3000+km. Tura po mojoj mjeri!
Nadao sam se naci u Portugalu nesto za Egipat, ali nisu imali, a vise ne koristim trik sa spavanjem da se regeniraju ponude poslova. Odaberem najbolji u tom trenutku, i vozi!!.
P.S. Poznat mi je trik luka-luka, ali ga nisam nikad koristio. Samo isprobao, i uvjerio se da radi, ali nisam snimio poziciju. Ovo je novi, 'cisti' profil!
BULIGO: Samo prilagodba novom patch-u
Kod mene se razotkrivanje TSM mape priblizava kraju, preostala jos samo Greece ...
A vozaci jos uvjek dobijaju bozicnice, godisnjice, dividende etc, ali i tome se priblizio kraj ...
Haha, ovi tvoji sve neki probisvjeti vjerojatno bance po krcmama i hvataju suknje umjesto da su za volanom, a ti, gazda - u skitnji!!
TSM mapa, radi li se sto na poboljsanju mape? Jos vise cesta/gradova? Malo sminkanja?
Moj danasnji dnevnik putovanja:
Frankfurt A.M.-Faro-Glasgow-Edinburgh-Roma-Tripoli-Zuwara-Tripoli-Roma-Malaga-Kopenhagen. Za danas dosta!!
Skoti - cicije! Uvalili mi 2 bagera za cijenu jednog!!
P.S> da ne pravim novi replay: pitanje - nasao sam dobar mod za terete/prikolice, ali .scs raspakiran ima 800MB. Moj PC mlincek ima samo 2GB RAM-a, zanima me koliko taj mod zdere RAM-a/graficke memorije? Mod za prikolice mi nije od presudne vaznosti, zadovoljio bi me i neki mnogo manje ambiciozan, od stotinjak Mb, recimo? Inace sam otkrio da igra radi sporije sto imas vise AI vozaca koji rade za tebe. I sto vise modova koristim (jep, pravi Ajnstajn hehe).Najveci 'neprijatelj\ mi je TSM mod, ucitavanja se s njim grozno produljuju. Problem je sto nema teorije vise da igram ETS2 bez TSM mape..
Jbg, samo tvrdoglavo odgadjam neizbjezno: kupnju novog PC-a.Vise-manje sibam mrtvog konja.
Evo ja se vracam nakon duzeg vremena :D
I zanimam me zasto mi stopa igra :(
izašao je russia map 3.0 i ima i europu uključenu jel može netko probati jel radi s tsm mapom ili Scandinavia hvala :D
U izradi, prijatelj radi za mene Patrick vd Hoeven Scania R620, ima se jos puno toga za napraviti, no vrag odnio prišu
Ja sam jebivjetar, nemogu se snaci u tom zmodeler nikako, 90% je njegova izrada, a ja sam samo pomogao oko skina
Kad bude gotova, slijedi konvert u ETS 2
PS: Neznam zasto su slike ovako ocajna kvaliteta na forumu, ali nmvz
izašao je russia map 3.0 i ima i europu uključenu jel može netko probati jel radi s tsm mapom ili Scandinavia hvala :D
Probao sam s tsm mapom i ruši se igra.
U izradi, prijatelj radi za mene Patrick vd Hoeven Scania R620, ima se jos puno toga za napraviti, no vrag odnio prišu
Ja sam jebivjetar, nemogu se snaci u tom zmodeler nikako, 90% je njegova izrada, a ja sam samo pomogao oko skina
Kad bude gotova, slijedi konvert u ETS 2
PS: Neznam zasto su slike ovako ocajna kvaliteta na forumu, ali nmvz
Forumske skripte za postavljanje skrinsota ovdje ti same 'degradiraju' kvalitetu slike, kako rezolucije tako i dubine boja da bi slika bila sto manja, mislim da je najveca moguca velicina slike 2Mb. To je uglavnom zato da bi i oni koji nisu na ADSL-u mogli pregledavati slike/postove (npr bezicni tableti i smartfoni koji imaju ogranicenu mjesecnu kolicinu MBGB koje mogu pocuclati s neta).
Dal moze link od skanije 2008 kao onda od 50keda da radi na 1.7.0
Meni se nakon 6 mjeseci doma vratio macak Richard. Zanima me zasto povremeno mijauce?? De daj malo vise detalja, kada se igra rusi, kako, koju verziju imas, koje modove koristis itd.
Hmmmm..bit ce frke s ovim..eh..dijelovima za zracnu turbinu??
Dal moze link od skanije 2008 kao onda od 50keda da radi na 1.7.0
Sto ti neradi na 1.7.0 ??
Meni radi normalno, trebala bi i vama
ma stavljao sam novi win pa sam izgubio i linkove i sve pa ako mi mozes dat link te tvoje koju trenutno koristis
hvala :D a jel moram imati dlc ili može i s osnovnom verzijom?
ma stavljao sam novi win pa sam izgubio i linkove i sve pa ako mi mozes dat link te tvoje koju trenutno koristis
Mislim da je ovo:
Jbg, samo tvrdoglavo odgadjam neizbjezno: kupnju novog PC-a.Vise-manje sibam mrtvog konja.
Nije problem velicina fajla za prikolice za RAM, jer program koristi istovremeno isti broj prikolica imao ti mod sa 30 ili 3000 prikolica, ali problem je grafi i proces. sto ti imas ubrzani AI a isto je ako imas i mod za vise AI-a istovremeno u prometu.
hvala :D a jel moram imati dlc ili može i s osnovnom verzijom?
Nikada nece dve ne-scs (mod) mape raditi istovremeno sve dok se autori tih mapa ne dogovore i medusobno ih usklade.
Svi oni svoje mape uskladuju samo sa scs mapama (dafault + dlc) a ne i sa nekom trecom, i sve one rade i sa i bez dlc-a.
EDIT: Uf, uf, izgleda sam oopet nesto lupio a da nisam provjerio. Cini mi se da sam negdje procitao da Rusija moze i bez dlc ali sada gledam svoje slike i bojim se da to nije tacno ... sorry ...
Znaci TSM, Skandi i Rusija NE mogu istovremeno niti pod razno, a bojim se da cu se ja prije poroditi (iako sam musko) nego sto ce se oni dogovoriti ...
Meni se nakon 6 mjeseci doma vratio macak Richard. Zanima me zasto povremeno mijauce?? De daj malo vise detalja, kada se igra rusi, kako, koju verziju imas, koje modove koristis itd.
Hmmmm..bit ce frke s ovim..eh..dijelovima za zracnu turbinu??
Hehehe ... ...
pozz, znam da nije tema za trade ali trazim Prestige, Power, Innovation ili Class, za uzvrat dajem efficiency...
ponude na pm
pozz, znam da nije tema za trade ali trazim Prestige, Power, Innovation ili Class, za uzvrat dajem efficiency...
ponude na pm
U kojoj to igrici mjenjaš? xd
Mislim da je ovo:
ne radi taj kliknem na uređivanje kamiona i crasha se a koristim samo tsm mapu uz taj mod
suMaper, skrinshotovi Ruske mape izgledaju jako zanimljivo.Zapravo izgleda prilicno pogolema mapa. Takodjer, isgleda kao paucina pijanog pauka
Vidim da su neke relacije svinjski velike. A kakve su ceste? Recimo u usporedbi sa TSM novim cestama? Sve ravno ili ipak 'doradjeno'?
U kakvim vremenima zivimo! Tko zna kakve ce sve nove mape ljudi napraviti!
Znaci, nije bed ako moj mod za prikolice ima 500 skinova? Igra (valjda) ne koristi SVE istovremeno?
Zanimljivo da, kad se sasvim priblizis turbini mozes cuti ono vuuuuššš'vuuušš'vuuššš! Zanimljivo zato jer to sa kamiona nikad ne mozes cuti!
Mislim da je ovo:
ne radi taj kliknem na uređivanje kamiona i crasha se a koristim samo tsm mapu uz taj mod
Mora raditi, nesto drugo te zajebava , daj mi gamecrash fajl
ponude na pm
U kojoj to igrici mjenjaš? xd
Ets2 naravo ;)