pozz, znam da nije tema za trade ali trazim Prestige, Power, Innovation ili Class, za uzvrat dajem efficiency...
ponude na pm
U kojoj to igrici mjenjaš? xd
Ets2 naravo ;)
Nisam znao da se u ETS 2 može išta tradeat.. Osim IG (offline jeld)
pozz, znam da nije tema za trade ali trazim Prestige, Power, Innovation ili Class, za uzvrat dajem efficiency...
ponude na pm
Ets2 naravo ;)
Nisam znao da se u ETS 2 može išta tradeat.. Osim IG (offline jeld)
ponude na pm
Nisam ni ja vjerovao, ali kada sam vidio ovo...
O ovim on karticama govori, ali ja stvarno ne znam za sta su one, da je vezano za ETS 2, jest, ali mislim da nemaju neke veze direkt sa igrom
Pa pise vam ispod HD artwork znaci to su samo slike...
kad ih sve sakupis craftas ih i dobis neke emotes, background itd...
e, i meni se to jednom dogodilo! a, posto je bilo kasno, samo sam snimio i otisao spavat! drugi dan sam ucitao igru i kapija otvorena!
Uh sto mrzim ovakve idiotske bugove
Nije to bilo gdje, nego El Hamma, usred "rute smrti!"
Koliko je duga bila ta ruta?
Nije valjda da si sad bezveze vozio tolike kilometre, probaj izaci iz igrice pa uci ponovo, mozda se otvore kao u kolege Bacelj-a
Kako skrećeš, ne bi ti ni ja otvorio kapiju.
Uzme si luk, okrene kamion unutra i laganini natera na rikverc.. Nista cudno :P
Doduse zauzeo je cijelu lijevu traku, al aaajde.. :D
Kamion je u toj poziciji jer sam se zaista...er..zaletio u kapiju da vidim hoce li popustiti i otvoriti se
Da, cijeli put od Bratislave do El Hamme je bio uzalud!!
e, i meni se to jednom dogodilo! a, posto je bilo kasno, samo sam snimio i otisao spavat! drugi dan sam ucitao igru i kapija otvorena!
Da, save/load cesto pomaze, ali ovdje je ON popio nekoliko drugih ...
+1 ... ma namjerno se sunjao iz mrtvog ugla, tko zna sa kojim namjerama ...
El Hamma nema Tradeaux ... na tom mjestu se nalazi transinet, a ispod tvoje table i lijevo se vidi tabla i prvo slovo "t" tj. pocetak table za transinet ... "koji ti je vrag sefe", rece Dusko Dugousko ...
mislim da se ovo samo tebi dogada :)
El Hamma nema Tradeaux ... na tom mjestu se nalazi transinet, a ispod tvoje table i lijevo se vidi tabla i prvo slovo "t" tj. pocetak table za transinet ... "koji ti je vrag sefe", rece Dusko Dugousko ...
To je TSM mapa bez ikakvih modova za firme i nesto slicno, cista TSM mapa.
A vidis li ti tamo u dvoristu (cije god da jest) moje istovarno mjesto?
Mozda su modderi zabunom ostavili dvije zgrade na isto mjesto? Nemam pojma!
Pokusao sam opet odvoziti rutu Tunis-El Hamma (zadnja snimljena pozicija) i no luck, kapija je zatvorena...
Pitanje: zasto mijavlja ova zuta upozorenja i crvene greske? Crveno je nesto sa svjetlima, ali zute greske su objekti u igri? Mozda zato jer jos nemam TSM verziju optimiziranu za 17.1? Jos koristim ver. 1.4.0.
To je TSM mapa bez ikakvih modova za firme i nesto slicno, cista TSM mapa.
A vidis li ti tamo u dvoristu (cije god da jest) moje istovarno mjesto?
Mozda su modderi zabunom ostavili dvije zgrade na isto mjesto? Nemam pojma!
Pokusao sam opet odvoziti rutu Tunis-El Hamma (zadnja snimljena pozicija) i no luck, kapija je zatvorena...
Pitanje: zasto mijavlja ova zuta upozorenja i crvene greske? Crveno je nesto sa svjetlima, ali zute greske su objekti u igri? Mozda zato jer jos nemam TSM verziju optimiziranu za 17.1? Jos koristim ver. 1.4.0.
Ja imam tu najnoviju verziju 1.7xx i isto mi se dogodilo negdje u africi dodem iz pariza i ono zazvoreno...
@Zelenbic: mislio sam na TSM verziju. I ja imam ETS2 Verziju 1.7.1. Valjda moram pricekati da izdaju TSM optimiziranu za ETS2 1.7.1.
EDIT:
Re: neuspjele ture u El-Hammi: misterija je rijesena!! "Izasao" sam iz kamiona i er.. popeo se na krov te zgrade i vidljivo je da ima DVIJE table (dupli nosaci). Znaci to je i 'moja' zgrada i ona druga firma.(Transinet+Tradeaux!) Bas glupi bug, kako su to previdjeli?
Ok, znaci to je to: pazite da ne uzmete ture za El-Hammu, mozete doci i poljubiti kapiju umjesto nagrade i XP-a.
Mislim da je najveca greska to sto je kapija uopce zatvorena. Inace nisu nikad zatvorene, zar ne?
@ suMaper: dobro je da si ti uocio da ima jos jedna tabla 'ispod' prve!
@Zelenbic: mislio sam na TSM verziju. I ja imam ETS2 Verziju 1.7.1. Valjda moram pricekati da izdaju TSM optimiziranu za ETS2 1.7.1.
EDIT:
Re: neuspjele ture u El-Hammi: misterija je rijesena!! "Izasao" sam iz kamiona i er.. popeo se na krov te zgrade i vidljivo je da ima DVIJE table (dupli nosaci). Znaci to je i 'moja' zgrada i ona druga firma.(Transinet+Tradeaux!) Bas glupi bug, kako su to previdjeli?
Ok, znaci to je to: pazite da ne uzmete ture za El-Hammu, mozete doci i poljubiti kapiju umjesto nagrade i XP-a.
Mislim da je najveca greska to sto je kapija uopce zatvorena. Inace nisu nikad zatvorene, zar ne?
@ suMaper: dobro je da si ti uocio da ima jos jedna tabla 'ispod' prve!
jednom sam gledo na youtube imao kao nesto tipa teleporter. tip je to radio iz zabave kao popne se na zgradu i pada s nje ..ugl mozete i vi to nekako napravit pa se samo "teleportirate " unutra da ne bude " Dzabe si doso "
Specijalno za tebe gazda ode u skitnju (iz Berlina) ... pa, da imas redovan kamion (marku) imao bi i redovnu mapu ...
"koji ti je vrag sefe", rece Dusko Dugousko ...
Ok, predajem se. U cemu je stos? moj kamion jest redovan, nije mod. Koja je verzija tvoje TSM mape? Vislja od 1.4.0?Mozda su od moje verzije popravili bug?
EDIT: nakon malo kopanja po netu, sretan sam sto nisam jedini koji ima taj bug sa Transinetovom kapijom u El-Hammi!!
http://www.modsaholic.com/forums/index.php/files/file/232-tsm-map/ (komentar malo nize, od korisnika liviua96)
EDIT:
Konacno sam kupio DLC, ali ga ne mogu instalirati. kaze da je nekompatibilan s verzijom igre koju imam (1.7.1). Na netu sam negdje citao da treba igru patchati 'unatrag' na verziju 1.6.1. ili cak 1.5.2 Ali kako da to ucinim? Nijedan patch koji sam nasao to ne moze, puca i kaze da nije kompatibilan s mojom verzijom. Zar je jedina nada u reinstaliranju igre, patchanju na 1.5.2, pa instalirati DLC pa patchati sve do 1.7.1? Trebat ce mi cijeli dan za to!! Nikad vise necu kupovati DLC-ove od SCS-a, samo problemi. TSM samo cekiras cvarke na profilu i dobijes 10x veci teritorij besplatno, bez sr**nja.
Sinoc zavrsena tura duga oko 2600km, DHL poslao FedEx-u 22 tone jabuka, i pred kraj puta naidjem na problem.
Na jednom mjesto poslije Zaragoze kao neka drva postavljana, zaglavim ja tu skroz, sreca pa sam snimio prije 20km, i kada sam opet stigao tu snimim, i jos 2x zaglavim, i na kraju probam preko vode, jer sam vidio da uvijek zaglavi u ovom, i prodjem preko vode :D
Sada dobijam 300xp-a za parkiranje prikolice a prije sam 45 dobijao, ne znam da li je do ovog 1.7.0 patch-a ili je do TSM mapa
Sinoc zavrsena tura duga oko 2600km, DHL poslao FedEx-u 22 tone jabuka, i pred kraj puta naidjem na problem.
Na jednom mjesto poslije Zaragoze kao neka drva postavljana, zaglavim ja tu skroz, sreca pa sam snimio prije 20km, i kada sam opet stigao tu snimim, i jos 2x zaglavim, i na kraju probam preko vode, jer sam vidio da uvijek zaglavi u ovom, i prodjem preko vode :D
Sada dobijam 300xp-a za parkiranje prikolice a prije sam 45 dobijao, ne znam da li je do ovog 1.7.0 patch-a ili je do TSM mapa
Ja sam nekoliko puta prelazio preko tih greda. Kad udjes u stos, nije tesko. Ako bolje pogledas (najbolje iz kamere broj 3, pticja perspektiva) vidjet ces da su neke grede postavljene paralelno, tj pazljivo mozes preko njih proci i s kamionom i s prikolicom. I ja sam jednom jednostavno presao preko vode jer je potok plitak: preko vode do slobode! :)
P.S. KONACNO sam uspio instalirati DLC. Takodjer sam sinoc po prvi puta instalirao Skandinaviju. I ostao zapanjen! Prekrasna je, nisam vjerovao dok nisam svojim ocima vidio! A ja imam iza sebe preko 100.000KM odvozeno po TSM mapi, tako da prepoznajem razliku u kvaliteti kad je vidim. Baj-baj TSM, odsad cu igrati SCS+Skandinavija+DLC. Imam jedan profil koji ima TSM, to za kad me uhvati Afrika-nostalgja. TSM 'ruta smrti' je jos uvijek car.
Jos nesto: cini se da imam problem sa TSM: muci me neobjasnjiv uzasni memory-leak, nakon parsto kilometara odvozenih, ako stisnem ESC za u meni, dobijem crn ekran, i HD divljacki sara po podacima jesno 20+ sekundi, i tek se tada otvori ekran sa menijem (poslovi, kamioni, firma itd). Isto je kad zelim otvoriti mapu, moram cekati da prebaci iz supljeg u prazno gigabajte informacija? Sa instaliranim DLC+Skandi to traje sekundu-dvije.A kad izadjem iz igre, nema mi nijedne ikone na XP-desktopu, sve je potrpano u virtualnu memoriju! Zasto, kad ima jos 800MB+ slobodnog RAM-a?
Takodjer neobjasnjivo mi se povecao FPS. Toliko da sam slobodno mogao povecati kvalitetu textura sa 'Low' na 'medium' prakticki bez pada FPS-a. ne moram ni govoriti koliko igra bolje izgleda sada. Mozda se TSM jednostavno ne slaze s mojom grafickom?? Nije do memorije jer dok igra tece, Manager pokazuje da je 'zaposleno' tek oko 1.4GB od ukupnih 2GB. Znam da ima u TSM custom textura kojih inace u igri nema, mozda nisu dobro optimizirane? Vi sa vasim ninja-PCima to ne vidite ali moj mali stari mlinac to pokazuje.
Pitanje: nasao sam bug u Skandi mapi: naime,ne mogu pristupiti log-u mojih AI vozaca, ako pokusam otvoriti log, igra se rusi. Ima li jos netko taj bug? Nije mi kriticno, ionako rijetko otvaram vozacki log.Napomena: koristim lvl 31 profil. AKo startam novi profil, mozda ne bude crasheva?
A DLC sam nakon mnogo problema (i nakon sto sam pola SCS tima poslao u tri krasne) uspio instalrati i sad radi OK. Pokakam im se na user-unfriendly DLC installer. Kao da je toliki problem voditi racuna da DLC installer bude kompatibilan s najnovijim patchem!
Pozz, trebam istraziti golemo novo podrucje i hrpetinu novih gradova.
P.S. Svidja mi se kako su odradjeni trajekti u Skandi mapi, puno bolje od originala.
RE: Rusija express, je li mapa kompatibilna sa Skandinavijom?Kakve su ceste? A detalji?
Edit: RE bug sa pristupom log-u mojih vozaca: netko mi rece da je to zato sto u njihovom logu ima jos gradova iz mape TSM koji sada, jasno, ne postoje! Misljenja??
I u mene se povecao fps za 5-6 od kako sam aktivirao tsm mape, ali je ucitavanje dosta sporije. Ja imam jos vecu kantu, i ne smijem ni pomisliti da dignem detalje na medium :D
Haker, sumnjam da je slabija od moje: Cre2 duo 6600 na 2.4GHZ, 2GB RAM i graficka nvidia GTX 275-- u 'igri' su danas GTX 780ti i slicne
Jel se moze Euro Truck Simulator 2 igrati u multiplayer, postoji li kakva aplikacija ili patch? Molim vas hitno mi je :))
Jel se moze Euro Truck Simulator 2 igrati u multiplayer, postoji li kakva aplikacija ili patch? Molim vas hitno mi je :))
Nemoze...
I u mene se povecao fps za 5-6 od kako sam aktivirao tsm mape, ali je ucitavanje dosta sporije. Ja imam jos vecu kantu, i ne smijem ni pomisliti da dignem detalje na medium :D
Pa da, TSM mod raspakiran u svojih 4 .scs-a zauzima preko 1.7 GB! Nije cudo da sporije ucitava. Usporedbe radi: Scandinavia mod je velik niti 220MB!! I sigurno ima puuno manje novih textura u usporedbi sa TSM mapom.
Haker, sumnjam da je slabija od moje: Cre2 duo 6600 na 2.4GHZ, 2GB RAM i graficka nvidia GTX 275-- u 'igri' su danas GTX 780ti i slicne
Imas x puta jacu graficku, u mene integrisana :D
Pa da, TSM mod raspakiran u svojih 4 .scs-a zauzima preko 1.7 GB! Nije cudo da sporije ucitava. Usporedbe radi: Scandinavia mod je velik niti 220MB!! I sigurno ima puuno manje novih textura u usporedbi sa TSM mapom.
Drago mi je pa ne koci u igri, inace bi morao igrati onako sa default mapama, drago mi je da makar ikako mogu igrati
Drago mi je pa ne koci u igri, inace bi morao igrati onako sa default mapama, drago mi je da makar ikako mogu igrati
Da, i meni. Sto mozes ocekivati od 8 godina stare kante? Zapravo sam iznenadjen kako dobro se igra vrti na mom sistemu. Istina, na modernom jakom PC-u bi igra izgledala puno bolje i bila zabavnija kad bi na nju nakacio jos tonu modova, za bolju grafiku, promet, vrijeme, nebo, prikolice, ovo-ono, ali i ovako sam zadovoljan.