Ne volite modove poput lampica, zbog toga jer svi živite u Hrvatskoj gdje jedino Runko iz Istre ima kamione koji na nešto liče, ovo sve čista serijala! Ugledajte se na Skandinaviju! PS. mod za skidanje limitatora čista morska glupost, bolje da onda ni ne igrate, gdje je realnost da ti sa cisternom ili šlepom pičiš 150 kmh... Ma ajde odrastite ! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne volite modove poput lampica, zbog toga jer svi živite u Hrvatskoj gdje jedino Runko iz Istre ima kamione koji na nešto liče, ovo sve čista serijala! Ugledajte se na Skandinaviju! PS. mod za skidanje limitatora čista morska glupost, bolje da onda ni ne igrate, gdje je realnost da ti sa cisternom ili šlepom pičiš 150 kmh... Ma ajde odrastite ! 
Onu runkovu popularnu scaniu r500 (bijela) vozi tu jedan čovjek iz mojeg mjesta (Novi Marof), vidio sam ju par puta..odlična je!
Znam, vidio sam dvije na Benzinskoj u Nedelišču stoje u Međimurju! Bijela R500 i smeđkasta mislim da je R560, i Transporti Majnić je kupio jednu od njih plavu inače je Original R420 al je unutra motor od R500 tako " Never Late in a V8 " 
Evo par slikica mog MANa od kojeg se ne odvajam zasad....Vjerojatno će dobit plavo crnu shemu umjesto ove bijele ;)
evo imate priliku vidit mene za volanom................ hahhahah 
kako si ovo uslikao sa suvozacevog sjedista?
Hehe kako napadate ljude jer modaju igru. Nemam speed limiter ofc, pa sto. Pa valjda cu igrat igru kako ju ja hocu igrat. I ne, nije prava simulacija jer nema speed limit. Over and out.
Evo par slikica mog MANa od kojeg se ne odvajam zasad....Vjerojatno će dobit plavo crnu shemu umjesto ove bijele ;)
kako si ovo uslikao sa suvozacevog sjedista?
Ima mod za to..... http://ets2.lt/en/passenger-camera/
Sve pet,ali daj kad slikas vec prebaci na najvise graficke postavke jer je ruzno na tim postavkama i jos s tim rubovima :S
Blago vama kojima pored ovolike silne mape Europe treba još Amerika, Afrika, Rusija?
Mislim, mišljenja sam kao što sam već rekao da modovi uništavaju gameplay.
I samo si mogu igru shebati.
Ovako, dok još malo vremena prođe, eventualno staviti mod za snijeg i speed limit i to je što se mene tiče to.
A ovi koji prevrču prikolice, pa daj igrajte simulator.
Ja sam u početku dok nisam se malo naučio upravljati, stalno spremao, svakih 50-100 km, pa ako i oštetim nešto,
udarim nekog ili slično, mogu nastaviti.
Mislim da si trebao napisati NEKI modovi, za mene osobno ovi modovi za povećanje snage na 1500+ KS, milijun lampica na kamionu i sl. su čista glupost dok recimo prave firme, prikolice, logoi, prometni znakovi, zvukovi motora... strašno poboljšavaju igru i ne bih ju uopće više igrao da ih nema i ne mogu vjerovati kako takve stvari mogu nekome uništiti gameplay. Ja sam zato i kupio ovu igru, zbog modding mogućnosti.
U prvom redu sam i mislio to.
Činjenica je da ovu igru igraju mnogi koji igraju samo zato "svi igraju i dobra mi je".
A to što od simulatora vožnje naprave Dirt ili NFS, u to ne bih ulazio.
Slažem se da nisam trebao generalizirati, možda sam bio pregrub kada sam rekao "modovi", ali i mislio sam upravo na te, 1500+ KS, lampice, miljetići, zastavice i slična sra**a.
Čemu i zašto?
Ili ovi koji voze samo da se vozi, a ne da sam natjera prikolicu na rikverc, ili da se potrudi imati 0% štete.
Kolega, ako ti se da, složi nam popis modova koje ti koristiš.
Jer vidim da smo sličnog mišljenja.
A budući da nas dosta ima koji se malo šlepamo sa optimizacijom i grafikom, ima li kakav mod za grafiku koji RADI?
Ali da ne uništava grafiku, tj. kvalitetu prikaza?
Uopce nije istina da nitko ne voli kamione s dodatnim svjetlima, ali jednostavno kad se sva ta svijetla stave, trebaju bar na nesto licit, a ne biti bezveze nabacana samo da se stave...
Zapravo , ovo je moj najdrazi kamion, da iman svog, uredio bi ga kao ovu Scaniu ;)
Sve pet,ali daj kad slikas vec prebaci na najvise graficke postavke jer je ruzno na tim postavkama i jos s tim rubovima :S
Moram puno toga namjestit pa opet sve vraćat za 3-4 slike a kad bi ostavio visoke postavke bilo bi mi neigrivo..
Uopce nije istina da nitko ne voli kamione s dodatnim svjetlima, ali jednostavno kad se sva ta svijetla stave, trebaju bar na nesto licit, a ne biti bezveze nabacana samo da se stave...
Zapravo , ovo je moj najdrazi kamion, da iman svog, uredio bi ga kao ovu Scaniu ;)
dobro bi oprao ruke prije nego sjednem za upravljač. iako sam veliki fan MANova......ovo je preljepa scania 
Blago vama kojima pored ovolike silne mape Europe treba još Amerika, Afrika, Rusija?
Mislim, mišljenja sam kao što sam već rekao da modovi uništavaju gameplay.
I samo si mogu igru shebati.
Ovako, dok još malo vremena prođe, eventualno staviti mod za snijeg i speed limit i to je što se mene tiče to.
A ovi koji prevrču prikolice, pa daj igrajte simulator.
Ja sam u početku dok nisam se malo naučio upravljati, stalno spremao, svakih 50-100 km, pa ako i oštetim nešto,
udarim nekog ili slično, mogu nastaviti.
Mislim da si trebao napisati NEKI modovi, za mene osobno ovi modovi za povećanje snage na 1500+ KS, milijun lampica na kamionu i sl. su čista glupost dok recimo prave firme, prikolice, logoi, prometni znakovi, zvukovi motora... strašno poboljšavaju igru i ne bih ju uopće više igrao da ih nema i ne mogu vjerovati kako takve stvari mogu nekome uništiti gameplay. Ja sam zato i kupio ovu igru, zbog modding mogućnosti.
U prvom redu sam i mislio to.
Činjenica je da ovu igru igraju mnogi koji igraju samo zato "svi igraju i dobra mi je".
A to što od simulatora vožnje naprave Dirt ili NFS, u to ne bih ulazio.
Slažem se da nisam trebao generalizirati, možda sam bio pregrub kada sam rekao "modovi", ali i mislio sam upravo na te, 1500+ KS, lampice, miljetići, zastavice i slična sra**a.
Čemu i zašto?
Ili ovi koji voze samo da se vozi, a ne da sam natjera prikolicu na rikverc, ili da se potrudi imati 0% štete.
Da igram ETS2 jer ga svi igraju davno bih odustao jer je igra stvarno teška za početnika i treba ti bar 3 RL dana da shvatiš kako biti u plusu i održati plus zbog nerealnih kazni i loše vožnje AI-a. Kamioni su jednostavno prespori za bilo koga ko nije ljubitelj kamiona (preko 80 % igrača) i naravno da će biti speed mod i brzina od 130 km/h sa kojom sam prešao tisuće kilometara bez oštećenja i to što se slupam u svaka ingame 3-4 dana je meni sasvim ok.
Dodatni konji- ne hvala, i ovi u igri su sasvim dovoljni.
Svjetla-dok kamion nije kao jelka-naravno
Ukrašavanje kamiona- lično ne, ali za vas entuzijaste koji koristite kameru 1 je sasvim ok.
Tjeranje prikolice u rikverc mi ne pada na pamet jer crknem dok se dovezem, a nije ni vrijedno pretjeranog truda.
I ZAPAMTITE:
Simulator vožnje nije napravljen za buduće vozače kamiona nego za ljude koji su željni drugačije zabave sa motornim vozilima. Svako zabavu doživljava drugačije i u tome nema ništa loše.
Dodatni konji- ne hvala, i ovi u igri su sasvim dovoljni.
Svjetla-dok kamion nije kao jelka-naravno

Potpuno se slažem.
Da igram ETS2 jer ga svi igraju davno bih odustao jer je igra stvarno teška za početnika i treba ti bar 3 RL dana da shvatiš kako biti u plusu i održati plus zbog nerealnih kazni i loše vožnje AI-a. Kamioni su jednostavno prespori za bilo koga ko nije ljubitelj kamiona (preko 80 % igrača) i naravno da će biti speed mod i brzina od 130 km/h sa kojom sam prešao tisuće kilometara bez oštećenja i to što se slupam u svaka ingame 3-4 dana je meni sasvim ok.
Osobno mislim da nije preteška.
Ne znam je li to zato što sam do sada igrao mislim sve moguće simulacije vožnje kamiona ili zato što imam osjećaja, ali meni je prilagodba na tipkovnicu+miš trajala nekih 45 minuta (stvarnih).
Što se tiče plusa i održavanja plusa, uglavnom sam u plusu.
Samo sam napravio manju početničku grešku i ušao sam u kredite odmah, tako da sada radim za njih.
Praktički. Ali jedan sam otplatio.
A ovo da je ok da se slupaš - naravno. Uvijek će naići neki debilni AI koji će u po' križanja stati i bauljati iako ima zeleno svjetlo.
Ukrašavanje kamiona- lično ne, ali za vas entuzijaste koji koristite kameru 1 je sasvim ok.
Tjeranje prikolice u rikverc mi ne pada na pamet jer crknem dok se dovezem, a nije ni vrijedno pretjeranog truda.
Ovo je jedna od rijetkih igara u kojima su me, osobno developeri uspjeli "natjerati" da vozim s kamerom iz prvog lica (iz kabine).
Inače ne volim nikakve vožnje (i prijašnje simulacije sam vozio van kamiona), ali u ovoj je nemjerljivo lakše voziti iz kabine.

Oh my god
Ako bude još patcheva, onda bi definitivno trebali uvesti one kartice za plaćanje cestarine u idućem update-u. Ne mislim da možete projuriti kroz naplatnu postaju, ali da sa nekih 40 km/h mogu platiti cestarinu bez da se zaustavljam.
Također konačno riješiti misteriozno stajanje svih AI vozila po par minuta u ovakvoj situaciji(oprostite na lošem i brzom crtanju). Vjerovatno je greška u programu jer nikako ne znaju pravilo prednosti vozila pa
I dalje je nekima prioritet vozit 200 km/h i prevrnut kamion. Stvarno vam se divim kako možete

ne koristim nikakve modove za sada...što sam već objasnio nekolko str. prije
Zna li netko napraviti skin-ove za kamione i prikolice?
Zna li netko napraviti skin-ove za kamione i prikolice?
zna
Znas napravit skinove
Znas napravit skinove
pa ko sam napisao onda znam
A znaš li interiore uređivat?
to je sve vise manje isto al ako mislis mjenajt cijeli interiro(znaci 3d model) onda ne al texture mogu promjenit npr da ti volan bude od bijele kože a "truba" od drveta itd.
to je sve vise manje isto al ako mislis mjenajt cijeli interiro(znaci 3d model) onda ne al texture mogu promjenit npr da ti volan bude od bijele kože a "truba" od drveta itd.
Mislio sam da napraviš ovako ali za MAN TGX XXL kabine, kokpit s navigacijom (laptop, aparat za kavu, zavjese, 3 zastavice)
evo ovako ali za navedeni TGX ;)
Mislio sam da napraviš ovako ali za MAN TGX XXL kabine, kokpit s navigacijom (laptop, aparat za kavu, zavjese, 3 zastavice)
http://ets2-mods.com/interiors/429-euro-truck-simulator-2-mods-man-interior-with-addons
evo ti nešto takvo, već ima
http://ets2-mods.com/interiors/429-euro-truck-simulator-2-mods-man-interior-with-addons
evo ti nešto takvo, već ima
Imam ja onaj s plavim zavjesama ali sam tio onakav ko na slici...onaj ima priviše zastavica, i onu ploču s imenom već..... ali dobar je...ako ti se neda nea veze :D