Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.156
|
čitano: 7.331.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja se prebacio na Daf-a Euro 6 , dosadio mi Volvo nakon 70 k km :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nakod više od godinu dana igre napisati ću što mislim o njoj i što joj fali i zašto nije ni blizu pravom šoferskom životu:

-nema simulacije spavanja i odmora

-nema tahografa

-nema simulacije utovara/istova

-samim time nema ni kipe, ni vage, ni rampe ni ničega

-samo šleperi su u igri ako ne računamo modove(znači nema ni prikolica ni s fiksnom ni okretnom rudom)

-magla nije realna

-umjetna inteligencija AI vozača nikakva

-nema posebnih uvijeta(snijeg, maglušina, vjetar, zabrana prometa)

-nema gužvi

-Scania ima loše snimljen zvuk

-zvuk interjera je preeetih, a turbina još tiša

-turbina usporava što je veča brzina kamiona (bože, zašto?)

-u igri imaju samo novijih kamiona (euro4 još nije zabranjen jelda)

-mapa je pre dosadna, samo autoput i gaaas, tu i tamo koji zavoj, to je to, nema nikakvog manevriranja

-od prometnih propisa imaju samo semafor, stop i trokut, nema zabrane vožnje lijevom trakom na autoputu i slične stvari

Ne znam jesam li zaboravio što ali ukratko to me najviše razočaralo, daeko od toga da igra ne valja, donekle je fizika realna, no igra vrlo brzo dosadi, jednostavno kada upališ igru dođe ti da zaplačeš od dosade i onda počneš razbijat  tuđe aute kao u GTA serijalu. 

Upravo skidam ovaj TSM map pa da se provozam RI-ST, baš me zanima je li zatvoren A6 

Moja verzija je trenutno 1.14.2 u kojoj su, čudom, ubacili par funkcija tipa jastuci na osovini i od tog updatea kamion plovi po nesti i naginje se kako bi i trebao, kasnije u zadnjem patchu su popravili još neke pizdarije, no ništa puno.

Toliko od mene, pozdrav!

Moj PC  
7 3 hvala 0
10 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
martanbj kaže...

-nema simulacije spavanja i odmora

Kako nema? Pa nakon određenog vremena moraš stati na odmorištu i odspavati ili dobiješ kaznu za izbjegavanje odmora, a kasnije zadrijemaš i zabiješ se negdje. 

A što se tog tiče, već sam prije razmišljao kako bi bilo dobro kad bi postojala opcija kao u 18 Wheel of Steel da sami odaberemo koliko sati želimo spavati.

Nekad se zna desit da drijemam u vožnji, a do odredišta mi treba sat ili 2, a ako odem spavat premašujem rok za dostavu, pa bi bilo dobro odrijemat sat vremena, stići na odredište i onda napraviti pauzu za spavanje.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Više od polovice stvari što si nabrojao ne drži vodu jer to riješe modovi. Fali taj tahograf, vaga i slične sitnice. A kakvu bi ti simulaciju spavanja i odmora bolju od ovog što jest?

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo koja dogodovština i od mene

2 17 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ova igra boluje od bolesti od kojih se mnoge lječe bez € i posebne pameti...
-Pre tih zvuk motora u kabini
-Malo vrsti znakova
-nema tahografa
-nema posebnih uvijeta (snijeg, maglušina, vjetar, zabrana prometa)
-mapa je pre dosadna, samo autoput i gaaas, tu i tamo koji zavoj, to je to, nema nikakvog manevriranja a to je direkto vezano uz sljedeče nabrojano..
-Umobolno preplačeni poslovi
-Kazne koje postoje ničemu nesluže
-Preko noči se dođe do najboljeg kamiona u igri
-Sve stečeno u igri nema nikavu vrijednost
-Moderatori u MP su predmet sprdnje

Naravno, ima tu još puno stvari al nečemo pretjerivat...samo bih još dodao temelj svih temelj a to je izazov koji ovdje ispari poslje tjedan dana igranja.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 10:05 (Zekat).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
grimlock kaže...

Jeli se to meni cini, ili si ti stavio na MANa gume ot tuniranog auta ??

11 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
grimlock kaže...

Jeli se to meni cini, ili si ti stavio na MANa gume ot tuniranog auta ??

Kiki to je sada IN haha

9 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sta bi trebao imati dosadne obične?   ako ima u stvarnosti još i boljih stvari (

) zašt ja ne bi stavio samo felge?  

2 8 hvala 0
9 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Više od polovice stvari što si nabrojao ne drži vodu jer to riješe modovi. Fali taj tahograf, vaga i slične sitnice. A kakvu bi ti simulaciju spavanja i odmora bolju od ovog što jest?

Upravo tako kome ne odgovara ne mora niti igrat, a ako netko želi pravu simulaciju položi za kamion i opleti laganini, sad bi SCS trebao implementirat svaku sitnicu koja nama padne na pamet 

Max1985
12 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Ova igra boluje od bolesti od kojih se mnoge lječe bez € i posebne pameti...
-Pre tih zvuk motora u kabini
-Malo vrsti znakova
-nema tahografa
-nema posebnih uvijeta (snijeg, maglušina, vjetar, zabrana prometa)
-mapa je pre dosadna, samo autoput i gaaas, tu i tamo koji zavoj, to je to, nema nikakvog manevriranja a to je direkto vezano uz sljedeče nabrojano..
-Umobolno preplačeni poslovi
-Kazne koje postoje ničemu nesluže
-Preko noči se dođe do najboljeg kamiona u igri
-Sve stečeno u igri nema nikavu vrijednost
-Moderatori u MP su predmet sprdnje

Naravno, ima tu još puno stvari al nečemo pretjerivat...samo bih još dodao temelj svih temelj a to je izazov koji ovdje ispari poslje tjedan dana igranja.

Nema svrhe trenutno za tahograf, jedino kad se WoT završi (ak niste gledali ona 4 djela inside SCS, rekli su kako će to u budućnosti biti područje za firme, poslove itd itd uglavnom neki control panel za cijeli ETS/ATS) i dođu te firme, pa nek "zaposleni" u firmi pregledavaju tahografe ;)

Preplaćene poslove moš riješit (hard economy, mada nijedan nije napravljen točno nak kak spada)

11 godina
grimlock kaže...

Jel ti nisu male felge? Stavi malo vece bolje ce izgledati,a i svjetala mozes stavit vise,mislim da se po noci nista ne vidi jel? Cak imas i michelin party na krovu  

9 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Jel ti nisu male felge? Stavi malo vece bolje ce izgledati,a i svjetala mozes stavit vise,mislim da se po noci nista ne vidi jel? Cak imas i michelin party na krovu  

Koliko znam svatko si sređuje po svom ukusu što ne znači nužno da će se svakom sviđati i da se mora svakome sviđati. Hvala bogu šta ljudi rade brdo raznih modova, za svakog ponešto jel da ne rade i da možeš voziti kamion (4*2,6*2,6*4) i poluprikolice sa ceradama nitko ne bi igrao igricu duže od tjedan dva jel bi mu dosadilo jedno te isto svaki dan. A ako već moram gledat svaki dan na cesti obične stock kamione (iznimka je ako tu i tamo vidim koji kamion od vrbovčanke) to ne znači da moram i tu voziti isto takav.

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Decki, jel' se to meni cini ili oopet pocinje ista pjesma prema novom kolegi ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
grimlock kaže...
Xperiax1 kaže...

Koliko znam svatko si sređuje po svom ukusu što ne znači nužno da će se svakom sviđati i da se mora svakome sviđati. Hvala bogu šta ljudi rade brdo raznih modova, za svakog ponešto jel da ne rade i da možeš voziti kamion (4*2,6*2,6*4) i poluprikolice sa ceradama nitko ne bi igrao igricu duže od tjedan dva jel bi mu dosadilo jedno te isto svaki dan. A ako već moram gledat svaki dan na cesti obične stock kamione (iznimka je ako tu i tamo vidim koji kamion od vrbovčanke) to ne znači da moram i tu voziti isto takav.

Da ti imalo znas o kamionima, znao bi zasto na njega idu obicne, kako ti kazes, "stock" felge, a ne ovo sto ti stavljas !!
Ali dobro, ocito je to IN kako se kaze, skupa sa onim modovima s motorom od 10000HP, pa zasto onda nebi mogle i ovakve felge, ne ??

@suMaper

Prema novom kolegi??

Neznam za tebe, ali meni su kolege oni koji samnom voze svaki dan i kojih vidim na cesti, a ne u BUGovoj temi !!

EDIT broj 2:

Zaboravio sam vam dati svoj kamion, posto sam ga vec objavio na nekoliko foruma, staviti cu i ovdje link pa tko voli nek izvoli.

Napomena: Kamion ima pun k poligona, stekati ce na slabijim konfiguracijama !!!

http://www.mediafire.com/download/9xdasrtlv5eybg8/Patrick+vd+Hoeven+R620.zip

Password: 01022015

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 17:05 (Kiki287).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

a di nadje tegljaca sa 5 osovina jedna do druge ???? i da ide kao normalan truck hehe

svako ima svoje zadovoljstvo iako nerealno ali ipak to je igra ;)

nego meni od prvoga dana u toj igri fali vaga,inspekcije na cestama i kao sto je kolega rekao da mozemo sami odabirati koliko bi odspavao .....

a i da srede malo utovare i istovare nebi bilo lose malo realnije nesto i zabrane prometa za tipa tereta ADRa ili vangabarita i naravno da je vise seoskih puteva hehehe

0 0 hvala 0
14 godina
Kiki287 kaže...

Ali dobro, ocito je to IN kako se kaze, skupa sa onim modovima s motorom od 10000HP, pa zasto onda nebi mogle i ovakve felge, ne ??

Samo 10000, evo ih na 50000 već su napredovali (obavezno pogledati video). Do sredine godine očekujem da smisle mod za brzinu svjetlosti

EDIT: Jao, sad vidim da si link kamiona stavio a ja bez grafičke

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 17:11 (vrinho).
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Kiki287 kaže...

Samo 10000, evo ih na 50000 već su napredovali (obavezno pogledati video). Do sredine godine očekujem da smisle mod za brzinu svjetlosti

EDIT: Jao, sad vidim da si link kamiona stavio a ja bez grafičke

Morao sam ga staviti na prodaju, da zaustavim ove supke koji su ga dobili od jednog lika i prodavali za cak 200 EUR.

Da dobro ste culi, ovakvi kamioni vam se masno placaju, a u truck community ima raznih tatinih sincica koji ce ti ponuditi koliko god hoces za dobar model !!!

Ali zato ljepoticu 141 nece nitko dobiti osim nas par kojih ju radimo ;)

14 godina
Kiki287 kaže...

Morao sam ga staviti na prodaju, da zaustavim ove supke koji su ga dobili od jednog lika i prodavali za cak 200 EUR.

Da dobro ste culi, ovakvi kamioni vam se masno placaju, a u truck community ima raznih tatinih sincica koji ce ti ponuditi koliko god hoces za dobar model !!!

Ali zato ljepoticu 141 nece nitko dobiti osim nas par kojih ju radimo ;)

Da znam za to, može se lijepo zaraditi na takvim modelima. Odlično ova 141 izgleda ali nećete ju sami vi imati, imamo mi GT-Mikea

11 godina
Kiki287 kaže...
 @suMaper

Prema novom kolegi??

Neznam za tebe, ali meni su kolege oni koji samnom voze svaki dan i kojih vidim na cesti, a ne u BUGovoj temi !!

U ets2 temi su mi kolege svi koji voze ets2 (od ovcara do dr-mr), u rl imam sasvim druge kolege kao sto su tebi vozaci (trebam li tebe podsjetiti). Sad znas ...

9 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Da ti imalo znas o kamionima, znao bi zasto na njega idu obicne, kako ti kazes, "stock" felge, a ne ovo sto ti stavljas !!

Znam ponešto, imao sam i priliku voziti axora sa hladnjačom u stvarnosti (bio je automatik al nije bitno). Pošto je ovo igrica a ne STVARNOST možeš šta hoćeš (koliko modovi dozvoljavaju), a ako si već toliko iskustan šofer i šuraš se na stvarnost položi c+e pa vozi pravi kamion i onda pametuj jel igrica je za zabavu, a stvarnost nažalost nije baš zabavna. Taj mod od 10000HP je sranje, imao ga i maknuo istog momenta kad vidio šta je to (ako baš hoćeš znat imam mod sa 1500hp i s laganim teretima ide brže, ali ako nisi skužio imam modove sa uglavnom težim teretima koje vozim, a ne ceradama i ne letim po igrici ko po NFSu jel da mi se igra nfs onda bi igrao njega a ne ETS). Da tcom stavi nove instalacije da se i ja mogu normalno spojiti na internet i imat neku normalnu brzinu, a ne ko da sam u zanzibaru vjerojatno bi i ja igrao MP,a ne SP. Prvenstveno sam se prijavio ovdje da mi neko pomogne oko nekih stvari koje nisam znao, srećom kolega Igzy20 mi je pomogao i hvala mu na tome. Nikad nisam došao vrijeđat i žicat aktivacijski ključ ili neku glupost kao što sam vidio da znaju raditi tu. I btw kamion ti nije baš nešto, ali je tvoj i ako je tebi dobar što mene briga kak izgleda jel ga voziš ti, ne ja. To ne daje meni pravo da vrijeđam tebe i tvoj kamion, a isto tako nije u redu da vrijeđaš bilo čiji drugi bez obzira jel moj ili ne, jel ima ogromne alu felge ili obične stock, jel svjetli ko betlehem ili koliko michelinovih lutki imam na krovu. Poanta svih foruma na kojima sam ja prijavljen je druženje i pomaganje drugim članovima, a ne provocirat druge jel se tebi nešt ne sviđa. Znam da u stvarnom svijetu vjerojatno nikad nebude alu felgi za kamione ali to ne znači da na igrici ne bi mogao imati ako je netko napravio takav mod.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eto da si duže tu ili prekineš pametovat i pogledaš koju stranicu nazad, vidio bi šta Kiki vozi

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Svakih par mjeseci se ponavlja ista priča. 

Meni se također ne sviđa što je kolega napravio od kamiona, ali dok igra SP i za sebe, dok nikom drugom ne radi štetu, dok se ne zabija u druge kao neki idioti... Njegova stvar je što će raditi. Igra je simulacija i osobno pokušavam što realnije držati do toga, ali svatko ima pravo igrati kako on želi. Zato su modovi omogućeni.

Isto tako, slažem se da se u igri može još toga promjeniti, ali koliko god se netko trudi, koliko god se razvija igra, opet ima onih kojima nešto ne paše. Svi mi mislimo da je samo lako napraviti neke stvari, ali nije... Koliko god se trudili i koliko god programeri i ostala ekipa bude radila, ovo je samo igra. Neke stvari će ostat kakve jesu i tu nema pomoći. Potpuno prenošenje stvarnosti u igru zasad nije moguće.

Zato umjesto da se svi stalno žale (to nam očito jedino ide dobro), bolje da igramo i da neke stvari ipak prešutimo. Ne kažem da nitko ne smije imati pravo na svoje mišljenje, ali opet... Ponekad se i pretjera. 

I ajmo se onda ne ponašat kao djeca, nego uživati u igri. Tu smo da se zabavimo, odmorimo od svakodnevnih briga i problema i razmjenimo iskustva i eventualno steknemo neka poznanstva.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
3 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
balvanar kaže...

a di nadje tegljaca sa 5 osovina jedna do druge ???? i da ide kao normalan truck hehe

svako ima svoje zadovoljstvo iako nerealno ali ipak to je igra ;)

a eto našao sam takav mod, jest da u stvarnosti nisam vidio sa 5 nego samo sa 4 ali ovo je igrica tako da to je moje zadovoljstvo. Da sam našao mod sa ovakvom šasijom stavio bi takvu (

), ali nisam pa je poslužila i ova. Šteta za vagu jel je u jednom 18WOS bila vaga, samo se ne sječam koji točno nastavak.

9 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Eto da si duže tu ili prekineš pametovat i pogledaš koju stranicu nazad, vidio bi šta Kiki vozi

Ja ne pametujem, samo mislim da nije u redu vrijeđat tuđe ako ti se ne sviđa. On vozi šta se njemu sviđa, a ja šta se meni sviđa. Ako misliš na 141 meni osobno se ne sviđa taj model, ali svaka čast ekipi koja ga je radila i radi i dalje na njemu jel nije loše da ima što više modela kamiona u igrici, za svakog ponešto.

12 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 18:30 (Hrvek1909).
11 godina
Igzy20 kaže...
... Neke stvari će ostat kakve jesu i tu nema pomoći. Potpuno prenošenje stvarnosti u igru zasad nije moguće.

Ma van svake pameti je zahtjevati total realnost u toplu sobu i ugodnu fotelju ... 

14 godina
neaktivan

e da, modovi rješavaju, a ne SCS,  igra bez modova je goli qurac.

U 18WOS je bola opcija da namjestiš koliko dugo trebaš/želiš spavati, a za simulaciju odmora, gdje tu u igri postoji pravilo pauze od 45min?

i ovaj šta je stavio čunerski kamion gore, jao majko uvatio sam se za glavu kad sam to vidio, sramota za kamione, kupi hondu 1.4 il nešto

10 godina
Euro Truck Simulator 2

Kao što rekoh gore, od igrice se previše zahtjeva. 

Ja bih jedino volio kad bi se poradilo na udaljenosti, da bude realnije. Malo je bezveze voziti na autocesti i proći kraj znaka koji označava da je za 200 m odmorište, a po kilometar satu proći 1 ili 2 km. No, bitnija mi je zabava nego te neke sitnice. Na kraju krajeva, igra i služi za zabavu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
martanbj kaže...

i ovaj šta je stavio čunerski kamion gore, jao majko uvatio sam se za glavu kad sam to vidio, sramota za kamione, kupi hondu 1.4 il nešto

kupi si ju ti, ja imam auto.. ako ti se ne sviđa, komentar zadrži za sebe. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice