Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.156
|
čitano: 7.331.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
JuXo kaže...

Jazzycatovi modovi su odlični i najvažnije rade

jučer sam baš probao multi po prvi put i prej... , ne vraćam se više na single, barem dok ne dobijem neki ban 

jedino mi bezveze što moraš downgradeati igru

Bas me zanima do kada  

10 godina
Euro Truck Simulator 2

Izgleda da u SCS ima u planu još jedan novi kamion. Ljubitelji MAN-a bit će sretni.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Zekat kaže...

Čim izađe za 1.16.! Se zna kad izlazi bar cca?

Pa za cca uvijek vazi: "bude uskoro", ili tocnije "bude cim bude" ...

I<3VODKA (Community Manager PL) 19.01.2015 reče:
Hi,
We only want to tell you, that we know what causes crashes and we are working on getting fixed it as soon as possible.
Normally, new update will be released this week, but we can't guarantee you anything.
Thank you all,
I<3VODKA

Jel' sad malo jasnije ? ... 

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 16:22 (suMaper).
14 godina
Igzy20 kaže...

Izgleda da u SCS ima u planu još jedan novi kamion. Ljubitelji MAN-a bit će sretni.

Poznavajući njihov tempo do 2017. taj kamion ne bude gotov.

11 godina
vrinho kaže...

Nepopravljivi i veciti optimista (ne nije greska niti irony) ...

11 godina
suMaper kaže...
vrinho kaže...

Pa do ljeta ga ne ocekuj.Pogledaj kad su objavili da rade novi Daf a kada je izasao.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sta je bolje Gobina mapa ili TSM?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Hrvek1909 kaže...

Sta je bolje Gobina mapa ili TSM?

Ovisi sta volis.Ja sam jednom probao gobinu i napravio par sto kilometara i obrisao.Ta mapa mi nekako nije za ovu igru,mozda se nekom i svidja.Ja trenutno imam TSM.

14 godina
Xperiax1 kaže...
suMaper kaže...
vrinho kaže...

Pa do ljeta ga ne ocekuj.Pogledaj kad su objavili da rade novi Daf a kada je izasao.

A tek Mercedesa, u ljeti su postavili njegove slike kabine i unutrašnjosti i izgledalo je kao da će začas a prošlo već skoro pola godine i ništa. Ovog MAN-a su tek poslikali, ako ovo izađe do jeseni kaznit ću se i neću igrati igru 2 mjeseca

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Na njega sam i zaboravio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xperiax1 kaže...

Na njega sam i zaboravio

Eto vidiš, to ti je dokaz da ona gore 2017. koju sam gore naveo i nije baš zajebancija :)

11 godina
vrinho kaže...
Xperiax1 kaže...

Na njega sam i zaboravio

Eto vidiš, to ti je dokaz da ona gore 2017. koju sam gore naveo i nije baš zajebancija :)

Znam ja to sve,nemoras mi nista pricat.Kad smo kod Mercedesa,ima li kakvih vijesti kad ce izaci? Mozda u novom update-u?

10 godina
Euro Truck Simulator 2

NEEEMOJ VIIIKAT!! Čujemo te i ako isključiš Caps Lock. 

I dobra fora! ''Neda mi se kupovat, pa ajmo na forum žicat, možda mi netko samo tako pokloni''. S obzirom na to da igru nabaviš za 20-tak kn već, ova tvoja priča da nisi u mogućnosti da je kupiš nikako ne drži vodu. 

Džabe ti trud, momak!

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
cuca kaže...

POOZZ LJUDI JA SAM JEDAN VELIKI FANETS 2 I STVARNO BIH VOLIO DA IMAM TU IGRU DA IGRAM SA VAMA I OSTALIM MP..ALI NAZALOST NISAM U MOGUCNOSTI DA JE PRIUSTIM AKO BI NEKO HTIO DA MI POKLONI IGRU ILI AKO NEKO IMA VISAK NA STEMU IMAM AKOUNT I SVE PAA ETO NADAM SE DA CE SE NEKO JAVIT EVO I IME  OD FB MUHAMED HUSICIC PA EO NADAM SE DA CE  NEKO POMOCI...

Demi broj računa u banci.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

bas treba broj racuna u banci

muhamed
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

igzy druze ja nisam u stanu da je  kupim...nerazumijes me mogo bi ti do ujtru pricat....ali et to htio sam ovdje zamolit ako neko bi htio ili mogao

muhamed
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
cuca kaže...

bas treba broj racuna u banci

Upravo rekoh za jednog kad evo i drugi: Nepopravljivi i veciti optimista (ne nije greska niti irony) ...  ... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 19:39 (suMaper).
10 godina
neaktivan

a joj brate ja nisam toliko upucen mozes  mi objasnit pa ja sto ste odma takvi...

muhamed
14 godina
Euro Truck Simulator 2

eo ja ti poslao igru, kad instaliraš javi se

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

kako cu da  igram on line posto ode pise da  je demo 

muhamed
10 godina
neaktivan
instaliro sam
muhamed
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Da li mogu da se kombinuju mape,npr. da ubicam 2 razlicite ? Ako moze koje preporucujete, imam 1.16 verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Ako si fan dugih vožnji TSM je dobra mapa. Nju možeš kombinirat sa Rus Map.

Za zahtjevnije vožnje tu je Gobinova mapa.

Skandinaviju ima Promods, nju isto tako možeš kombinirat sa Rus Map.

Nisam siguran dal je izašla za 1.16 verziju, ali postoji i mapa Madžarske, no ona je samostalna i nema veze sa original mapom.

Mogućnosti su razne.

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Izvini , al koji trebam imati DLC da bi mogao snimit Rus map , jer vidim tamo pise da treba , al ne kontam koji. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Going East i to ti je trenutno jedini map DLC za ETS2. DLC Skandinaviju očekujemo uskoro, barem se nadam da bude uskoro.

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
Igzy20 kaže...
Nisam siguran dal je izašla za 1.16 verziju, ali postoji i mapa Madžarske, no ona je samostalna i nema veze sa original mapom.

Madja jos nema za 1.16 ... 
Frank je u početku planirao dodati i žute i narančaste ceste za sljedeću verziju, ali zbog nekih privatnih i obiteljskih problema će dodati samo narančaste boje ceste i 14 gradova od 27.

Uf, uf, gdje se samo nasao nacrtati ovaj viljuskar ... :-) Uf, uf, gdje se samo nasao nacrtati ovaj viljuskar ... :-)
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 23:50 (suMaper).
14 godina
suMaper kaže...

Majstore, ma radi. Samo ubaci ovaj fix.

9 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Pa zar taj mod već ne postoji? Meni se čini da sam mod za mana euro 6 vidio malo kasnije kako je izašao daf euro 6. evo link http://ets2.lt/en/man-euro-6-v-4-1/

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 7:42 (grimlock).
12 godina
neaktivan

:O

Koliko ja nisam igrao ETS, zadnji puta je bilo samo do  Biatorbága

11 godina
vrinho kaže...
suMaper kaže...

Majstore, ma radi. Samo ubaci ovaj fix.

Thx, meni se svidja ovo sto Igzy20 radi: 24-satna podrska svima, pa sam mu htio pomoci da ne bude u nedoumici ...

grimlock kaže...
 Pa zar taj mod već ne postoji? Meni se čini da sam mod za mana euro 6 vidio malo kasnije kako je izašao daf euro 6. evo link http://ets2.lt/en/man-euro-6-v-4-1/

Postoji, modovi postoje i za mnoge druge stvari npr: Mercedes IV koji svi nestrpljivo iscekujemo, pa mapa Skandinavije koja je free (ProMods) a ipak cemo dobiti od SCS-a i dlc-Skandinavia koji cemo trebati platiti 20 € (za sada). Za Skandi cini se nema bas nestrpljivih (vaaljda zbog cijene) ... 
SCS-ovi kamioni (pa i mape itd.) su ipak znatno bolji od modova ...  

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice