Ova je tema za raspravu o konfiguracijama koje mogu pokreniti EmpireTW
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni sa ovom konfiguracijom igra usporava cim se vojske prebliže jedna drugoj na koje god detalje stavim low,medium ili high.Inace igra je razorov release pa me zanima jeli to do verzije igre ili mog pc-a.Mislim kupiti orginal igru pa me muči hocu li je moči igrati.
Pozdrav ljudi. Imam jedno pitanje za veterane. Kad počnem igrati sve je ok novci stižu i sve, ali me muči zašto mi se nakon svakog turna novac koji dobijem sve više smanjuje tako dok mi prihodi ne spadnu na oko 1000 po turnu i onda ne mogu ništa raditi. Što prvo treba graditi? Ja uvijek dajem prednost onim farmama, unaprijeđenju cesta, coaching innovi i te stvari, potom vojsku rješavam i na karaju , ako stignem i mornaricu. Pregovaram s drugim zemljama i svoje luke maksimalno iskoristim za trgovinu. Od znanosti uvijek krećem s fiziokratizmom, što bi kao trebalo malo povećati prihode, pa onda division of labour još više. Kada sam igrao Medieval 2 Total war nije mi bio problem, jer nije bilo toliko puno komponenti koje utječu na igru, sad ima dosta novina pa ne mogu sve pohvatati.