Ja cu isto igrat na PC i to mi nije bas drago. FromSoft nije poznat po optimizaciji i sigurno ce bit problema.
A kaj si to vidio ? Dajte link neki ;)
Eto ti link od asmongolda : https://www.twitch.tv/asmongold/video/1303168017 . Njega sam jedinog zapamtio kojije streamao, a njega u posljednje vrijeme nije tesko za zapamtiti, jer iskace i iz pasteta
Pa objektivno, ti zahtjevi (req.) mi izgledaju malo preveliki za ono sto sam danas vidio. Biti ce da nesto debelo steka s optimizacijom. Sa druge strane izgleda zanimljivo. Posebno borba koju su danas prikazali na twitchu kada su se streameri borili protiv bossa i redovno ih je krsio. Sve u svemu, ljubitelji "zanra" se nece razocarati. Sto od borbi pa na dalje... Samo da malo porade na optimizaciji.
A kaj si to vidio ? Dajte link neki ;)
Inace meni se cine oke zahtjevi. Ipak je svijet veci i sa puno vise detalja tipa vegetacija koja je bas gusta u odnosu na DS3.
Napokon su i likove sredili da im lica ne izgledaju tak lose ko prije
evo neki gameplay trailer
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Ja sam igra sve na konzoli, ovo ce bit prva na PC-u. Al znam da su sa svim igrama postojali neki problemi.
Prvi DS port za PC je bil problematican, nakon toga PC verzija svake njihove igre je bila najbolja verzija.
Zadnji Sekiro je vrhunski port
Prvi DS port za PC je bil problematican, nakon toga PC verzija svake njihove igre je bila najbolja verzija.
S tim da je bilo problema vezanih za kontroler u Sekiru.
Da ? Ja sam je igro od prvog dana na PC-u do kraja sa x360 kontrolerom i nisam imo probleme
Prvi put sad cujem za to
Da ? Ja sam je igro od prvog dana na PC-u do kraja sa x360 kontrolerom i nisam imo probleme
Prvi put sad cujem za to
Znam da se tada dosta pisalo na internetu o tome, a i neki streameri koje sam tad gledao su se bunili na to. Evo na brzinu sam izguglao nesto - Sekiro - Controller Not Working On PC, How To Fix - Gamepur
Sutra bi trebale recenzije bit vani.
Znaci jos 2 dana do igre, a ja radim 12 sati ovaj tjedan(a prekovremeno nisam radil godinu dana) i jos imam posla sa fasnikom..
Bas me potrefilo. :(
Sutra bi trebale recenzije bit vani.
Znaci jos 2 dana do igre, a ja radim 12 sati ovaj tjedan(a prekovremeno nisam radil godinu dana) i jos imam posla sa fasnikom..
Bas me potrefilo. :(
Da, sutra u 16 h po našem recenzije.
A ovo kako te zapalo da radiš, jebiga, to izgleda baš mora tako. Meni je zasad sve normalno na poslu, da kucnem u drvo, čak si razmišljam da uzmem slobodno u petak ako bude bilo šanse
Igra je vani tocno u ponoc sa cetvrtka na petak. Znaci igramo petak poslije posla. Zatvatamo se u man cave i ne izlazimo do ponedjeljka.
Igra je vani tocno u ponoc sa cetvrtka na petak. Znaci igramo petak poslije posla. Zatvatamo se u man cave i ne izlazimo do ponedjeljka.
Ponedjeljka koje godine? Ja bi mogao izaći iz man cavea ko iz Vaulta u Fallout-u tek nakon 210 godina kolko sam nahypan na ovu igru.
Stigao danas. Najnovija verzija od series x xboxa. Sad samo čekati petak.
Ajd molim te javi kak to radi na PC-u, i ja bi si morao uzeti neki kontroler pogotovo ako bi natavio lost ark igrati jer ovo s mišem mi je banana a i mogao bi na TV-u igrat pa mi se to sviđa ali se bojim da bu mi trebalo da se navikenm dugo a možda i ne !?!??
Evo ako nekome znaci 12 sati: Igrači na PlayStationu i Xboxu mogu ga igrati od četvrtka 24. 2. u podne, dan prije službenog izlaska, ako Elden Ring kupe na novozelandskoj digitalnoj trgovini, ili u slučaju Xboxa dovoljno je samo prebaciti vremensku zonu na Novi Zeland.
Meni postoji opcija da u cetvrtak moram ostat duze na terenu i da onda u petak ne moram doc
Ajd molim te javi kak to radi na PC-u, i ja bi si morao uzeti neki kontroler pogotovo ako bi natavio lost ark igrati jer ovo s mišem mi je banana a i mogao bi na TV-u igrat pa mi se to sviđa ali se bojim da bu mi trebalo da se navikenm dugo a možda i ne !?!??
Sa Xbox kontrolerom teško možeš pogriješiti. Već su godinama defaultni odabir za igranje na PC-u i sve igre se u pravilu prilagođavaju njemu. Iz mog iskustva nema velike razlike između kontrolera za Series S/X i starog kontrolera za Xbox One pa ako se ovaj drugi nađe jeftinije slobodno uzmi njega. A sad, hoćeš li se ti ili nećeš naviknuti na igranje s kontrolerom je sasvim druga stvar.
Točno kako je kolega Hexfire rekao, ovaj novi se razlikuje po nekim sitnicama dodana tipa za screenshoot, ima malo lijepsi grip, onako hrapave su tipke RT i LT i hrapavo za drzati onako ispod malo se bolje hvata, usb type C umjesto micro usba za žično igranje, te izmjenjen d pad no tko još igra na njemu...
Živio PC gaming, preorder potpuno nove igre + preorder bonus 315 kunića milina. Vlasnici PS5 koliko moraju dati ovih dana za novu igru 600kn? Strašno...
U 15 h (za 20ak minuta) izlazi launch trailer.
Samo da ponovim još jednom upozorenje koje je izašlo na Resetera forumu, u traileru će biti nekih stvari koje bi poneki mogli smatrati spoilerima. Koliko sam shvatio taj trailer je primarno za hajpanje ekipe koja još nije totalno zagrizla, tako da svi vi koji želite ući u igru sa što manje znanja izbjegavajte ga u širokom luku.
Igra dolazi u cetvrtak a Horizon sam tek zagrebao....
weltschmerz
Da li je ok uzeti igru na CD KEYS ? Izbjegavam uglavnom takve sajtove , tnx.
Ja redovno kod njih uzimam. Dosad nisam imao problema.
Da li je ok uzeti igru na CD KEYS ? Izbjegavam uglavnom takve sajtove , tnx.
Ja sam je uzea na instant gaming za PC u 1.mj i evo maloprije mi je dosa kod. 41€ je tad bila igra.
Edit: preload za PC moguc danas od ponoc, tj. tehnicki to je sutra
Bila je za PC u jednom trenutku ako se dobro sjecam 38 ili 39eu ali zelim Ps5 verziju na disku.
u kojoj si vremenskoj zoni? AKo si u RH nije se trebalo otključati prije ponoći danas
Naravno da je ne mogu još igrat.