Elden Ring

poruka: 1.655
|
čitano: 453.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Elden Ring

Ja cu isto igrat na PC i to mi nije bas drago. FromSoft nije poznat po optimizaciji i sigurno ce bit problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2022 8:34 (Tututuru).

0 0 hvala 0
6 godina
Re: Elden Ring
Santana kaže...

A kaj si to vidio ? Dajte link neki ;)

Eto ti link od asmongolda : https://www.twitch.tv/asmongold/video/1303168017 . Njega sam jedinog zapamtio kojije streamao, a njega u posljednje vrijeme nije tesko za zapamtiti, jer iskace i iz pasteta

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2022 10:04 (SamoPitam3).
7 godina
Santana kaže...
SamoPitam3 kaže...

Pa objektivno, ti zahtjevi (req.) mi izgledaju malo preveliki za ono sto sam danas vidio. Biti ce da nesto debelo steka s optimizacijom. Sa druge strane izgleda zanimljivo. Posebno borba koju su danas prikazali na twitchu kada su se streameri borili protiv bossa i redovno ih je krsio. Sve u svemu, ljubitelji "zanra" se nece razocarati. Sto od borbi pa na dalje... Samo da malo porade na optimizaciji.

A kaj si to vidio ? Dajte link neki ;)

Inace meni se cine oke zahtjevi. Ipak je svijet veci i sa puno vise detalja tipa vegetacija koja je bas gusta u odnosu na DS3. 
Napokon su i likove sredili da im lica ne izgledaju tak lose ko prije

evo neki gameplay trailer 

Elajjaz's Videos - Twitch

BigDaddy's Videos - Twitch

Topsonous's Videos - Twitch

11 godina
odjavljen
Ne znam na kakvim ste vi to kompovima igrali njihove igre. Doslovno od DS2 do Sekira na GTX 970 mi je sve islo na max sa zakucanih 60fpsa
PeTak
7 godina
IvanDado kaže...
Ne znam na kakvim ste vi to kompovima igrali njihove igre. Doslovno od DS2 do Sekira na GTX 970 mi je sve islo na max sa zakucanih 60fpsa

Ja sam igra sve na konzoli, ovo ce bit prva na PC-u. Al znam da su sa svim igrama postojali neki problemi. 

11 godina
odjavljen
Ako cemo iskreno, za igre koje su nekako proizasle iz konzolaskog svijeta, na PC-u po mom iskustvu je puno manje tehnickih problema. Kad se samo sjetim Blighttowna na PS3... Bloodborne koji je cak PS ekskluziva tehnicki ne bas bajan, a nije ni patch dobio nikad, a ostale igre su im bile zakucane na 30FPS-a. Mislim da je cak DS2 Scholar po tom pitanju najbolje iskustvo. Okay, tu je sad PS5 pa Sekiro i DS3 rade u 60fpsa koliko sam upoznat, a BB i dalje isto... Velim, Prepare to Die Edition je bio los port za PC, ali sva sreca pa su ljudi to brzo ucinili igrivim. Sto se Elden Ringa tice ja cu ga igrat na PS5, ali sumnjam nekako da su tako zajebali PC port, treba cekat day 1 patch. Kaj se tice jedine mane njihovih PC portova po meni je koliko im je dugo trebalo da napokon maknu te xbox promptove.
PeTak
9 godina
Elden Ring

Prvi DS port za PC je bil problematican, nakon toga PC verzija svake njihove igre je bila najbolja verzija. 

Zadnji Sekiro je vrhunski port

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Santana kaže...

Prvi DS port za PC je bil problematican, nakon toga PC verzija svake njihove igre je bila najbolja verzija. 

S tim da je bilo problema vezanih za kontroler u Sekiru.

9 godina
Tututuru kaže...
Santana kaže...

Da ? Ja sam je igro od prvog dana na PC-u do kraja sa x360 kontrolerom i nisam imo probleme 
Prvi put sad cujem za to

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
7 godina
Santana kaže...
Tututuru kaže...
Santana kaže...

Da ? Ja sam je igro od prvog dana na PC-u do kraja sa x360 kontrolerom i nisam imo probleme 
Prvi put sad cujem za to

Znam da se tada dosta pisalo na internetu o tome, a i neki streameri koje sam tad gledao su se bunili na to. Evo na brzinu sam izguglao nesto - Sekiro - Controller Not Working On PC, How To Fix - Gamepur

9 godina
Elden Ring

Sutra bi trebale recenzije bit vani.

Znaci jos 2 dana do igre, a ja radim 12 sati ovaj tjedan(a prekovremeno nisam radil godinu dana) i jos imam posla sa fasnikom..

Bas me potrefilo. :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 7:14 (Santana).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Santana kaže...

Sutra bi trebale recenzije bit vani.

Znaci jos 2 dana do igre, a ja radim 12 sati ovaj tjedan(a prekovremeno nisam radil godinu dana) i jos imam posla sa fasnikom..

Bas me potrefilo. :(

Da, sutra u 16 h po našem recenzije. 

A ovo kako te zapalo da radiš, jebiga, to izgleda baš mora tako. Meni je zasad sve normalno na poslu, da kucnem u drvo, čak si razmišljam da uzmem slobodno u petak ako bude bilo šanse 

10 godina
Elden Ring

Igra je vani tocno u ponoc sa cetvrtka na petak. Znaci igramo petak poslije posla. Zatvatamo se u man cave i ne izlazimo do ponedjeljka.

Moj PC  
4 0 hvala 1
8 godina
BeLLicus kaže...

Igra je vani tocno u ponoc sa cetvrtka na petak. Znaci igramo petak poslije posla. Zatvatamo se u man cave i ne izlazimo do ponedjeljka.

Ponedjeljka koje godine?  Ja bi mogao izaći iz man cavea ko iz Vaulta u Fallout-u tek nakon 210 godina kolko sam nahypan na ovu igru.

10 godina
Elden Ring

Stigao danas. Najnovija verzija od series x xboxa. Sad samo čekati petak.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
BeLLicus kaže...

Stigao danas. Najnovija verzija od series x xboxa. Sad samo čekati petak.

Ajd molim te javi kak to radi na PC-u, i ja bi si morao uzeti neki kontroler pogotovo ako bi natavio lost ark igrati jer ovo s mišem mi je banana a i mogao bi na TV-u igrat pa mi se to sviđa ali se bojim da bu mi trebalo da se navikenm dugo a možda i ne !?!??

7 godina
Elden Ring

Evo ako nekome znaci 12 sati: Igrači na PlayStationu i Xboxu mogu ga igrati od četvrtka 24. 2. u podne, dan prije službenog izlaska, ako Elden Ring kupe na novozelandskoj digitalnoj trgovini, ili u slučaju Xboxa dovoljno je samo prebaciti vremensku zonu na Novi Zeland.

https://www.google.com/amp/s/ffa.hr/vijesti/potvrdeno-je-od-koliko-sati-se-moze-igrati-elden-ring-neki-ga-igrati-prije-ostalih/72513/%3famp=1

Meni postoji opcija da u cetvrtak moram ostat duze na terenu i da onda u petak ne moram doc 

0 0 hvala 0
14 godina
VooDooZg kaže...

Ajd molim te javi kak to radi na PC-u, i ja bi si morao uzeti neki kontroler pogotovo ako bi natavio lost ark igrati jer ovo s mišem mi je banana a i mogao bi na TV-u igrat pa mi se to sviđa ali se bojim da bu mi trebalo da se navikenm dugo a možda i ne !?!??

Sa Xbox kontrolerom teško možeš pogriješiti. Već su godinama defaultni odabir za igranje na PC-u i sve igre se u pravilu prilagođavaju njemu. Iz mog iskustva nema velike razlike između kontrolera za Series S/X i starog kontrolera za Xbox One pa ako se ovaj drugi nađe jeftinije slobodno uzmi njega. A sad, hoćeš li se ti ili nećeš naviknuti na igranje s kontrolerom je sasvim druga stvar.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Elden Ring

Točno kako je kolega Hexfire rekao, ovaj novi se razlikuje po nekim sitnicama dodana tipa za screenshoot, ima malo lijepsi grip, onako hrapave su tipke RT i LT i hrapavo za drzati onako ispod malo se bolje hvata, usb type C umjesto micro usba za žično igranje, te izmjenjen d pad no tko još igra na njemu...

Živio PC gaming, preorder potpuno nove igre + preorder bonus 315 kunića milina. Vlasnici PS5 koliko moraju dati ovih dana za novu igru 600kn? Strašno... 

Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
Elden Ring

U 15 h (za 20ak minuta) izlazi launch trailer. 

Samo da ponovim još jednom upozorenje koje je izašlo na Resetera forumu, u traileru će biti nekih stvari koje bi poneki mogli smatrati spoilerima. Koliko sam shvatio taj trailer je primarno za hajpanje ekipe koja još nije totalno zagrizla, tako da svi vi koji želite ući u igru sa što manje znanja izbjegavajte ga u širokom luku.

Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
odjavljen
459kn Launch Edition fizicko izdanje za PS5 u Svijetu igara :)
PeTak
12 godina
Elden Ring

Igra dolazi u cetvrtak a Horizon sam tek zagrebao....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

weltschmerz

9 godina
Elden Ring

Da li je ok uzeti igru na CD KEYS ? Izbjegavam uglavnom takve sajtove , tnx.

0 0 hvala 0
15 godina

Ja redovno kod njih uzimam. Dosad nisam imao problema.

7 godina
TopoGigio kaže...

Da li je ok uzeti igru na CD KEYS ? Izbjegavam uglavnom takve sajtove , tnx.

Ja sam je uzea na instant gaming za PC u 1.mj i evo maloprije mi je dosa kod. 41€ je tad bila igra.

Edit: preload za PC moguc danas od ponoc, tj. tehnicki to je sutra 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 16:43 (Tututuru).
12 godina
Elden Ring

Bila je za PC u jednom trenutku ako se dobro sjecam 38 ili 39eu ali zelim Ps5 verziju na disku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Lagano se to preuzima.

1 0 hvala 0
9 godina
MSXhunT3R kaže...
Lagano se to preuzima.

u kojoj si vremenskoj zoni? AKo si u RH nije se trebalo otključati prije ponoći danas

3 godine
Skidam za Xbox Series X.Za tu platformu je omogućen preload (za Xbox).Za ostale 48h prije izlaska igre.Tj.od sutra.Igra je nekih 49 gb i piše 2.0.1 verzija.
Naravno da je ne mogu još igrat.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice