EA Sports FC24

poruka: 833
|
čitano: 432.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: EA Sports FC24
The_K kaže...

Maknuli su season rewards na kraju rivals sezone! Za odigranih 90 tekmi dobis TIFO hahahahah

Najgori dio od svega toga je kad su rekli da je to samo vizualni glitch da paketi kao nagrada postoje.

Ulogiram se, opaaaaa... tifo. 

Nakupina lazova, nista koristi i ljudi koji niau u zivotu imali doticaj sa nogometom.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
EA Sports FC24

Štos je što ekipa obožava ukrase i pizdarije na stadionu.

Ja sve boje linija i ostale pizdarije što dobijem uredno prodam po 500 coinsa.

I to odu za par minuta, ljudi kupuju k'o blesavi :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...
The_K kaže...

Maknuli su season rewards na kraju rivals sezone! Za odigranih 90 tekmi dobis TIFO hahahahah

Najgori dio od svega toga je kad su rekli da je to samo vizualni glitch da paketi kao nagrada postoje.

Ulogiram se, opaaaaa... tifo. 

Nakupina lazova, nista koristi i ljudi koji niau u zivotu imali doticaj sa nogometom.

Vizualni glitch je bio jer su za sve nagrade bili " bronze tifo ", pa su onda popravili na bronze, silver i gold tako da sve stima. Svakako malo je tuzno da je to nagrada i ja sam se iskreno nadao da ce ipak bit neki pack.

17 godina
Skilledžija kaže...

Štos je što ekipa obožava ukrase i pizdarije na stadionu.

Ja sve boje linija i ostale pizdarije što dobijem uredno prodam po 500 coinsa.

I to odu za par minuta, ljudi kupuju k'o blesavi :)

Sve što se od toga može prodati, prodam. Ono što se ne može prodati odmah obrišem. Nemam niti jedno to sranje u klubu sve ove godine. Čak ne skupljam niti dresove niti grbove klubova. Imam u klubu 4 dresa sve ostalo ili market ili obrišem. Imam 2 grba u klubu.

3 godine
neaktivan
EA Sports FC24

Sto je najtuznije nisam snajpao igrace nego contracte, kupim ugovor za 200 a prodam za 5000.  To radim u svakoj sezoni. Prvo uzmu pare za igru, a onda u toj igri uzmu coinse.  

0 0 hvala 0
15 godina
EA Sports FC24

Desava li se nekome da danas ne moze pobjedit nitijednu tekmu? Sve je nekako drugacije, igraci, taktike,nista ne funkcionira...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan1985 kaže...

Sto je najtuznije nisam snajpao igrace nego contracte, kupim ugovor za 200 a prodam za 5000.  To radim u svakoj sezoni. Prvo uzmu pare za igru, a onda u toj igri uzmu coinse.  

A tko ti kupi contract za 5000 coinsa a pun ih market za 200 coinsa?

3 godine
neaktivan
EA Sports FC24

Ne znam tko ih kupuje, samo znam da sam zaradio oko 2M od izlaska igre.... a u proslim fifama da ti ne pricam...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2023 0:30 (Ivan1985).

1 0 hvala 0
13 godina
rocko9 kaže...

Desava li se nekome da danas ne moze pobjedit nitijednu tekmu? Sve je nekako drugacije, igraci, taktike,nista ne funkcionira...

Naravno, jedan dan idem 7-0 u D2 Rivalsima i 8-2 u champsu. Drugi dan jedva da mogu gol pogodit.

12 godina
Ivan1985 kaže...

Ne znam tko ih kupuje, samo znam da sam zaradio oko 2M od izlaska igre.... a u proslim fifama da ti ne pricam...

onda sumnjaju da tako prebacujes coinse jer nije normalno da prodajes contracte za 5000 coinsa

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
EA Sports FC24

9-1 jucer, 1-3 danas. Ima smisla. 

Ima smisla da vise cisti gol sa penala ne mogu zabit. 

Kako bogovski odradena igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC24

Danas opet u WL, dobijem lika 3-1, završi partija, i odmah dobijem objavu da će revidirati partiju i izbaci me iz UT-a.

Uđem nazad i imam poraz.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EA Sports FC24

Ima li kojeg PCjaša ovdje? Na staroj grafi (1660 Super) sve šljaka savršeno, zamjenim sa RTX 3060, samo problemi! Stalno stuttera, pada fps... malo radi dobro, malo ne. Najočitije trza nakon kornera i slobodnog udarca. Sve žive in-game postavke sam prevrtio, ništa. Zna netko rješenje osim trajno zakucat igru u recycle bin jer sam zbilja blizu toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
luckyluke kaže...

Ima li kojeg PCjaša ovdje? Na staroj grafi (1660 Super) sve šljaka savršeno, zamjenim sa RTX 3060, samo problemi! Stalno stuttera, pada fps... malo radi dobro, malo ne. Najočitije trza nakon kornera i slobodnog udarca. Sve žive in-game postavke sam prevrtio, ništa. Zna netko rješenje osim trajno zakucat igru u recycle bin jer sam zbilja blizu toga?

Meni na RTX 2080 radi okej.

Neke stvari treba pogasiti, imao sam iste probleme.

Citiram sebe iz grupa i youtubea:

Ako imate jako dobre komponente (grafička kartica tipa RTX serija ili AMD RX 6700 i bolje) i 2k monitor:
Resolution: 2560x1440
Display mode: Fullscreen
Refresh rate 144Hz (najviše što možete, što vaš monitor nudi)
Frame rate: No limit on FPS
Vertical sync: OFF
Dynamic resolution scale: ON
Cutscene quality: half frame rate
Strand Based Hair: OFF
Sve ostalo ispod: MEDIUM
Za slabije komponente, pokušajte ovo zadnje sve na LOW staviti i onda ako ne ide, smanjivati rezoluciju na 1920x1080, pa na 1366x768.
Nadam se da ću barem nekome pomoći.
Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.11.2023 17:59 (acmilan2).
13 godina
EA Sports FC24

15-5. Izgubim za 16-4 tekmu od constant press debil. Steta. 

Nagrade katastrofalne. Nakon kaj 10g nisam Messia dobio kad je trebalo, evo sad i drugi je dosel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

Meni je od nekidan (ne sjećam se nekog updejta bilo winsa bilo igre, ali nebitno) počelo jebačko trzanje pri svakoj promjeni animacije u igri - proslave golova, korneri, slobodnjaci, poluvrijeme. Tražio sam danima što je, pratio ponašanje igre, frejmdropanje je bilo brutalno, sa 60 na 10 i tak to. Prebacim igru na m2, bila je na običnom ssdu, ništa, ista stvar. Pogasim overlayeve od gfe i ea appa, ništa. Probao sam još sto stvari, ništa.

I onda danas čitam bezveze po ea help forumu, i nađem da sve što treba je obrisat fc24 folder u dokuments mapi. Obrišem, uđem u igru, sve radi najnormalnije

16 godina
jopis kaže...
luckyluke kaže...

Meni je od nekidan (ne sjećam se nekog updejta bilo winsa bilo igre, ali nebitno) počelo jebačko trzanje pri svakoj promjeni animacije u igri - proslave golova, korneri, slobodnjaci, poluvrijeme. Tražio sam danima što je, pratio ponašanje igre, frejmdropanje je bilo brutalno, sa 60 na 10 i tak to. Prebacim igru na m2, bila je na običnom ssdu, ništa, ista stvar. Pogasim overlayeve od gfe i ea appa, ništa. Probao sam još sto stvari, ništa.

I onda danas čitam bezveze po ea help forumu, i nađem da sve što treba je obrisat fc24 folder u dokuments mapi. Obrišem, uđem u igru, sve radi najnormalnije

Hvala ti, ovo mi je pomoglo! Doduše morao sam još vratiti postavke s nvidia control panela na default i restartati komp, ali sada igra trči ko na speedu 

16 godina
EA Sports FC24

Ide ovo smeće na pauzu do daljnjeg. Samo sbc mode dolazi u obzir.

8 od 10 tekmi su čiterska smeća sa svim živim 'asistovima'.

I kad nema čiterskog smeća, igra je toliko sjebana da to nisu istine - igram maloprije, faul na 40 metara, remplanje ramenom, žuti karton gore svijetli, sudac pokazuje žuti karton, ja dobijem crveni?!?!?!? Igra sekundu nakon animacije pokazuje scoreboard i ispod piše crveni karton. Otkud, kako zašto, ne znam, prvi faul na utakmici i jasno viđeno da je žuti bio. Druga tekma, igram protiv čiterskog smeća, svi igrači su mu na 99 pace, a ima cbove sa 70 pacea koji trče brže nego moj Osimhen 2x, normalno autoplay mu je uključen, trči samo sa cm-om bezveze, čit igra sve ostalo autotacklea, autopass, teampress, overload ball side 90 minuta, fauli se ne sude a tackleova ima 100 po utakmici, stamina 99 cijelu tekmu, itd., takve mrzim iz dna duše i želim im sve najgore na svijetu, i još točka na i, nema njegovog rezultata na scoreboardu ni za jedan gol. Moji se uredno pišu i prikazuju, njegovi ne. Treća tekma, opet ista stvar, čiter par ekselans, kancerogeno smeće, dakle sve isto, pet njegovih je na svakoj lopti, stamina ne pada ništa, ai dodaje, ai tacklea, faula nigdje, njegov kursor je na cm-u ili cam-u i laganini, ja povedem, on pauzu, i kreće haos, jedno 10 uklizavanja s leđa, nema faula, pa gol. Pa opet od centra slide na slide, nema faula, gol. Pa ja nekak zabijem gol i tu igra staje, jer on opet stišće pauzu, poslije pauze, ja nemam više nijednog dodavanja, nijedne lopte, ništa. Samo gledam kako on ide sa pet igrača na loptu, a nigdje rupe kod njega, kako dodaje sve i jednu loptu točno tamo gdje treba, kako mu svaki igrač ai kontroliran točno utrčava ispred mojih igrača u svakom momentu i kako idu 2-3 uvijek ispred lopte sami. To mi je toliko fascinantno ove godine da je totalno preočito kad ekipa ima smeće zvano čit.

Znači čim krene tekma, ako lete 3-4 igrača ai kontrolirana na mog s loptom, čim on osvoji loptu, njegov cijeli tim kirurški precizno otvara kontru da svi trče točno po zadanim linijama, krila ravno uz aut, napadači u sredinu, vezni široko, i ako slučajno odmah ne zabije gol, ide overload ball side i teampress, ali konstantan, znači u svakom momentu bilo kud da ja zamislim s loptom, njegov obrambeni sam trči naprijed i zatvara sve; znam da je kancerogeno čitersko smeće. Nema isusa boga da se u postavkama legit igrača može namjestit da cijeli ai kontroled tim igra tak.

Nijedne godine nije bilo ovoliko izraženo korištenje čita.

I onda, kad dočekam par normalnih tekmi, naletim na grizman retarde, koji ako iole znaju igrat, a čim ima varane, militao, rodrygo, grizman, v.juniora u sastavu, 99% da zna, kreće spamanje finessea sa grizmanom, dok ne uđe. Gameplay nula, samo nabijanje po krilima dok se grizman ne namjesti na finesse. Nema veze jel iz jebenog kornera ili sa 35 metara, nema veze jel lijeva, desna, jel iz okreta, iz mjesta ili iz trka, grizi-retardizi-brokenizi to zabija.

Toliko je strgana igra da sam se nikad ranije totalno ohladio od smeća.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC24

Buraz, 2 ujutro je 🤣

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Buraz, 2 ujutro je 🤣

A to je bitno zbog?

Po danu nema čitera na pcu? Nemoj da idem quotat tvoje rage postove, a ti si još konzolaš, pa nemaš ovakvih debilana....

13 godina
jopis kaže...

Nijedne godine nije bilo ovoliko izraženo korištenje čita.

Protiv istih takvih igram redovito, ali ponekad budu igrači s PS-a što mi govori da su u pitanju postavke, a ne čit.

To je onaj famozni 70 depth i naravno presing napucan na najjače, a stamina se ne gubi jer im je EA povrh svega dao i style relentless tako da mogu trčat pet dana.

Meni je jedino smiješno u toj priči da i moji tada gube staminu, a ja sve imam na balanced.

Jbga, kad njegovi trče k'o blesavi, moji ih moraju lovit po terenu pa se umore.

Zanimljviji su mi likovi koji dobiju 3 komada i odnekud pronađu skill pa mi u 4 napada okrenu partiju.

Jučer mi je jedan to napravio i nakon četvrtog gola mi se PC smrzne kad sam izvodio kick-off - e taj je sumnjiv.

Takve isto često susrećem, pogotovo one koji na početku runde izađu, a igra meni piše poraz.

I najgluplja stvar od svega mi je kad lik izađe iz partije i ukoliko ja ne vodim, ne piše mi pobjedu, ali mi uzmu ugovor za tu tekmu.

Jučer igram kvalifikacije za WL i lik u drugom produžetku zabije za 4-4 i izađe van jer je znao da će dobiti petog.

Znači ja sam na tu utakmicu izgubio 20 minuta svog života i još su me kaznili oduzimanjem ugovora - jebo ih ja u logiku.

[19xx] 4ntraks
17 godina
EA Sports FC24

Moram prestat s ovim smećem dok nije opet nastalo sranje. Na poluvremenu 2-3 za smrada, nakon mojih prvih 2-0. Ima 27% posjeda i 3 šuta ukupno. Igra mu je sve jebene golove poklonila. Napucavanje na centru i odbija se lopta nekakvom debilnom fizikom od mojeg igrača direktno do njegovog haalanda koji je debelo naprijed. Da sam mu u for išo dodati, nebi to bolje izveo. Naravno završilo je mojim bacanjem joysticka u zid na 2-4 u 51'. Ne, neće mi biti zabavno ako me igra jebe i u egalu smo a bolji sam od kretena za 3 klase iako imam losiju ekipu. Kako mrzim cijeli taj EA, govna prokleta.

He who is brave is free.

4 0 hvala 0
13 godina

ja mislim da vam je svima preostalo ništa drugo nego iduce godine opet kupiti fifu/fc. Nema druge

17 godina
Rocinante2112 kaže...

ja mislim da vam je svima preostalo ništa drugo nego iduce godine opet kupiti fifu/fc. Nema druge

Slažem se. Bilo bi lijepo da dođe FIFA u bundleu uz 1-2 joysticka. Znam odmah u startu koliko ću ih strgati i miran sam.

He who is brave is free.
12 godina
EA Sports FC24

nekidan mi banalo frenda sa transfer marketa jer je lik vidio leakove za centurion cb evoluciju pa je sukladno tome kupio par igrača koji bi se zbog toga dobro prodali. Ovo je odgovor EA-a na njegovu žalbu

teška lakrdija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC24

Cijela ova igra svodi se na trčanje po krilu pa odigravanje povratne lopte i stalnim okretanjima igrača oko svoje osi. To je sav skill koji je potreban. Doslovce sve golove dobivam na isti način. Unaprijed sve vidim i sve znam što će se dogoditi ali ne možeš svaki put spriječiti. Bolesno je da mi lik u 85 minuti bježi s Dembeleom koji ima staminu 68 a cijelu tekmu lik igra presing. Još je bolesnije da mi lik bježi s Kimmichemm koji ima pace 70 i nikakvu che karticu a moj Kounde sa shadow i paceom 92 ga ne može stići. S druge strane ja trčim s Correom koji ima s hunter che pace 95 i bez problema me lik stiže s Diasom koji ima ubrzanje 54 a pace 69. Ja tu ništa ne kužim? Čemu pace ako je on samo broj a kartice trče kako tu tekmu odredi EA.

Najviše me iritira kad liku izbijem loptu iz nogu i odigram savršen pas njegovom igraču koji sam trči na moj gol jer mi je obrana ispala. Ti odbijanci nemaju nikakve veze s fizikom i logikom. Oni su tu da jednu stranu sjebu a drugoj pomognu. Isto tako užasno me jebe kada zabijem gol i lik krene s centra i baci dugu loptu na mojih 16 metara i odjednom se stvori njegov igrač sam na lopti i zabija lagani gol. Od pet takvih pokušaja četiri branim ali jednom mi uvijek prođu. To nema nikakvog smisla. Zabijem gol i lik kreće s centra i zabija mi glitch gol.

Koji im je kurac da ne mogu pokrpati sva ta sranja jer to nema smisla? Uzmem liku loptu i ona se kao magnetom zalijepi za noge mog igrača i neće je dodati dok mi je lik ponovno ne oduzme. To se zna naizmjenično događati u istoj akciji i meni i protivniku po nekoliko puta. Ljudi uklizuju i zabijaju se u mene bez ikakvih sankcija. Niti prekršaj ne dobijem. Lik me pregazi, uzme loptu i sam okomito trči na gol. Kad igra sama prebaci kojeg igrača ću kontrolirati uvijek prebaci na onog koji je najudaljeniji od lopte? Pola golova dobijem dok ne prebacim na igrača koji je najbliži lopti. Stvarno frustrirajuće. Sada jednu tekmu pri rezi 2-2 u 90 minuti složim mrtvaca i pucam u prazan gol i ispred gol crte protrči moji igrač i napucam ga. Lopta se odbije na 16 metara i lik baci dugu na Haalanda i zabije mi gol. Znači iz moje mrtve šanse ja primam gol i gubim tekmu?

Danas sam morao promijeniti postavke jer više s balanced ne mogu igrati u ovoj drugoj sezoni. Svi igraju divlji presing u uvijek su prije na lopti od mene. Danas sam promijenio postavke i stavio presing na svaku izgubljenu loptu i odjednom sve izgleda bolje. Stvarno mi se gadi sve to. Sve se svodi na to tko će više puta probiti po krilu i odigrati povratnu u bunar jer bez beda tvoj igrač natrčava i zabija. Najbolja fora kada sve to kažeš na nekom forumu svi te pljuju da sereš jer nemaš skilla. Kakav jebeni skill treba za trčanje po krilu cijelu utakmicu? Igra je gadljiva ali igračka zajednica je gadljivija deset puta. Igra je teško smeće. Bar da mi frustracije malo popuste pa da mi daju nešto u packu no niti tu me ne maze. Apsolutno ništa ne dobijem. Na marketu više ne visim pa sve što imam to je od nagrada a to je jako tanko. Nisam nikada imao slabiju momčad.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Danas sam morao promijeniti postavke jer više s balanced ne mogu igrati u ovoj drugoj sezoni. Svi igraju divlji presing u uvijek su prije na lopti od mene. Danas sam promijenio postavke i stavio presing na svaku izgubljenu loptu i odjednom sve izgleda bolje. 

Ja se još uvijek borim s vjetrenjačama, tj. ne palim presing :)

A ovo za odbijanje lopte i da su igrači bolji kad igraju pod presingom sam vjerojatno pisao prije 2 godine, a sigurno lani.

Presing je vjerojatno stavljen kao kontra za otezanje igre i dodavanje otraga, ali s vremenom se počeo zloupotrebljavati, odnosno odobravan je od strane većine.

Jer da nije tako, oni bi ga maknuli 100%.

Prvih godina su kao pečirali staminu kad bi netko igrao s presingom, ali naravno, nikakve koristi od toga.

Ove godine, ne da neće pečirati staminu, oni stave dodatak na karticu tako da ona ne gubi staminu što je čisti dokaz toga da podilaze štakorima koji ne znaju igrati, ali kupuju pointse i pizdarije pa ih na neki način moraš držati u igri.

Što je najbolje, osim što me jebu s presingom, jebu me i sa namještanjem.

Kad god trebam ući u diviziju više ja dobijem takvog protivnika da ga jednostavno ne mogu pobijediti, a čak i kad sam bolji od njega, igra mu namješta golove i možeš se jebat.

Jebe mi se za rivalse, ali mi to ide na kurac kad počne u WL, kad mi panjevi zabijaju iz nemogućih akcija i odbijenih lopti, a ja moram krvarit za svaki gol.

Uglavnom, moje iskustvo ove, a bogami i par prošlih FIFA je da se obično borim protiv štakora, presinga, laga i namještenih golova - pa ti nemoj poludit :)

Sva sreća pa imam dosta iskustva i više ne lupam i razbijam.

Fino stisnem pauzu i izađem iz partije.

Tu i tamo nešto mrmljam u bradu, ali razbijanje i lupanje ne dolazi u obzir.

Lažem, ponekad kad dobijem štakora u 90' onda se jako veselim, ali to ne računam pod urlanje, to je sreća i zadovoljstvo :)

[19xx] 4ntraks
12 godina
Del_Boy97 kaže...

nekidan mi banalo frenda sa transfer marketa jer je lik vidio leakove za centurion cb evoluciju pa je sukladno tome kupio par igrača koji bi se zbog toga dobro prodali. Ovo je odgovor EA-a na njegovu žalbu

teška lakrdija

Pa svi koji smo banani radi toga smo isti odgovor dobili, to je automatski generirana poruka tako da nema smisla.

Odigram pokoju tekmu, bolje da sam tih 40€ za igru potrosio na kurve i janjetinu...

Kovačić
13 godina
EA Sports FC24

Evo, opet sam naletio na čitera usranog.

Od prve minute mi je igrao totalni presing, ali je bijednik pa je dobio po piksi 3-2.

Kad je završila partija dobijem obavijest da EA serveri ne mogu obraditi podatke i izbaci me van iz UT-a.

Uđem nazad i dobijem poruku da sam nepravilno izašao iz igre i dobijem poraz.

Štakori za sve imaju lijeka, ne možeš ih zajebat nikako.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
EA Sports FC24

Novi update

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice