Dx10 na visti

poruka: 9
|
čitano: 2.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dx10 na visti

Kako podesiti da se igra koja podržava dx10 (crysi,crysis warhead-wars)na visti pokrene u dx9.Naime crysis wars prečac na radnoj površini kada kliknem desnom tipkom miša na njega u padajučem izborniku nema mogučnost odabira između dx10 i dx9 kao što to imaju prve dvije gore navedene igre. Grafička mi je nvidia 8600gts , monitor 20 rezolucije 1680×1050 pa mi je broj FPS-ova na granici igrivosti što kod igranja na mreži puno znači.Postavke u igri podešene su na -BEST PERFORMANCE.(Molim vas da mi ne predlažete da kupim novu grafičku ili smanjim rezoluciju monitora).Hvala svima i pozdrav.

baster177
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dx10 na visti
baster177 kaže...

Kako podesiti da se igra koja podržava dx10 (crysi,crysis warhead-wars)na visti pokrene u dx9.Naime crysis wars prečac na radnoj površini kada kliknem desnom tipkom miša na njega u padajučem izborniku nema mogučnost odabira između dx10 i dx9 kao što to imaju prve dvije gore navedene igre. Grafička mi je nvidia 8600gts , monitor 20 rezolucije 1680×1050 pa mi je broj FPS-ova na granici igrivosti što kod igranja na mreži puno znači.Postavke u igri podešene su na -BEST PERFORMANCE.(Molim vas da mi ne predlažete da kupim novu grafičku ili smanjim rezoluciju monitora).Hvala svima i pozdrav.

odeš start-> games i te ikone imaju opciju dx10/dx9 i ostalo

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Dx10 na visti

Igra ne mora implementirati podršku za oba APIa.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
16 godina
Dx10 na visti

Hm,zanimljivo.I sam si svjestan da ti grafa ne može pogurati igru na zadovoljavajućem broju

FPS-ova pri nativnoj razlučivosti zaslona,ali ne želiš mijenjati postavke niti kupovati novu grafu????

I ja bi isto da mi moj proc E5200 leti na 4500 MHz,ali ako je ikako moguće da ne kupim cooler koji bi to i omogućio.

Bez uvrede(a znam i da sam offtopic),ali moraš napraviti neke ustupke da bi mogao s hardware-om koji imaš

normalno igrati.Mislim da bi ti bilo dobro da ipak spustiš rezoluciju malo.

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Možda postoji neka naredba koja se upiše u command promt tako da se igra po default-u pokrene u dx9 na visti, ali očito odgovor na ovo pitanje može dati neka malo stručnija osoba
baster177
16 godina
neaktivan
Dx10 na visti

aaa tek sam sada vidio u kojem si podforumu otvorio temu...

Smanji ba sve na low pa igraj a ne na 1680-1050.

uff sto sam zgodan

1 0 hvala 0
17 godina
Dx10 na visti

Što se tiče 8600GTS i crysisa, rezoluciju smanji obavezno na 1024x768 ili 1440x900 i detalje na medium, bez filtera ofc.

BTW: mogao bi i overclockat grafičku dobit ćeš time koji fps, a i procesor.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dx10 na visti

trebalo bi bit u bin folderu dx9 i dx10 exe

ili pogledaj u games exploreru (ono od viste) kad klikneš desnim mišem na igru jeli ima dx9 za odabrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Start ,pa igre na desnoj strani izbornika-i tamo je bila ikona crysis wars i ostalih igara ,a tu se i podešavaju postavke u vezi pokretanja igara u dx10 i dx9 API-u.Hvala Hyperionu i ostalima na pomoći
ISPRIČAVAM SE ŠTO SAM TEMU OTVORIO U POGREŠNOM PODFORUMU.Danas sam prvi puta postavio pitanje pa se nisam najbolje snašao.

baster177
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 17:56 (baster177).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice