Duke Nukem Forever

poruka: 128
|
čitano: 34.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Duke Nukem Forever

čak nije toliki problem niti u "zagrijanosti" za igru kolike je problem u neinventivnim ,nemaštovitim,prosječnim i da se slobodno izrazim ,šugavim , naslovima kojima nas bombardiraju zadnjih godina...

nije to samo do fps žanra,biraj di oćeš...

jedan dio problema je u mom godištu proizvodnje {#},pa me nezadovoljavaju "realna" bojna polja,oružja i blank likovi,bez trunka emocija ili pak kontra ,

likovi koji su kronično isforsirani u mačo stilu ,al opet plaču za svaku hebenu sitnicu {#}...

prvi primjer mi pada recimo Gears of War ili BulletStorm, obje skoro super igre ,alfa mužjaci ,ali brate mili ,u Gow ,ovaj stalno civili za ženom,pesom,susedima....

a ovaj iz Bulletstorma pak mora,ali apsolutno mora komentirati svaku situaciju ,postane zamorno nakon nekog vremena...

kronično manjka duhovitosti i šarma igrama danas ,da ne odem predaleko u nostalgiju ,

homam2,3 , dn3d , diablo ,carmageddon ,baldurs gate ,daggerfall ,

ma izvuci bio koji hit iz devedesetih ,ranih 2000tih,i jedan ima "stila" ko većina "hitova" 2010..

zato se i nadam oldškull fps ,"noviji" engine , humor prepoznatljiv svima,tu i tamo koja pljuska po ženskoj guzici ,legenda Đuka ...

kvragu ,samo je to bez game contenta za ocjenu 5/10 {#}

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

Demo izlazi 03.06 za First access membere a par dana kasnije i za sve ostale.

Oficijelno je

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Duke Nukem Forever

BHgamer kasni samo 10 dana sa objavom{#}

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Duke Nukem Forever

Evo za noob-ove.

Igrao sam ovu igru 2000, dakle samo 2 godine poslije izlaska.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Duke Nukem Forever

bah, jučer sam dobio mogućnost skinuti demo preko steama i prilično mi je loš..

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Duke Nukem Forever
PsychoticBaklava kaže...

bah, jučer sam dobio mogućnost skinuti demo preko steama i prilično mi je loš..

zašto?

dobili smo samo mali,mali dio igre...i to stari build... valjda ne žele otkrivati previše jer je igra tu ,iza vrata...

svi koji se bune,rade to ponajviše iz dvije stvari :

ili zato što smo dobili verziju demoa sa PAX-a

ili zato što možeš nositi samo 2 oružja odjednom...

IMHO ,meni ,kao fan igre, je demo ok ,grafika finalne verzije bude bolja( ipak je ovo ,ajmo reć, više teh demo) ,sve je na ultra

igrivost ,kontrole...da bi reć rekel, drito Đuka štih

naravno ,i meni smetaju te dvije navedene stvari ,ali gle,bar dvije stvari :

do prije godinu dana je igra skoro "propala" i nebi bila napravljena do kraja,i stavljena u prodaju

do prije 2-3 godine ljudi nisu vjerovali da igra uopće postoji

reci ti kaj hoćeš,ali ako si pratio događanja zadnjih par godina, čudo je da uopće igramo demo,a kamoli da za 5 dana izlazi cijela...

mali hint :

DNCLIP i hodaj dole prema "gradu" jedno 5 min (ne zayebavam) ili youtube : Duke nukem Forever demo Penthouse {#}

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 0:27 (vrx).
17 godina
protjeran

ma znam, i pratio sam događanja više od par godina heh - demo mi je loš, nema veze što je stari build, ne sudim o igri koju nisam vidio, govorim o demou.. iskreno, sumnjam da će igra biti onakva kakvu duke zaslužuje, al vidit ćemo..

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

Treba prihvatiti to da Đuka nije zamišljen da bude shooter godine sa ultra high-end grafikom i destrukcijom, customizacijom oružja i slično. Duke Nukem je neozbiljna, zabavna igra gdje priča možda nema veze s vezom, gdje ni grafika nije bitna, ali bitno je da je Duke Nukem nakon 14 godina opet tu i da imamo priliku opet zaigrati u ulozi tog legendarnog lika.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 9:31 (thesekiman).
Moj PC  
13 1 hvala 0
15 godina
thesekiman kaže...

Treba prihvatiti to da Đuka nije zamišljen da bude shooter godine sa ultra high-end grafikom i destrukcijom, customizacijom oružja i slično. Duke Nukem je neozbiljna, zabavna igra gdje priča možda nema veze s vezom, gdje ni grafika nije bitna, ali bitno je da je Duke Nukem nakon 14 godina opet tu i da imamo priliku opet zaigrati u ulozi tog legendarnog lika.

{#} bravo

ma vidjet će oni o čemu se tu radi za 5 dana...

napokon dočekao DNF!
17 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

Demo mi se svidio, no jedini problem je sto se moze samo dva oruzja drzati odjednom...

Nadam se da tako nece biti u punoj igri.

You are already dead!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
GW freak kaže...

Demo mi se svidio, no jedini problem je sto se moze samo dva oruzja drzati odjednom...

Nadam se da tako nece biti u punoj igri.

nažalost ,biti će samo 2 odjednom... :(

ali  po demou ,izgleda da oružja bude na svakom koraku,pa barem tu nismo zakinuti :D

napokon dočekao DNF!
17 godina
Duke Nukem Forever

Igrao demo:

-

• Nema Mighty Foot (aka kick) za melee - osim kod executiona
  • Regenerira se health
  • 2 oruzja
  • Autosave po checkpointovima
  • na max sensitivity mis je i dalje malkice prespor za moj gust (ali nista strasno)

+

• komentari su i dalje tu i prilicno su cesti
  • zbog nesto starijeg enginea igra je brza na full detaljima i na mojoj kanti (Core2Duo 2,33; 4GB RAM; HD4850)

Iako sam naveo vise minuseva, ima jedan veliki plus - i dalje ima onaj Duke look'n'feel. Mislim da cu ga piknut preko steama jednom... Kad malo cijena padne. ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 19:50 (Beno).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Beno kaže...

Igrao demo:

-

• Nema Mighty Foot (aka kick) za melee - osim kod executiona
  • Regenerira se health
  • 2 oruzja
  • Autosave po checkpointovima
  • na max sensitivity mis je i dalje malkice prespor za moj gust (ali nista strasno)

+

• komentari su i dalje tu i prilicno su cesti
  • zbog nesto starijeg enginea igra je brza na full detaljima i na mojoj kanti (Core2Duo 2,33; 4GB RAM; HD4850)

Iako sam naveo vise minuseva, ima jedan veliki plus - i dalje ima onaj Duke look'n'feel. Mislim da cu ga piknut preko steama jednom... Kad malo cijena padne. ;)

slažem se donekle za minuse ali zašto bi se to gledalo kao nedostatak?

FPS žanr je podosta evoluirao od devedestih ,i jednostavno ,neki kompromisi ,moraju biti napravljeni.

sam Broussard je rekao da ne žele napraviti preradu dn3d,nego novu moderniju ,interaktivniju igru.

istinabog,da su "zapeli malo " putem ,ali Đukin štih je definitivno tu... (možda) na uštrb nekih starijih featurea...

inaće ,za "siću" možeš ovdje nabaviti Steam key (u biti,ovo je najeftinij na koji sam za sada naišao)

http://www.cdkeyhouse.com/video-games/action-fps/buy-cd-key-duke-nukem-forever_343

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 21:33 (vrx).
16 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

može neki link za demo skinut? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Duke Nukem Forever

legalno -preko Steama ,ako imaš preorder na igru

ilegalno -snađi se druže ilitiga Google.com ->Duke Nukem Forever Demo download ..i sretno :)

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

LOL.... ove godine je bozic dosao ranije nekoliko puta :) nema cega nema 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Duke Nukem Forever

Evo popodne cu imati igru jedva cekam da vidim kakva ce biti

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 18:52 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
16 godina
Duke Nukem Forever

evo ja probo full verziju pola sata i naravno odmah deinstal....smece

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije ni upola kao prva. Deinstal.

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
16 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

odigrao jedno 2 ćuke i ne kužim kaj se ekipa zgraža. ok jasno mi je da se ljudima ne mora sviđati jel, ali kaj su očekivali od igre koja je u produkcijskom paklu posljednjih 12+ godina? otkupili su prava, ispolirali kolko se dalo, posložili kaj su mogli i bam đuka je tu. onaj lik što je napisao nešto tipa da bi đukine fore bile smiješne da je ovo '98, no shit sherlock, ozbiljno? neeeemoj me zezati, ja sam stvarno mislio da se ekipa još odvaljuje na to. /sarcasm off

ok priznat ću da mi je izmamio smiješak sa svojim upadicama, ali to je to, na to sam i bio spreman. 

nije moja dužnost da ga branim, ni ne radim to, neg mi nije jasno kak je ekipa pala s marsa. ono, đuka a la arnold/sly/van damme tip, sa istim forama kakve su valjali spomenuti akcijski junaci u 80 - ima i 90 - ima. zapravo đuka je točno ono što sam i očekivao da će bit. hrpa testosterona, mačističkih/šovinističkih loših fora iz ranijih hmmm desetljeća, svako malo loading screen kak je i nekad bilo, linearno da boli glava, valovi neprijatelja koji upadaju kroz krov, mini bossevi itd. takav je bio, takav i jest, uz tek toliko nanesenog laštila da nas ne zaboli glava od grafike.

dal bi bilo bolje da je izašao kad je trebao? da, bi. 

sad kad su konačno izbacili DNF, možda su time otvorili prozor za buduće nastavke koje će raditi iz početka i u današnjem štihu, kao što je napravljen recimo doom 3 i wolfenstein.

bottom line, po meni, čista zajebancija, ko da su ga završili fanovi, da se rulja igra.

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

14 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

ima li itko problema sa save game-om.. odigra sam danas popodne nekoliko levela i sad ide upaliti i samo mi stoji new campaing... već ljudi po netu pišu da nemogu spremiti igre... a nema manual save game nego auto save

0 0 hvala 0
17 godina
kovaos kaže...

Nije ni upola kao prva. Deinstal.

Prvi Duke je 2d arkada iz '91, nadam se da nije isto!  ;)

Nobles kaže...
nije moja dužnost da ga branim, ni ne radim to, neg mi nije jasno kak je ekipa pala s marsa. ono, đuka a la arnold/sly/van damme tip, sa istim forama kakve su valjali spomenuti akcijski junaci u 80 - ima i 90 - ima. zapravo đuka je točno ono što sam i očekivao da će bit. hrpa testosterona, mačističkih/šovinističkih loših fora iz ranijih hmmm desetljeća,

Mislim da je to i problem. Mi koji smo odrasli na Duke Nukemu, Slyu i Svarciju cemo gustat. Kao da su nam dali film Tango and Cash 2. TO je ono so zelimo i ocekujemo. Danasnje generacije odrasle na Vin Dizelu i slicnima te ovim super-kul "izgleda kao MTV spot" filmovima od Dukea ocekuju tako nesto. A to nije Duke. I drago mi je da nije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 23:30 (Beno).
16 godina
Duke Nukem Forever

Dobar je đuka igrica je okej ako zanemarimo grafiku koja je ispodprosječna. Ja sam zadovoljan nisam ni očekivao nešto ultrasoničnu grafiku

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Duke Nukem Forever

eto da se opet qoutam sa drugog foruma,ista tema:

ljudi zaboravljaju (ili neznaju) da je "grafika" iz 2002/2003 godine{#}
baza je Unreal Engine 2 , modificiran 90% ,ostala je podrška za MP i sitnice od glavnog koda...
sori ali za 9 godina "star" i modificiran engine ,napravili su je8en posao ,
sviđalo se vama ili ne ,to je činjenica...
i zapravo pokazuje da ne trebaš imati cryengine 874 da bi igra *izgledala* dobro (bar za PC  ,konzole su malčice sfušali {#} ,al ajd neka je i njima jedan loš port , Duke strikes back

ej ,to je đuka{#} ,"sretni smo što je igra izašla" ,makar i ovakva, ne zaboravite

-da je T2 dobio sudski spor, đuka bi ziher izgledao i bio još gori ,
u xy nastavaka i pokrpanih/recikliranih engina{#}
(bolje jedan loš nastavak Đuke nego lošijih 5 u 5 godina)

a vi recite kaj hočete...

+ ljudi dan -danas žele odigrati starije buildove igre ,znači grafika je doslovno nebitna..
kvragu ,i ja bi build iz '98 ili '01... makar ga i platio

so quit bitchig an start playing :D

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 1:53 (vrx).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

To nije taj Duke tojest sve što je bio više nije. Level design je nemaštovit i preodređen, nema secret placeova, ograničen si na 2 oružja, cijeli gameplay je clunky i igra se čini malkice neoptimizirana. Obožavam Dukea, al se toplo nadam da će za 3-4 godine izbacit nastavak kakav se stvarno očekuje. 

Potpis
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
protjeran
Duke Nukem Forever

Najjeftiniji je ovdje.

37$

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Duke Nukem Forever

dobra je igra ali ipak je to premalo oruzja. eto, jedino mi to ne pase ali ne toliko da odustanem, ipak mi je to bio prvi fps koji sam igrao tamo negdje  96-97 i to demo.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Evo za noob-ove.

Igrao sam ovu igru 2000, dakle samo 2 godine poslije izlaska.

Prava Duke Nukem je Duke Nukem 3D iz 1996., a time to kill je bio kasnije. Bilo je i ranije duke igara koje su bile 2d.

Potpis
17 godina
Duke Nukem Forever

Vidim da neke muci... Ovo je Duke:

Moj PC  
4 0 hvala 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice