Duke Nukem Forever

poruka: 128
|
čitano: 34.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

Probao, i osim humora nema ništa što bi me natjeralo da baš moram proći. Prosijek, 70/100.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 20:02 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Duke Nukem Forever
ZC_Someone kaže...

Probao, i osim humora nema ništa što bi me natjeralo da baš moram proći. Prosijek, 70/100.

Puno si dao.....36/100

16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Treba prihvatiti to da Đuka nije zamišljen da bude shooter godine sa ultra high-end grafikom i destrukcijom, customizacijom oružja i slično. Duke Nukem je neozbiljna, zabavna igra gdje priča možda nema veze s vezom, gdje ni grafika nije bitna, ali bitno je da je Duke Nukem nakon 14 godina opet tu i da imamo priliku opet zaigrati u ulozi tog legendarnog lika.

Da je po toj logici netko radio Half life 2 ostali bi bez najbolje igre svih vremena...

16 godina
odjavljen

jedinica je debelo sisa... hl2 je malo podbacio. dobar je ali ne ko 1.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran

Đuka je Đuka...

9/10

PS - Kako da prebacim savegameove sa jednog PC-a na drugi?

Save mape su mi prazne...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
protjeran
Duke Nukem Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A niš ekstra nije igra.. ok za ubit vrijeme.

Za nostalgičare samo, ostali nek zaobiđu..

Frend kaže da je prešao igru za 5-6 sati.. rade igru 14 godina i onda ju završiš u jedno popodne.. LOL.

Jhva Elohim Meth.
17 godina
neaktivan
Smiješno je koliko ljudi vamo prigovara a koliko PPM-ova vas je uopce i kupilo igru...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Smiješno je koliko ljudi vamo prigovara a koliko PPM-ova vas je uopce i kupilo igru...

mene više fasciniraju oni koji sude o igri na temelju filmeka ili kojekakvih "reviewa" ,pogotovo na stranicama poput IGN kojima je jedino Cod ili BF božanstvo fps gaminga (i žive na staroj slavi...)

a pogotovo ak nisu probali odigrati igru...

ljudi se žale na grafiku ,već su opisani razlozi zašto je takava kakva je

ljudi se zale na "samo" 4,5gb ,notorna glupost klasificirati igru po veličini . sjetimo se Strangleholda prije koju godinu ,cca 13gb nićega :)

+za đuku dolaze DLC , dodavat će se mape (i SP i MP) i stvari koje nisu završile u finalnoj igri ,

a contenta ima puuno ,pogotovo nakon 13 godina ,jer bi u protivnom se ekipa žalila kako mora skidati dvocifreni broj gb zbog jedne igre...

napokon dočekao DNF!
16 godina

Znači ljudi moraju prvo platit 40€ (ili koliko već košta igra) da bi ustvrdili da im je sranje..?

To se može i besplatno.. a ako valja, kupiš ju i to je to.. osim ako nemaš love na bacanje.

Jhva Elohim Meth.
17 godina
neaktivan
Ako ces nekome prigovarati za njegov ulozen trud na nacin na koji prigovarati pa usudite se i kupite igru prije toga...

Bar ja tako radim... pljujem po igri tek nakon sto je kupim i odigram par sati...

A ako igram jogurt verzije NEMAM PRAVO PRIGOVARATI jer osim svog slobodnog vremena koje ne bi bolje iskoristio nisam nista potrosio....

Mene začudjuje to koliko vamo klinci pridaju grafici... Strašno... to je inače najvaznija stavka svugdje ocito...

Ali ocito je da sam ja posandrcao kad mislim ovako...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
16 godina
neaktivan
Ako ces nekome prigovarati za njegov ulozen trud na nacin na koji prigovarati pa usudite se i kupite igru prije toga...

Bar ja tako radim... pljujem po igri tek nakon sto je kupim i odigram par sati...

A ako igram jogurt verzije NEMAM PRAVO PRIGOVARATI jer osim svog slobodnog vremena koje ne bi bolje iskoristio nisam nista potrosio....

Mene začudjuje to koliko vamo klinci pridaju grafici... Strašno... to je inače najvaznija stavka svugdje ocito...

Uložen trud?

Trutovi su 11 godina dr*ali gore i na kraju izbacili ovo, jakog mi truda, u toliko vremena bi ja nasumičnim lupanjem glavnom po tipkalu nešto slučajno izprogramirao.

Ja sam probao jogurt verziju, da, jer sam previše sumnjao u kvalitetu igre i nisam htio bacati pare, da se pokazala dobrom radi bih je kupio.

Što se tiče grafike, to me uopće ne hebe, mada je zastarjela, gameplay je nezadovoljavajuć i to je ubilo ovu igru.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Znači ljudi moraju prvo platit 40€ (ili koliko već košta igra) da bi ustvrdili da im je sranje..?

To se može i besplatno.. a ako valja, kupiš ju i to je to.. osim ako nemaš love na bacanje.

Da, dobra ti je ta logika. Odigrat ćeš ilegalnu verziju i onda ćeš kupiti legalnu.

Ako nemaš love na bacanje, onda su igre preskup sport. Al jebi ga, Hrvati su navikli živjeti daleko iznad svojih mogućnosti.

Nažalost, još ćešća je situacija da se ima para za izlaske i kupovinu ne znam čega sve ne, ali se nema para za jednu igru mjesečno.

Da li je igra sranje ili ne, postoji za to Metacritic - jedno 50-ak recezija i 200-ak user reviewa. Tome i služe ti tekstovi, jel

Inače, odigrao sam demo od novog Đuke. Zanimljivo je da igra u jednom trenutku te oduševi, a u drugom totalno razočara. Ima dosta blesavih dizajnerskih odluka, a i sami koncepti koje nudi Đuka su u današnje doba, jednostavno zastarjeli. Igra je promašaj i ostavlja dojam kao da je zapela u doba Dooma 3.

http://playomania.com/forum/index.php
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 12:08 (Deadwalker).
17 godina
neaktivan

Ako im platim sljedeće godine će izdat novo sranje, bolje im ne platit igru pa se nadat da će se opametit, nije mi bed čekat ni 3-4 godine za igru ako će igra na kraju biti dobra.

Potpis
17 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

ja vas ne razumijem... grafika ne valja...

šta vama fali kod grafike u Đuki? Kaj mora baš svaka igra imati hrpetinu blooma, maximum anti-aliasinga i svih tih pic pic stvari da te oči bolje od blještavila? Kaj mora baš svaka igra imat vrhunske linearne kopije pravih pušaka, da se vidi i najmanja rupa na puškama?

di ste sad vi koji govorite da vam grafika nije bitna? sad se najedanput ništa ne može mjerit sa krajzisom, cod-om ili BF-om... Đuka se ni ne može mjerit sa navedenima, jer prvenstveno sve je FPS žanr. Kao drugo, Đuka je Đuka - ima taj svoj đir i ono nešto po čemu je prepoznatljiv... Isto ko što je i Serious Sam.

Uglavnom, Đuka je tu i zabavan je na svoj način. Potpisujem kolegu koji je napisao da ovi na Metacriticsu (il gdje već) CoD i BF smatraju bogovima, pa ni ne vide dalje od toga.

Znam da nakon 12 godina i ne možeš imat tko zna kakva očekivanja, ali ovo što smo dobili, bogme je ispunilo moja očekivanja.

Taaaako, ja sam svoje reko, a sad idem naganjat pajceke {#}

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

Neznam mene previše ne zanima grafika jer još uvijek imam instaliranog dukea 3d i doom 1 i 2 na pc-u i igram ih redovito makar znao igru napamet i točno di se svaki neprijatelj nalazi jer su igre ultra zabavne. Nije DNF loša igra, ali je game design poglupljen ko i kod svih današnjih igara. Ova slika opisuje moju frustraciju današnjim fps-ovima koji se baziraju na SP.

Potpis
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

potpis na ovo, prvi puta da mi oči nisu ispale od igranja nakon gro godina :D. zabavio sam se, nasmijao i bok. po meni je to đuka, al ziher sam da će

nastavak ( a bit će ga ) bit nabrijan jer eto, svi seru po igri /roll eyes.

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
14 godina
protjeran
Duke Nukem Forever

joj jedva čekam da izađe nastavak {#}

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

Probao leakanu igru. Sad mi je jasno zašto neke legende ne smiju dobiti moderan remake. Ispadnu govno i čovjeku stvore dojam da su one nekad bile govno. Šteta, ali ništa čudno za igru u izradi 20 godina.

Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra je čisto sra*e...Neda mi se ni argumentirat, nemam snage. Užas. A sjecam se ko klinac đuke...

Al dobra mi je fora što je zadnja epizoda southparka spoznorirana od strane ove igre, ironije li :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 19:41 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

Bilo bi bolje da nikad nije izašao. I samo da se zna, grafika je nebitna. Moje mišljenje s grafikom nema veze. Igra je isprazna, infantilna, loša.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 20:27 (naxeem).
Moj PC  
8 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

Jedan savjet : NE IGRAJTE OVO SRANJE ! ... mislim da vam bar ostane lijepo sjećanje na Đuku koje su meni upravo oduzeli kao kad djetetu uzmeš lizaljku :(

3 7 hvala 0
15 godina

ma vi svi imate krivu perspektivu jer ste malkice ostarili u zadnjih 12 g. lol

ako cemo pravo, igra je ista kakva je bila davno kad sam je ja igrao prvi put. a od tada su se igra razvile i mi skupa  s njima. ili se vrati u doba kad si se hihotao ko balavac forama i pola sata sa ekipom buljio u hrpu piksela koji su predstavljali striptizetu svaki put kad bi se jedna pojavila, ili uopce ne igraj igru. trece solucije nema.

17 godina
Duke Nukem Forever

Oh, pa ne bih baš rekao da je ili-ili situacija. Engine me ne smeta, ne izgleda tako loše, no smeta me dugo učitavanje naspram trajanja levela.

Sama igra je očekivane kvalitete, poput starog Dukea, samo u punom 3Du. A tip igre je... ono, bezumno napucavanje, poput Serious Sama ili Painkiller.

Doslovce za ubiti vrijeme i ništa drugo. Blizanke su me razveselile... :)

Igra neće pobrati dobre ocjene, ali za starce poput mene dobro dođe za malo ubiti vrijeme.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

Duke nukem forever je samo za one koji su stari duke proveli mjesece igrajuci single level (bar 100 pute presao igru) te godine multiplayera, sto preko modema sto preko seriala.....

a sto se tice dizajna, prvi Duke Nukem3D je imao uzas level dizajn ( ne mislim na grafiku vec na prohodnost, logicnost itd...), 3D koji nije 3D , za razliku od remek djela 3D-a koji je izasao 5 mjeseci nakon (22.06.1996!!!) DN3D-a...

u skladu s ocekivanjima.....i jedva cekam neki multiplayer na stadionu...... come and get some!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 11:14 (Test user).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Test user kaže...
a sto se tice dizajna, prvi Duke Nukem3D je imao uzas level dizajn ( ne mislim na grafiku vec na prohodnost, logicnost itd...), 3D koji nije 3D , za razliku od remek djela 3D-a koji je izasao 5 mjeseci nakon (22.06.1996!!!) DN3D-a...

Ovo nisam bas shvatio, milslis na Quake?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 12:35 (Beno).
14 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

mislio sam na Quake :)

......jer se sjecam da Duke i Quake se nisu smjeli spomenut u istoj recenici.....

:))

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Kako ne? Pa sam Duke ga je spomenuo:
I ain't afraid of no quake!

;)

15 godina
Duke Nukem Forever

kao i obično nije CoD pa ga "modernija" generacija nemože hvaliti {#}

svi vi kaj tvrdite da je igra smeće ,omašili ste ceo fudbal...

ponovil budem još jednom ,

DNF NIKADA nije imao niti namjeru niti svrhu :

-natjecati se sa moderni shooterima ,niti biti poput njih

-grafički biti TOP naslov ,pogotovo sa enginom starim cca 9godina

-zahtjevati konfu od desetak tisuća kuna

-biti OZBILJAN i REALAN fps

-problemi sa konzolama postoje zato što je Đuka first and foremost PC NASLOV

neka,konzolaši evo i vama jedan port da vidite kako je nama na PCu zadnjih godina sa dobrim naslovima a lošim portovima{#},

iako vidim da se ekipa većinom žali na dug loading time,stoga to baš i nije veliki problem...

svi oni koji su pratili razvoj igre,i 3dr forume ,bar zadnjih 5 godina ,znaju o čemu govorim.

Gameplay nije smeće ,ima za svakoga po malo ,jedini "problem" je nosanje 2 oružja ,ali odlično je odrađeno i nisam još niti jednom ostao bez metaka za oba oružja.

Humor je na visini ,očekivano za Đuku ,ima i starih i novih one-linera ,tu nemam zamjerke.

Multy još nisam probao ,ali definitivno budem.

Očekuje se još 3 dodatka za igru ,jedan za SP ,jedan za MP i jedan za modovima i dodatnim oružjima.

pošto je tokom godina napravljeno tonu contenta za igru ,a nije sve ubačeno u igru (zasada {#}) ,zanima me što budu ubacili unutra ,remake mapa iz dn3d bi bio zakon....

Poanta :

oni koji su pratili igru kroz "povijest" ,nisu razočarani ,i znaju kaj su dobili

nemojmo zaboraviti da je bilo bombastičnijih naslova ,koji su deebelo podbacili ,a to đuka nije ,dobili ste upravo i isključivo DNF...

oni koji nisu pratili ,dajte igri šansu ,ako ništa drugo dobijete EGO Boost +1 {#} i koju duhovitu upadicu da se pohvalite da ste odigrali dio povijesti ,kakav god on bio {#}

Hail to the King ,baby....

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Duke Nukem Forever

Ovo nije ni blizu starog dukea ja se pitam jesi li ti igrao uopće dn3d. Igra je najobičnije sranje i ne bi je preporučio najgorem neprijatelju jer je monotona i superlinearna sa level designom call of dutya tako da mi je jedino što pada na pamet to da su htjeli napravit đuku po modernom standardu današnjih govnjivih fps-ova što im je donekle i uspjelo ne u nekoj spektakularnoj izvedbi, ali ok.

Potpis
Moj PC  
3 4 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice